4439
-
Sunrider924 #2238 Vegigtoltam mar Order oldalon es egyetlen bugot sem talaltam eddig, a vegso bossharcnal meg amit bugnak hisznek az nem bug, az a fight meglehetosen durvara sikerutl a jatek tobbi reszehez kepes -
Sunrider924 #2237 Udv
Szoval Illuminar mester probja az hogy az elso runakor osszes varazslatanak meg kell tudjad a hozzavalojat es neki visszamondani, majd ha ez megvan megtanulni a scroll creationt es legyartani a light spellt.
Az elso fele ug megy konnyrn hogy mindenkivel beszelsz mert ok elmondjak mindig egy varazslatnak a hozzavalojat cserebe vmiert, sok varazslat hozzavalojat bookstandbol ismered meg lent Abrax mester muhelyeben a konyvtarbol nyilo titkos ajton lemenet es bebarangolva, van ameliket o magam mondja el amikor rakerdezel, tobbit mas NPCk, ami meg az erofalat illeti azt cyrus mestertol kapssz egy kesobbi kuldetesnel 3at egy destroy magic barrier varazslatot es egyet eltolhatsz a konyvtarba. semmi extra nincs bent kiveve az kulonleges xp poti receptet -
xido #2236 ja meg Abrax-ot is keresd fel,az egyik összetevőt ő mondja el..vagy olvashatod el a könyvében..
persze ezek,hogy valaki elmond neked fontos dolgot,szívességgel jár,de azt majd látni fogod,mi kell neki cserébe -
Rol3nd #2235 hello, amugy ez a játék is úszik a bugokban mint a gothic 3? vagy ez olyan mint a gothic 1,2? -
xido #2234 Illuminar tesztje:szerezz egy tollat meg üres tekercseket..kérdezz körbe pár embert,a két gyakornokot,aki ott irogat,Enzo-t odakint-sepreget-Rufust a könyvtárszobában..és olvasd el a könyvtárban lévő könyveket...meg kell válaszolnod a kérdéseit,hogy mik az egyes varázslatok összetevői..aztán kell venned egy tekercsírás skill-t tőle,megírnod egy light spell-t..és leadni..ennyi -
Pecske #2233 ahhoz nem kell átmenned azon a falon -
tomfucius #2232 de az illumar mester küldetését hogy tudom meg csinálni ????????? -
#2231 menj tovább a fősztori szálban.kapni fogsz tekercseket. -
tomfucius #2230 sziasztok nagyon kéne a segitségetek ahhoz hogy woo legyek megcsináltam már minden mester küldetést csak illumar küldetését nem tudom megcsinálni és a könyvtárban azt a varázs falat nem tom hogy lehet semlegesiteni szoval valaki segitsen mert már nem tudom hogy mit csináljak !!!!!elöre is köszi -
tomfucius #2229 sziasztok a titkos könyvtárban az energia falat mert nem tom hogy lehet ne elkapcsolni ?????????ugy higy lécci segitsetek -
xido #2228 de egyedül a kiásott és addig nem nyílt kincsesládákat akkor se fogod tudni...azt csak vele vagy ő..ezt még nem tudom:) -
ricsisz #2227 köszi -
xido #2226 Amint elkezdődik a chapter 2.Patty-től -
ricsisz #2225 3as zártörést hol mikor kitől tudok tanulni? -
xido #2224 Nálam mikor ajánló levéllel mentem a Kolostorba,ott ent azt hiszem Pallas kérdezte meg az elején,hogy mi szeretnék lenni és volt 2 választási lehetőségem,WoO vagy Mage -
cherubim06 #2223 Kérdés: mikor/hol lehet mágussá válni? Mert az akartam lenni, de warrior of the order lettem. Mindegy már de azért érdekelne.. -
xido #2222 kezdjük ott,hogy ne buzeráld a képességeidet csalással...
ha így mész a kolostorba,akkor az alábbi sorrendet ajánlom:
Tucker,William,Kato,Aric,Vitus-itt feljutsz felülre-Hemlar ügy,Illuminar,Cyrus,Ignatius... -
kalamboo #2221 vagy vegyél fel msnre és akkor majd ott megkonzultáljuk.
[email protected] -
kalamboo #2220 és valami tipp sorrendet illetően?? -
tomfucius #2219 hello mindenki kéne egy kis segitég éppen ilumiar (aki a scrolls okat tanitja)küldetését csináltam de elakadtam vagyis else tudom kezdeni mert nem tom mit kénne csinálnom valami scroll rol beszél de nem tom mitkéne csinálni ????????? -
xido #2218 hát szerintem ennek annyi meg egy bambi...szerintem ott lőtted el a dolgot,hogy felhúztál mindent maximumra trainerrel,lehet nem tudnak tanítani,ha minden képességed maxon van,ezért "befagy a történet"...amit megnyitom a mentésedet,Taylor épp elkísérne a szállásomra,amit Hemlarral kellene megosztanom és bemutatja a gyakorló udvart,ahol Aric edzi az újoncokat Vitus előtt..Kato közli,hogy rohadjak meg azért,amit Aric-cel tettem..William nem beszél,Tuckernél ott vannak a taníts engem szövegek,aztán semmi,Dalmant még nem váltottad le a disznóknál..szóval szerintem van valami Basic sorrend,amit követni kellett volna,javaslom ezt felejtsd el és tölts be olyan állást,ahol még épp nem vagy a kolostorban,mert ebből már nem lehet kihozni semmit..még Joke spellel sem... -
kalamboo #2217 itt van remélem hogy tudtok segíteni
http://senduit.com/9b803c
-
xido #2216 tedd fel a mentésedet a netre és linkeld be,hogy lássuk mizu van -
kalamboo #2215 ugyhogy valami ötlet?? -
kalamboo #2214 igen minden de valamiért nem beszél velem -
xido #2213 más könyv nincs ilyen "fontos"..de mindent az utolsó bookstand-ig elolvastál a bejáratnál is,a könyvtárban Rufusnál fent is,lent is...Abraxnál is? -
xido #2212 én most már erre azt mondom,tedd már fel valahová a mentésedet,mert kezdek ötlettelen lenni...
lehet vajon baj,hogy Hemlar gyilkosát megölted-ha jól emlékszem ezt olvastam-és nem Vitus elé menekültél vele,hogy majd ők "elintézzék jogilag"?..bár erős lenne ezért megakasztani a haladást büntiből -
kalamboo #2211 meg nem lehet az hogy valami tusk in combat könyv is kell vagy mi mert vissza olvastam a párbeszédeket és vmi olyasmi volt hogy tusk and wisdom in combat. -
kalamboo #2210 Xido igen emlitettem neki és william lett az uj edző és utána nem beszél velem william se és vitus sem szal nem tudom hogy mia baj. -
tomfucius #2209 de ha elérek a monostorig akkor az ör be enged vagy megtámad és a monostor elötti farmon nem támadnak meg???????????? -
Qbu #2208 Előbb beszélj Carlossal vagy kivel, az Order vezérével Harborban, akkor mond pár dolgot, meg hogy használhatod az alagutat titokban, és után szerintem már nem fognak bántani, hiszen közéjük fogsz tartozni. -
#2207 "a városon kivulre megyek".Ezek a kulcsszavak.Ne menj ki a városból,különben elkapnak.Vgay ha kimész a titkos járaton tedd. -
tomfucius #2206 a városon kivulre megyek és ott a csávok elkapnak -
tomfucius #2205 hello kéne egy kis segitség megöltem már scrodot is az alagutban de amikor kimegyek akkor is elkapnak és a monostorba kerulök mint egy rab szoval hol rontottam el vagy kell még egy pár küldetés hogy magamtol jussak el a monostorba vagy oda csak ugy lehet be jutni ???lécci segitsetek köszi -
#2204 1. találsz, Titan Crossbow-t. asszem 125-ös sebzés, gőzöm sincs merre, majd belefutsz - vagy nézd meg worldofrisen-en. -
xido #2203 Még csak most léptem bele a 2.fejezetbe,úgyhogy csak annyit kérdezek,tudsz nekünk egy képet csinálni erről a várról nemcsak térképen,hanem rendes látképet,amerre nézel,hogy tájékozódni tudjunk/tudjak? -
xido #2202 Csak valamiért eszembe jutott,hogy oké,hogy Vitus engedélyével már felmehettél a felső szintre meg minden...de az jutott eszembe,hogy a Hemlar ügy felgöngyölítése után beszéltél Williammal,hogy ő legyen az új edző,aztán Vitusnak is említetted ezt? -
Spazz Maticus #2201 Üdv!
Volna három kérdésem:
1: Most tartok a 4-ik epizódnál,kard-számszeríj kombóval nyomom, de a
hunter crossbow-nál nem találtam erősebbet, már a 2-ik epizód óta.
Nézem mindíg az árusoknál, de nincs más. Találok e jobbat, és hol?
2: Nem találok egy telepotkövet: A Western Volcano grotto-nál látom a jelet, (mert ugye csaltam, és megnézten neten a térképet-:)). A töb-
bi meg is volna, de ezt az egyet nem találom az istennek se. Nem em-
lékszik valaki a helyére?
3: Ezt már egyszer kérdeztem, és nem írt rá senki semmit, nem is nagyon értettétek mit akarok, úgyhogy próbálom jobban körülírni:
A Harbour town térképen a város fölött van egy sötétszürke téglalap
alakú vár,- vagy mi. Ha a városból, vagy a nyugati út felől a vá-
ros felé haladva fölfelé nézek, a sziklák tetején látok is valami várat, de képtelen vagyok bejutni oda, nem találok bejáratot, a sziklák meg túl magasak. Az mi, és hogyan lehet bejutni oda?
-
kalamboo #2200 már ugy is probáltam de valahogy nem jo valami még kell neki vagy nem tom -
cherubim06 #2199 előbb kellett volna vitussal beszélni utána odaadni a könyvet