4439
-
Qbu #2158 Hanggal másoknak is volt gond, néha nekem is csak úgy elmegy, de nem vészes. Olvass vissza mát nem tudom pontosan mit írtak, de találtak valami megoldást, azt hiszem a driverrel kell kicsit szórakozni, legújabb frissítése meg ilyenek. -
#2157 Akkor ezekszerint senki másnál nincs gond a hangal csak nálam? Ezt nemhiszem el. -
#2156 Szerintem is nagyon eltalálták. Sokan szidják, nem értem miért, a zenével meg a tájakkal olyan hangulata van hogy tényleg elmerülök benne és nem bírom abbahagyni és a történet sem rossz. Na meg 3szor végig lehet tolni. Én már másodszorra megyek neki most nem tudom Don-hoz szálljka e be vagy warrior of the order legyek, mert már mage-el kitoltam. -
#2155 Risen ahahaahha :D:D:D
Amugy tényleg betyár jó lett game... -
cherubim06 #2154 Jó az oldal, de szívesen megtanítanám neked a menük helyes használatának elméletét:-)
(miért van minden egy oldalon?) -
vadika75 #2153 Na én meg rendesen elcsesztem a játékot. A Don mögötti kamrában megtaláltam ezt a shadow lordot vagy mit. Kicsit gyengének éreztem magam, hozzá, ezért visszaszaladtam a Don mágusához egy kis italkészitésre. Azt meg nem vettem észre, hogy a csontváz meg utánam jött. A Don emberei meg nekiestek és mivel mindkettő sérthetetlen két napja ütik egymást.:) Fix mentésem meg nagyon régi van:( Nincs valakinek megoldása erre? Esetleg egy harcos-mágus mentése onnan, hogy a főmágus beugrott az aranykapun? -
xido #2152 több kép is van a házban,csak katt a megfelelőre..nem írja ki,mint más tárgyaknál,hogy door meg ilyesmi...ugyanolyan katt,mint a Don házában volt -
tombadillo #2151 Gondolom a Sonjás házban meg a kép, de nekem nincs ott katt. Kép van, csak nem jelez semmit. -
#2150 Van még olyan ami xp-t ad és van hp-s is,de ezeket sztem csak késöbb érheted el(chapter 2 talán). -
tombadillo #2149 Hogy a ...-ba lehet megtalálni Scordo-t. Látom hol van, ott nincs. Nyilván lehetne a tetőn - ott nincs - vagy a pincében, azt meg nem találok. Hmmm... -
Qbu #2148 Halad, csak az a 7% meglett kb 3 nap alatt, azóta meg semmi hír, kezdek aggódni:S -
Qbu #2147 Tényleg, van Dex, Str, és Mana permanens poti recim, mik vannak még? Főleg a HP reci érdekelne, hogy van-e, és ha igen akkor merre, mert Chapter 1-ben nem találtam:( -
#2146 Van már megoldás a hang problémámra? -
#2145 De azér halad. :D -
Brundle1 #2144 Asszem 4 wanderlustból potit lehet csinálni és az már 100 xpt ad! -
#2143 Egyébként megfigyeltem a növények újraspawnolnak bizonyos idokozonként ugyhogy ha valaki csak növénygyujtoként járja a szigetet az sikerrel járhat. A pixie hat-re érdemes figyelni kis sárga gomba és +1 dexterity-t ad, a másik az ogreroot ami pedig +1 strength-t ad és még érdemes wanderlustot +10 experience-ért és druid's hermit-et +1 maximum hit point-ért szüretelni. Jó növénygyűjtést! -
Qbu #2142 Ezt nem tudom pontosan, én elővigyázatos voltam és hamar felhúztam a Strenghtet 100-ra majd utána potikkal húztam tovább. De szerintem a trainerek nem tanítanak 100 fölött, nem számít hogy érted el a 100 pontot, potikkal, gazokkal vagy trainernél. -
vadika75 #2141 Kellene egy kis segitség!
Most kezdem összeszedni a Titan Armour darabjait, és itt vagyok az egyik kriptában a farm mögött, mindenkit megöltem, de ezen a kék varázsajtón nem tudok átjutni. A megszüntető varázslat nem működik. -
Qbu #2140 Magyarosítás 1 hete 7%-on tart amúgy:) -
#2139 A magyarosítás 7%-nál tart. :p -
Jocisan #2138 A VÉGIGJÁTSZÁS FRISSÜLT! -
Brundle1 #2137 A növényekkel gondba voltam ,mert a végén kell 5 manna root,barrier megsemmisítő küldihez,én meg épp pár órával előtte manna potit csináltam mindből.Erre gondoltam csak találok 5 öt,bejátram minden tájat újból(elég alapos voltam mindig a növények gyűjtésében) és nem igen találtam,egykét barlangban,meg eldugott helyen ahol nem jártam volt pár és így meglett épphogy.De vagy 3 órát keresgéltem,és sok növény nem volt,lehet respawnolnak,de én nem tapasztaltam egyátalán(lehet többet kell aludni pl egy hetet:) -
#2136 Amugy a novények ujraspawnolnak egy ido után? Vagy ha leszedem a sziget osszes novényét akkor nem lesz több? Gondolom ha chaptert lépek ujrateremnek mert az állatok is, de ha nem lépek chaptert akkor elfogynak? -
#2135 Ha a dex 100 ig tanulhato és utána potikkal meg gazokkal novelheto. Akkor tegyem el az osszes gazom és majd ha feltanultam százra utána fogyasszam el oket? Vagy ha 100 alatt eszegetem oket, akkor hozzá adodik automtikusan és 100 folé tudom tanulni a statet annyival amennyi gazt elfogyasztottam? Mert én eddig mindent megettem nem tudtam hogy 100 fölött kell csak. -
Qbu #2134 1. Szonjával beszélj, ő elmondja hogy hol a rejtett szoba, de nem kötelező, bemész a kupiba, balra ahol fürdik a csaj, és ahogy belépsz a fürdőbe tőled jobbra lesz egy kép, katt arra és kinyílik a titkos ajtó:)
2. A Don volt házában, amit Hernandez őriz, oda kell bemenni és jobbra lévő szobába bemenni, ott balra lévő képre katt és ott is kinyílik egy ajtó:)
Igazából az 1. úton is eljuthatsz a 2-re, mivel össze vannak kötve, de csak a 1-ből mehetsz először a 2-be. -
tomfucius #2133 hogy tudom meg találni habour ban a titkos kijáratott mert sehol nem találom és nem tom kitöl tudnám megkérdezni szoval kivelkell beszélni hogy megtalálajam a kijáratott
ja és egymásik kérdés a donok titkos rejtek helyétt melyik házban lévö képpel lehet kinyitni vagy hogy lehet hozájuk eljuttni ??????
elöre is köszi a segitséget -
#2132 Naja de most kért meg a fincher, hogy irtsuk ki Rudolf táborát nem messze. Na most anno amikor orderes voltam akkor kuldtek Rudolfhoz hogy nézzek szét hogy haladnak. Ezek után ha orderes leszek nem tudnak majd odakuldeni mert most oltunk le ott mindenkit. Félek hogy csomo orderes quest bukó lesz meg be se tudok majd lépni. -
#2131 az elején nem fogsz te beállni a Don-hoz, mivel azt max Harbour Town után tudsz -
#2130 Ha az elején beállok a Donhoz mielott harbour townba mennék. Akkor már nem lehetek orderes? -
Qbu #2129 Pontosan, minden statnak 200 a max, St, Dex, Wisd ezeknek 200, St és Dex 100-ig tanulható utána potik meg gazok adnak, Wisdomnak 200 a max könyvekkel és táblákkal. HP és Mana, ezeknek nem tudom hogy lenne-e felső korlátja.
Más: van permanens HP poti recept valahol? -
Brundle1 #2128 Amúgy Orderrel még az is jó taktika,hogy fagyaszókristállyal lefagyasztod gyorsan minden ellenfeledet,és vmi erős fegyóval nagy ütéssel szinte pillanatok alatt kinyírhatsz mindenkit,persze ez nyílván a játék vége felé hatásos igazán,mikor gyorsan tudsz fagyasztani meg van már vmi jobb fegyvered. -
Brundle1 #2127 Azt tudtátok,hogy a wisdom max 200 pont lehet?Nekem 200 összejött és utána hiába találtam kőtáblákat már nem adta hozzá,deig már lehetne vagy 230 is.Gondolom akkor a többi stats is max annyi lehet... -
Qbu #2126 Azt nem tudom, mivel sose mentek harc közben, vagy lemegy vagy nem:)
-
Cat 02 #2125 Egyszer majdnem beszoptam ilyet :D Párbajoztam fő donos emberrekl, quick save, quick loadosoan és egyik quick load után max hp-ja lett :d -
#2124 Akárcsak a moboknak. -
Qbu #2123 Egyébként találtam egy bugot, nem tudom mennyire hasznos, de ha idézel egy Skeletont, mész ütöd a mobokat, a Skeleton sérül, akkor mentesz, betöltöd és a Skeletonnak max lesz a HP-ja:) -
Qbu #2122 Nem mondtam hogy nem lehet, csak mondjuk az enyémmel szerintem könnyebb:)
ST: 180
Dex: 35
Wis: 130
Mana: 45
Hit: 387
És a mana nem azért kell, hogy szétkapj vele egy skorpiót, hanem hogy többet:) Mivel az a mentés Order oldalán van, így sokkal több mana kell, mivel spellekkel fogsz úgyis menni. Szóval abból egy jó Swordos kari már nem lehet, persze akinek bebugolt valami főküldi, az áldja a nevét a feltöltőnek:) -
Jocisan #2121 Szia!
Chapter II
ST:101
DEX:60
WIS:130
MANA:68
HIT:378
Nekem teljesen jó volt az elosztás, de ahány játékos annyiféle taktika.
Hibátlanul lehet azzal a mentéssel fejlődni mint látod, igaz kicsit gyúrok még a manara. Bár így is pont szétlövök vele egy skorpiót.
Jó játékot!
Hihetetlen jó a game!!!IMÁDOM -
Qbu #2120 Permanens HP poti recijét merre lehet megtalálni? Vagy van egyáltalán? Mert ha nincs akkor nem tartogatom a gazokat arra, hanem megeszem most:) -
Qbu #2119 Hasznos kis oldal:)
Egyedül a mentés nem tetszik, szerintem túl sok pontot osztott el feleslegesen, gondolok itt a Sneak-re pls, valamint van Strenghtre és Dexteritire is rakva, közben van 45 mana. Ennyi mana nagyon kevés, főleg mivel Order oldalára állt a játékos.
Ja és amúgy köszi a linket:)