Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Lenne egy problémám: ha felveszek egy küldit, akk ne mutatja azt a journal-ban. Nem tud valaki megoldást erre? Megköszönném a helpet 😊
Ennek a játéknak azt a készítõjét aki kitalálta a ghoult, megfognám, odakötözném a székhez, és arra kényszeríteném, hogy egy gyönge karakterrel gyõzzön le legalább 3-mat belõle.
Ennél idegesítõbb ellenféllel még nem találkoztam.
De még magas szinten is iszonyat idegölõ tud lenni
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
"The trees move. Do you not see it?"
Banditák oldalán mi a lényeg? ott is a végén a tûz titánnal küzdesz meg?
A gyûrût az egyik mester ajánlja majd fel jutalomként, szóval ha akarod sem tudod elkerülni. (ha jól emlékszem).
Elég jól össze van rakva a játék, szóval ha értelemszerûen játszol, akkor is tovább tudsz jutni. Nem kell ész nélkül szörnyeket hentelni, vagy értelmetlen, történettõl független küldetéseket teljesíteni.
Why so serious?
összességébe jó kis játék volt , nekem tetszett. Nagyon hangulatos nagyon jó. Bár a fõgonosz elleni harc rémesen könnyû volt. vagy csak én vagyok nagyon ügyes 😄
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Megint van egy kis gondom: Ki az az Ethan?? Õ kellene, hogy átfurja a falat.
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
de hogy még1x elnem kezdem elõrõl az is biztos
várok egy végigjátszást
olyan rohadtul nehéz elfogadni h tele van buggal a Risen? attól h neked nem jött semmi elõ, másokat szétszívat, és bizony felesleges okoskodással max ellenségeket szerzel.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
mit tegyek?
nyílpuska btw bugos. nem változik semmit, akárhány pontot teszel rá <#szomoru1>#szomoru1>
ha ezt negálni akarod, szedj le trainer gamecopyworld-rõl, dúrd le vele crossbow-ról pontokat, és adj helyette magadnak LP-t.
Ha nem lenne a védelem átütõ támadás, akkor meg még karcolni sem lehetne õket. A nagy figurákat el lehet felejteni, ha mégis rászánom magam, akkor biztos, hogy a mellette álló harcos éppen akkor vág belém...
A nyílpuska meg nevetséges, már 6-os, de max arra jó, hogy simogassam vele a gyíkokat, egy-két lövés és rajtam vannak, de ez az életük 1/20-át veszi le... <#ravasz1>#ravasz1>
Itt írnak róla.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Szal mi ez az affinitásnál a procikibekapcs?
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Egy kis segítségre lenne szükségem. Meg tudná mondani valaki, hogy a Runák használatához szükséges Seal képességet kitõl és hol lehet megtanulni? Elõre is köszi!
http://epica.nl
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Most 191.07es forceware-m van. Annak nem kéne magába foglalnia annak a drivernek a tudását, mait írtál?
Am melyik driverre gondoltál pontosan, elsõre nem votl világos.
Kösz elõre is!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Most füves cigit árulok, hogy kiderítsem ki ölte meg Hemlart! De már mindenkit megkérdeztem, Tuckert, Ash, Enzot, Taylort, Karlsten, meg még a mestereket is. És aztán nem tudom hogy találom meg a gyilkost ha már mindenkivel beszéltem... pls help<#nezze>#nezze><#help>#help>
Mi lehet a baj?😞