4439
-
sharkyn #2038 Valójában hogyan tudom meg hogy kinek az oldalán állok vagy hogy melyik kaszthoz tartozok?
fél karomat a magyarításért.... -
sharkyn #2037 háát minden elismerésem mindenkinek hogy mindezt elérte az angol változattal én kezdek megőrülni már nincs növény ill állat ami maradt volna kinyitottam mindent kibányásztam mindent amit tudtam amit nem a scrollal de a küldik még mindig megvannak mert az angolom enyhén rozsdás, valamint még mindig chapter1 nél vagyok és fogalmam sincs hogy tudok tovább jutni...
ki tanítja meg a pickpoket 3as fokozatát? -
#2036 Amúgy a kolostorból lazán ki lehet ugrani ám. A bejárattól balra a kovácsműhelyt elhagyva van a rész, ami szakadékra néz. Onnan rá lehet ugrani egy kristályra a falon és onnan tovább a platóra. -
ricsisz #2035 megvan köszi -
Cat 02 #2034 Yap, úgy körülötte :D -
ricsisz #2033 a földre? -
Cat 02 #2032 Egérrel kell kattintani és ha van ásó kiássa. -
ricsisz #2031 Sziasztok
Ásni hogyan kell? találtam "ásási területet" föléállok megnyom tab ásóra kattint de nem csinál semmit...:S vagy rosszul csinálok vmit? -
#2030 az én válaszom nem hozott megoldást számodra, és Qbu-é sem, akkor ez nem a te játékod...
Figy, csak egyszerűen beszélgess mindnekivel, vedd elő a quest táblát, és nézd meg mit kell csinálni. Annyira nem bonyolult ez a játék szerintem -
tomfucius #2029 részleteznéd egy kicsit ezt mert nem nagyon vagyok ott hon a játékban -
#2028 sziasztok...főmuftit végén hogyan öltétek meg? -
#2027 azt gyalog tedd meg azt az utat, amikor teleportáltam akkor nekem sem volt ott, de ha gyalog elmész patty kiszabadításától akkor ott lesz a parton a titkos bejáratnál. -
#2026 Hali!
Furcsa "hibával" szebsültem. A hegy belsejében vagyok és van egy rész, ahol mentettem. Visszatöltöttem vmiért,de azt vettem észre h a kamerát csak dönteni tudom föl-le,a karakteremet a nyilakkal mozgatni és az exit menü sem jön be az esc bill. lenyomása után.Nemtudja vki mi lehet a probléma? -
Qbu #2025 Egyszerű, te nem Harborban vagy, hanem a Kolostorba, mivel ott van Pallas és nem enged ki, amíg nem csinálod meg a küldik egy részé, konkrétan a kiképzést. És valószínűleg akkor te egyből a Kolostorban kezdtél, ami nem túl előnyös, mindenképp megéri Donnál kezdeni, majd Harborban váltani. -
Qbu #2024 Elsőnek tényleg érdemes a Don oldalán játszani, de mageként is először a donhoz kell menni, hogy minél magasabb szinten mehess a kolostorba. És szerintem magenak is érdemes inkább karddal meg shileddel menni, mivel azzal az állatok támadását is tudod blokkolni. Az biztos hogy az elején Don oldalán sokkal könnyebb, mivel már most húzhattam amit akarta, míg a mageval chapter 2-ig max a manát, amivel meg semmit nem érek. Don embereként kitakarítottam az egész szigetet chapter 2 előtt, ez mageval esélytelen szerintem. -
Nighto #2023 Valaki tudja ho merre van Romanov, miután kiszabadítottam Patty-t és azt mondja szerezzük vissza a térképet? Mer küldi azt írja a Don titkos alagútjának bejáratánál vágjam el az útját, de nincs ott... -
ravens #2022 Mondja már meg valaki, hol van a banditatábor templomában a második Lizard mage brust!Fennakadtam. -
Cat 02 #2021 Áh, akkor várok Dragon Age-ig inkább :) -
#2020 csináld meg a botos kiképzést, aztán fel tudsz menni a templom felső részében, ott beszélsz ignotus-szal (vagy hogy hívják) és akkor ő majd fog adni engedélyt, hogy kijuss -
#2019 hát első karakterként mindenképp... szal semmiképp se mágust válassz :D
Mágussal a legnehezebb, de a végén már az összessel könnyű amúgy.
Szerintem térj át kardra és páncélra, és ha elég erős vagy, akkor mehet vissza a bot, az elején bottal szenvedés az egész. Varázsolni meg nem nagyon érdemes :D
Én csak a játék vége felé használtam inkáb, mert 3 magic shoot-ból meghalt egy lizard (mondjuk ekkor már lvl 10-es volt a magic) -
tomfucius #2018 sziasztok tudnátok segiteni a harbor townban vagyok de nem tok kimenni mert pallas nem enged elkeztem csinálni a feladatokat amit adott de nem tom hogy hogy kéne öket meg csinálni .ebben kéne a segitségetek -
Cat 02 #2017 10-es szinten vagyok és mágus... ~8 spell és kifogy a manam. És általában 2-3 ütésből halok (20-as str). Erősen gondolkozom h újrakezdem harcosként :D -
#2016 én lvl 26-os vagyok mágusként, most már én is csapok rendesen, de már nincs mit :)
az előző karakterem bandita volt, de az nem lett túl jól kijátszva.
most Warrior of the Ordert akarok csinálni -
Qbu #2015 Nem tudom te hanyas szinten vagy, de én mindent csapok, konkrétan az egész szigetet kitakarítottam:)
LVL 18, 180 Strenght, Sword skill 5-6 (gyűrű függő)
Ha kicsit odafigyelek, tényleg meg tudok ölni mindenkit, akit lehet persze:) -
#2014 -
#2013 és ha mi most leírjuk hogy hol vannak, akkor ugyanúgy van 5 helyszíned, ahol nem tudod hogy most jártál e vagy sem...
egyébként meg annyira nem nehéz, könyörgöm, csak emlékszel hogy az 5 pötty közül melyikben voltál, és melyikben nem. Sőt, teleport kővel szinte az összeshez ellehet jutni, megnézed melyiknél van még kék energia kapu -
c3124c #2012 üdv, vki letudná irni, hogy a titánpáncél darabjai konkrétan melyik kriptában vannak. Már 4 megvan, de mivel a térképen nem tűnik el a jelölés, ha meglett vmelyik, igy már nem vágom melyik maradhatott ki. :S -
Cat 02 #2011 Nekem nincs ott senki, de próbálkozom. Gondoltam skeleton warriort még nem kell ölnöm :) -
#2010 most gyűjtögetem a titánpáncél darabjait és lvl 22...tényleg, valaki levésné nekem mi a bánatot kell csinálnom a vízeséses kriptában? rohadtul nem jutok semerre... -
#2009 a romokon belül...egyszerű...mikor mész arrafelé, találkozol a hídnál a vadásszal, aki le akarja gyilkolni a gnómok vezérét (kell is mert van ott egy crystal disc) a Gryger-t...menjél vele és kész...lementek a romokba és levadásszátok a szemetet :DDD -
Qbu #2008 Romoknál, jobb felül, le kell menni, ott a főnök
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van ott valami karika, azt kell meghúzni, van egy rakat titkos ajtó, lehet ott van valamelyik mögött, de lehet ott csak Skeleton Lord van, már nem emlékszek, de biztosan ott van, azt tudom -
Qbu #2007 Amúgy nektek mennyi lett a max level? Most lettem 18, és most fogom kezdeni a Chapter 2-t. Bejártam mindent, és mindent leöltem, mindent összeszedtem amit csak lehet. Chapter 2-ben mennyire fognak spawnolni a mobok meg a növények, ládák, megéri újra bejárni az egészet? -
Cat 02 #2006 Aham, arra felé voltam pedig, de a romoknál gondoltam nincs, bár ahogy kivettem nem is ott van, hanem a patakparton nem ? -
Qbu #2005 A gnóm tábor a jobb felső részén van a mapnak, ahova egy hídon tudsz átmenni, útközben van egy rakat gnóm, ott romok, lemész és ott a főnök, gondolom őt keresed:) -
mike01010101 #2004 basszameg, kezdhetem ujra az egeszet:)
koszi -
#2003 Jobbkatt: zoom+célkereszt -
Spazz Maticus #2002 Ok. Köszönöm. -
Cat 02 #2001 A gnóm tábor sacc/kb merre van ? Mert a tisztás féleségen ahol van házikó nincs, aztán néztem a barlangban de ott sincs. -
mike01010101 #2000 En elvertem Eriksson, de utana mar nem allt velem szóba (lehet hogy bug volt) mindenesetre a zsebmetszes megkonnyitette a dolgomat.
Nektek van celkeresztje a nyilpuskanak? Nekem nincs de lattam egy youtube videot ahol volt. Ha masnak is van akkor bosszus leszek mert en igy szenvedtem vegig a jatekot, pedig gyurtam crossbow-ra es hasznaltam is sokat. -
mike01010101 #1999 Vissza kell menned ahhoz a magushoz akivel ott talalkoztal a druidanal (kopasz, nem jut eszembe a neve) es elmegy veled oda es kinyitja, pontosabban ott ad spellt amivel kinyitod te.
A piros az magic force field (eroter) a kek az magic barrirer (barrikad)
kulon spell nyitja mindkettot, 2 fele ilyen spell van, hasolo a rajzolatuk
(fekete lyuk)