Risen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah nekem is haverom hozta el, azt nekem nem mûködik xD
Ugyanez van nálam is!!!!! Pont most akartam postolni az ügyben, haveromnak elvittem a játékot és neki van... 😊

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Hali!
Lenne egy problémám: ha felveszek egy küldit, akk ne mutatja azt a journal-ban. Nem tud valaki megoldást erre? Megköszönném a helpet 😊

Szega87
min 3 max 4 ütést visz be addig tartod a pajzsod utána 2 ütésre van idõd, újravédekezel, három körönként kb vagy ha távolodsz tõle benyomja a fagyasztást ekkor védtelen, míg mielõtt elhinti a frost-ringet belecsapsz kettõt és újravédekezel, csak ki kell taktikázni, elõtte mindig quick save!

Broafka
jaj istenem!
Ennek a játéknak azt a készítõjét aki kitalálta a ghoult, megfognám, odakötözném a székhez, és arra kényszeríteném, hogy egy gyönge karakterrel gyõzzön le legalább 3-mat belõle.

Ennél idegesítõbb ellenféllel még nem találkoztam.

De még magas szinten is iszonyat idegölõ tud lenni

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Szega87
a kapitányi kinevezés után 5000 ért vesztegetik a kövi páncélod majd

Na akkor ezért szép a játék,mert legalább párszor végig lehet játszani új dolgokat felfedezve,mert engem is egybõl "besoroztak" a farmon😊
Calver
hát... sztem megszívattad magad kicsit, mert így a küldetések elég nagy részétõl elestél. leírtam régebben egy szép hosszú hozzászólásban h mit milyen sorrendben érdemes csinálni szvsz, nézz vissza pár oldalt ha érdekel. ja, és +1 staff gyûrûbõl 2 van, egyiket a legelsõ sírban/romban találod meg ahogy mész el a parttól, még mielõtt Jan-al találkoznál, másikat csak Orderesként tudod megszerezni egy küldetés keretében.

"The trees move. Do you not see it?"

ugyanaz a fõszál mindkét oldalon, de azért jó, hogy lelövöd a poént 😄
én most kolostor oldalán végignyomtam, végén a titán vértezetben már kicsit easy volt agyonütni mendoza-t ahhoz képest h staff-ra voltam specializálódva.

Banditák oldalán mi a lényeg? ott is a végén a tûz titánnal küzdesz meg?
Na én is jelentem örömmel,hogy olyan nem létezik,hogy bug miatt nem lehet küldetésben tovább jutni..folyton elakadtam Hemlar gyilkosánál,de közben már kijártam a városba,csináltam rakás küldetést..erre tessék..szóval mindig mindenkivel beszélni,aztán ha már mindenkivel beszéltél,akkor újra..és mást is mondanak egyesek,amivel halad a történet😊
Igazából szerintem a fõ cél mindig elég egyértelmû... Ha elkaptak az orderosok és szimpatizálsz az ötlettel, akkor szerintem maradj ott és teljesítsd a rád szabott feladatokat. (amit a játék szerint esztelenség figyelmen kívül hagyni, hiszen eleinte ki sem mehetsz a kolostorból, elszökni meg utána se nagyon tudsz, nem olyan nagy az a sziget) Ha bizonyítod hûségedet és rátermettségedet, (szal elvégzed a mesterek 'kvesztjeit') akkor felvételt nyersz a rendbe, és az inkvizitor valamelyest beavat terveibe. Ez a második fejezet.
A gyûrût az egyik mester ajánlja majd fel jutalomként, szóval ha akarod sem tudod elkerülni. (ha jól emlékszem).
Elég jól össze van rakva a játék, szóval ha értelemszerûen játszol, akkor is tovább tudsz jutni. Nem kell ész nélkül szörnyeket hentelni, vagy értelmetlen, történettõl független küldetéseket teljesíteni.
Nah, eljutottam a második fejezetig (a rend oldalán). Az a párbeszédes értéknöveléses választásos jelenet egész hangulatosra sikerült. Eddig szerintem egész jó. Mennyire más a játék, ha a lázadókhoz állsz?
Sziasztok. Valaki aki végigvitte a játékot az elmondaná hogy hány chapteres a gém meghogy melyik chapterben mit kell csinálni? (úgy értem h mi a fõ cél...pl chapter 1 csatlakozni valakikhez vagy ilyesmi) Meg valaki adhatna tanácsot, hogy mihez is kezdjek hova érdemes menni a legelején mert én azt csináltam hogy qveszteltem a farmon aztán elkaptak az orderosok bevittek kolostorba. Ez így jó vagy az célszerûbb ha nem kapnak el és magasabb szinten megyek a kolostorba saját akaratomból? Meg olvastam hogy a legelején a játéknak valahol lehet találni egy olyan gyûrût ami ad +1 staffozást...nemtudja megmondani valaki hol találom? Elõre is köszönöm az összes választ😊
a 14. teleport követ a chapter 4-ben lehet csak megszerezni.

Chapter 2ben járok és 9000 aranyam van szóval szerintem nem olyan sok az a 2000. 😊

Why so serious?

Gideon Wieth
Nah végigjátszottam a Risen-t!

összességébe jó kis játék volt , nekem tetszett. Nagyon hangulatos nagyon jó. Bár a fõgonosz elleni harc rémesen könnyû volt. vagy csak én vagyok nagyon ügyes 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Szega87
szar a felírat, igazából Vince a neve és pár méteren belül van

Arnold12
Szintén ugyanezt csinálta, meg egyszer a Vulkán belsejében átkeültem a semmibe a vulkán fölé.

Megint van egy kis gondom: Ki az az Ethan?? Õ kellene, hogy átfurja a falat.

J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate

Szega87
az egyetlen érdekes bughelyzet az volt mikor a vulkán belsejében az egyik épület alján kiakartam menni és elteleportált egy emelettel feljebb ahányszor neki mentem, de megoldottam, gondolkoztam és nautilussal átmentem. Nekem 2 lövés lvl6 crossbowal a ghoul, 4-5 a lizard priest, ellõtte mikor level 1 volt kellett vagy 10 db egy ghoulba

áh vagy kibaszott sok ebbe e bug vagy mindig elmegyek az mellett akivel beszélnem kell
de hogy még1x elnem kezdem elõrõl az is biztos
várok egy végigjátszást
Calver
édes dolog a tagadás, részletkérdés h írta a srác h ellõtt rá nem egy tell joke-ot - és mint láthatod, nem is egyedi eset. crossbow-ot pedig hivatalos fórumon olvastam, ahol lazán a fél fórum emlegette, h semmit nem ér a skill növelése. de biztos mindenki hülye, és te vagy helikopter.

olyan rohadtul nehéz elfogadni h tele van buggal a Risen? attól h neked nem jött semmi elõ, másokat szétszívat, és bizony felesleges okoskodással max ellenségeket szerzel.

Az nagy baj ha csak 13 teleportkövem van meg? az utolsó helyen 1 lizard volt,nála nem volt...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Szega87
ha besötétedik bevonul a Don hátra a kis nyughelyére amit õrök védik, ha be is tudsz surranni egy baltás ribanc a vízipipánál rád támad 😄

Szega87
chapter 3 ba megmár 2000 arany :S

Már persze, ha leperkálsz érte 1000 aranyat... <#smile>

A Don bent van a Templomban, általában a trónszékben ücsörög, vagy a közelben áll, másnak nem tudod odaadni hiába beszélsz velük. Bár úgy rémlik Fincher is tesz valami megjegyzést a csomaggal kapcsolatban, de leadni csak a Don-nak lehet, utána megkapod a Hunter páncélt.

Szega87
nekem sword+crossbow kombó van és nem bugos

Szega87
szerintem meg nem bugos, csak gondolkodni kéne sírás helyett, ha felcsalód az állatokat és leveri õket neked, de te közbe megkarcolod csak 1 mm-t azt támadásnak veszi

lenne egy piros csomagom don mittomén kinek fenn a bandit camp be de nem beszél velem senki nem tudom oda adni
mit tegyek?
Calver
kardozásnál amit én csináltam, és igen hatékonyan mûködött: épp elég közel lép power attack-hoz, paff, ellenfél életének jelentõs része elszáll (jó, nálam volt hozzá 190-es erõ, ehhe), azonnal duplán rácsap a kétlábú S-re hogy hátraugorjon, aztán kezdi ezt elölrõl. persze kell hozzá sokszor trükközni és rendesen kihasználni a kardozás mókáját, de alapnak nem rossz.

nyílpuska btw bugos. nem változik semmit, akárhány pontot teszel rá <#szomoru1>
ha ezt negálni akarod, szedj le trainer gamecopyworld-rõl, dúrd le vele crossbow-ról pontokat, és adj helyette magadnak LP-t.

Meg kell jegyezzem a kard útja nem annyira kifizetõdõ mint a mágia, legalábbis arról úgy hallottam hatékonyan írtja a gyíkembereket, míg pl. 10-as kardozással és a titán karddal is sokszor vért izzadok két elite warrior ellen... <#violent>

Ha nem lenne a védelem átütõ támadás, akkor meg még karcolni sem lehetne õket. A nagy figurákat el lehet felejteni, ha mégis rászánom magam, akkor biztos, hogy a mellette álló harcos éppen akkor vág belém...

A nyílpuska meg nevetséges, már 6-os, de max arra jó, hogy simogassam vele a gyíkokat, egy-két lövés és rajtam vannak, de ez az életük 1/20-át veszi le... <#ravasz1>

Véletlenül volt nálam 6db joke scroll, de nem ért semmit. 😞

és ha nem bug,csak mérges rád,mert ráküldted a dögöket?..joke spell ilyenkor segíthet...amúgy is morci alkat,ráfér egy nevetés😊
Enyhén bugos a játék. Akivel nem áll szóba Santiago a monostor kapuõre az töltsön vissza egy régebbi állást amikor még nem járt arra, ez egy bug. Lehet az volt a gond, hogy felcsaltam pár állatot és miután leütötte nem lehetett vele beszélni.
Itt írnak róla.

megvan 3 diskem. Mindenhol azt olvasom hogy Don ad eggyet. Ez igaz? És mikor és hogy? és az 5. hol van?

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

thx, majd próblkozok

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Feladatkezelõ -> folyamatok -> jobb klikk a risen.exe-re -> affinitás beállítása. Elõször nekem se segített a driver csere mert nem szedtem le rendesen az elõzõt.

driver megvan, amd dualcore optimiser is fennvan. mi ez az affinitásos cucc? am eddig egy hangyaf@sznyival lett jobb(kb 3 fps plusz) de még ez sztem mindíg édes kevés... ha a gothic 3 pár patchel ment maxon 1024be 30 fps-el, akkor ennek is kéne... mediumon legalább...
Szal mi ez az affinitásnál a procikibekapcs?

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

0ppika
Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Meg tudná mondani valaki, hogy a Runák használatához szükséges Seal képességet kitõl és hol lehet megtanulni? Elõre is köszi!

http://epica.nl

Calver
könyvtárban megtalálod a célszemélyt

Kongy
Amúgy megtaláltam a temetõben a Wisdom in Combat könyvet, és a mester azt akarja, hogy vegyek rá még több mert az elolvasására. Oké, de hogy és kiket?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Rakd fel a 178.24-es drivert, ami most van azt maradéktalanul töröld le. Kell még egy dual core optimalizáló is. Feladatkezelõben affinitás-nál ha kell kapcsold ki az 1. CPU-t. Nálam így már egészen játszható lett. Volt még 1 hiba amitõl a nappal és éjszaka másodpercenként változott, ezekkel a beállításokkal nem fog elõjönni.

Calver
innen szedtem az infot (nekem bejött Maximum pre-rendered frames 0-ra állítása), a srác konkrétan 180.48-as drivert ír, egy másik 178.24-ast is megemlíti, ezeket próbáld ki szvsz.

Calver: amit elõször írtál, a manage 3d settingseset megcsináltam, de semmi változás. vicces h mediumon ugyan annyi fpsem van, mint fullmaxon...
Most 191.07es forceware-m van. Annak nem kéne magába foglalnia annak a drivernek a tudását, mait írtál?
Am melyik driverre gondoltál pontosan, elsõre nem votl világos.
Kösz elõre is!

Kongy
Ja, amúgy Mendoza hol található??

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Köszi a helpet!

Most füves cigit árulok, hogy kiderítsem ki ölte meg Hemlart! De már mindenkit megkérdeztem, Tuckert, Ash, Enzot, Taylort, Karlsten, meg még a mestereket is. És aztán nem tudom hogy találom meg a gyilkost ha már mindenkivel beszéltem... pls help<#nezze><#help>

Elakadtam. Harbor Town-ba megcsináltam mindent, kaptam egy ajánlólevelet Carlos-tól, elmentem Volcano keep-hez, de nem engednek be. Santiago nevû õr van a bejáratnál, de nem lehet vele szóba állni. Rosszul csinálok valamit?

Calver
#1633, #1639: itt leírtam mi a megoldás, ha nvidia kártyával szarakszik a játék. lehet meg kéne kérni egy modot h dobja be bannerba.

Üdv all, nekem is az a bajom, twi 452-nek, nem értem h miért 20 fps átlagba 1024be mediumon a game😞 nekem is X2 6000+, 2gb ram, 8600GT 256MB-s konfigom van. Ahogy visszaolvastam, van olyan, akinek ennél picit gyengébb notebokon, sokkal magasabb beállításokkal megy a game. Most tettem fel a hotfixet, a legújabb nvidia drivert, töredezetségmentesítettem, kivettem a háttérbõl a torrentet meg msn-t.
Mi lehet a baj?😞