Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
"The trees move. Do you not see it?"
Erre a vibrálásra, háromszögek megjelenésére, majd a játék lefagyására nem tud valaki valamilyen megoldást?
baromi idegesítõ
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
1336#hsz.
skillekben a különbség pedig... Don nem tanulhat botokat 7-es szint fölött (ó mekkkora veszteség), Orderes pedig nem tanulhat kard skill 7-nél tovább, max gyûrûvel viheti fel 9-re, h tudjon egy kézben tolni kétkezes pallosokat. na, ez már szvsz annál nagyobb veszteség, mert botok kb chapter 1-ben királyok (de ott mást nem is érdemes használni, erõt felgyúrja az ember, +1 bot gyûrû fel, kovács pincéjébõl lenyúlni a cuccot, és hadd szóljon), de én azóta nem láttam 50+ sebzésût, miközben jelenlegi kardocskám 80-at sebez, ÉS használhatok mellette pajzsot.
summázva: Orderbe belenéztem, nekem nem jött be, ha pofozkodni akarsz, szvsz Don a nyerõ.
na fasságokat ne beszélj már.
Nekem is olyanom van, sõt, mellette csak két giga ram, és eddig szinte mindent maxon nyomtam, vista alatt. Risen sem kivétel, maxon olyan szépen és folyamatosan fut, gyorsan tölt, eddig semmi gondom nem akadt.
a Q6600 meg egy fasza proci. Látom nem nagyon vágod a hardver erõviszonyokat, #1421-es illetõvel egyetemben.
Nekem az utóbbi idõben nem sok idõm van tolni, és még egy darabig nem is lesz, lassan haladok, de tuti, hogy min 2szer én is végig fogom nyomni! Csak jönnének már a magyar nyelvifájlok....
6 napomba telt, szerintem 40 órát simán beleraktam. És még nem untam meg. Ez is ritka nálam. Indítottam már egy újat az order oldalán, ezt most full mágiával fogom nyomni. Kíváncsi leszek :]
Én máguskarit csináltam, és nekem nagyon bejön, rpg-k ben épp azt szeretem, hogy van benne az is, és kó kis taktikákat lehet kieszelni, ha elég sok féle van benne.
Egyszóval, ha tudsz mágiával harcolni akkor jó, ha csak közelharcosként tudsz akkor meg nemjó...
Én bottal és kardal is harcoltam, szerintem jó mindkettõ, de maradok botnál ha már ezt az utat választottam.
Haver aki a másik oldalon tette le voksát, játszott az enyémmel, nem is tudott leveni egy csomó ellenfelet, mert nem ehhez volt szokva (ekkor még nem voltam a vari), 3-4 balszerencsés próba után átvettem, és elsõre úgy szarrá vertem az ellent, hogy 1 találat ért, az is csak azért, mert szarakodik az egerem és nem érzékelt egy balklikket, a védelem meg megszakadt...
Meg kell tanulni azzal is harcolni, ráadásul amíg a kardal nem ért el, bottal simán szemenszúrom a velem szembenállót. Állatok ellen meg egyszerû, nem kell a védekezéssel foglakozni, csak folyamatosan kitérni. kitérés+ütés+kitérés+ütés és így tovább, ha gas van akkor meg, hátatfordítassz, futsz és benyomsz 1-2potit, aztán mehet tovább.
Lv9en kevés str-el 4 molyt simán lenyomtam, persze idõbe telt, de asszem 3 kis potival megúsztam a dolgot.
A harcot be kell gakorolni. Mentés és akkor jöhet a csihi-puhi. Ha nemmegy load és újra, amint belejön az ember már nem lesz gond. Gnómoknál meg rohad könnyû a dolog. Távolsági fegyverrel/mágiával leszeded õket, nem jönnek közel, csak ki kell tárni mert dobálnak és kicsit hátrálni (néha azért nem árt megnézni, nincs-e valaki mögötted), amint a gnómok hullák, már simán levered a fõnöküket (nem jut eszembe a nevük), stb... de a többi ellen a kitérés+ütés módszer simán jó.
Kardot is lehet tanulni...
Tény hogy bugos akárki akármit mondd minden helyet bejártam SENKI nem beszél semmire max tanitani tud vagy üzletelni!
Újrakezdem ezt a részt,melyik jobb harc szempontjából a harcos vagy a mágus vagy vaalmi vélemény jó lenne.
Ja és kardot nem lehet tanulni csak botot mert nem igazán érdekelnének a botok😄
a lapozófájlt meg azért kapcsoltam ki mert több helyen olvastam hogy 4 GB RAM mellett már felesleges <#wink>#wink>
\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
az más kérdés h kedves Risen nem igazán kedveli a friss drivereket valamilyen ismeretlen okból, amit elég sokan emlegetnek hivatalos fórumon is.
1. asztal -> jobbklikk-> Nvidia Control Panel -> Manage 3D settings -> Risen hozzáad -> Maximum pre-rendered frames-t 0-ra állít
2. 178/180-as drivert felrak
szegény lapozófájl mit követett el, h kilõtted? mert az azért nem árt ha be van nyomva, lehetõleg másik partíción/vinyón, és töredezettségmentes.
Merre találom?
csinálgatom a mellék küldiket, kisebb nagyobb sikerrel fõküldetésem meg csak ez van jelenleg. Jó lenne haladni a tõrténetbe, mert már kezdem unni.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
A konfigom:
Cpu: Intel Core2 Quad Q6600 2,4 GHz
VGA: Nvidia GeForce 8800GT 512MB
RAM: 4 GB Geil
Alaplap: Gigabyte P-35-DS4
A lapozófájl ki van kapcsolva.
A játék eleinte viszonylag simán futott, aztán elkezdett egyre jobban belassulni, most olyan 5-6 FPS körül fut max beállítások mellett (1680x1050 felbontás). Szerintem ezen a konfigon normálisabban kéne futnia. Lehet valamelyik ini vagy xml fájlban buherálni a játék memóriakezelését? Mert szerintem azzal lehet valami gubanc. Ha valakinek van valami tippje, kérem ossza meg velem!
Köszi
\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
De ez a nautilus hogy merre kell menni hogy a csávót megtaláljam nem esett le😄😄
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Van egy könyv is amit meg kell szerezni, azt pedig a temetõben fogod megtalálni.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Megpróbálhatod az alaplapit letiltani BIOS-ban, hátha az zavar be, bár Én nem hiszem. Elsõ lépésben tedd tisztába a drivereit mindkét hangkarinak szerintem.
Dondark ha lesz megoldás, kérlek szólj! Köszönöm!
Akkor nézd meg ki miként írt, és hogy én kinek válaszoltam és hogyan. Tudod, ott van bal alsó sarokban hogy válasz XY üzenetére. Tehát nem kell mindenkinek magára vennie mindent.
Vannak akiknek nem így válaszoltam, meg van az oka ennek is és tudhatják is kikrõl van szó. Nem Ego és hasonlók, hanem Szivacs rögeszmés márpedig bug nincs a játékban és ha nálam nincs, akkor másnál sem lehet ragaszkodása borított ki, amit el is ismertem/ismerek. Sajnálom.
Én most visszaolvastam az egészet és egyetlen esetet látok, ahol nem kellett volna arrogánsnak lennem: ez pedig az 1375-ös, Torma1-es hsz-érte adott válaszom.
Az meg renben van, hogy ahol már felhúzott valaki, ott még ha nem is adtam igazat neki erõs voltam. (De hát az a leegyszerûzés betett.)
Sorry mindenkitõl és hagyjuk már a fenébe az egészet. Mermával meg majd beszélek személyesen 😉 Jó téged itt is látnia.
Amikor a gyilkost kell megkeresni és az áldozat társát is a Monasteryben ott mi a megoldás?(használtam a tell joke-ot mindenkin úgy sem jó)
Senki nem beszél velem semmirõl és még 6 küldetésem van!
Egyikhez kellene egy illuson scroll,másiknak a nautilus scrollról kellene valami meg akinél a varászlatokat(3mester egyike) vannak annál sem tudok tovább menni.
Ja és találtam egy régi könyvtárat amiben van egy tûfal szerû valami azon hogyan tudok kersztülmenni vagy kiiktatni?
Elõre is köszönöm a válaszokat és minden megoldás érdekel!
Tudja valaki, hogy a titan armour darabjainak összeszedésénél: abban a barlangban amelyikbe vizesésnél lehet bemenni, (nyugati felén a térképnek; közelbe volt Patty bezárva ezelõtt. tehát ebbena barlnagban hogy kell a végére jutni. Van egy rácsos ajtó, amit semmivelsem tudok felengedni, pedig 2 darab tekerõt(winch) is találtamés mindegyiket használtam. Így 2 darab falrészt tudtam felnyitni. (térkép is 3 réteget jelöl; három zöld vonallal) Tudja valaki,hogyezen hogy lehet átmenni?
Illetve amikor kimegyek vulkános részre, ott van egy hid ami elvileg valahogy leereszkedik, a másikoldalon van szintén egy winch, de oda sehogy sem tudok átmenni, mert anti-magic zóna!
Ki lehetvalahogyezeket az anti-magic kristályokatiktatn. valaki HELP Plíz!
Borzasztó unalmas.
Szerintem hagyd meg az arrogáns stílusodat azoknak, akiknek ezt muszály hallgatnia, és a topicot pedig hagyd meg azoknak, akiket a játék érdekel és nem Te. Foglalkozz a játékkal, és csak akkor írj ide, ha valamiben segíteni tudsz másoknak. Ha úgy tetszik nyiss másik témát mások és a játék fikázásra.
Hálás köszönet a többiek nevében is.
habár lehet, hogy én is odaadtam? már nem emlékszem. De ha ki tudnád õt hívni, az összes küldetésed megoldódna, mert mind ezen alapul.
Egy másik eshetõséget tudok még elképzelni, hogy nem csináltad végig az arénát. Ha Delgadoval bezárólag mindenkit kihívsz és legyõzöl, akkor kihívhatod õt is. Ha nem tudod, akkor tényleg azért, mert nem mutattad meg Rachelnek a listát, ami felidegesítené és így akarna párbajozni.
Ötletem, ha már mindenkit legyõztél arénába, de õ nem akar menni: egyszerûen csak támadj rá, verd meg ott a táborban. Ha kifekszik, elveszed tõle a listát, megmutatod Rachelnek, aztán kihívod. :]
A háború félelem, bátorságnak álcázva.
Még nem próbáltam meg az eszközkezelõben is van egy sárgakérdõjeles rész "hangeszköz a high definition audio buszon" a gyári CDrõl raktam fel a cuccot hozzá kb 1 hete raktam újra a gépet és eddig mindenhol volt hang(játék film msn minden) viszon az eszközkezelõben régebben nemhiszem hogy volt sárka kérdõjel...:S Aztmondod szedjek le hozzá egy új drivert és hátha?
1. a készítõk menjenek kapálni. ezt én mondtam, sosem tagadtam. És?
2. Ha nem találkoztál buggal, persze hogy nem fordultál valahova segítségért. Hogy jön ez így ide?
3. Feleslegesnek taretom, hogy idõt pazaoljon arra hogy próbálja elõhívni a bugot, amit leírtam. Ezzel meint mi a gond, nem tudom.
Te valóban ostoba vagy. Megnézted a linkeket egyáltalán, mielõtt azt leírtad, hogy legyen igazad, valóban bugos a játék?
Kíváncsi leszek reagálsz-e rá LOOOOOOOOOOL