4439
-
Tutilevi #1958 harbor cityben a don régi házában konkrétan hol van aza kép ami mögött egy kapcsoló van ami utat nyit egy elrejtett arany amuletthez?
toni adta a küldit, de már vagy hússzor bejártam az egész házat és egyik képpel sem tudtam semmit sem csinálni -
Pecske #1957 kikell nyírni az ott örködő csávót, nem? -
Lacej #1956 Patty küldije azt mondja, h találjak másik kiutat Harborból, a Don régi háza alatt levő 'titkos' alagút meg is van, ami összeköttetésbe van a prostik fürdőjével, de akkor se akar jönni...
Mi kell még neki? :) -
#1955 Azokat nem is lehet kinyitni, csak miután Pattyvel elkezded a kincskeresést. A parton vár elvileg, ahol a titkos bejárat is van a városba. És igen ennek a chainnek a végén diszk van. -
Nighto #1954 Lenne egy új prolémám:
Végre beszabadultam a monasterybe, és akkor nincs hang -.-". Mondom jó, gépresi, volt megint hang, viszont az egyik mentésemre ne tudtam menteni, és új mentést se tudtam csinálni.Reinstall nem segít. Valaki tud megoldást? :) plzz help -
MrAndree #1953 Küldtem privátot. -
xido #1952 ja azt nem tudom,nagyon ráérősen haladok benne:D -
SovereignX #1951 Kiástam már vagy 3at. Kinyitni persze nem tudom mert nincsen 3as zártörésem.
De köze van a romanovos kristály diszkes patty rablós dologhoz nem? -
xido #1950 Ez nem küldetés,ha van ásód,bármikor áshatsz,általában sírok mellett van ilyen terület,de előfordul másfelé is,az alant már leírt kirívó,világosabb "földtextúrákat" figyeld a földön... -
SovereignX #1949 Egyáltalán mikor hogy vehetem fel ezt az áss ki ládákat küldetést? Patty már kimenekült a városból. De ilyesmi küldetésem nincs. -
SovereignX #1948 Üdv emberek!
Kellene egy kis segítség. Nem találom az 5. kristály diszket. Olyasmit olvastam fórumokon, hogy a Romanov nevű fickó elrabolta Patty-t és őt keresve meg lehet találni az 5. Meg hogy az vmi sírban van ami megint csak egy quest, hogy találd meg mind az 5öt. De vki meg olyat írt, hogy az ötödiket akkor kapom a Dontól meg ha megvan mind a 4. Akkor nekem adja. Megvan mind a 4 de az szóba sem áll velem. -
xido #1947 én úgy tudom Cid tanítja meg a 3as szintű zárfeltörést,de valami olyan rémlik,hogy minden Order küldetést meg kell csinálni a városban..vagy a Don-ét?..valaki javítson ki,mert még én se tudok tanulni:D -
#1946 beengednek, de ne vállald el a békeküldetést amit a don ad mielőtt le nem mészárolsz ott mindenkit, különben azt bukod (hiszen ha békekövetté válsz, nem gyilkolhatod le őket ;) ) -
#1945 Ha tetszett a Gothic 2 anno, akkor ez is fog. Nekem 100%-ban ugyanazt nyújtotta. Ha rosszmájú lennék, azt is irnám, hogy nem véletlen. A játék 90%-ban megegyezik vele. A grafika nyilván jobb, de kb. azon a szinten van most, mint a Gothic 2 akkor a többi játékhoz képest. Elég szép, de nincs 2009-es szinten. A harc, a hangulat, a küldik, a frakciók jelenléte mind ua.
A Gothic 3-hoz nem tudok viszonyitani, mivel sosem toltam.
MrAndree: nekem tök nyolc, csak add a linket. -
#1944 Na kinek mi a velemenye? mien lett erdemes beruhazni? -
Qbu #1943 Hali! Don embere szeretnék majd lenni, és van az a Quest, hogy az Order embereit kellene segítséggel lemészárolni. Ha ezt megcsinálom, akkor bemehetek majd később a kolostorba? Most ott járok hogy beengedtek a Donhoz.
Másik, Don embereként érdemes kitanulni a Prospect ore, valamint a Smithing skilleket, lehet majd valami értelmes cuccot készíteni? -
#1942 Off:
Hogy van neked idod Risen-re, Aion mellett? :D -
Lacej #1941 Sőt a betöltőképek között is bemutatja :)
Viszont a teljesen aranyszinű ládák kinyitásához mi kell, mert a 3. openlockot még mindig nem sikerült megtanulnom és varázslattal se nyitja -
#1940 repedezett, világosabb barna színű placcot keress ;) -
Cat 02 #1939 Más a textúra rajta. -
ricsisz #1938 Milyen az az ásható föld? -
Cat 02 #1937 Azt hittem az asztalon levő speckó, ám most pont ott hagytam tnap este abba :) -
MrAndree #1936 Oké. Hova? :) -
#1935 Felfelé indulsz északnak a druid kunyhójánál és odajutsz némi ashbeasten és ogrékon keresztül. -
#1934 remek, köszi...már csaka teleportköveket kéne összeszednem ;) -
#1933 Eastern Volcano Temple teleport. Befelé indulsz lesz egy elágazás, a jobbos keskeny a templomba visz, a baloson átjutsz egész egy másik templomig és a nyugati bejárathoz. Na itt jobbra, be a templomba, addig rohangálsz a folyosókon, mig le nem esel egy csapóajtón egy mocsaras területre. Itt keress egy félreeső helyen ásható földet. -
Tibbor #1932 Már kétszer előfordult, hogy harc közben, ha pótolnom kellett a HP-at, egyszerűen eltűnt az aktuális fegyóm.Sem a földön, sem az inventorymban nem találtam, vehettem újat.Járt már valaki hasonlóan? -
#1931 ehh basszus, tényleg nincs meg...melyik barlangokat mondjátok, ahol a varázsgombás gyerek van :) -
#1930 a vízesés mögötti templomban a Berserker Sword van. Titanwing pontos helyét régebben belinkeltem valahol, a vulkán alatti barlangokban van, úgy kell kiásni. -
#1929 mert a speckó pörkölt kell neki, ha megetted, akkor úgy tudsz bejutni, hogy végig csinálod azt a küldit, amiben ki kell nyomozni ki ölte meg Hemlart. Lesz egy oylan, hogy cigit kell eladni, neki add úgy, hogy cserébe bemehess a temetőbe. -
#1928 Elég gázosnak hangzik, told fel valahová a tekerés előtti mentést, megnézem mit csinál nálam. -
MrAndree #1927 Chaper 3 nem chaper 2. De a helyzet ugyanaz, volt egy mentésem a második tekerő előttről, megtekerem, egyek vissza inkvizítorhoz, kapom is, hogy quest success de az a kurva kapu nincs nyitva! -
MrAndree #1926 Na jó, elakadtam. Chapter 2, most mentünk a templomba az inkvizítorral meg sok emberével. Elérünk egy rohadt nagy kapuhoz, feladat:nyissam ki. Jólvan, némi szaladgálás után találtam is két ilyen szart amit megtekertem, megyek vissza csávóhoz. Mondom neki, ezt találtam azt találtam, király, akkor odafutott a kapuhoz és mondta menjek előre felderíteni. Mennék, de nem jutok messze ugyanis a kapu még mindig zárva. Ez most bug vagy mi a franc? -
#1925 Nem a vízesésesben van és egy földbe ásott ládában találod amúgy. -
#1924 Valaki plz dobjon már meg egy chapter 2 eleji mentéssel. -
Qbu #1923 Köszi szépen, akkor azt hiszem lesz egy restartom, mert engem bevittel kolostorba, és így úszik a Seal, de most már szeretném megtanulni csak nem lehet:( -
Cat 02 #1922 Temetőbe h lehet bejutni ? Közöltem vele h megettem a pörköltöt, aztán viszont loptam egyet mertméne, de nem enged vele beszélni :S -
nico000 #1921 Sziasztok!
A westwen volcano keep teleport stone hol van, mert én sehogy sem találom a vulkán alatti barlang keleti teleport kövét megtaláltam, de a nyugati bejáratnál lévő egyetlen lizardmen-nél nincs kő.PLS help -
#1920 vágom, pusztán az élvezetért...majd adok hármat a fejszére, aztán akkor a pöröllyel lesz tíz, csak a kard+pajzs kombó a kedvencem...majd fejszézek ha már muszáj ;) -
SaGa Jr #1919 Ha megvan akkora szinten a seal skill mint amekkora a rúna használatához kell, akkor csak berakod a rúnát gyorsbillentyűre és ennyi. Amíg bírod ponttal addig varázsolsz. A scroll írásához kell a papír meg a nyersanyag pluszban, de a varázsláshoz csak rúna és megfelelő szintű skill kell.
Legalábbis nem figyeltem fel rá hogy bármit is használt volna pluszban a varázslóm, igaz mindig dugig voltam mindenféle vacakkal, de nem hinném. Legalábbis nem írja a rúna leírása sem hogy kéne bármi extra, csak a scrollhoz írja a plusz dolgokat.