Risen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dante3
Nem a kolostorra gondolsz?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

tud valaki még valami magyar forumot ahol segítséget lehet kérni ? hátha ott több sikerem lenne
Szega87
keves a RAM? vagy a VRAM?

Talalkozott valaki olyan problemaval, hogy a jatek inditas utan 1-2 percig lassu es szagatt, utana viszont minden szepen megy? Mi lehet a gond?
a térképn nem tudná bejelölni valaki hol ez a bizonyos barlang ahol csigaként kell átkúszni valahova?
ok a lényeg hogy sikerült és hogy még van esély arra hogy nem teljes a megrekedésem 😄
ok bocs nem tudtam a gyürü olyan mint egy festmény 😄
Calver
az, h rossz szobában vagy.
és amúgy a gyûrû egy kép, csak Fbn Lx valszeg rosszul emlékezetett, de neki megbocsájtjuk <#papakacsint>
olyasmi mint Don házában.

"The trees move. Do you not see it?"

nekem nincsa falon gyürû a szekrény mellett akkor mi van?

és ide be lehet valahogy menni?
Abból a szobából ahol a gyikokat kinyirtad kozvetlen a tuzcsapdas folyoso elott vezet ki egy masik ajto , egy kis zsakutcaba ott van egy kar, az kapcsolja az elso tuzes csapdat, utana van egy tuskes, kozvetlenul azelott meg egy csakannyal lebonthato falresz, amogott a masik tuzes kapcsoloja van.

Kösz, rendes töled, bár közben véletlenül a gyürüt keresve leestem a kapun kivül a tanulok közé, onnan meglogva kiváncsi vok vissza tudok e menni, egy 100- ért?...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a bordélyházba ha belépsz, a baloldali szobába menj át, ahol a csaj fürdõzik. na ott a szekrényen keresztül jutsz át egy alagútba, a szekrényt pedig a mellette, a falon lévõ gyûrû meghúzásával nyitod ki.
Arnold12
Nos, a kapu elõtt ott állnak egy csomóan. A fõnök mondja, hogy elküldte az embereit észak felé, elmegyek arra, felmászok, van egy kis lyuk. Nautilus spell, majd végigtolom a folyosót ls megvan az egyik winch. Evvel megnyilik a kapu. De mikor beakarok menni ott van egy csapda. Gondolom azt ki kell kapcsolni. A fõnök azt mondja, hogy északra is el kell mennem, de ott megint csak odaérek arra a helyre, ahol átugorva ott van megint a folyosó a tüzes csapdákkal. Hol van az a kapcsoló, amit irtál? Ha a kapuval szemben állok, merre induljak el?

J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate

Cs mindenki, egy kérdés tudom volt már, többször is de konkrétan senki nem irta le hogy lehet a városból kijutni, mielött valakihez csatlakoznál vlhva, tudom van valahol egy hátsó kijárat, de hol és a kulcsot kitõl kell lenyulni, nem szeretnék mindenkit végigverni a kulcsért, és sajna a mocsárban csak +1 zárnyitást tanultam.

Van egy-egy darabom a Storm és a Soulharvest kardokból, valaki tudja hol találom a másik darabjukat? Elõbbit a kis szigeten lent, a másikat a nyugati part leg és legvégén szedtem össze. Köszi

végignéztem, hogy mik vannak nekem. Mind 2009-es játék, és egyedül a gta-val nem játszok maxon. viszont majdnem maxon azzal is.
ott sincs diavetítés ha felrakom teljesen, de 15-20 fps-sel azért nem elégszem emg.
Olvasni tudni kell 😊 A "mindennel" az nem csak ez a játék 😊
Szega87
mondok jobbat, csalogasd el a templom õrökig és kinyírják, az xp meg a tied

am néztem már de senki nem írt eddig végigjátszáshoz linket!!!
na ez a baj
hogy én mindig csak ezt kapom
sztem akkor olvass visszább, mert leírták már több alkalommal is 😊
akkor legalább egy végigjátszást nem tud valaki vagy legalább egy olyant ami az 1.chapter küldi it leírja?
mer rajtam úgy néz ki más nem segít
urak valaki vegyel fel msnre !! mer qvára megrekedt a dolog
Ahh, köszi a tippet, batyuból lehúztam újra a fegyit a skillbarra, majd az 1s gomb és onnantól mûködik újra 😄
ilyen nekem is volt. nálam az volt sokszor, hogy a középsõ gombbal nem akarta elõvenni a fegyvert.
megnyomtam az 1-es gombot, mert ugye a skillbáron arra van beosztva a közelharcos fegyver. na azzal elõvette.
Sziasztok, nem tudom, h ez hiba e v én rontottam el vmit.
A kolostorban járok, Aric mestert kellene leölnöm, de nem hajlandó elõvenni a fegyvert, (hátán marad), tegnapi játékot folytatva ez fogadott :S
minden más mûködik, ládát nyit, stb, újratelepítés nem segített, sem a fix, a demó is fenn van ott hibátlanul müködik, nem az egerem a rossz, próbáltam más gombra átteni a fegyver elõvétel, szintén zenész, nem tesz semmit...
Megköszönném a segítõ szándékú hozzászólásokat 😉
Win 7 64hun
az elején a bandit camp-ben, a templom mellett, amelyben a don ül, van egy keskeny feljáró. ott ki lehet mászni a szikla tetejére, amelyikben a templom van. igaz sokat kell ugrabugrálni, de nem nehéz. onnan kb.80-90 nyílvesszõvel(1.szinten) ki lehet nyírni egy ogrét, valamint egy egész konda vaddisznót. az elejét így tápolam be.
ez a bizonoyos barlang hol van ???
közben megoldottam majd' mindent már.
max kardozást én finchernél tanultam, craig sztem 2-vel a vége elõtt megáll.
de hiába beszélek bárkivel nem történik semmi megnéztem már a bandita tábort a koloatort meg a fõvárost is
Calver
de ha kiválasztod a küldetést journalban (L betû), ott van ám quest map opció, ahol mutatja hova menj <#nezze>

Calver
Monostorba majd csak a Don embereként fogsz benézni - tehát nem fogod tudni ugyanazokat a küldetéseket megcsinálni, amiket Order-ként, lesz pár másik, de jóval kevesebb, minimális átfedéssel. valamilyen szinten szívás, mert így elesel egy kevés XP-tõl, mivel Order-esként megcsinálhatod a banditák féle küldetéseket is csatlakozás elõtt, de ez visszafelé nem mûködik :C

azért mondom h kerüld el pofozkodós dolgokat (pl aréna, barlang, társai), mert sokkal egyszerûbb lesz visszamenni és übertáposan mindent és mindenkit agyonverni <#vigyor1>

ja és még egy dolog: a farmnál Harbour Town felé van az egyik ládában egy páncél, amit bár a tulajdonos jól õriz, de ha odacsalsz elé pár disznót a környékrõl, lenyúlhatod anélkül h akár feléd pillantana, mással lesz ugyanis elfoglalva <#nyes>

valaki csináljon egy térképet amin bejelöl egykét fontos részt ! nagyon megakadtam bárhova megyek nem tudom tovább csinálni a questeket
Köszi így csinálom, mondjuk nem világos miért kerüljem a harcolós küldiket az elején (gondolom azért mert még csíra leszek). Monostort akkor hagyhatom a legvégére? Nem lesz gond?
Calver
mondok neked egy - szerintem legalábbis - remek és egyszerû sorrendet.
partravetõdsz, pofozkodsz ott kicsit, blabla, elsõ romnál amivel szembejössz kiveszed a +1 staff gyûrût, elmész Jan-al a Don táboráig, csinálsz pár futkározós küldit - harcolosakat kerüld - megtanulod lvl 2-es lockpicket, aztán elkocogsz Harbour Town-ba, ott elmászol Carlosék fõhadiszállásához, tõle balra felkapod az ásót, és kiásol egy ring of sneak-et. fel is dobod, és ott is a sok "futkározós, de sok xp" típusú küldetés mellett kirabolod mindenkinek még az üvegszemét is, fõleg a kovácsnak a pincéjébõl nyúlod le az 50-es sebzésû alabárdot - és fanatikusan koncentrálsz arra h felhúzd az erõd mihamarabb 100-ig. aztán csinálgatod Harbour Town-ban a küldetéseket, mindnél ofc a Don-t választod - itt kérdéses h ki tudsz-e hamarabb menni, mint h megoldasz 4 feladatot, bár nem tudom mekkora jelentõsége lenne - hatalmas királynak érzed magad, mert kb mindenkinek elkened a száját kacagva. ezek után visszamész a Don táborába, befejezed az ottani küldetéséket is, mire válaszul õk bevesznek, aminek roppantul örülsz. tanulsz esetleg kis alkímiát és még tovább tápolod az erõdet perma potikkal, majd kard skillt is elkezded felhúzni.

ez remélem így elég érthetõ és teljes volt <#nyes>

viszont elfogást kerüld el, mert akkor nem leszel többé a Don embere. és Fincher tudja felhúzni 10-ig a kard skillt, de amiatt egy ideig nem kell aggódnod, zártörés-erõ-alkímia szentháromság fontosabb <#vigyor2>

Calver
és mennyi volt abból a lvl 3-as (8 bal-jobb választás) zár? mert szvsz olyan 1/dungeon. ha tudsz tekercset írni, ezeket simán kinyitod Open Locks-al, meg hozzá egy rakás hasznos és mókás dolgot.

...és most esett le h kicsit félreértettük egymást <#nyes>
"lockpick 3-at pedig nem éri meg megtanulni" - ezt arra értettem, h 3. szint felesleges, elég csak 2, amit a harmadikra költenél, azt költsd tekercsfirkálásra <#hehe> mivel alig van az egész játékban 3-as szintû zár, és abból is nagyon kevésben van értelmes loot... szóval akár firkálás nélkül is elvagy, bár azzal lehet még egy rakás "awesome" dolgot csinálni, pl megidézni Fredet, a csontvázat, aki maga a megtestesült tökély, legalábbis ami golyófogó kapacitását illeti.

Szega87
nem kell sohasem hogy elfogjanak, kövesd Jan-t a mocsárba, ha minden questel végeztél, menj a farmokra, ott végezz az öt farkassal és segíts felszedni a termést, utána bújj el mikor jön az Order, utána elkísér biztonságba Harbour Citybe az egyik farmer, ott csináld meg a Donnak a négy küldetést, utána old meg a feladatokat, járj béketárgyalásra Mendozához és akkor egy újjal se nyúlnak hozzad az Order tagjai, szabadon mozoghatsz bárhol, még a kolostorban is

Hello Mindenkinek.
Úgy döntöttem, hogy újrakezdem az egész játékot.
A Don oldalán akarok lenni, de nem nagyon világos még mindíg elõttem, hogy milyen sorrend lenne a legcélszerûbb. Fogassam el magam az elején (vulkano), majd don küldetései, végül harbour city, itt álljak don mellé ez jó sorrend? Én már az Order mellett mentem a kolostorba, és ugy vettem észre ez hiba volt. Célszerûbb lenne ott kezdeni? Craig-nél lehet 10-es kardot tanulni, ha a Don oldalán leszek (ez lenne a lényeg)?
Szega87
én ezt másképp látom, már rögtön az elején lvl3 ra toltam és nem bántam, a cursed lordos dungeonokban meg a Gnom fõmonszter barlangjába nagyon jól jött, kb 6000 arany értékben emeltem ki dolgokat

nálam egy szutyok gép és eddig semmi kadás nem volt pedig nem is minbe futtatom
Már próbáltam, de nálam nincs semmi javulás. Remélem kiadnak majd valami patchet, mert ez így siralmas.

gfreak
OFF: miért is nem? vagy miért is lesz belõle diavetítés? nálam 9800GT-n is minden maxon, szépen, folyamatosan fut, akadásmentesen..aztán nekem csak egy C2D E7300 hajtja az egész kramancot (igaz, 3.2-re felpöccintve) meg 4 giga ram...ehhez a játékhoz spec. pont nem kell atomerõmû <#ravasz1>

Racism is a weapon of mass destruction!

Calver
történet során fogsz kapni, minden chapter elején új páncélt.
lockpick 3-at pedig nem éri meg megtanulni, nagyon kevés olyan láda van, valamint a déli és délkeleti partot összekötõ átjáróban találsz Open Locks rune-t, és ha van create scrollod, onnantól kezdve tömeggyárthatsz tekercseket h ki tudd nyitni a ládákat... meg sok minden másra is.

Sziasztok. Most tartok a Hemlar megölésénél. Olvastam itt hogy bugos a quest valaki elmondaná hogy kivel meg milyen sorrendben kell beszélni/csinálni valamit hogy sikerüljön? elõre is köszönöm
hol lehet valami komolyab páncél göncöt szerezni ? és még a komolyabb kincses ládákat nem tudom feltörni azt hol lehet a kolostoton kívül tanulni?
Egészen biztosan nem játszol mindent maxon, avagy neked a diavetítés is megfelelõ 😊
Calver
erõt érdemes 100-ig felhúzni rögtön az elején, addig tudod max trainerrel. aztán perm erõ potionök +5, ogreroot +1, és... 10 alma/tojás is +1, max ötször.
meg az Order kap +2 erõ kaját, és "beavatásnál" is húzhat rajta kettõt, bár lehet én ott nem azt választanám.

mellesleg dugjon fel valaki egy 70 centis lila mûpéniszt azon készítõ nemesebbik felébe aki kitalálta a nyugati titan armoros dungeont, köszike. az úgy kb méltó büntetésnek tûnne. vagy sem.

erõpósönnel sem?

a másik,ami engem érdekelne, lehet-e obszidián-kétkezeskardot készíteni? van 12 obszidiánom, de csak fattyúkardig csinál belõle alapanyagot a kovács.
Arnold12
Az erõt lehet 100 felett még fejleszteni? Vagy csak növényekkel, gyûrûkkel és amuletekkel?Én 120 körül vagy, de senkinél nem birom továbbfejleszteni az erõm.

J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate

Arnold12
Kösz. Estére meló után megkeresem.