Risen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
na akkor egy szép kérdés: ki tudja Speed rune-t merre találok?

"The trees move. Do you not see it?"

KaszaN
Megjelent az elsõ patch ami egy sújos hibát javít, ugyanis régebbi geforce kártyáknál (6-7széria) van hogy nemindul el a játék. Ez ezt orvosolja és még a gépigényt is lejebb tolja.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Valaki nem tudja megmondani, hogy hol találom a druidát? A legjobb segítség egy térkép lenne azon bejelölve.
Én valamiért nem kapom meg ezt a questet, pedig beszéltem Cyrussal, van nyers húsom a farkasnak és van egy rongyom is a druidától a házából, de a farkas nem csinál semmit és a nõ sem mond újat és nem mondja, hogy vegyem meg tõle a farkas bõrt...
Szia! A heavy mage robe elég jó azért meg hozzá az erõsítõ varázslat és nincs semmi gond! Meg nemis nagyon tudnak közelembe érni! Egy inferno varázslat a tömegbe és egykét tûzgolyó és senki sem ér a közelembe!!Nem kell órákig gyepálni õket fõleg ha tömegesen jönnek akkor elég nehéz egy harcosnak! A manám kb 250-es eddig úgyhogy elég sokáig kitart!
malter
hali nekem is elkelne egy kis segitség,elvileg kész vagyok a mágus küldetésekkel de nem kaptam semmit és nem is mond senki semmit:)
SzAbbbbI
Hali!
Tud valaki Risen magyarositásról? Lesz-e egyeltaláln, ha lessz mikorra kb?

gfreak
nekem is maradt befejezetlen sajnos, túl hamar elvállaltam ezt a békekövetes küldetést a Donnál, így megúszta a csuhástábor :D na majd a következõ..vagyis...akkor order leszek...ejj...

Racism is a weapon of mass destruction!

yesname
Engem idegesít, hogy ott van egy küldi befejezetlenül :) De kényetelen leszek kihagyni azt hiszem a nagy patchig.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Don oldalán is lehet úgy tudom, ha beengednek a monasterybe, ott egy küldetés alkalmával ugyanúgy megtanulhatod.
Én nem tanultam, mert nem igazán használom a scrollokat, max a nautilus meg a levitáció, ezekbõl is csak annyi kell, amennyit amúgy is meg tudok venni.
Nekem a kardforgatás általában minden játékban jobban bejön, szeretek közelharcban trükközni. Itt jól ki is dolgozták :]
Habár kicsit idegesítõ, amikor egy ghoul vagy egy lizard warrior elkezd hadonászni, és még a saját csapásaimtól is folyton hátratántorodok. Mondjuk már nincs vele probléma, 2 jól idõzített charge-olt csapás, meg 1-2 vágás és fekszenek is. Plusz elõny, ha olyan szépen jön ki, hogy 2-t egy csapásra, és csak úgy röpködnek körülöttem.
Mellesleg a mágust nem szedik szét hamar közelrõl? A ruhái mekkora fizikai védelmet adnak?
bocs,az a rész kiesett,hogy mindenhová..akkor tojd le..nálam is ott van még minden bizonyíték..ha csak nem a 100%-osság zavar,nem hiszem,hogy a történetet befolyásolja a végén,hogy kimarad valami
yesname
Akkor újra a Te kedvedért is: olvasd el a #1300-as hozzászólásomat please...

Már beavatott mágus vagyok, mindenhova eljutok. Senki sem mond semmi újat, fõleg nem a gyilokkal kapcsolatban. Még Joke spelleket is bevetettem, hátha.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Akkor én is újra mondom..valaki lentebb írta,hogy nyomozás alatt fenit is beszélned kell 1-2 emberrel még..de csak Vitus adhat engedélyt feljutni..na most..nekem se adott,csak tanítana...menj a feljáróhoz..mindig jön a videó,az õr megállít...én azt csináltam,hogy nekiestem valakinek,aki és felfelé tartott..mire az õr is nekem ugrott..és szépen verekedés közben felrohantam a lépcsõn:)..onnan már vissza nem zavarna,szóval beszélhetsz mindenkivel..Ignatius enged kimenni a kolostorból..egy másik küldetést is adhat..stb..stb...még be se fejeztem így az edzést,de a városban már azt mondták,hallottak rólam,milyen gyorsan befejeztem az edzést..szóval ha bug,ha nem..kijátszható..egyébként meg ha valaki nem szól hozzád már..az lehet azért is,mert megharagudott rád és tolvajnak nevez a sok loot-olás miatt...oda Joke spell kell..
gfreak
remek tanács, köszi :D akkor gyúrok még kardra gyors ;)

yesname
Akkor a gyengébbek kedvéért ismét elismétlem idézve:

"Na most van végleg elegem a Risenbõl. Már 2 igen dühítõ bugba futottam bele és ez most betett. Nem tudom bug-e,de a többi után valószínû: Hemlar gyilkosának megtalálásában nem tudok továbblépni. Beszélek CCasparral és azt mondja a végén, hogy "What about clues? Have you searched his room?" Igen, Te f..!!! Mindent összeszedtem amit találtam.
Na és inenntõl kezdve semmi továbblépési lehetõség az ügyben. Mindenkivel beszéltem már, senki sem mond semmi újat, csak train és trade lehetõség van...

A véleményem a következõ: A Piranha Bytes inkább menjen el kapálni, mert még ennyi év után sem képesek olyan játékot csinálni, ami ahelyett hogy kikészíteni a zembert, szórakoztatná.. Uff!"

Tehát Casparnál nem jön elõ az a lehetõség, hogy osztogassam a füvet és így nem is tudok ezúton továbblépni. Pedig nálam van amit felszedtem a gyilkosság helyszínérõl. De csak a gyengébbek kedvéért írtam le megint :)

yesname
Türelem? A bughoz ami megakadályozza, hogy questet befejezz?? Normális vagy? Max. a patchhez kell türelem hogy kiadják, de ennek mi köze ahhoz hogy kinek fekszik a játék, kinek nem?

Inkvizítoroknál mikor kinyitom a discekkel a bejáratot azután van a második kaput hogy tudom kinyítni ott találkozok két fószerral aki bennragadt. Lekellene engedni a hidat de nemtudom a 2. hídnál tartok. Már az ogrét is kiszabadítottam.
Calver
scroll-t tudsz csinálni ha Don oldalára állsz, akkor is?

Calver
kardokból lvl 6-on egy kézben használhatod a bastard sword-öket, lvl 9-en a kétkezes kardokat. szóval inkább ne hagyd szvsz <#nyes>

a legjobb egykezes kard a sharp obsidian sword,de a rapier se rossz szerintem

How much can you take,before you snap?

gfreak
Olf, a hármasikrek egyike tanítja a prospectinget...lvl 10en toporgok, egy sima 30at sebzõ egykezes karddal vagdalkozom, meg egy war shieldet szorongatok a balomban...lesz még egykezes kard aminek van normális sebzése? különben hagyoma kardot lvl5-ön, és inkább nekiesek a fejszegyúrásnak ;)

© Scythe1985
2009. okt. 07. 23:06 | privát | válasz erre | #1243
© Calver

3 kaszt van:
Harcos: (Bandita) semmi mágia használat.
Inkvizítor: (Order) Seal-t kivéve mindent tanulhat.
Mágus: (Order) Seal-t is tanulhat.

nem tudom, én abszolút harcos vagyok, mégis tolom a scrollokat állandóan, alkímia és kovácsmesterség is 3 pontos, csinálok gyûrût, amulettet, kb. 50 erõ, és 50 dexterity is a varázslöttyökbõl jött össze, amiket kotyvasztottam, épp csak seal-t nem tanulhatok. (amin persze röhögtem kicsit, alapból nekem nem derült ki, hogy pecsét, nem fóka.
prospect ore hol szerezhetõ meg? 16. szinten járok, Don oldalán, már 2 kardot összehegesztettem, az õsi bastard+rune shield-del verekszem, néha a kétkezessel is, teljesen maxos az íjászat és a tolvajlás, de ez még hiányzik, egy gramm ércet sem bányásztam, pedig obszidiánra lenne szükség épp :)
Calver
vannak ketten is Harbour City-ben. egyik Cutter névre hallgat, másik... nem ugrik be a neve, de õ a város régi õrkapitánya, a parton áll valahol, és épp a kardját köszörüli.

Gideon Wieth
Am ha meg beszéltél mindenkivel, akkor gondolom már ki is osztogattad a drogot, megvan a névlista, és már csak a kádba kéne beülnöd várni a gyilkost.

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
Elmondom öreg, hogy nekem azt simán minden gond nélkül csinálta. Nem értem mi bajod van

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Szega87
Én most egy sword/crossbow val tolom újra történetet a Don oldalán, eddig bejött. Level 10 en 50 et tol a kard/csapás , a nyílpuska meg 75/lövedék. Mire a közelembe érnek akár többen is csak meg kell suhintanom õket :)

Szega87
kard szvsz

Szega87
természetes szelekció, nem mindenkinek fekszik a játék, türelem is kell hozzá bõven

Én felnyomtam 10re a fireballt meg 8re a fejszét 2 gyûrûvel,
csináltam 16 erõ itallat, meg talátam is párat épen felment az erõ 100ra.
Titan axe 120 sebzés és 2-3 expert fighterellen semmi sély egyedül. Fredel, meg pár fireballal az elején már könnyebb.
A don oldolon kapott valaki jó páncélt?
Jobb mint a Mester mage robe?
Sima varázslóval 1-2 helyen reménytelen átmenni ahol nem lehet elfutni.
Ashbest scroll jól jön ilyenkor.

May the force serve you well!

gfreak
fejsze vagy kard? (esetleg bot? ) :DDD

Shep
Valaki aki már kipróbálta a hotfix megoldotta az Nvidiás fps ugrálást?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Illetve még az, hogy Order mellé álltam (kissé bánom néha:S) ; de most nem találok olyat aki sword-ot tanit, van olyan valahol, tudja valaki esetleg?
Sziasztok!

Valaki tudja, hogy hol Patty, miután eltünt a Harbourból, a chapter 2 be kérdezem, mert ugy hallotam nála kell érdeklõdni az uccsó disc-ért. A többit szerencsére megszereztem, így csak az övé hiányzik. Köszi elõre is!
Hát én a végén két ütésbõl kaptam szét ashbeasteket, elite warriorokat , talán csak ogrékba kellett 3:)

Szia! A 2-dik chapter elején Pattytól lehet tanulni 3-as zárnyítást az Order oldalán is!
Szia! Menj tovább vissza ahová a kalóz kísért a temetõbõl a romokhoz! Ott lesz egy ajtó amit a kalóztól szerzett kulccsal tudod kinyitni! Ott lesz Patty!
Sziasztok! Aki a mágiát szídta az még nem játszott mágusként akkor soha! 10-szintû fireball könnyû szinten 3-4 lövés leszed egy Ashbeast-tot 3- egy skorpiót 2-lövés egy Ghoul stb!Hamar fel lehet fejleszteni és van csomó gyûrû,amulett ami növeli a manát! Azért kíváncsi lennék egy harcos mennyi idõ alatt tépnek szét míg én vígan mészárlok. Csak ennyit a varázslásról!
yesname
Ok, akkkor újra: mindenhova el tudok menni és mindenkivel tudok beszélni. Tehát ha én hagytam ki valamit, akkor nem a beszélgetésben keresendõ.

Gideon Wieth
Nem tudom kinek mi baja a mágiával. Szerintem kurvaszép és nagyon eltalálták. Én most a Titán páncélokat keresem :S de hogy miért kell ide oda küldözgetni az embert folyton :S

Egész jó kis játék. Kellemesen csalódtam benne. A mágiát szídták elég sokan, nem tudom, nekem nagyon bejött. :)

Hemlar gyilkosának keresése 'érdekes' egy küldi. Fel tudsz menni már a templomhoz? Ott is találhatsz infókat a küldihez. (Enzo meg a másik npc neve nem jut eszembe. Ott sepreget a hálótermeknél.)Ha nem engednek még fel, akkor nem tudsz a nyomozásban továbblépni.
yesname
Természetesen beszéltem mindenkivel és éppen az a baj, hogy senki sem mond már semmit.

yesname
Adjam a linkeket ahol a PB által is elismert bugokról tárgyalnak? Amik miatt nem lehet questeket megcsinálni? Az egyiket a patchben javították, amelyikbe belefutottam.

1277
Calver
Don oldalán is tudsz tekercskészítést tanulni, és azokból varázsolni?
nem tudom eldönteni melyik oldalra álljak, igazándiból mindkettõ hasonlóan unszimpatikus <#nyes> kardokat mindkettõn fel lehet húzni (jó, Order-nél gyûrûvel), viszont gõzöm sincs mennyire táp fagyasztó spell. megéri azért Order-hez állni?

Beszéltél a szakáccsal?..tagadni fog...a kováccsal?..felismeri majd a kést..igaz én is elakadtam benne..sõt az edzésekben is,hiába mentem át erõn és technikán..Kato-val mikor küzdöttem,véletlenül eltaláltam valaki mást,nekem jött mind..azóta szarik rám Kato...de feljutottam felülre engedély nélkül,azóta meg már ki is engedtek és a városban vagyok<#hehe>
egyébként az mindenképp érdekes, hogy kardra, strengthre gyúrok, de a wisdom a legmagasabb, már 159 :D kicsit túlzásba vitték ezeket a kõtáblákat meg könyveket.
lehet, hogy újrakezdem majd mage-el ha végigtoltam, érdekel az inkvizíciós oldal is. De nem hiszem, hogy annyira élvezetes lesz, mint a Don :]
a PB soha nem gyártott egyszerû játékokat, ezekhez kell egy kis ész és egy kis türelem. sõt, néha egy kis szerencse sem árt.
Ha más meg tudta csinálni a küldetést, te pedig nem, akkor bizots nem bugról van szó.
Calver
random hasznos infó: Harbour Town-ban az alkimista házában az egyik emeleti ládában lapul egy perma +5 strength potion.

valamint az erõdítménynél ahol Carlos sunnyog, ha jobbra elmentek a kapunál ki lehet ásni egy ring of sneak-et.

Kijött egy 1.01-es verziójú patch (hotfix) a játékhoz. <#smile>

"A 'hotfix' for Risen (PC) to fix display problems with Nvidia Geforce 6/7 graphic cards."