4439
-
kalamboo #2198 ha van ezzel kapcsolatban valakinek valami tippje hogy miért nem enged tovább akkor az szoljon. -
Qbu #2197 JEEE!!!
Magyarítás állapota: 26%
Tudtam én hogy csak nem frissítették:) -
kalamboo #2196 igen de egyiköjük se akar beszélni velem és a küldetés pedig ezt irja hogy: Master Vitus needs novices to seek Trust and Wisdom in Combat to past his test. ugyhogy sztem vmit kel még csinálnom -
xido #2195 neki sok dolga már nincs veled,csak trenírozni fog,ha akarod..ha a tekercses is megvan,cryus is megvan,abrax is megvan,akkor irány ignatius...ő ad neked újat... -
kalamboo #2194 és a wisdom in combatos küldit még mindig nem tudom befejezni a könyvet megszereztem elolvastam meg oda adtam a másolatát annak a csokának a könyvtárban és beszéltem vitus-al de még mindig nem enged ö tovább pedig már csak az van vissza:S psl vki help
-
kalamboo #2193 ok kösz megvan -
Qbu #2192 Ott lent kinyitottál minden ajtót, minden ládát, akkor találnod kellett egy olyat, amit csak spellel tudtál kinyitni, ami ha lemész, jobbra fordulsz(mivel csak arra lehet) és ahogy mész egyenesen ott lesz ez az ajtó. Na a Levitációs szobából szépen "átrepülsz" a Nautilusosba és Nautilus formában mész afelé a zárt ajtó felé, amit már remélhetőleg előtte kinyitottál:) Na ott abban a szobában lesz jobbra lent valahol egy kis nyílás, azon átmész és ott van Abrax. -
kalamboo #2191 na igen be mentem abba a helységbe de ott sincs:S -
Qbu #2190 Attól hogy félóránként beírod, nem kapsz hamarabb választ.
Egyébként Abrax a titkos járatokban vagy hol van, a Könyvtárban kell meghúzni a jobb oldali falon egy Karikát akkor kinyílik, ott kell kicsit ügyeskedni, gondolkodni és Nautilus spellel egy kis nyíláson át Abrax szobájába juthatsz. -
kalamboo #2189 valaki irja majd meg hogy hol van master abrax pls -
kalamboo #2188 na abraxal nem beszéltem öt hol találom?? -
xido #2187 köszi:) -
xido #2186 oké fussunk végig...tollat is kellett szerezned..beszélni kell mindenkivel,értem ezalatt a 2 diákot,aki bent körmöl,Erlan meg a másik..odakint Enzo-val is..hogy minden tekercs összetevőjét megtudd válaszolni a Mesternek..könyvtárban minden könyvet..Rufustól az egyik összetevőt a Wisdom könyvért cserébe..Abrax árulja el a másikat..aztán ha jó vagy,akkor a Mester ad egy rúnát vagy mit,hogy írj egy light spellt,azzal odamész az asztalhoz,írsz egyet,bemutatod neki..onnantól már akár venni is tudsz tőle tekercseket meg runákat...nekem ezek voltak meg nála eddig.. -
kalamboo #2185 elolvastam már indent meg meg van a könyv is de egyik se akar már többvet beszélni velem ez miért van?? -
Qbu #2184 Egy holttestet keress, ottvan a földön a terem közepén, haátjutottál a csapdákon, van még bent 1 Gnóm a másik kettőn kívűl, valamint 1 láda. A Fire Cristal a hullában van, quest nélkül is fel kell tudnod venni, tehát ha már voltál ott a quest előtt az nem baj. -
kalamboo #2183 igen ez már mind meg van de még nem akar át engedni valami miatt -
xido #2182 Wisdom of combat könyv a temetőben van a kriptában,"Belfegor" ládájában találod meg..miután elolvastad beszélj Vitussal is..aztán odafent mindenkivel és olvass el a könyvtárban is mindent,mert akkor tudsz majd mindent a tekercsekről,amiből Illuminar kikérdez és átenged -
sharkyn #2181 valakinek sikerül kinyitni a nagydarab kőajtókat vagy csak én képzelem be magamnak hogy az oltárok az ajtók mellett a "kulcsok"
a vulcano keep-nél lévő zöldesen fénylő ajtó egyszer kinyílik? -
kalamboo #2180 a master of vitus küldit hogy kell megcsinálni azt amikoregy könyvet kell szerezni wisdom of combatot megszereztem és utána elakadtam meg a master illumar se akar nagyon befejeződni -
xido #2179 de kis görény..angol fórumon olvasom,hogy talán majd jobban körbe kell néznem,aztán nautilus és/vagy telekinézis varázslattal jutok tovább arrafelé:) -
xido #2178 ja hogy nem is embert kéne ott keresnem,valakit,Nathan-t,csak valami szaros kristályt szó szerint?:) -
Cat 02 #2177 őőő asszem igen. Ott kéne lennie fire stone-nak, de ha felveszed a q-t nem frissíti. -
xido #2176 Ahol arany is van,meg harci tücsök meg odabent 2 gnóm,aztán kétfelé nyílik és mindkettő végén pár lépés után csapda meg rácsok...?..hát ez az,voltam már ott:) -
Cat 02 #2175 Egy ilyen barlang a tónál, monostor alatt. -
xido #2174 Én is kérdezek már egyet...Ignatius ad egy feladatot a tesztek elején,hogy keressem meg Nathan-t az Északi templomban...Tűz kristálya vagy mi a küldetés neve...hogy jutok el vagy fel oda?..nézem a térképet,jelzi,hogy ott vagyok,gondolom az a templom alsó szintje csapdával,dögökkel..de akárhogy jártam körbe a hegyet meg a mindenséget,levitálgattam..lövésem nincs hol van a mandró:) -
ricsisz #2173 oks köszi -
Cat 02 #2172 Elmondja a küldetés. Nyomj L-t és nézd végig újra a párbeszédet. -
ricsisz #2171 vagy 5 -
ricsisz #2170 azaz 4...:D -
xido #2169 Emlékeim szerint Patty és Josh kocsmájában kérdezz körben,emberkéknél lesz,azoktól tudod feketén megvenni vagy elvenni:) -
ricsisz #2168 Az 5 armor platet hol találom harborban? -
#2167 10-es staff-ot senki nem akarja megtanulni gyengék. nagyon.
mage pedig lehet h kap seal spellt - tud rúnából varázsolni, nem kell tekercsre kiírnia - de a páncélja meg sokkal de sokkal rosszabb. -
#2166 Áááá ezaz így má van hang! :D ÁÁ így má nagyon tuti! 1000hála. :D -
Qbu #2165 Az hogy 3 kasztszerűség van az arra szolgál, hogy színesebb legyen a Risen, és több kedved legyen legalább mégegyszer újrakezdeni, más karival.
Warrior és Mage között a legfontosabb különbség, hogy csak a Mage tud Seal spelleket használni, a Seal skillt kitanulni. -
#2164 Valaki probált warrior of the ordernek lenni ebben a gameben? Mivel tud többet mint egy mage vagy egy don's man? Mert azt hallottam a magek ugyanugy megtanulhatják a level 10 staff fightingot és több varászlatuk is van. Akkor miért éri meg warrior of the ordernek lenni?
És befolyálja valamennyire a játék menetét ha mage helyett warrior vagy? Csak mert mindkettő orderes. -
Cat 02 #2163 Az lesz a ludas.
Futtatás, dxdiag, hang, hardveres gyorsítást vedd le. Borderlands nekem így ment csak hanggal. -
#2162 Alaplapi -
ricsisz #2161 Milyen hangkártyád van? -
Jocisan #2160 Szia!
Mert tök kuka vagyok hozzá.
De ha komolyan van kedved hozzá, megcsinálhatod.
Írj privit, és megbeszéljük.
Üdv: Jocisan -
#2159 Má megvolt. De nekem nem elmegy hanem NINCS hang. Am a drivert már frissítettem, nemlett jobb. És megpróbáltam valamit...nem warezolgatok de rohattul kiváncsi voltam a teljesbe van-e hang és leszedtem. Na abban sem volt hang töröltem is a fenébe. Szóval fogalmam sincs milehet a gond. :(