Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Miket kell megtenni ahhoz hogy a monostory ban varázsolni tanítsanak
Hogyan nyílik lent a pincében az mágiával védett ajtó ?
Sehol nincs errõl valami leírás küldetésekrõl magyarul ?
Ahhoz képest hogy végig varázsló akartam lenni már 6 os a staffom.
Ennyire elrontottam valamit vagy nem lehet az elején varázslót indítani ?
ezzel szemben fallout 3 gyönyörûen fut majdnem fullon és nagyobb felbontásban..na mind1 😊
ha nem tudok ott mit csinálni mivan a ha reverem õket?
az fps el meg nem foglalkozom ha jól megy jól megy ha nem nem
ez pedig jól megy a gyenge konfigon is ez a lényeg
"nagyon jól"...fps mennyi?
És biztos hogy gyöngén indulunk, egyszerûen máshogy nem lehet. Amúgy szerintem nem volt rosszul megoldva a legyengülés.
Én valami olyan storyt tudnék elképzelni, hogy valahogy a titán kiszabadul. Valaki kiengedi, nem zárt le jól az a mágikus lyuk. És szétbarmolja a várost. Habár ennek meg elég G2 szaga van. Hát nem tudom, de kéne egy Risen 2
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Hát. A G2-ben szinte minden fejezetben voltak újabb küldetések. úgy értem, szinte akárkihez odamentem az adott egy küldetést minden fejezetben. Itt meg a 3. fejezettõl gyakorlatilag már csak a fõszálat lehet követni. a 4-ben meg szinte nem is kaptam új mellékküldetést
btw spoiler eléggé hszed vége annak aki még nem tolta végig <#felkialtas>#felkialtas>
"The trees move. Do you not see it?"
Egyébként igen, a játék utolsó 1-2 elhangzott mondata tényleg arra utal, hogy itt a sztori végén a pont.
De azért lehetne még folytatni, pl. ugye egy emberek és titánok harca következtében szétzúzott, lepusztult mainland, ami ezután a fosztogatók, bûnözõk paradicsoma lett idõközben, mire a fõhös visszatér, és a rendet kéne helyreállítani. Tehát az ellen ezúttal nem gonosz dög, hanem gonosz ember formájában nyilvánulna meg mondjuk. Nekem tetszene 😄
Fbn Lx: hát, eléggé lezárt a sztori... bár Gothic-ot is folytatták annakidején, mondjuk kicsit leakadtam azon h hogyan "vesztette el" tápságát a fõhõs. gondolkozom azon h azt is le kéne újra zúzni, így egyben a hármat, második kettõ eddig úgyis kimaradt <#nyes>#nyes>
A rejtekzugokkal kapcsolatban mondjuk egyetértek, itt talán kevesebb a felfedezni való, 1-2 helyen a G2-ben azért jellegzetesebb volt a környezet.
De ha már Gothic, nekem az elsõ rész volt az ász. Mind fílingre, mind sztorira.
Risen 2 vajon lesz? :]
Azért ennek azért vannak hiányosságai. Több barlangrendszer kéne bele, több rejtélyes zug. És bár most megyek a játékon végig másodszorra, azt vettem észre, hogy mintha csak 2 választható út lenne.
4 fejezet van csak, és klasszisokkal kevesebb küldetés 😞
és kicsi a világ.
De egyébként nagyon jó a játék. És inkább csinálja meg a piranha bytes a 6. gothic 2 koppintását, mint hogy 10 óra alatt végig rohanjak egy Batmanen (bocsánat akit érint, de bár mindenkinek leesik az álla, nekem annyira nem)
Meril (más nevén mortal) hathatós segítségének köszönhetõen sikerült olyan editort szerezni amivel az eddigi technikai akadályok elhárultak.
Kezdõdhet a munka érdemi része."
Várakozás ON módra kapcsolva.Majd akkor elõszedem a game-et ha elkészült!
Next PC upgrade: 2022
5let?
valami tipp????????
más: negyedik és ötödik disc merre lesz?😊
A játék többszöri újratelepítés után is ezt írja ki... mi lehet a baj?
[/url][/img]
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
ez btw nekem is nagy pozitívum, h az embernek használnia kell a fejét, ellentétben Fallout 3/Oblivion/kb minden modern RPG-vel, amit... hát, maradjunk annyiba h konzolra terveztek, egydimenziós épphogynem retardált pistikééknek, aki agyvérzést kapna ha a nyáladzás kontrollálásán kívül másra is kéne használnia az agyát.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
régebben írtak valamit hogy nautilus vagy milyen varázslattal átkell menni valami másik helységbe vagy hasonló