Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A darabokba talált kardokat (pl. a Souldrinker) ki tudja összekovácsolni? Se a kovácsok se pedig jómagam se tudom...
-- a készítõk menjenek kapálni (ez sem külföldi fórumon találtam, hanem idézet, tõlled. )
-- még nem találkoztam buggal. Mindent sikerült megoldani, és nem sírtam javításért, hanem inkább játszottam. (ez sem légbõlkapott dolog, hanem tény.)
--'De feleslegesnek tartom, hogy idõt pazarolj rá.' -(ez is idézet, ugye)- szóval rád is igaz. Nem kell idõt pazarolni rá, ha tényleg olyan bugos játék, mint ahogy azt állítod. Várd csak azt a javítást, hátha attól jobban tudsz vele játszani.(Ez sem légbõlkapott dolog.)
Ezzel a témát lezártam, erre nem vagyok hajlandó reagálni többet, inkább küldiket csinálok. (Amik nem bugosak :-)).
Elnézést mindenkitõl, akit zavart ez a kis közjáték. További esetleges hozzászólásaim kizárólag a játékkal foglalkoznak, igérem.
ja és Berserker Sword \o/
már csak kéne LP kardokra <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
A mesterek tesztjénél az van, hogy Ignatius kérésére meg kell keresned a négy mestert. Ebbõl 3 ad feladatot, a negyedik (Palius vagy ki) nem. De azt, hogy Palius nem ad feladatot csak akkor tudod meg, ha beszélsz Paliusal.
Ennek ellenére Ignatiusnak akkor is lehet mondani, hogy Palius nem adott feladatot neked, ha még nem is beszéltél Paliussal.
És ha így mondod Ignatiusnak, hogy nem kaptál feladatot tõle, akkor nem lehet teljesíteni a mesterek tesztjét.
De sajnos ha sokadjára szent meggyõzõdéssel állítja valaki, hogy nem, az nem lehet (pedig de) mert nála nem fordult elõ akkor az néha kiborítja a bilit. Mint most. Elnézést.
Valóban sokan segíõkészek, nem is nekik címeztem az esetleges sértõ hsz-eket, de az látható is a válasz címkéjükbõl stb.
Már ne haragudj, de ha Te nem beszéltél még a mesterek tesztjének questjében Paliussal, akkor Ignatiusnak hogy tudnád azt mondani hogy Palika nem adott neked feladatot? Na? Ez nem bug szerinted? mert pl. a Piranha Bytes szerint az. Érdekes, hogy Te jobban tudod.
A poén, hogy ha Ignatiusnak meg is mondod, hogy Palika nem adott feladatot, mielõtt Palikával beszélsz akkor lõttek a mágusságodnak.
Ez az egyik.
Másik ismert bug a gyilkosság, hogy hasonlóan el lehet rontani. Én bele is futottam. Nálam pl. minden összeszedett bizonyíték ott van, Csapar még sem beszél arról, hogy Hemlar drog dealer volt, hanem folyton a bizonyítékokat akarja hogy mutassam meg neki, amiket Hemlar szobájában lehetett összszedni. A baj az, hogy nálam van minden. EZ sem bug szerinted?
Te is csak úgy beszélsz, hogy utána sem nézel a dolgoknak, nem látsz saját magadnál tovább. Mert neked 2x is sikerült nem jelenti azt hogy nem bugos. Nevetséges.
Linkek:
http://www.rpgwatch.com/forums/showthread.php?p=1060974805
http://www.rpgwatch.com/forums/showthread.php?p=1060975585#post1060975585
http://forum.worldofplayers.de/forum/showthread.php?t=691202
http://forum.deepsilver.com/forum/showthread.php?p=399254
Mazsolázz a bugok között 😄
Akkor mondjam azt, hogy mázlista vagyok, amiért eddig minden küldetést sikerült megcsinálni? Lehet van bug, de eddig én nem találkoztam vele. Ha találkozok buggal, igérem: ide fogom írni 😊.
"Komolyan mondom, hihetetlen emberek vannak, akik nem látnak tovább saját maguknál" --
NEM én küldtem el a készítõket kapálni. Errõl ennyit. Ha nem tetszik a játék, menjél Mariózni. Az tuti tetszeni fog.
Chapter III. Harbour townban minden küldit kipucoltam. Azonban a Don táborában 5 küldim is nyitva van és képtelen vagyok tovább vinni õket. Azt hittem még korán van hozzá de chapter III-era már illene ezeket befejeznem. Ez most bug?
pl:
-A hunterek nem vadásznak. Hülye Sam vágja a fát a fõmajomnak és nem tágit.
- Fõmajmot képtelen vagyok kihívni párbajra és ezáltal legyõzni. Már fighter vagyok és nincs rá opció.
Sajnos a pénzbehajtós listát azt odaadtam neki mert volt ilyen opció a beszélgetésben ,de remélem nem emiatt akadt el vele a mission láncolat. Néha megdicsér a hülye hogy "huu már fighter vagy öcsém? az fasza" de utána megont semmi opció csak morog magában ha beszélni akarok vele.
- Az a küldi is nyitva van ezáltal hogy valaki nyulja a don pénzét a táborban.
van még valami de most nem ugrik be. Szal bugos vagyok vagy valamit elbasztam? Már senki nem mond semmit és a vulcánban vagyok az orderrel de bosszant hogy a táborban nyitva vannak ezek a küldik. Az egyetlen dolog amit másképp csinálnék hogy a 2. harcost azt véletlenül kivégeztem! Fasza volt az animáció meg minden. nem töltöttem vissza. ja meg a craig-et felnyomtam a spinének hogy fogadásokat szervez.
én is csak vmi fórumon láttam, örültem is, van már v. 50 almám, az pont egy poti <#nyes>#nyes>
Habár... mindjárt meglesz a szett a kalapáccsal, szal... :]
az almát én még nem nagyon tudtam használni semmihez, szal meg lehet enni.
+1 erõ tizesével? na ezt nem tudtam :0
De könnyen letesztelheted: F8 10 almát betolsz, ha jön a +erõ akkor faja, ha nem akkor F9.
Arin-t le lehet itatni? <#merges2>#merges2>
én ilyenrõl nem is tudtam. mondjuk mire odaértem volt 107-es erõm és gyûrûvel 2-es botom, na meg egy 50-es sebzésû abból is (Chapter 1 királya?), szóval kivasaltam.
btw Hemlar küldetése nálam is bebugzott - elosztottam az összes füvet sztem, de gyilkos bá' csak nem jött, akármit is csináltam.
mondjuk igazándiból lényegtelen, beavatás után meggondoltam magam, és mentem inkább régi mentésbõl Don-hoz dolgozni, nagyon kis "pütypürütty" volt a mágia.
na akkor kérdés: kemény kardot chapter 2-ben merre találok?
és random hasznos info: 10 alma = +1 erõ <#nyes>#nyes>
kell vmibe alma, vagy faljam fel nyugodtan?
Én rég megcsináltam, de asszem a felsõ lehetõségeket kell választani, a végén pedig a kardról kell beszélni vele, ekkor cseréli ki ha jól emlékszem. De a lényeg, hogy a F8-at gyakran használd! Mielõtt valakivel beszélsz akkor mentsd el és nem lehet gond ha rosszul döntesz, egy F9-el már korigálhatod is a hibádat.
Mondjuk el szoktam fogadni, a döntéseiket, ha esetleg nem is a legjobban jövök ki belõlük, így az izgi, ki tudja mi lesz ebbõl meg abból a döntésbõl, de vannak olyanok mikor jobb visszatölteni és megnézni egy másik verziót is. 😊
Jah, mikor még nincs bejutás a felsõbb szintekre akkor nem kell megtámadni senkit, hogy elfogasd magad. Megnevetteted az õrt és már húzhatsz is befelé, innentõl szabad a pálya, persze újra nem fog beengedni, de kifelé már nincs gond.
Yoki mellett is be ehet osonni így a temetõbe, ha még nincs illúzió tekercsed amit kér. Persze ennek megszerzésére is több lehetõség van. A könyvtárban fel kell törni a ládát és ott van 1, vagy a tekercsárus is árul, de minek ha el is lehet lopni XD
Magyarítás engem is érdekelne, nem a legjobb az angol tudásom, ha valami infó van osszátok meg, vagy valaki linkelje be, hogy hol letölthetõ. Elõre is köszönöm!
A könyvtárból nyíló titkos járatban van egy mágikus védelemmel ellátott ajtó. Ennek a feltöréséhez a tekercset küldiben kapom meg, vagy hol tudom megszerezni?
Birok itt még valamit csinálni jelenleg, vagy hagyjam a fenébe? A Donhoz persze szintén nem eresztenek be.
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
Valamelyik romnál kint megcsináltam egy feladatot, mondták jelentsem Cyrus-nak, elmentem, de nem birok vele beszélni...
Harbour town-ban az összes feladatot teljesitettem.
Don táborában még nem voltam.
Ezek bugok a Monasteryben vagy mi?
Bebirom fejezni a játéko anélkül, hogy teljesiteném a Monasterys küldetéseket?
városban pl bementem házba lootolni,jöttek utánam..odakint erkélyre be tudtam mászni egy hordóról és senki nem vett észre..ha ez is bug és nem választási lehetõség..😊
Aki nem beszél veled,pedig talán kellene,nyomj rá ilyet és lehet megoldódik minden
Ebbõl pl. következik az, hogy ahogy Te mondod iutt jópáran mégis mágus lettek, mert nem szaladtak bele ebbe a bugba (nem ebben a sorrendben trécseltek az NPC-kel).
Én is beleszaladtam sajnos.
Ugyancsak ismert bug a gyilkosságos nyomozásnál, hogy szintén hasonló nem megfelelõ trécselés következtében nem lehet megcsinálni a nyomozást. (Pedig semmilyen hibát nem követtél el.) Ez a másik amibe most belefutottam õgy tûnik.
Szóval mielõtt úgy gondolod, hogy nincs bug olvass utána pl. a Piranha Bytes fórumokon kérlek. Ne légbõl kapott dolgokkal dobálózz.
az lenne a problémám hogy nincs hang a játékban. mikor elindítom az exet "begerjed" a hagfal meg sípol utána meg elmegye a hang. valakinek volt már ilyen vagy valami öltet? lécci segítsetek jó gém lenne de hang nélkül nemvalami jó:S
Ez elég egyszerû?
Azzal, hogy nem egyszerû 'menjél el a sarokig meg vissza' küldetések vannak benne, csak élvezetesebb lett. Meg persze nehezebb, de akinek nincs türelme az ilyen játékokhoz, az úgyis hamar abbahagyja. Meg kiabálja, hogy : 'bug, bug! Javítás kell neki, mert rossz a játék!'. A játékkal semmi baj.
télleg
kössz