Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
Chapter 3 elején,az 5 disc segitségével bejutok a templomba. A benti kapu zárva van.Elmentem a kaputól balra ,fel majd átugrottam a másik felére, ahol 2 lizard van. Megölöm õket, és egy kis folyosó vár, ahol tüzes csapdák vannak. Mit birok csinálni ezekkel a csapdákkal?
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
A háború félelem, bátorságnak álcázva.
Racism is a weapon of mass destruction!
Már ha valakinek jobb hardverei vannak.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
odamégy a magic barrierhez, balklikk, így megpróbál hozzáérni a kari, akkor, ha megfigyeled, mondja is, hogy jé, medzsikberier, talán cyrus segít, utána mégy vissza cyrushoz.
Ppersze ez nem azt jelenti hogy ne lehetne vele nagyon is jól eljátszogatni még pár évig.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
A háború félelem, bátorságnak álcázva.
viszont egy dolog zavar engem igazán: nem látszik sehol, hogy épp mennyi az idõ a játékban. vagy csak én nem találom?
Mellesleg azt szerettem volna kifejteni, saját korának legerõsebb kártyája még mindig olyan szinten megállja a helyét, 2 év távlatából is, hogy nem nagyon kell még sehol sem lejjebb vennem a grafikát.
Érdekes, ha annyira ciki a kártya ficsúr körökben, akkor miért játszok mindennel maxon?
Na ennyit a hardverrõl, térhetünk vissza a játékra.
állandó éjszaka lesz,alhatok akár meddig.Csak a hold világít, A kép egyébként kifogástalan, csak így nagyon sötét.Ugyanez a hiba volt a Gothic Forsaken Gods-nál is,de azóta már videokártyát cseréltem,a legfrissebb driver van fenn, tehát nem a gép kapacitásával van baj.
Minden észrevételt elõre is köszönök.
Nem vagyok szakértõ, de google keresés szerint két éve jött a kártya. Ez számítástechnikában ma kis túlzással az õsrégi kategória. Több boltban nem is árulnak már ilyet, ahol van, az a középkategória, de annak is inkább a legalja, már 30 k körül összegért megkapod. Én 2006 táján ennyiért vettem egy 128 megás AGP-s asszem Gainward 6600GT-t. Akkor volt az olyan árban.
A mostani VGA-m tavaly decemberben fájt olyan 55'000-be, de akkor a válság miatt felment az ára egy kicsit.
Szóval nem egy olyan cucc, amitõl hasra kellene esni szerintem.
ON
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Hogy tudok képernyõt menteni a játékból.Ha már elõfordult, bocsi.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pár kérdésem lenne.
Miután kitréneltek mondta a mester hogy menjek valami barlangba. Ezt a barlangot hol találom? Aztán Harbor Citybõl kiûztem Weaselt, és megcsináltam Marcello küldetését. Ezután mi legyen? A házban, amit Hernandez õriz hol található az amulett?
Képek:
útban a Lizard börtön felé:
A druidát a Lizard fõpap õrzi, kemény dió volt ( még ketten is ) :