Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
kár h értelme nem sok volt :C
de amúgy chapter 2 után már úgy fogsz nézni kisghoulokra, mint az elején a sün/patkány kombókra <#hehe>#hehe> (az "ó, ingyen xp" nézésre gondolok)
"The trees move. Do you not see it?"
majd feltápolod magad, és a végén élvezettel fogod kiélni rajtuk a bosszúdat
próbáltad már bottal, mágusként, nah úgy ültetném be a ghoul kitalálóját a szék elé, hogy játszon...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
ghoulokat ellen legjobb a power attack, de azt meg ha nincs elég magas sword skilled baszhatod :C
utolsó mentés 0:35 és most van 0:39 és még mindig van 2
egyszerûen röhely, kínomban itt röhögök. hú de meg kéne folytani aki ezt kitalálta
Támadok elugrik, vagy oldalra ugrik és belém üt oldalról egy sorozatot, ha kivédem a sorozatot utána egybõl varázsol, és a sorozat védése miatt képtelen vagyok mozdulni, így megöl. Egyszerûen egy lehetetlen karakter, iylet még életemben nem ba***am
Harbour Town-ban 4/4 Don küldi: mehetsz Don féle harcosnak, ha megcsinálod a mocsárban is a küldetéseiket
elkapás: automatikusan Order féle harcos lesz belõled
Harbour Town-ban 4/4 Order küldi: mehetsz Order féle harcosnak, vagy választhatsz mágus képzést is.
Why so serious?
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
Elõre is kössz.
ez volt az a rész nálam is, ahol úgy voltam h mindenkinek a jó édes kurva anyját, ugyanis nem találtam meg azt a bizonyos járatot, pedig még spell se kell, csak sikerült valahogy kurvajól összehozni a fényviszonyokat. <#ticking>#ticking>
Ám ha bejutok városba anélkül h elkapnak akkor mivan ?
Gondolom a nagyteremben levõ nagykaput kellene kinyitnom, de nem tudom, hogyan. Már végigmentem az egész részen a telekinesis spellel a kezemben, hátha egy lever vagy egy winch elkerülte a figyelmememt, de semmi.
Van egy hid is a Switch-es ajtó mellett balról a barlang végén, de azt sem tudom leereszteni, a lávafolyam másik felébe meg nem tudok átlevitálni, mert ott mindenhol anti magic kristályok vannak...
Nem tudom mennyire volt érthetõ amit itt leirtam, de gondoom aki szintén itt kinlódott jól megjegyezte a pályát. Én már 3 órája kinlódok evvel, és semmi eredmény...
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
lehet az az amikor bemész a könyvtár rejtett részére ott megkeresed master abrax-ot (nem biztos h ez a neve, nem emléxem pontosan), õ ad neked 1q-t hogy kerítsd elõ a 2tanoncot akit elküldött növényekér és vidd oda neki a szükséges növényeket. Kimész a kolostorból, ahogy mész le az úton és ott lesz az egyik, õ mesél neked, majd ha tõle jobbra mész akkor megtalálod a társa holttestét ( :S ), aztán az inventory-dból nézd ki h mi kell a master-nek (mien növények) szedd össze, vidd oda neki, és megmondja h mi kell ahhoz a varázslathoz.
Nem biztos h így van, lehet nem kell megcsinálni azt a q-t, de nekem vhogy így lett meg. De már szar a memóriám, azér 1próbát megér.
Qbu:
Ahogy kivettem a többi hozzászólásból ugyanazokat a spell-eket tudod használni amiket scroll-ként is. Gondolom így nem kell megvenned hanem korlátlanul használhatod (márha a manád engedi).
Szóval ezért érdekelne mit is takarnak a Seal spellek. Elõre is köszi:)
itt vannak az aktív questek:

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
amikor lõ rád vmit akkor véd ki azzal vissza reflektálod, akkor letérdel bele ütsz egyet és visszamész tisztességes távolságba, kerülgetni a sugarat, ugrálni ha földet renget, és mindig figyelj magad alá ha villog a jel alatta menj el onnan.
kb 3-4 visszareflektelés+ütés után "végzel" vele.
Kongy:
már nem nagyon emléxem, de beszélj mindenkivel, kérnek tõled segítséget és cserébe majd megmondják neked h meik scroll-hoz mi kell. Majd odamész illumar-hoz és elmondod neki h mit tudtál meg.
Azért köszi :)
Ha volunteerként megyek oda, vagyis önként, akkor Pallas akar valamit magának, ha azt nem hozom, akkor bûnözõ vagyok és akkor automatikusan order of the warrior vagyok
már csak az a kérdés patty hol van!!??
am simán kiásta ahogy a sír fölött klikkeltem
vagy rosszul értelmezem?
köszi!!!!!!!
Én azt választottam hogy odaadom neki a térképet cserébe elmondja hol van patty, majd mikor ment volna tovább megöltem. Így patty sem rinyál h nincs meg a térképe és én is boldog vok mer van disc-em :)
gnome fõnök pedig keleten van egy hídon kell átmenni külön kis "sziget"-re, lesz arra fele egy vadász aki majd segít neked.
Csakmer úgy gondoltam hogy mindegy h önkéntes vok-e vagy sem.
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
egyet megjavíttatsz a druidával
egyet a gnome fõnöktõl szerzel
don is ad neked egyet
romanov kincse közt is van egy
5.? elfelejtettem:)
Készülget a Risen összefoglaló oldala. Megpróbálunk minden lényeges dolgot összegyûjteni,és felrakni. Remélhetõleg napi frissítés.
Itt lehet szemlélõdni.
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
azt hittem az uccsó disk ott lesz a 3 magic barrier mögött de most nem tudom merre menjek a templomokat felderítettem és sehol semmi 4 megvan az 5 .ik nincs
köszi