Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ott van valami sorrend ? mer nekem nem történik semmi
A kalózhoz meg simán be lehet jutni, nem kell mindenkit befenyíteni. Csak beszélsz a mólón járkáló inkvizíciós harcossal és viola, máris lehetõséged nyílik a harc nélküli bejutásra (és egy újabb feladat elvégzésére akár a Don részére, akár az inkvizíciónak).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A harc meg kitapasztalás és gyakorlás kérdése. Egy jó karddal (mondjuk obszidiánnal) már 4-es kard skill-el is lazán végigvihetõ az egész játék. Ha másfélkezes kardokkal akarnál hadonászni pajzs mellett ahhoz már 6 vagy 7-es skill kell (ekkor egy kézben lengeti a fegyvert).
mer csak a kommándánténál lévõt tudtam kinyitni így kijutottam a nagy vízeséshez
a kék force fildokat mivel lehet kinyitni, mert nekem csak a narancssárga nyitó van
szpaszibá
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Kéne egy kiegészítõ ehhez a játékhoz nagyon.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
most olvasom a rufo sztorit kössz
A hagyatékhoz vezetõ elsõ levél meg az egyetlen zárt házban a városon belül. A kulcs a közelében van egy igen ellenszenves illetõ tulajdonában. Ha végiggondolod milyen helyeket kedvelhet egy vén kalóz kitalálod magadtól is (így is túlságosan egyszerû a játék).
A lövöldözõs varázslatokhoz (fireball, ice meg a harmadik) az inkvizícióhoz kell beállni. De ekkor a normál varázslatokról le kell mondj, max tekercsbõl fogsz varázsolni. Cserébe fejleszthetsz jó sok pontért akár 3 féle támadó varázslatot is.
Ja és a 3. arany tál megszerzéséhez egyáltalán nem kell telekinézis, csak a megfelelõ helyen kell felkapaszkodni/ugrani és felhúzza magát a karakter, így már elérhetõ a tál.
én kolostoros vagyok
nekem zártörést tanított és Dextery-t
nekem nem tud valaki segíteni? 1841?
engem a zsebmetszés 3. szintje érdekelne
a 3. zárfeltörést kinél tanulhatnám meg, mert a banditatáborba azt hiszem Phil csak az elsõ 2 szintet tanította meg :)
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
A G3 az meg olyan volt, hogy már az elején halomra kaszaboltad az orkokat, aztán kimentél a kapun és kb. legyûrt két vaddisznó. :D
Gothic2-n meg night of the raven-en nõttem föl, imádom. De azért még abban sem voltak ilyen genyóvári ellenfelek.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Meg van ott egy sima gravestone de azelõttt nem tudok ásni.
De azért kösz.
1.Játékon belül lehet-e mentést törölni?
2.Jelenleg minden cuccot ötödáron tudok eladni az értékéhez képest.Fog ez az arány javulni?
3.Bandit camp-es küldi: el kellene adnom Rachel-nek 10 korsó sört.A kriglik nálam vannak, de Rachel nem beszél velem.Mi lehet a gond?
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...