Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
és amúgy a gyûrû egy kép, csak Fbn Lx valszeg rosszul emlékezetett, de neki megbocsájtjuk <#papakacsint>#papakacsint>
olyasmi mint Don házában.
"The trees move. Do you not see it?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
ott sincs diavetítés ha felrakom teljesen, de 15-20 fps-sel azért nem elégszem emg.
hogy én mindig csak ezt kapom
mer rajtam úgy néz ki más nem segít
megnyomtam az 1-es gombot, mert ugye a skillbáron arra van beosztva a közelharcos fegyver. na azzal elõvette.
A kolostorban járok, Aric mestert kellene leölnöm, de nem hajlandó elõvenni a fegyvert, (hátán marad), tegnapi játékot folytatva ez fogadott :S
minden más mûködik, ládát nyit, stb, újratelepítés nem segített, sem a fix, a demó is fenn van ott hibátlanul müködik, nem az egerem a rossz, próbáltam más gombra átteni a fegyver elõvétel, szintén zenész, nem tesz semmit...
Megköszönném a segítõ szándékú hozzászólásokat 😉
Win 7 64hun
max kardozást én finchernél tanultam, craig sztem 2-vel a vége elõtt megáll.
azért mondom h kerüld el pofozkodós dolgokat (pl aréna, barlang, társai), mert sokkal egyszerûbb lesz visszamenni és übertáposan mindent és mindenkit agyonverni <#vigyor1>#vigyor1>
ja és még egy dolog: a farmnál Harbour Town felé van az egyik ládában egy páncél, amit bár a tulajdonos jól õriz, de ha odacsalsz elé pár disznót a környékrõl, lenyúlhatod anélkül h akár feléd pillantana, mással lesz ugyanis elfoglalva <#nyes>#nyes>
partravetõdsz, pofozkodsz ott kicsit, blabla, elsõ romnál amivel szembejössz kiveszed a +1 staff gyûrût, elmész Jan-al a Don táboráig, csinálsz pár futkározós küldit - harcolosakat kerüld - megtanulod lvl 2-es lockpicket, aztán elkocogsz Harbour Town-ba, ott elmászol Carlosék fõhadiszállásához, tõle balra felkapod az ásót, és kiásol egy ring of sneak-et. fel is dobod, és ott is a sok "futkározós, de sok xp" típusú küldetés mellett kirabolod mindenkinek még az üvegszemét is, fõleg a kovácsnak a pincéjébõl nyúlod le az 50-es sebzésû alabárdot - és fanatikusan koncentrálsz arra h felhúzd az erõd mihamarabb 100-ig. aztán csinálgatod Harbour Town-ban a küldetéseket, mindnél ofc a Don-t választod - itt kérdéses h ki tudsz-e hamarabb menni, mint h megoldasz 4 feladatot, bár nem tudom mekkora jelentõsége lenne - hatalmas királynak érzed magad, mert kb mindenkinek elkened a száját kacagva. ezek után visszamész a Don táborába, befejezed az ottani küldetéséket is, mire válaszul õk bevesznek, aminek roppantul örülsz. tanulsz esetleg kis alkímiát és még tovább tápolod az erõdet perma potikkal, majd kard skillt is elkezded felhúzni.
ez remélem így elég érthetõ és teljes volt <#nyes>#nyes>
viszont elfogást kerüld el, mert akkor nem leszel többé a Don embere. és Fincher tudja felhúzni 10-ig a kard skillt, de amiatt egy ideig nem kell aggódnod, zártörés-erõ-alkímia szentháromság fontosabb <#vigyor2>#vigyor2>
...és most esett le h kicsit félreértettük egymást <#nyes>#nyes>
"lockpick 3-at pedig nem éri meg megtanulni" - ezt arra értettem, h 3. szint felesleges, elég csak 2, amit a harmadikra költenél, azt költsd tekercsfirkálásra <#hehe>#hehe> mivel alig van az egész játékban 3-as szintû zár, és abból is nagyon kevésben van értelmes loot... szóval akár firkálás nélkül is elvagy, bár azzal lehet még egy rakás "awesome" dolgot csinálni, pl megidézni Fredet, a csontvázat, aki maga a megtestesült tökély, legalábbis ami golyófogó kapacitását illeti.
Úgy döntöttem, hogy újrakezdem az egész játékot.
A Don oldalán akarok lenni, de nem nagyon világos még mindíg elõttem, hogy milyen sorrend lenne a legcélszerûbb. Fogassam el magam az elején (vulkano), majd don küldetései, végül harbour city, itt álljak don mellé ez jó sorrend? Én már az Order mellett mentem a kolostorba, és ugy vettem észre ez hiba volt. Célszerûbb lenne ott kezdeni? Craig-nél lehet 10-es kardot tanulni, ha a Don oldalán leszek (ez lenne a lényeg)?
Racism is a weapon of mass destruction!
lockpick 3-at pedig nem éri meg megtanulni, nagyon kevés olyan láda van, valamint a déli és délkeleti partot összekötõ átjáróban találsz Open Locks rune-t, és ha van create scrollod, onnantól kezdve tömeggyárthatsz tekercseket h ki tudd nyitni a ládákat... meg sok minden másra is.
meg az Order kap +2 erõ kaját, és "beavatásnál" is húzhat rajta kettõt, bár lehet én ott nem azt választanám.
mellesleg dugjon fel valaki egy 70 centis lila mûpéniszt azon készítõ nemesebbik felébe aki kitalálta a nyugati titan armoros dungeont, köszike. az úgy kb méltó büntetésnek tûnne. vagy sem.
a másik,ami engem érdekelne, lehet-e obszidián-kétkezeskardot készíteni? van 12 obszidiánom, de csak fattyúkardig csinál belõle alapanyagot a kovács.
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate