Risen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ahol szétnyomna a fal használj telekinesis-t a bal oldalon lesz egy fogantyú, amire tudod használni.
és a hotfixet sem szabad elfelejteni javít a gépigényen
Kongy
Ignatius adott egy küldit, egy kristályt kell megkeresni egy barlangban. Az a baj, hogy a barlang egyik oldalán átszúr a tüske, a másikon meg szétnyom a fal. Mi legyen?????

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Mesélje már el valaki pontosan a küldetéseket hogy kell varázsolni megtanulni mert továbbra sem értem.
Miket kell megtenni ahhoz hogy a monostory ban varázsolni tanítsanak
Hogyan nyílik lent a pincében az mágiával védett ajtó ?
Sehol nincs errõl valami leírás küldetésekrõl magyarul ?
Ahhoz képest hogy végig varázsló akartam lenni már 6 os a staffom.
Ennyire elrontottam valamit vagy nem lehet az elején varázslót indítani ?
Driver és/vagy codec probléma lesz az sztem. Esetleg vmi háttérben futó cucc.
passz, hogy miért.. letettem mindent low-ra és érezhetõen nehézkesen fordul a kamera 😄
ezzel szemben fallout 3 gyönyörûen fut majdnem fullon és nagyobb felbontásban..na mind1 😊
Ott akkor valami más probléma lesz, mert én notebook-on nyomom, 2x 2.2, 2gb ram, 8600M és majdnem minden high-on 1440x900, szépen fut, egyedül a kolostorban tapasztaltam csak eddig kis lassulást, ha esik az esõ.
ha én a kolostoros utat választottam akkor a bandit camp be lesz valami dolgom ?

ha nem tudok ott mit csinálni mivan a ha reverem õket?
nekem az 5000+ athlon x2 2.6-on 3 giga ddr2 és 8600gt-vel dögledezik 1024x768-ban 😄 fut fut de nem úgy ahogy szeretném és eléggé low-ra van állítva ja és w7-el próbáltam
2.8Ghz Intel, 1.5GB ram, 7600GS
az fps el meg nem foglalkozom ha jól megy jól megy ha nem nem
ez pedig jól megy a gyenge konfigon is ez a lényeg
"szinte gyengébb" = erõsebb?
"nagyon jól"...fps mennyi?
nekem szinte gyengébb gépem van és nagyon jól megy és nem minimumba van
Minimumom valahogy csak elmegy...
um, A64 3000+, gf 7600 gt, 2gb ram elég neki, ha nem is maximumon, de legalább minimumon élvezhetõen?

Nem kell túlságosan trükkös folytatásra gondolni szerintem mivel a boss a végén nem "A" titán hanem "egy" titán😊 És az összes többi még szabadlábon van.

Broafka
szerintem lesz Risen2.

És biztos hogy gyöngén indulunk, egyszerûen máshogy nem lehet. Amúgy szerintem nem volt rosszul megoldva a legyengülés.

Én valami olyan storyt tudnék elképzelni, hogy valahogy a titán kiszabadul. Valaki kiengedi, nem zárt le jól az a mágikus lyuk. És szétbarmolja a várost. Habár ennek meg elég G2 szaga van. Hát nem tudom, de kéne egy Risen 2

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
sajnos elõbb játszottam a 2-vel mint az 1-gyel, szóval az 1 már kicsit furcsa volt. Azt nem is játszottam végig.

Hát. A G2-ben szinte minden fejezetben voltak újabb küldetések. úgy értem, szinte akárkihez odamentem az adott egy küldetést minden fejezetben. Itt meg a 3. fejezettõl gyakorlatilag már csak a fõszálat lehet követni. a 4-ben meg szinte nem is kaptam új mellékküldetést

Calver
hja, fõleg az, h 3 nap alatt... mert ha két hét lett volna, akkor oké... de 3 nap? <#idiota>
btw spoiler eléggé hszed vége annak aki még nem tolta végig <#felkialtas>

"The trees move. Do you not see it?"

na az nagyon betett. Bár elég rókabõr szaga lenne, ha itt is találnának rá valami módot, hogy legyengüljön a fõhõs.
Egyébként igen, a játék utolsó 1-2 elhangzott mondata tényleg arra utal, hogy itt a sztori végén a pont.
De azért lehetne még folytatni, pl. ugye egy emberek és titánok harca következtében szétzúzott, lepusztult mainland, ami ezután a fosztogatók, bûnözõk paradicsoma lett idõközben, mire a fõhös visszatér, és a rendet kéne helyreállítani. Tehát az ellen ezúttal nem gonosz dög, hanem gonosz ember formájában nyilvánulna meg mondjuk. Nekem tetszene 😄
Calver
gold fever már nem rémlik, második kettõnél Brogar-t kell befenyíteni, "The hunters are to hunt again"-nél sztem a mellette álló favágó sráccal is kell beszélni, harmadiknál meg talán Rachel-el.

Fbn Lx: hát, eléggé lezárt a sztori... bár Gothic-ot is folytatták annakidején, mondjuk kicsit leakadtam azon h hogyan "vesztette el" tápságát a fõhõs. gondolkozom azon h azt is le kéne újra zúzni, így egyben a hármat, második kettõ eddig úgyis kimaradt <#nyes>

én nem emlékszem rá, hogy a G"-ben ennél több küldetés lett volna. Sõt, szerintem kevesebb volt...
A rejtekzugokkal kapcsolatban mondjuk egyetértek, itt talán kevesebb a felfedezni való, 1-2 helyen a G2-ben azért jellegzetesebb volt a környezet.
De ha már Gothic, nekem az elsõ rész volt az ász. Mind fílingre, mind sztorira.
Risen 2 vajon lesz? :]
Elkezdtem játszani végre (fps probléma megoldva). A bandit camp-en megcsináltam amit tudtam, Viszont maradat 3 quest a Gold fever, The hunters are to hunt again, Power struggle, ezeket, hogy lehet befejezni? Ill., ha mágus karaktert akarok mire érdemes figyelni? Egyenlõre jártam a farmon, a Bandit camp-en és most kezdtem Harbor Town-t.

Broafka
hát gyerekek függõ lettem basszus. Gothic 2 modern köntösben.

Azért ennek azért vannak hiányosságai. Több barlangrendszer kéne bele, több rejtélyes zug. És bár most megyek a játékon végig másodszorra, azt vettem észre, hogy mintha csak 2 választható út lenne.
4 fejezet van csak, és klasszisokkal kevesebb küldetés 😞

és kicsi a világ.

De egyébként nagyon jó a játék. És inkább csinálja meg a piranha bytes a 6. gothic 2 koppintását, mint hogy 10 óra alatt végig rohanjak egy Batmanen (bocsánat akit érint, de bár mindenkinek leesik az álla, nekem annyira nem)

AntiHero
én is

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

grebber
"A játék fordítható!

Meril (más nevén mortal) hathatós segítségének köszönhetõen sikerült olyan editort szerezni amivel az eddigi technikai akadályok elhárultak.
Kezdõdhet a munka érdemi része."

Várakozás ON módra kapcsolva.Majd akkor elõszedem a game-et ha elkészült!

Next PC upgrade: 2022

Nézd meg a quest listát, jelzi,hogy kinek adtál már el. Csak a rendházban,de azt hiszem a kapuõrnek is adtam.Valakit kihagytál.
remélem nem az a rubens vagy ki füstölne még lenn a farmon mer õ meghalt szegény
na átnéztem még egyszer a környéket de már senki nem akar füstõlni a fürdõbe meg hiába megyek be nem jön a gyilkos
5let?
Szega87
1 van a bejáratnál, 1 feljebb az elõ helyiségben, 4 a fõ "teremben" 2db ghoul védi, a négy ládánál a bal oldali nem rejt csapdát, de a pergameneken rajta vannak az információk

Szega87
olvasd el még egyszer! kiszabadítottam, ott csücsül a tûz mellett a templom bejáratánál, tõle kaptam a 3. arany szobrot amivel bejutottam a szarkofágokhoz, kipucoltam mindent de még mindig függõben a küldetés, külföldi fórumokon vlmi lizard emberekkel teli teremrõl olvastam :S

essél bele a csapóajtóba, ott van dirk, szabaddá kell tenni az utat elõtte és kész
nem tuggyátok véletlenül hogy amikor romanov beküld steelberdnek a kincséér a barlnagban, mindíg megmurgyelek ha felnyitom a ládákat, amibe a diszk van
valami tipp????????
Szega87
mystery of the eastern teample , kipucoltam mindent, 3 szobor a helyén, minden szarkofág kifosztva, csapdák hatástalanítva, mit kell még tennem?😄

más: negyedik és ötödik disc merre lesz?😊

"aki agyvérzést kapna ha a nyáladzás kontrollálásán kívül másra is kéne használnia az agyát." ezen beszakadtam:-)))
Zsolek123
Sziasztok.

A játék többszöri újratelepítés után is ezt írja ki... mi lehet a baj?

[/url][/img]

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

a szivnivalót az csak a kolostorba lehet eladni? mer ott már mindenki kapott aki kaphatott
Beszélj Sonjaval,elmondja amegoldást.
Calver
aha, fizetõs kérdéseknél mondja.
ez btw nekem is nagy pozitívum, h az embernek használnia kell a fejét, ellentétben Fallout 3/Oblivion/kb minden modern RPG-vel, amit... hát, maradjunk annyiba h konzolra terveztek, egydimenziós épphogynem retardált pistikééknek, aki agyvérzést kapna ha a nyáladzás kontrollálásán kívül másra is kéne használnia az agyát.

Fejezd be a "Distribute to weed" küldetést,azaz add el az összes szívnivalót. Ha kész beszélj Casparral, mondja hogy ülj be a fürdõbe, tedd azt. magától jön a gyilkos.
Amúgy nekem tetszik hogy csak akkor tudsz továbbjutni ha elolvasod a szövegeket. Elég gagyi amikor egyszerûen csak megjelenik egy pont a térképen, hogy gyere ide és öld le akik itt vannak.
Az-az, én is azt mondtam. De hiába beszéltem Sonja-val, mert annyit lehetett vele beszélni, hogy sikerült levernem azt az e-betûs fickót, meg hogy mit ajánlana, ha igénybe szeretném venni a szolgáltatásait. Vagy ez a fizetõs részbõl derült ki? Már csak azért vagyok kíváncsi, mert az angol szövegeket értettem. Szal vagy átugrottam valamin, vagy nem tom. Másrészt meg aki behívatott az azt mondta, hogy nem hiszi, hogy Sonja benne van a dologban. Vagy ennyire félreértelmeztem a dolgokat?
Calver
szerintem félreértettél kicsit valamit, legalábbis én ilyenre nem emlékszem. azt akarja megtudni, hogyan csempészik ki ezeket a városból. beszélj Sonja-val a bordélyházban... vagy ne beszélj, csak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nyomd meg a kádas szobában a képet, és indulj el a titkos alagúton

És itt mit kell csinálni? Bejártam a várost, de nem tudtam semmit se csinálni.
Épp ez az. Már magához hívatott, és akkor mondta, hogy nagy csapást mértünk Don-ra, kiûztük az embereit a városból, minden király blablabla. Utána meg elmondja hogy valami gixer van az elõásott tárgyakkal kapcsolatban.
Szega87
ha átlevitálsz ott lesz ott lesz egy láda jobbra, balra meg egy kõajtó és mellette balra van a forgókerék amit el kell húzni

ok most egész sok quest kiment
ezek vannak még pl : a gyilkossági ügyben teljes megrekedés van még mindig

Arnold12
Hogy kell leereszteni a hidat a Volcano keep belsejében?Körbejártam mindent de semmit sem találok.Átlevitáltam a hid oldalára is, de ott sincs semilyen kapcsoló.

J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate

ok köszi
dante3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az a könyvtárnál van, a falon meghúzod a karikát, kinyilik a járat, és egy pár ajtóval odébb, ahol van egy telekinézis gömb! Na ott találod a lyukat a falon! Ha ezt kerested! 😊

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

de igen
régebben írtak valamit hogy nautilus vagy milyen varázslattal átkell menni valami másik helységbe vagy hasonló