4439
  • enlightened
    Na végigtoltam. Mage voltam, lehet majd egyszer megcsinálom Don-nal is, de egyelőre most nincs kedvem újrakezdeni. Az a baj mint minden más RPG-nél is az első fejezet jó hosszú, de aztán ha felfejlődsz már darálsz bármit és onnan tök gyorsan végig lehetett vinni.
  • Qbu
    Köszi, gyorsan meg is nézem:)
  • Jocisan
    Jaaaa :-) - Itt lehet nézelődni. RISEN
  • Jocisan
    Sziasztok!
    RISEN:
    -infók,
    -(ha valaki elakadt volna)mentés letöltése Chapter 2,
    - KARAKTER LAP magyarul,
    - CHEAT,
    - RISEN "SZÉPÍTÉSE": letöltés. Mindez nem jár frame veszteséggel!!!
    - VÉGIGJÁTSZÁS Tippekkel : Epilógus kész, Chapter I: BANDIT CHAMP közepéig. Elvileg napi frissítés!

• Bucser
    "Mondjuk nekem a kereskedő megfélemlítése nem sikerült, mert akármikor megyek oda, nem alszik, így nem tudom becsempészni a fejet:("

Az ablakon be tudsz mászni.
  • Qbu
    Jó is az Order, csak rengeteg XP-t és ezzel szintet valamint pontot buksz, mert a Donos questek kiesnek, és nehezebb is ha egyből odamész, kevés a HP-d is, szóval mindenképp Don táborában kell kezdeni, aztán majd Harborban el lehet dönteni hova húz a szíved.
  • Qbu
    Nem, a Donnál nincs ilyen kiképzés, ha megvan a küldi hogy vidd a jelentést a Donnak, akkor utána már a békítő küldi jön, mehetsz a kolostorba, de küldit ott már nem adnak, kiképzést sem csinálhatod meg. Ha Donnal vagy, akkor csak a tekercses mester beszél veled szinte, így meg tudod tanulni azt, legalább is nekem így volt.
    Amúgy érdemes minden küldit megcsinálni Harborban, márcsak az XP miatt is.
    Mondjuk nekem a kereskedő megfélemlítése nem sikerült, mert akármikor megyek oda, nem alszik, így nem tudom becsempészni a fejet:(
  • Brundle1
    Engem egyből leütöttek,és hagytam had folytatódjon akkor így a történet,de el fogom kezedni hardon,a donnál.Amúgy nekem ez az order oldal nagyon bejött,de lehet a don-os is fasza lesz.
  • Brundle1
    Én a vulkánban nyírtam ki vagy 15-öt egyszerre,de azt úgy hogy ash beast-é változtam,és próbáltam úgy helyezkedni hogy ne sok üssön egyszerre.Én csak a fireballt maxoltam,str-re adtam vagy 15 pontot+ amit a növények adtak(ogrefoot)kb 20 at találtam.Mivel kitanultam minden mesterséget,nagyon másra nem maradt.A legvégén tartalékban maradt 7 pontom,gondoltam még megfontolom melyik fegyóra adjam,vagy esetleg mannára stb..Potikból is csak a kicsiket ittam,mert tartalékoltam a nagyokat,erre hamar vége lett a gamenak :P
    Amúgy nekem kb 500 lifeom lett a végére (lvl 28)Mondjuk én mannás cuccokat kovácsoltam a fireball miatt,ha meg beszorítottak akkor jött az egykezes obsidian.
    Amúgy két uniq kardot is sikerült kovácsolnom(a darabokra külön külön találtam,az egyik a stormwind),és chapt 4 ben találtam egy elásott ládát asszem a vízesés mögötti templomban a mocsárban egy burtál fegyót.Mondjuk nem bírtam el és szinte azonnal utána már jön a titans..
  • Cat 02 #2109
    Ha 4/4 a don a városban, akkor utána donnál lesz vmi kiképzés megint ? mint a monostorban.
  • Qbu
    Hát Donnal az eleje sokkal könyebb, mert már akkor kezdheted húzni strenghtet ,eg swordot, Orderrel meg több XP-t szedhetsz össze, mert megcsinálod a Don táborában a küldiket, utána meg a Kolostorban is meg tudod. De elsőnek mindenképp Donnal legyél, tényleg könyebb, én is úgy kezdtem újra, meg én nagyon elszúrtam mert egyből elfogattam magam, ugrott rakat XP :(
  • Was
    És mi helyzet a black wolf-fal, az talán nehezebb lett?
  • Pianista
    én már ott tartok hogy a titánpáncél részeit kell összeszedni, kapitánypáncélom van, obsidian kétkezes, és egy igencsak termetes pajzs, kardhasználat max kitanulva... korlátlan kombónál lehet ám aprítani a gyíkokatXDD volt olyan hogy 10-14 -en jöttek egyszerre, magamra olvastam mindenféle varázslatot ozst aggyanekííí!!!XDDD igaz a végére 30HP maradt a 900 környékibőlXDD akinél a kalapács volt azt elsőre leöltem kemény félperces harc alattXD
  • rotator
    Én második végijátszásnál (leendő mágus karakteremmel, hardon) kezdő karddal (ami Jan házában van), kezdő erővel, egyes kardozási szinttel is simán lenyomtam a Don táborában és a városban is mindenkit, akit kellett, spórolván az XP-vel. Kicsit Gothic 3 szindróma, bár itt legalább meg kellett előbb tanulni az irányítást, viszont ha ráérez az ember, iszonyat könnyen lehet aprítani.
  • xido
    azért ott 2x is van,hogy 2en mennek az emberre 1-1 beszélgetés után:)
  • Brundle1
    A játék elején ne támadj meg 3-at,én az első 5-6 órában(harbor townban rengeteg jókis,érdekes beszélgetős küldi van ,fejlődni tökéletes) nem is harcoltam,később nem lesz gond mégha 10 en jönnek akkor sem,egy fireball többet is sebezhet :P
  • Cat 02 #2102
    Te is mágus akarsz lenni ?
  • xido
    taktikusan csináld..ha többen támadnak rád,hátrálj be valami szűk helyre,ahol nem tudnak körbevenni,csak előtted vannak..illetve ha nagyon erős az ellenfél,akkor folyamatosan körözz körülötte és úgy csapj le rá..meglepetésemre bevált még alig 11es erővel a legelején:)
  • AnarchoiD
    harc mindenkinek olyan kinkeserves mint nekem ? 1v1 ben van eselyem de 3v1 -ben zero .. folyton megolnek a mobok mar-mar ez elveszi a kedvem a jatektol ;(
  • enlightened
    varázslattal! van ehhez scroll meg gömb.
  • sharkyn
    hy a varázslattal zárt ajtókat/bejáratokat hogy lehet nyitni?
  • Cat 02 #2097
    Akkor jobban még orderesnek lenni mi ? =\Ez így nem olyan jó.
  • Broafka
    szerintem az nem gond hogy fog rajtuk a nyíl, csak max nem mindegyiknek kéne. Elvégre azért ha megnézel egy nyíl mozgását, akkor az így hullámzik. Mindenesetre 10-ből 9 tuti eltalál egy mozgó csontvázat.
  • enlightened
    Hát ha 30 óra alatt végigjátszottad és én most járok 15 óránál és még nem vok chapter2-ben. Akkor nagy valószínűséggel az utsó 3 chapter nagyon rövid. Mindegy 2 hét és jön a dragon age ott 120 órát igérnek, tehát kb 80 órás lesz az egész jó.
  • Qbu
    Ha Don embere akarsz lenni, akkor először Donhoz mész, ott minden küldit megcsinálsz, aztán Harbor, ott is minden küldi a Don oldalán. Ezután mehetsz a Kolostorba. A Kolostorban viszont csak 1-2 küldit lehet megcsinálni, miután a Don embere vagy.
  • Brundle1
    Sziasztok!Sikerült végigvinnem,az inkvizíció oldalán.Majdnem 30 órába telt.De hozzáteszem,hogy szinte minden mellékküldit megcsináltam,és mindent apró zugba benéztem,és kikutattam mindent :) Sokszor meg csak úgy mászkáltam az erdőkbe,különböző napszakokban.Szerintem a graf nagyon rendben van,nézetétek a napsugarakat mikor átszűrődnek a lombokon,naplementekor?
    Lvl 28 ason fejeztem be,fűzlabda maxon,az összes lehetséges képességet magtanultam,így maradt vagy 7 pontom a kardra,vagy bármilyen fegyverre.
    Az 1.,2. fejezetben szinte mindent bejártam,és a 3.4. már nagyon gyorsan megvolt,már tudtam előre hol vannak az akadályok.
    A játék nem könnyű,legalábbis az első 10 órában inkább nehéz,de nagyon hangulatos,jók és érdekesek a küldik,a világ is olyan hogy tényleg csak mászkálni megéri benne.Mestermunka,csak ajánlom minden RPG s nek.
    Amúgy gothic3 at próbáltam,az is tetszett,de örülök hogy ennyit tudtak javulni a srácok,és a harcrendszer igen is jó lett!
  • pluhi
    1. Ahogy a többit, kivéve a storyhoz kapcsolódókat. Azokat majd csak akkor nyitod ki, ha rajta vagy a megfelelő küldin.
    2. Hátsó kapu, 100g.
  • tombadillo
    Segítség!

1. Hogyan lehet kinyitni a kiásott ládákat?
    2. Hogy lehet bajutni Harbourba (van egy rejtekajtó, azt megtaláltam, de
    gondolom kulcs kénbe hozzá).
  • Pianista
    nemrég kipróbáltam ezt a gammát és az a tapasztalatom hogy: a G3-at szanaszét veri:) profimódra megvan csinálva... de találtam benne egy kicsi hibát: csontvázakon fog a nyílXD
  • enlightened
    Srácok mennyi a játékidő? 12 óra után még minsdig az első fejezetben vok. A többi fejezet is ilyen hosszú?
  • Cat 02 #2088
    Úgy döntöttem újrakezdtem, de lenne 1 kérdésem.
    Don addig amíg nincs kész összes q, utána harbor town, itt pedig mi ? Donosok akarok lenni, de akkor meg nem tudok bemenni a monostorba + xp -ért nem ?
  • pluhi
    Charge attacknál már minden mindegy kb. Ha ki is védik, a következő ütésre védtelenek lesznek. De legtöbbször nem is védik, úgy meg fél HP ugrott...
  • hapi
    másodszori végigjátszásra látom csak hogy tényleg számít az időzítés a harcban, és nem értelmetlen a parry sem. Ha jókor klikkelek akkor olyan gyorsan ismétlem az ütéseket hogy nem tudnak közbe vágni. Pesrsze így már csak hardon van értelme, különben nincs kihívás. Szépen félre lehet ütni a krdját és gyorsan bevinni az ütést, ez nagyon nagy.
  • Broafka
    jah és ezt az előre leprodukált izét 0-ra állítod, azt elfelejtettem
  • Broafka
    valaki itt leírta hogyan is kell, ha jól emlékszem akkor:

Nvidia vezérlőpult/3D beállítások kezelése:
    hozzáadás: risen
    és lent kiválasztod hogy:

előre leprodukált képkockák maximális száma

nekem így már kevésbé akadt, viszont a kolostorban még így is volt hogy helyenként 13 FPS-sel ment.

ha visszaolvasol, akkor a másik illető ugyanezt írja le csak angolul, ha az jobban segít
  • sharkyn
    lenne egy apró technikai kérdésem a játék kezdetén még nem volt semmi bajom de mára már kezd idegesíteni mert közben elkezdett akadozni van olyan hogy városban elég durván beakad... van itt egy 3.0GHz dual proci, 2,5Gb Ram, G-force9500GT a legujabb driverrel nah ez üti a rendszerkövetelményt akkor miért akad? (Dx11)
  • xido
    a végén persze Scordo teszi fel az i-re a pontot,ami miatt Carlosnál be tudsz vágódni teljesen..minden mást csinálhatsz a városban nyugodtan,ezek mellett:)
  • xido
    fontos csomópontok ebben Delgado vs Sebastian a hátsó kapunál..Lukor vs Carasco a raktárnál,Toni vs Maraco (vagy mi) és Weasel vs Hernandez az első kapunál,valamint Cid vs Rodrigez..
  • xido
    szerencséd,mert éppen úgy csinálom,hogy elvesztek az előző mentéseim:)
    menj rögtön harbor town-ba,mindent csinálj meg az ordernek és csak az ordernek,a végén carlos ajánló levelet fog adni,amivel már önkéntes lehetsz a rendbe és ott dönthetsz majd a kolostorban,hogy műgus vagy harcos..
  • tomfucius
    uj karakter kezdésem gondolkodom és azt szeretném megkérdezni hogy hogy tudnék warrior of oder lenni ??????