4439
  • Lacej
    Én még nem járok ott, de korábban vki már ezt leírta, h a farkas hússal elcsalogatod, meg asszem megeszed a speckó pörköltet és úgy tudsz átmenni, javítsatok ki ha nem így van :)
  • Spazz Maticus
    Má' hogy Eldric Druida... Akarom mondani. :)
  • Spazz Maticus
    Üdv!

Az Elder Druida küldetésnél, mikor meg kell találnom, a farkas elvezet egy
    barlangig, ami energiamezővel van lezárva. Ezt mivel tudom kinyitni?
    Máshol is találtam ilyen kapukat, piros, ill kék szinűek, de nem tudom
    mit kéne kezdeni velük.
    A segítséget előre is megköszönném.
  • pluhi
    Első kézből állithatom, hogy sehová nem kell pickpocket. Erikssont el kell verni, utána már kézséges. Nekem amúgy sem volt pénzgondom a játék legelejét kivéve, feleslegesnek tartottam megtanulni a zsebmetszést.
  • Qbu
    Köszi mindenki:)
    Már felhúztam 2-esre, és azt én is úgy csináltam, a Patty küldit. Meg elég vicces, mikor a Weedet eladom a csórikának, ellopom és megint eladom :D
  • mike01010101
    A tolvajlashoz: Patty apakeresos-kalozkincskeresos kuldeteset ugy tudtam folytatni hogy Erikssontol veletlenul elloptam egy kulcsot ami pont az apja kunyhojae volt es igy mar szoba allt velem Patty
  • Broafka
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a kis sziget alatt va negy barlang, ahol van egy kard darab

ehhez a kardhoz hol találom a hozzá tartozó tip-pet?
  • Broafka
    szerintem érdemes mert majd fogsz tudni kilopni quest cuccokat. Én pl volt, hogy csak úgy tudtam megszerezni bizonyos dolgokat. 2-es bőven elég, 3-masra csak banditaként tanulhatod meg
  • Lacej
    Hmm, pedig átnéztem másik fület is, hát az ikonjából nem találtam volna meg soha
  • Qbu
    Megjelennek, csak nem a fegyvereknél, hanem az egyéb résznél, hogy az nem emberi használatra való.
  • Lacej
    Nekem az ogre-k fegyverei nem jelennek meg a batyuba...
  • Lacej
    Easter egghez, nem tudom, h az e v csak érdekesség, a bandita tábor mellett, hegy lábánál, bokrok mögött A.T. kirakva deszkákból, nem tudom ennek van e vmi jelentősége :)
  • SovereignX
    Üdv emberek!

Kellene megint egy kis segítség. Ursegor cimboráit kellene kiszabadítani. Miután beszélek vele megjelenik egy ilyen Lizard bust. Azt kellene használni az ajtók kinyitásához. De az a szar eltűnik az inventorymból amint felveszem. Bugos vagy...?
  • Lacej
    Nekem 2s szintű a pickpocket vmi ládakulcsot loptam el, amibe volt cucc :)
  • Qbu
    A Pickpoketet érdemes felhúzni, mert eddig nem találtam túl sok értelmes cuccot, legtöbbször csak a fegyvert tudnám elvenni, de azt már egyszer megtettem az arénában, nektek pl mi a legjobb amit loptatok?
  • Broafka
    "Egy egyszerű kő, milyen unalmas" :D

hiányolom az easter egg-eket ebben a játékban, mondjuk találhatnánk valami pisztolyt, és mnodjuk ne lehessen használni, csak egy mondat, hogy ez meg mi, vagy hogy került ez ide? :)
  • MrAndree
    Azt kellett volna, csak reménykedtem, hogy annyi baszogatás meg miegyéb után a Piranha végre összedob egy olyan játékot amiben legalább ilyen durva bugok nincsenek...
  • pluhi
    Igen, sajnos úgy néz ki, hogy egy kőkemény bugba szaladtál. Tanulság, hogy ilyen RPGknél több mentés kell a mérföldkövek előtt. Ez rajtad már nem segit persze. Esetleg keress egy mentést valami olyan állásról, ami frakcióáváltás előtti és nem tanultak még benne fegyóskilleket. A játék eleje úgyis mindig ua., megcsinálni mindent, amit lehet az első nagy választásig. Igy belegondolva nekem se jönne rosszul egy ilyen, mondjuk kitakaritott Don's camp meg harbor cityel...
  • Tutilevi
    kösz, megtaláltam magamtól is hálisten. bár párszor körbe kellett még járnom a helyet :D
    mastereknek csinálom a küldiket most
  • MrAndree
    Kár hogy az én problémámon ez se segít...
  • Lacej
    Nekem is AMD van 5200+ igaz HD 3850 el, de nincs graf probléma :)
  • sasi32
    Ok, közben utánajártam mégjobban a dolognak, és úgy tűnik, hogy ez a napszak/időjárás váltakozás probléma csak az AMD processzorral renelkezőket érinti. De elvileg van rá megoldás, le kell tölteni egy dual core optimizer-t és ennyi. Bár ahol ezt olvastam, ott sokan írták, hogy nekik ez sem segített. Nálam egyelőre működik.
  • Gerald
    Hitok!
    Csak nekem jut eszembe félpercenként az hogy Gothic II : Night of the Raven?? Még az elején vagyok a monostorban, de szinte minden klappol, grafikára meg gothic 3
  • sasi32
    Sziasztok! Találkozott bármelyikőtök hasonló problémával? A napszakok és az időjárás villódzva gyorsan váltakozik random módon, és az egész egy nagy vibráló kavalkád. Ha épületekben vagyok akkor szinte mindig csinálja, meg néha, ha az ég felé nézek. Külföldi fórumokon ezt csak "time of the day glitch"-nek hívják, és azt javasolják, hogy frissítsünk videókártya drivert. Na én ezt megtettem (geforce 9600 gt) meg directx-ből is szedtem újabbat, és úgy is tűnt, hogy megszűnt a hiba, de később ugyanúgy előjött. Valakinek valami ötlet?

UI.: a hang is szarakodott a hotfix feltelepítése után, de azt a hangtulajdonságoknál a hardvergyorsítás alap szintre állítása megoldotta.
  • pluhi
    http://forum.worldofplayers.de/forum/showpost.php?p=10802853&postcount=19

Itt található az a konzolparancs, amivel a küldiket lehet buzerálni. Jól jöhet, ha valamelyik küldetés bebugzódik, bár nem tuti, hogy segit, egy próbát megér. Ott a lista is az összes küldetésről.
    Leginkább a "megcsináltam mindent, de nem akar velem dumálni az NPC" tipusú bugra jók ezek.
    A konzol eléréséhez be kell pötyögni: "minsky"
  • Cat 02 #1973
    Ha érdekes hol van a mester ^^
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A lebegős szoba mellett van egy ajtó, azt kinyitod, a lockpick spellel. Utána a lebegéssel átlebegsz a nautilushoz, onnan pedig besurransz a kinyitott szobában levő lyukba és tádá
  • SovereignX
    Kösz!
  • pluhi
    Ha jól emlékszem +5 vagy +10 erőt tanultam pontért, a többit lötyiből meg cuccból szedtem össze, kb 140 volt a játék végén. Titanwinggel 2 charge támadás plusz a kis kombó rá és fekszik bármi. Így is nulla kihivás a harc, érdekes lehet 200-as erővel.
  • Calver
    trainelni 100-ig lehet Strength/Dexterity-t, utána Strength esetében alma/tojás (10 db=+1, max +5-ig), Ogreroot, perm. potik, meg ofc gyűrű/amulett, így elvileg 200 a max. még ha Order-es vagy, kapsz pörköltöt ami ad +2-t, plusz a beavatásnál is tolhatsz rá.

és nagyon jól gondolkodsz, igencsak brutális tud lenni egy karakter 190 körüli erővel
  • Tutilevi
    jah akkor ok, csak azt hittem ott van az a mester aki nem túl szociális. hmm, akkor őt viszont meg megint máshol kell keresnem
    meg persze a tekercs hozzávalók sem pottyannak csak úgy az ölembe :)
    jó gamma, végre nem egy szájbaragós csökkentett iq-s "rpg"
  • Broafka
    majd később kapsz oda is tekercset. Egyébként ha érdekel mi van az ajtó mögött, nem nagy szám:
    egy láda, benne egy recepttel amivel tudsz csinálni magadnak egy lötyit (+100 XP)
  • Tutilevi
    kösz azt megtaláltam

más:monastery felső részében, a könyvtárból nyílik egy titkos hely, amiben van mindenféle orb (open lock, telekinesis,nautilus stb), meg egy tonna könyv. már végigjártam az egészet, elolvastam mindent, kivéve egy szobát: egy mágikus akadállyal le van zárva az egyik, oda hogy lehet bejutni?
  • Broafka
    minden ilyen erőt meg dex-et max 200-ig tudod felhúzni
  • Qbu
    Hali! Biztosan volt már, mivel olvastam is itt, csak már nem tudom hol, hogy alapból, szóval gyűrűk és potik nélkül mennyi lehet a max Strenght?
    Csak mert utána akarom a potikat meginni, hogy mineél magasabbra tornázhassam fel:) Ja és potikkal, gyűrűkkel együtt van valami max pont, valami felső határ?
  • Calver
    azzal a "jobb-bal" billentyűvel, amivel a karaktered irányítod :)
    tehát bal=A, jobb=D
  • tombadillo
    Zár. Bal klikkel semmit nem csinál, jobbal kilép a ládától. ??
  • Broafka
    megtaláltátok az Ash Beast rúnát, meg a +1 dexterityt adó kaja receptet? :)

bakker de idegesítő, van 196 wisdomom és nem találok sehol se egy nyamvadt könyvet vagy táblát. Mondjuk még 3 darab hiányzik a titán armorból, de még azok megszerzése előtt akarom megcsinálni a 4. rúnás szarságot.
  • Lacej
    F8?
  • Nighto
    Valaki help, egyik mentésemre nem took menteni, egyszerűen nem csinál semmit amikor rákattintok hogy overwrite, és új mentést se tok csinálni! help plzzz
  • Nighto
    Amelyik szobába a don trónja van, a földszinten asszem amint bemész jobbra, ott amint belépsz a szobába balra a szoba végébe van a kép, azt nyomogasd amíg ki nem nyílik :P