4439
-
#2358 Tényleg ez a legfontosabb kérdés? Nincs wareztopik? -
DeDy #2357 Az miért van hogy már megjelent a game de senki nem törte fel külön, nincs razor, reloaded? -
#2356 Abban teljesen összevissza van a szöveg (tagmondatok kilométerekre egymástól), itt meg van egy szép táblázat, ki mit miért kinek és hogyan mond. -
xido #2355 á,szerintem beleuntak,hogy 60an is fordítják és össze kell fésülni a stílust meg a szöveg környezetet:) -
#2354 De érdekes a GTA 4-be ennyivel több lenne a szövegelés?? -
#2353 Bizony, bizony aranykezű jómunkásemberek dolgoznak rajta -
#2352 Risen magyarosítás 78%-on. :D -
#2351 4. fejezet. Hát járkálom sora a templomokat, de eddig 1 tárgy van meg. Kinyithatatlan ajtókba is botlottam. Az meg külön kedvességnek tűnik, hogy vissza kell mászkálni kér arany gyík fejért, mert bezárul mögötted az ajtó.
Kicsit idegesítő néha a gém. Asszem mágussal nem fogom végigtolni... -
nagyharcos #2350 Úgy látom a honosítás jól halad: http://www.hunositokteam.weboldala.net/news.phpitt -
#2349 Semmit sem találtam, az átlevitálás nem segíett. Átváltoztam kis állatkáváa és 3. próbálkozásra nem égetett meg a nyílás. Hogy előtte kétszer miért, azt nem vágom... -
Jocisan #2348 Risen végigjátszás frissítve!
Itt lehet szemlélődni!
Jó játékot! -
Was #2347 Hát ha jól emlékszem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
vagy előtte volt jobb kéz felől egy titkos ajtó és meg lehetett így a két csapdát kerülni, vagy átsétáltam a tüskésen megálltam a lángcsapdánál és "átlevitáltam" . De arra emlékszem, hogy utána még jól megtámadtak. :)
-
#2346 Kérdés törölve. (Azért elég érdekes számolja ott a dolgokat, ahol ezt meg kell oldani...) -
#2345 No, elakadtam. A templomban a bal oldaon nem tudok továbbmenni, ahol egy tüskés csapda és utána egy lángcsapda van. Ha a kini kapcsoló nem húzom le, akkor az első lángcsapda is működik. Vagy el lehet osonni valahogy a csapda mellett? -
#2344 Hegyekben áll. Végigbányásztam már a fél világot. Még obszidiánom is van egy rakás. A városi kovács fel is ajánlotta, hogy csinál nekem valami szépet, ha viszek neki. -
#2343 kell hozzá arany is amit bányászni tudsz különböző helyeken. -
#2342 Egykezes fegyverrel is több ellenfelet lehet ütni, de gondolom kisebb távolságból.
Egy rakás drágakövem van, mert semmit nem adtam el. Lehet, hogy ideje lenne megtanulni kovácsolni? -
#2341 én csináltam.
Rubintból +3 erő+20 hp-s gyűrűt tudok még csinálni.
Viszont a botharc kifejezetten tetszik, mert több enemit tudok egyszerre támadni. úgy hogy csak pörgök forgok az ellenségek között. míg a pajzsnáél valami mindig elkap oldalról mert úgy lassab vagyok. -
#2340 15-ös nyaklánc? Atyisten. Én még semmit sem találtam ami +3-nál többet adna. Vagy azt te készítetted? Kovácsolni egyáltalán nem tanultam meg. Szokás szerint a felesleges kategóriának tűnik. A G2 NotR-ben tanultam meg utoljára, mert pénzgyár volt. -
#2339 AOE = Area Of Effect (padlóra csap melletted.)
A crystal magic viszont vicces:) olyan mint egy gatling a lövedék dobálós:) csak kevés manám van még:)
Szintem asszem 14-es. De az erőm egy 15-ös nyakláncal is csak 50, a wisdom 103 és a staff fightning 4-es és van egy +1-es gyűrű hozzá. A mana pedig 72 egyenlőre. viszont pickpocket kivételével az összes support skillem maxon van (na meg a seal sem a wisdom miatt) -
#2338 Vannak ellenfelek, akik ellen én ikább íjászkodom. Mivel erőm magas vennem egy crossbowot, amit 75-öt vág. 3 lövés egy gyíkember.
Az AOE támadás az mit is jelent? Hanyadik szintű vagy? Én asszem most már olyat azért túlélek még nem max HP-ban is. Még a régi vértemmel is túléltem. -
#2337 Én mágussal tolom, és amikor az Ogre eltolja az AOE- támadását (szép fény a padlón) erősen meghalok azonnal:D
Viszont már megvan a seal 2:) -
#2336 Bocs, teleport kő. :)
3. fejezetben vagyok. Kezdek nagyon táp lenni. Találtam egy sword +1 gyűrűt, így már 8. szintű kardozásom van. Bastard sword egyezesben megy. Az egyik nevesített csonti kardját használom. Az áruló kardja vagy milyen néven fut. A csontis technika meg működik. Levertem már egy bestiát és 3 ogrét. Hogy ezeket szólóban mikor lehet leverni, az rejtély. Brutál erősek.
A gond az, hogy kombót nehéz összehozni ellenük 1:1-ben. A 3. ütéssel elég komolyat ver rájuk azért az ember. -
Sunrider924 #2335 Amugy meg :
http://gamempire.extra.hu/articles.php?article_id=66
van vegigjatszas is lentebb az oldalon -
Sunrider924 #2334 "A Discek temploban is voltak, ha jól emlékszem. Az egyiket erőtér is védte. Igazából kicsit gáz is van, mert alig van hely ahol nem jártam, de jó ha 7 db van meg összesen."
Ez tenyleg gaz, merthogy 5 drb Disc van osszesen -
#2333 A nagy lények mellett szépen elsprintelek vagy átváltozom kis lénnyé. -
#2332 A Discek temploban is voltak, ha jól emlékszem. Az egyiket erőtér is védte. Igazából kicsit gáz is van, mert alig van hely ahol nem jártam, de jó ha 7 db van meg összesen. -
#2331 A főbejárat előtti sziklákánl már eltűnt nálam. -
Probatbicol #2330 A 2. fejezetben még semmi dolgod az erőtereken belül. Szerintem nem is akarsz oda bemenni :).
Már az előbb is kérdezni akartam, hogy mi dolgod van most még elite warriorokkal?
A 2. fejezet célja a disc-ek összegyűjtése (legalábbis order oldalon, de úgy tudom Donén is). Szerintem arra koncentrálj. Mindennek eljön majd az ideje.
A klasszikus Gothic sorozatban (G1-G2-Risen) sokszor nem akadályokkal vannak leválasztva az egyes területek, hanem olyan ellenfelekkel akikkel egyelőre nem bírsz el. G2-ben is beslattyoghattál alacsony szinten az orkok közé, csak fogpiszkálót csináltak belőled. -
xido #2329 szerintem az is majd küldetés lesz,ahogy a vörös erőteret Cyrus-sal tudtad kiütni és tőle kaptál 3 tekercset,gondolom majd lesz kék erőteres küldetés is:)
Gyger romhoz menj vissza és járd be,én is később visszamentem és a vadász még mindig ott töketlenkedett és próbált kijönni onnan..vagy egy életben hagyott gnóm már kicsinálta:) -
#2328 2. fejezetben?
A másik gond, hogy jártam több templomban is. Kék erőtér volt. Azokkal meg nem tudtgam mit kezdeni, mert még nincs hozzá spellem. Ezek szerit sorban kell a templomokat végigjárni, ahogy adagolja majd valaki az unlock spelleket. -
#2327 Sajnos ott sem volt. -
xido #2326 meg amúgy is..városi kovácstól 48as Reapert tudsz venni,az még +2 sword skillt is ad..egykezes..:) -
#2325 Semekkora miután wisdomot sehogy máshogy nem lehet fejleszteni! Strenghtet meg minden városban lehet fejleszteni. -
xido #2324 való igaz,hogy állatok ellen pajzs jó..de én elmentem a banditákhoz és a kovácstól vettem egy 84es baltát..azzal azért csontikat meg ezt a buzi gorillát jól lehet agyalni..amúgy se véd az ellen semmi,csak ha ütsz,elugrasz..és Fred lefoglalja:) -
xido #2323 vagy visszament a tábortűzhöz,ahol találkoztál vele,rögtön a hídfőnél,vagy felment a csajhoz,a druida előtt van a háza.. -
#2322 100-as erőm van és 35-öt sebző kardom, mert én csak pajzzsal vagyok haljlandó harcolni. Kétkezes fegyver nem blokkolja az állatok támadását.
Mivel tekercset írni tudok elkezdem gyárati a csontisat meg a +50 erőset. :)
A játék grafikája egyre jobban tetszik, annak elennréte, hogy a talaj röhejesen lowpoly. A fények és árnyékok viszont elképesztőek.
Az viszont érdekes, hogy az egyik textúra effentet - ami kicsit mákostészta szerű felületet ad textúárknak - mozgás / állás esteén néha csúszik az objektumon. -
#2321 Levertem, csak mivel eltűnt a vadász nem tudok vele beszélni. Egyszer kiírt egy szöveget, hogy vár rá. Viszont nem tudom, hogy hol... -
#2320 De értem. Te viszont láthatólag nem érted. Futkorászással iszonyatos mennyiségűt lehet ingyért összeszedni. A strenght fejlesztése meg komoly pénzmag. Mivel nem tudom, hogy seal mágiát mikor lehe megtanulni nem tudom, hogy ez mekkora előny, de kicsit fura azért a dolog. -
xido #2319 Nem tudom a nevét a varázslatnak..ilyen koponya a jele és csontváz harcost varázsol melléd..Fredet..na az elkezdi agyalni King Kongot,te meg a háta mögé kerülve csapkodd,mint a disznó és le fogod tudni verni..:)
Nem árt mondjuk ha van mellé egy legalább 70es fegyvered:)