Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Remélem nem bug, mert ez a fõvonal questje és akkor kaki van 😞
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
ezzel az ajtóval mit kezdjek ? nincs se kapcsoló se semmi
elnézést hogy képet linkele de nem biztos hogy értelemesen letudnám írni
[/url][/img]
egy gorilla szerû dög után héhány ghoul társaságab bukkantam e kardra
Am valaki mondja már meg honnan szerezhetek frost crystalt. Már a titán páncélt keresem de frostot sehol nem találtam még.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
lehet megpróbálom a driver frissítést.
a hivatalos oldalon volt valami hotfix, és írta, hogy display, és tökre megörültem neki, de nem változott semmi sajnos 😞
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Szóval akkor egy fránya bug lesz. Emiatt nem tudtam a gothic 3at sem tovább vinni.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Nem tudnátok mondani olyan oldalt ahol találok végigjátszást , de legalább vmi infót a játékról magáról?
illetve a kék színû magic barrierrel még nem tudom mihez is kellene kezdenem, van néhány hely, ahová e miatt nem jutottam be, de az gondolom elõbb-utóbb megoldódik.
a keleti templom az, amelyikre stan vigyáz a harbor city-novice farm elágazásnál?
életerõlötyit vigyél sokat!
az elsõben még biztos, hogy a városban van, a don régi házában az erkélyen.
ha a másodikban jársz, vagy elõrébb, akkor:
ha felvetted Finchertõl ( tudod, aki don oldalánál szokott lenni) azt a kvesztet, hogy nézz le a keleti templomba, hogy lecsekkold mi lett az embereivel akiket odaküldött expedicióra, akkor olf ott lesz, a templom mélyén fogságban.
ha visszatöltöd a mentést és megint beszél a nõvel emg a farkassal, se történik semmi?
Ha nem, akkor végül is elmehetsz oda, ahova a farkas vinne, csak nem biztos, hogy ez önmagában továbbviszi a küldetést...
Habár lehet. Szóval asszem észak felé kell menned, ha követed az utat ami átvisz egy folyón, akkor a végén egy templombejárathoz jutsz, aminek a bejáratát egy magic barrier védi. Ha erre rákattintasz, megérinti, az lehet továbbviszi a sztorit. Az a baj pontosan már nem tudom, hogy merre, de úgy emlékszek, hogy a druida háza felé vinne a farkas, csak nem kell lefordulni a házhoz, hanem tovább kell menni.
passz, nálam az produkált ejjderégen ilyeneket.
driver, DirectX frissítés?
vagy nézz körbe guglival, esetleg hivatalos fórumon.