4439
  • Cat 02 #2078
    Odamész, elfognak és bent vagy ? Vagy a városbeli hegytetőre gondolsz ? Ott meg az inkvizítoroknak kell küldizni
  • tomfucius
    na de a vár ban hogy lehet be jutni a hegytetején a várba
  • tomfucius
    bocs a nem kell cak nem tartozik oda
  • tomfucius
    azt én elismerem hogy segiteni akartál de azért nem kell cak az elégé kritizáloan hangzik hogy"Nekem sincs nagy angol tudásom, de elég jól boldogulok, meg mondjuk ha konkrét kérdésed lenne, nem pedig az hogy nem mennek a küldik, könnyebb lenne segíteni"ez nekem elég kritizáloan hangzik . de tudod mit nem akarok roszban lenni senki vel és valamijen sszintem tényleg paraszt vagyok .szoval bocsi hogy megbántottalak
  • Qbu
    Kritizálni, én ellenszenves, bunkó, hogy te mekkora paraszt vagy, segíteni próbálok, ha ez neked ellenszenves ki kellene vizsgáltatnod magadat!
  • Spazz Maticus
    Ok. Igazad van, köszönöm.
  • enlightened
    Egyébként milyen hosszú ez a game? Minden fejezet olyan hosszú mint az első? Vagy ha végig irtottam az egész szigetet chapter 1-ben már ne sokat várjak a többitől?
  • Calver
    gondolom amikor a fogvatartott kalózkapitány (nem jut eszembe a neve) küldetését csináltad Harbour Town-ban, Don oldalán voltál és odaadtad neki a ládát, amit akkor nem lett volna szabad kinyitnod... namost, az a kincsesláda az ugyanez a láda, csak közben megölted és elvetted tőle, de ettől még mindig azt mondja a gém h nem kéne kinyitni
    (remélem érthető mire gondolok)
  • tomfucius
    a teleport köveket hogy lehet használni mágusnak kell lenni?
  • xido
    az apja régi háza szerintem az lesz,ami a város hátsó bejáratánál található,Costa az első,utána azt hiszem a 3.ház...vagy feltöröd,ha lehetséges,vagy a kupiban Erickson-nál találod meg a kulcsot...
  • Spazz Maticus
    Üdv!
    1.A kolózos küldetés végén mikor kiszabadítom Patty-t, azt mondja övé a térkép, enyém az arany, és hogy Harbour Town-ban találom meg, apja régi házánál. Na ezt nem találom,+ van nálam egy kincsesláda, amit nem tudok kinyitni. Asszongya hogy : rossz ötlet :).
    2. A Harbour Town térképen van egy sötét várszerű épület két vulkánnal
    vagy mivel, a város felett. Oda hogyan tudok bejutni?
  • ricsisz
    nemtudom kihívni vmiért
  • pluhi
    Nem is fogja. Abból csinál neked blankokat, amit TE fogsz megkovácsolni, ha van hozzá skilled. Ha nálad van a blank a kohóhoz lépve kezdhetet a folyamatot(hevités,kovácsolás, lehűtés, élezés).

ricsisz: kihivhatod az arénában, ott mások nem fognak bezavarni.
  • xido
    Nem bug,nyers vasért csak acélt kapsz,ha van kovács képzettséged,abból te tudod megcsinálni a fegyveredet
  • tomfucius
    hello mindenki kéne egy kis segitség kibányásztam az iront és oda adtam a bandita táborban lévö kovácsnak de nem csinálja meg a swordokat ?????
    várni kée egy kis idott vagy ez egy bug
  • xido
    zsebeld ki,ha van 3as szinted vagy verd le-igaz akkor mások is neked esnek-és vedd el,míg a földön fekszik..vagy nem tudom:)
  • ricsisz
    És hogy tudom elszedni tőle?
  • xido
    Semmit se szúrtál el,ezért többször végig játszható,mert ki lehet próbálni minden oldalt:)..Cid-et is el tudod űzni egy küldetés során,meg is tudod tisztítani a várost,hogy ne fogolyként mehess a Kolostorba,hanem önként,ajánló levéllel...aztán ahogy mondták előttem,az ottani kovács tanít zártörésre,az egyik ottani koma meg majd zsebelésre..hogy a többi szintet ki tanítja majd,az rejtély:)
  • adios
    Brogarnál.
  • ricsisz
    Don táborban megkellene találnom 5 karddarabot. 3at felszedtem a mocsárban 1et meg megvettem attól a csávótól aki csinálja az arénafájghtot
    hol találom az 5diket?
  • Cat 02 #2058
    Én monostorban tanultam meg a kovácstól a locpicket.
  • Split
    Tudja valaki, hogy magyarországon mikor lesz kapható?
  • enlightened
    Hali. Én most bementem harbour townba így egyből a játék legelején, nem mentem a Don-hoz ezzel akkor most elszúrtam mert nem leszek elég erős? Ja és még annyit akartam kérdezni. Hogy mivel Ordernek kedvezek delgadot kiűztem a városból, és nem tanított nekem semmit. Akkor hol tudom megtanulni a pickpocketet meg a lockpicket(Cid se nagyon akar tanítani)?
  • xido
    Carasco őrzi a raktárat,Olf a nagy kapuval szemben,a Don házában fogoly,egyik tesó Pattynél iszik,másik tesó Josh-nál piál:)
  • zOMG
    ty
  • ricsisz
    Ha jól emlékszem akkor az egyik a csöves negyed a másik patty kocsmája a harmadik meg a don háza
  • zOMG
    hi a 3 treasure huntert és carascot azt hol találom a városban ?
  • ricsisz
    köszi
  • adios
    a mocsár keleti részén lévő barlangban találod meg.
  • ricsisz
    Az oké hogy a mocsárban van...de azon belül?
  • ricsisz
    Brogar a banditáknál ad egy küldit h találjam meg Dorgant. hol találom nemtudja valaki?
  • sharkyn
    ááá köszi igazán sokat megtudtam:) akkor én is konkrétabb leszek csinálom a küldiket ahogy megy de az az érzésem hogy nem jutok egyről a kettőre mert ahhoz hogy tanuljak dolgokat az az érzésem chaptert kell "lépnem" de azt nem tudok csak a küldikkel tehát van esetleg egy bizonyos küldetés ami által előrébjuthatok a 2."felvonásra"?
  • tomfucius
    nem én nem gépen boxon tolom és tényleg a kolostorban vagyok és már kiengedet szoval nem kell kritizálni mert ha ilyen ellen szemves vagy neten akkor az életben el se tudom hinni hogy milyen csávo lehetsz egy biztos hogy bunko azért mert valaki nem kockul éjjel nappal azért még nem kell leszidni nekem van életem a gépen kivul is
  • Qbu
    Szóval te azt írtad Harborban vagy, közben meg Pallas adja a küldiket, meg nem enged ki. Na ez így lehetetlen, mivel Pallas a Kolostorban van.
    Ha nem tudod a küldiket megcsinálni, akkor használd az "L" betűt, ott mutatja merre kell menni. Nekem sincs nagy angol tudásom, de elég jól boldogulok, meg mondjuk ha konkrét kérdésed lenne, nem pedig az hogy nem mennek a küldik, könnyebb lenne segíteni. De ha ekkora kavar van, akkor lehet tényleg nem a te játékod a Risen.
  • Lacej
    Én Harborban, Olf-nál (Don régi háza) tudtam megtanulni ;)
  • grebber
    Magyarításról:

dipepe: "Nem akarok nagyképűnek hangzani, de ha Ardea-n (Krisztán) múlik akkor karácsony"

• tomfucius
    és melyik kovácsnál annál is aki a kolostorban van
  • Cat 02 #2041
    Prospectinget ki kell tanulni. Kovácsnál lehet szerintem.
  • tomfucius
    sziasztok kéne egy kis segitség a csákányt hogy lehet használni mert már van egy de amikor oda megyek az arany meg vagy sziklához akkor nem tudom kibányászni az aranyat meg a vasat szoval lécci segitsetek elöre is köszi
  • Cat 02 #2039
    Városba elmész és csinálod a küldetéseket.