Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Én valamiért nem kapom meg ezt a questet, pedig beszéltem Cyrussal, van nyers húsom a farkasnak és van egy rongyom is a druidától a házából, de a farkas nem csinál semmit és a nõ sem mond újat és nem mondja, hogy vegyem meg tõle a farkas bõrt...
Racism is a weapon of mass destruction!
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Én nem tanultam, mert nem igazán használom a scrollokat, max a nautilus meg a levitáció, ezekbõl is csak annyi kell, amennyit amúgy is meg tudok venni.
Habár kicsit idegesítõ, amikor egy ghoul vagy egy lizard warrior elkezd hadonászni, és még a saját csapásaimtól is folyton hátratántorodok. Mondjuk már nincs vele probléma, 2 jól idõzített charge-olt csapás, meg 1-2 vágás és fekszenek is. Plusz elõny, ha olyan szépen jön ki, hogy 2-t egy csapásra, és csak úgy röpködnek körülöttem.
Mellesleg a mágust nem szedik szét hamar közelrõl? A ruhái mekkora fizikai védelmet adnak?
Már beavatott mágus vagyok, mindenhova eljutok. Senki sem mond semmi újat, fõleg nem a gyilokkal kapcsolatban. Még Joke spelleket is bevetettem, hátha.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
"Na most van végleg elegem a Risenbõl. Már 2 igen dühítõ bugba futottam bele és ez most betett. Nem tudom bug-e,de a többi után valószínû: Hemlar gyilkosának megtalálásában nem tudok továbblépni. Beszélek CCasparral és azt mondja a végén, hogy "What about clues? Have you searched his room?" Igen, Te f..!!! Mindent összeszedtem amit találtam.
Na és inenntõl kezdve semmi továbblépési lehetõség az ügyben. Mindenkivel beszéltem már, senki sem mond semmi újat, csak train és trade lehetõség van...
A véleményem a következõ: A Piranha Bytes inkább menjen el kapálni, mert még ennyi év után sem képesek olyan játékot csinálni, ami ahelyett hogy kikészíteni a zembert, szórakoztatná.. Uff!"
Tehát Casparnál nem jön elõ az a lehetõség, hogy osztogassam a füvet és így nem is tudok ezúton továbblépni. Pedig nálam van amit felszedtem a gyilkosság helyszínérõl. De csak a gyengébbek kedvéért írtam le megint :)
How much can you take,before you snap?
2009. okt. 07. 23:06 | privát | válasz erre | #1243
© Calver
3 kaszt van:
Harcos: (Bandita) semmi mágia használat.
Inkvizítor: (Order) Seal-t kivéve mindent tanulhat.
Mágus: (Order) Seal-t is tanulhat.
nem tudom, én abszolút harcos vagyok, mégis tolom a scrollokat állandóan, alkímia és kovácsmesterség is 3 pontos, csinálok gyûrût, amulettet, kb. 50 erõ, és 50 dexterity is a varázslöttyökbõl jött össze, amiket kotyvasztottam, épp csak seal-t nem tanulhatok. (amin persze röhögtem kicsit, alapból nekem nem derült ki, hogy pecsét, nem fóka.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
csináltam 16 erõ itallat, meg talátam is párat épen felment az erõ 100ra.
Titan axe 120 sebzés és 2-3 expert fighterellen semmi sély egyedül. Fredel, meg pár fireballal az elején már könnyebb.
A don oldolon kapott valaki jó páncélt?
Jobb mint a Mester mage robe?
Sima varázslóval 1-2 helyen reménytelen átmenni ahol nem lehet elfutni.
Ashbest scroll jól jön ilyenkor.
May the force serve you well!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Valaki tudja, hogy hol Patty, miután eltünt a Harbourból, a chapter 2 be kérdezem, mert ugy hallotam nála kell érdeklõdni az uccsó disc-ért. A többit szerencsére megszereztem, így csak az övé hiányzik. Köszi elõre is!
Hemlar gyilkosának keresése 'érdekes' egy küldi. Fel tudsz menni már a templomhoz? Ott is találhatsz infókat a küldihez. (Enzo meg a másik npc neve nem jut eszembe. Ott sepreget a hálótermeknél.)Ha nem engednek még fel, akkor nem tudsz a nyomozásban továbblépni.
nem tudom eldönteni melyik oldalra álljak, igazándiból mindkettõ hasonlóan unszimpatikus <#nyes>#nyes> kardokat mindkettõn fel lehet húzni (jó, Order-nél gyûrûvel), viszont gõzöm sincs mennyire táp fagyasztó spell. megéri azért Order-hez állni?
lehet, hogy újrakezdem majd mage-el ha végigtoltam, érdekel az inkvizíciós oldal is. De nem hiszem, hogy annyira élvezetes lesz, mint a Don :]
Ha más meg tudta csinálni a küldetést, te pedig nem, akkor bizots nem bugról van szó.
valamint az erõdítménynél ahol Carlos sunnyog, ha jobbra elmentek a kapunál ki lehet ásni egy ring of sneak-et.
"A 'hotfix' for Risen (PC) to fix display problems with Nvidia Geforce 6/7 graphic cards."