Risen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van egy masik ajto is a terembol, egy rovid kis zsakutca egy karral ami kikapcsolja a tuzcsapdat.

Calver
van. egy amulett van a monastery alatt asszem (titkos könyvtár), a másik pedig abban az átjáróban, ami a déli és délkeleti partot köti össze - ha vettél rendes térképet, rajta van.

"The trees move. Do you not see it?"

Üdv, ha "Orderes" lévén csak 7-esig tudom felnyomni a kardozást és van még egy egy +1 kardos gyûrûm, lehet még ezt valamivel feljebb vinni (még van gyûrû, vagy amulett?)
Arnold12
Ja meg egy kérdés:
Chapter 3 elején,az 5 disc segitségével bejutok a templomba. A benti kapu zárva van.Elmentem a kaputól balra ,fel majd átugrottam a másik felére, ahol 2 lizard van. Megölöm õket, és egy kis folyosó vár, ahol tüzes csapdák vannak. Mit birok csinálni ezekkel a csapdákkal?

J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate

Arnold12
Köszi, már megvan. Chapter 3-ban járok jelenleg.

J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate

Dokumentumok Risen mappa.

A háború félelem, bátorságnak álcázva.

gfreak
fasza, kösz szépen 😄 ezeket az ogre rootokat már õrizgetem egy ideje, meg a hero's crown-okat is...

Racism is a weapon of mass destruction!

Calver
Bandit camp-ben Don alkimista/mágus haverjától. strength potion recept ugyanott.

Hogyan szépítsük a Risent?
Már ha valakinek jobb hardverei vannak.
Gideon Wieth
nem tudjátok hol találom a mentéseket ? ujra kéne húzni a gépemet 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

ZX

odamégy a magic barrierhez, balklikk, így megpróbál hozzáérni a kari, akkor, ha megfigyeled, mondja is, hogy jé, medzsikberier, talán cyrus segít, utána mégy vissza cyrushoz.
Még nem nagyon, majd egyre inkább. A 8800GT már két éves, és nem lesz fiatalabb. Ezt el kell fogadni.

Ppersze ez nem azt jelenti hogy ne lehetne vele nagyon is jól eljátszogatni még pár évig.

gfreak
nem rád célzott, az elõzményeket tekintve...különben szerintem sincs semmi baj a 8800as karival, én egy 1 gigás 9800GT-vel tolom, minden maxon, akadásmentes (ha megnézzük, a két kártya között elhanyagolhatóak a különbségek)

gfreak
emberek, lvl 3 Alchemy-t kitõl tudok tanulni és hol? meg kéne a recept a +5 strength potihoz, az kinél van? (néztem Leonardonál csak dexterity-s volt)

Molnibalage
Válaszoltam neki PM-ben. Ha a gazdag ficsúrt és fikázót rám értette, akkor nagyon mellélõtt a cimbi. Nem kicsit, nagyon...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

yesname
Teljesen igaz. Nem kell holmi divatsznobnak lenni, hogy mindig a legújjabb. Elég ha megy jól minden vele teljesen jó grafikával, maxon.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Használj xfire-t 😄

A háború félelem, bátorságnak álcázva.

Tehasut
szuperjó ez a geme, igazi Gothic hangulat, totálisan magával ragadó.
viszont egy dolog zavar engem igazán: nem látszik sehol, hogy épp mennyi az idõ a játékban. vagy csak én nem találom?
Calver

Calver
csinálj meg 4 küldit az Order-nek, utána jön majd az a küldetés. de tudni fogod, Carlos magához fog hívatni.

Calver
klikkelj a "falra" (avagy magic barrier), utána irány Cyrus.

figyelj, én bizony k*rvára unom a gazdag ficsúrokat, akik vergõdnek, hogy milyen gépük van. Tisztában vagyok vele, hogy már maximum alsó-középkategóriásnak számít, de nem értem, hogy miért kell lenézni valakit azért, mert nincs pénze vagy csak szimplán nem akar félévente gépet fejleszteni. De amúgy se tereljük már el a játék topikját hardver irányba.
Mellesleg azt szerettem volna kifejteni, saját korának legerõsebb kártyája még mindig olyan szinten megállja a helyét, 2 év távlatából is, hogy nem nagyon kell még sehol sem lejjebb vennem a grafikát.
Érdekes, ha annyira ciki a kártya ficsúr körökben, akkor miért játszok mindennel maxon?
Na ennyit a hardverrõl, térhetünk vissza a játékra.
Storno, nem néztem fel.. ott a szobor
Ha találkozott már valaki ezzel a buggal, kérem segítsen!Egy idõ után
állandó éjszaka lesz,alhatok akár meddig.Csak a hold világít, A kép egyébként kifogástalan, csak így nagyon sötét.Ugyanez a hiba volt a Gothic Forsaken Gods-nál is,de azóta már videokártyát cseréltem,a legfrissebb driver van fenn, tehát nem a gép kapacitásával van baj.
Minden észrevételt elõre is köszönök.
Titán armour daraboknál milyen szobrot kell az oltárra rakni? (amit még a vulkán templomba szereztem az nem nyitja)
Arnold12
Eldricet a Druidát keresem. A farkas elvezetett egy templomig, de nem birok bemenni, mert ott van egy varázsfal a bejáratnál. Visszamentem Cyrushoz, de nem segit. Mi a teendõ?

Kéne egy kis segítség kipróbáltam a játékot, de nálam tejesen játszhatatlan. 5fps-em van max grafikai beállítások mellett és ha mindent minimumra állítok akkor is 15 körül mozog és ez nem vicc. Konfig: AMD 5400+, 3giga ram, 8600gts. Teljesen játszhatatlan szaggat, akadozik. Több dolgot is állítgattam, de semmi sem segített (driverek, beállítások stb).

Molnibalage
OFF

Nem vagyok szakértõ, de google keresés szerint két éve jött a kártya. Ez számítástechnikában ma kis túlzással az õsrégi kategória. Több boltban nem is árulnak már ilyet, ahol van, az a középkategória, de annak is inkább a legalja, már 30 k körül összegért megkapod. Én 2006 táján ennyiért vettem egy 128 megás AGP-s asszem Gainward 6600GT-t. Akkor volt az olyan árban.

A mostani VGA-m tavaly decemberben fájt olyan 55'000-be, de akkor a válság miatt felment az ára egy kicsit.

Szóval nem egy olyan cucc, amitõl hasra kellene esni szerintem.

ON

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

yesname
Megvan Eldric. Kétszer kellett valamiért útnak indítanom. Vissza mentem megint a templomban és újra ott üldögélt a cellájában. Nagy kõ esett le a szíemrõl 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Igen, de sajnos egyszerûen nem taálom a helyén Eldric bácsit.

Tudni akarja, hogyan viszik ki a tárgyakat a városból.
Carlos adja, harbor city-ben. Bocs, csak szeretnék gyorsan túl lenni ezen a részen, meg itt abszolút nem tom hogy mit kell tenni. Nem említ semmilyen személyt vagy hasonlót
Calver
sokat segít, ha megmondod KI adja.

Szega87
sokkal jobb érzés magadtól rájönni, egyébként a journalból meg a dialógusokból kiderül minden

Valaki, légyszi! Ez az egy küldetés kéne és itt hagyhatnám harbour sityt...
Szega87
elmondjak a quest dialogusába, ha jól emlékszem egyikük fogságban van a gárdistáknál, egyikük a kocsmában az öbölben, másikuk meg szintén kocsma, csak nem az öbölben, hanem a master belschwurtól nem messze le kell menni a lépcsõn és ott 😄

Szega87
képszerkesztõvel szín és fénykorrekció

Na, továbbjutottam. Ad vmi kvesztet, hogy derítsem ki, hová tûnnek az artifaktok. Itt mit kell csinálni?
Ez rendben van, csak a paintben egy nagy feketeséget kapok.
Kongy
Print Screen, aztán paintbe beilleszted, vagy letöltöd a Frapsot...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Segítsetek, légyszi!
Hogy tudok képernyõt menteni a játékból.Ha már elõfordult, bocsi.
Kongy
és õk merre találhatóak? 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Szega87
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a három kincsvadásztestvérnél van, a legegyszerûbb ha az elsõ kettõt megveszed 250 aranyért, a harmadikat meg lelopod a világítótorony gerendájáról telekinézissel

Kongy
Megvan az amulett. elûztem tonit, és most? Már mindenkinek megcsináltam amit kért. Még van 1 csávó a házban akinek valami 3 arany tányér kéne. Ezeket hol találom?

Szega87
egy fát ábrázolót képet keress egy nagy faszék mellett és bal gomb elvileg megnyom egy kapcsolót és tádámmm , kinyílik a titkos ajtó

Szega87
ha sikerült követni akkor átadod neki a discet és egy aktív kristályt :

Utána elmész vele a druidák oltárához és jöhet a rituálé:

Kongy
hello

pár kérdésem lenne.

Miután kitréneltek mondta a mester hogy menjek valami barlangba. Ezt a barlangot hol találom? Aztán Harbor Citybõl kiûztem Weaselt, és megcsináltam Marcello küldetését. Ezután mi legyen? A házban, amit Hernandez õriz hol található az amulett?

Szega87
Aki túl alacsony szintû használja a "locking"-ot a északkeleti templomba, mivel Cyrus a partyba van, csak magunkra kell húzni a lizardokat, Cyrus elpusztíthatatlan, beléjük sem kell ütni, kapjuk anélkül is az XP-t és a tárgyak is a mieink maradhatnak. Gond max akkor lehet ha túl sok Lizardot húztunk Cyrus nyakára és nem tud ütni, mert körbeállták. Ilyenkor döfjünk hátba lizardot 😊

Képek:

útban a Lizard börtön felé:

A druidát a Lizard fõpap õrzi, kemény dió volt ( még ketten is ) :

Calver
nem teljesen szvsz, ha Don-hoz húz a szíved akkor érdemes az összes küldit úgy megcsinálni, de ha Order-hez, jobban jársz ha csak 4-et oldasz meg az õ oldalukon, és a maradék hármat Don módszereivel... miért? mert Don-os küldik több XP-t/aranyat adnak!

Szega87
cyrus ad "destroy magic gate" vagy valami hasonló scrollokat amikkel széttudod szedni a védõmezõt