4439
  • Sunrider924
    Nem a seal nem a runa, a runak most is megvannak de G1eshez hasonloan vannak osztalyozva, ott is az elso kor runai stb volt itt is az van csak itt nem circle hanem seal neven. Mindean seal(pecset) 6 runat tartalmaz ha jol ertettem, es minden seal megnyitasahoz 50 wisdom kell, ergo az utolso 4ik pecset az 200 wisdomot ker- ehez kulon achievement is tartozik
  • Sunrider924
    Ha megengeded hozzaszolnek a magushoz, 2ikra azzal toltam chapter 3 vegeig , es lvl 21esen most megaltam kicsit. Szerintem a magus a lvl 4es tuzlabdatol kezdve oda megy ahova akar es azt ol meg akit akar, lvl 6os tuzlabdaval mar az Ashbeasteket vadaszgattam a terkepbejegyzesek alapjan.
    Semmi nem ellenfel, meg az elite Lizzardok/undeadek sem, csak az osmagyar haditaktika kell hozza, a futok es visszafele lovok. Szerintem amit nem probaltal ki az az hogy valtozz at Ashbeast-nek es ugy menj neki egyszerre 4 elite Lizzardnak( hidd el sima, nekem 2 vagy 3 Ashbeast egyszerre is osszejott egy secret palyareszen - ezzel egyutt meg mindig nem unlockoltam egyik secret achievementet sem )
    Nem muszaly semmit kitanulni , mert a titan balta az alapbol +6os skillt ad, tehat tokmindegy milyen szakosodassal jutottal el odaig a pancel es fegyver mindent megad hogy leverhesd a vegso bosst
  • rotator
    Én igen, pontosabban a 3. fejezetig jutottam, most pihentetem a játékot. Amely küldetéseket nem kaptad meg, azokat gyaníthatóan akkor adják, ha erőszakkal soroznak be, vagy nem mágusnak jelentkezel, hanem harcosnak. Elég felemás egyébként mágussal lenni, az elején kicsit nehezebb, utána lesz egy pont, ahol iszonyú (már-már tőúlzottan) erős, aztán fokozatosan elkezd gyengülni a karakter, mivel a 10-es szint felett már nem lehet hova fejleszteni, nincs mire pontot tenni, ez ellenfelek viszont egyre brutálabbak. Valószínűleg muszáj a végére kitanulni valamilyen közelharcot (én egyes szinten lenyomtam mindenkit a próbákon).
  • xido
    mindig van valami kis görénység benne,nem ám hogy csak cserebere,hanem előtte az egyiknek vegyél pulykát,mert azzal engeszteli ki a másikat,meg ilyenek..:)
  • Molnibalage
    No, csak sikerült. 2. fejezet. Végre tudtam csereberélni tudást a többiekkel és így végre meglett a spell.
  • Molnibalage
    Nem a don oldalán vagyok... Azon már végigtoltam. Mégsem kért meg senki, hogy szórjam szét a füvet, seperjek fel. Illuminar tesztjét nem tudom megcsinálni. Mindenki másé megvan, de az övé nincs.

Tényleg elkeserítő ez. Tényleg nincs senki aki mágus oldalon megcsinálta volna?
  • ricsisz
    Ha jól tudom ezeket nemkapod meg ha a don oldalán vagy. 8-)
  • Molnibalage
    Most vagy bugos a Risen vagy nem tudom, de az itt található questek közel egy csomót meg sem kaptam...

Arabax-hoz vagy kihez elfelejtettem bemenni, de az ő tesztjét meg azért nem tudom megcsinálni, mert a két szerencsétlen szőrén szálán eltűnt. Az összes könyvet rongyosra olvastam a kép alaján, de mégsem ismerek minde receptet...
  • Molnibalage
    A közeli templomban megtaláltam a halott harcost és nála egyet. Onnna hogyan tovább?

A varázslatok összetevői közül kb. 3 varázslaté van meg asszem.

A seal tűnik annak, ami a rúna volt régen. Azzal varázsolsz pusztán manából. A rúna az egy minta a tekercsekhez. Azok segítségével csinálsz tekercseket. Hardcopy. :)
  • xido
    Most tulajdonképpen ezek a rúnák azok,amikből mezei játékosként írhatod a tekercseket,mágusként viszont a Seal-lel önmagában használhatóak?
  • Bucser
    A varázslatokat megveheted (a rúnákat ) A crystal magichez pedig küldit kell teljesíteni, hogy megszerezd mindet.
  • Molnibalage
    Már egyszer véig toltam az egyik oldalon hahó. :)

Akkor ezeket megcsináltam. Pusztán megjegyeztem, hogy mindent ledaráltam, ami ledarálható volt.

Nem ezekkel van a bajom. Minden megcsináltam a városban, 4 mester tesztjén átmentem, de a varázslatok hol lesznek?
  • xido
    Pedig a városi küldetéseid semmik...William a kolostorban van,Beppo a banditáknál,Leon az erdőben...mikor találkozol velük,annyi már elég ahhoz,hogy Tildának beszámolj róluk..kovácsnak meg a gnóm zacsik..hát azt meg csak úgy,hogy mindent bejársz és minden gnómot leölsz,hogy össze szedjél 15 zacsit..nem mindegyiknél van ám..ezzel el lehet pöcsölni:)
  • Molnibalage
    Érdekes ez a mágusos oldal. Képtelen vagyok a második fejezetbe átkerüli. Nem tudom összeszedni a varázslatok receptjeit. Ez egyik srácnak két spell scrollt kellene odaadni. Megvannak. Mégsem lehet átadni neki...

A kikötőben mindent megcsináltam a mama + fiúk és a kovácsnak a gnómok cuccai küldetés kivételével.
  • Molnibalage
    A G1 és G2 estén is azonos vég volt, de a G2 esetén vagy varázsoltál vagy harcoltál. A G1 estén a legeslegvége azért ott is feladat megoldás volt, harccal kombinálva. Egyedül a G3 esetén voltak az elérendő célok tényleg mások.
  • xido
    Még nem vagyok végénél,de amit hallottam..igazad van,lehetett volna két teljesen külön történet..egyik oldalon világmentés oké..másik oldalon esetleg akadályozás meg puccs-kísérlet:)
  • xido
    4.fejezetben küldetések okán lesz lehetőséged a kék energiamezőket is semlegesítened
  • Molnibalage
    No igen. Kicsit fura, hogy tökmindegy, hogy mit csinálsz, a vége az egyforma ebből a szempontból.

Igazság szerint kicsit kellene valami más játékmenet, mert a kolostoros része az 'álá G2, a város meg kicsit álá Khorinis...
  • Spazz Maticus
    Nekem a főellenség vette el a kedvem az újrajátszástól. Valahogy nem erre
    készített fel a játék...
    Ezért a Super Mario-s ugra bugráért kár volt úgy feltápolni magamat.
    Kár érte, de a végét szerintem összecsapták...
  • Molnibalage
    Hát én elvileg nem találtam meg mindet és nem is számított.
  • Peppuu
    Helló!

Örülnék ha tudnátok segíteni. Az utolsó 14. teleport Stone-t szeretném megszerezni. Azt már megtudtam hogy hol van. Western Volcano akárhol. Meg is vannak a Lizardmanok akiket megölve hozzá is jutnék a stonehoz csak a bejáratot védi egy kék mágikus ajtó. Azon hogy jutok be? Találtam 2 bejáratot de semelyikhez nem jó a Destroy Magic Force Field scroll. Remélem van valakinek valami jó 5lete mert már nagyon idegesít. Előre is köszi!

Peppuu
  • Molnibalage
    Már megcsináltam. :)
  • xido
    Úgy tudom valahogy a kardokat ki lehet cserélni...de...ha ez most a nyomozósdi,akkor ne verekedj vele,csak szaladj el előle,Vitus mester elé..:)
  • Was
    Hát egy kicsit előbb kellett volna és akkor itt jópáran a magyar eladások statisztikáit erősítettük volna, lsd: Dragon Age.
  • Molnibalage
    Egy küldi hiányzik. Arickal lehet valamit csinálni, mert kapok egy ócska kardot a kovácstól. Bort hibáa adtam Aricnak, nem történt semmi. Sima bort kapott és nem az önbizalom növelő vackot. Lehetetlenm leverni Aricot. Hogyan csináltad?

A staff fighnak most az erő vagy ügyesség ad sebzés bónuszt?
  • Jocisan
    Sziasztok!

RISEN VÉGIGJÁTSZÁS - FRISSÍTVE!
    Monostor nyomozásoknál tartok a leírásban.
  • Molnibalage
    Bucser, mágussal mennyire élvezhető? Nem vagyok biztos benne, hogy azzal is végig akarom tolni. A rend oldalon harcoskét tutira nem. Annyi időm nincs.

Alapvetően nem rossz, de valahogy a G2 emlékei szebbek.

Igazából azzal nem vagyok kibékülve, hogy a 3 éves Gothic természeténél hogyan tudtak rondábbat csinálni? A talajmesh miért olyan durva?

A fényhatások tényleg csillagos ötös kategóriát jelentenek, de mennyivel jobban mutatna egy még szebb tájon. A karakterek textúrái is nagyon ott vannak, de a tájé és egyes épületeké már kevésbé.

A zene szokás szeritn jó.

Egy igen erős 8-as a játék egy tízes skálán nálam.
  • ricsisz
    köszi
  • Calver
    chapter 2 elejétől tudod megvenni a Don mágusától.
  • Tehasut
    hoppá. most látom csak, hogy végre nálunk is megjelenik a játék!
    ráadásul egész kedvező áron!
  • Molnibalage
    Na, csak eljutottam a boss-ig. Elég hajtépő egy játék. (A teleport kövek közül nincs meg az összes és érdekes módon az egyik duridás küldetés nem volt megcsinálvi. Különös.)

A titánra mennyit kell ráverni?
  • Molnibalage
    A benyomható kapcsoló a kőajtók közül mindig egyet hagy nyitva. Kettő helyen a tekerhető cuccot már használtam. Van egy ajtó balra, mikor mész le a hídhoz, ami nincs leeresztve, de az nem nyitható ki. A nagy teremben, ahol az ajtók vannak rács mögött kés undead ash beast van.

Itt mit kellene tenni? Se átjáró, se meglőhető kapcsoló, se semmi nincs. A nem kinyitható ajtó mögött lesz a 3. ilyen tekerhető, pötty van ott a térképen. De hogy a rákba jutok be oda?
  • Molnibalage
    Három Titán tárgy meg van már. A maradék kettő elég idegsítő, hogy nem megy. A vízeséses barlangnál eljutottam a hídog. Ott elfogytak ötleteim. Semmi kis átjárót újabb lőhető kapcsolót nem találok és a mágia meg tiltott ott valamiért.
  • Molnibalage
    A városban az gyógyitalos kereskedőnél a kovács mellett a kétszintes épülettel szemben. Még nem jártad végig a kikötőt?
  • xido
    5 lesz az a 2:).."L" gomb,current quest,quest map
  • ricsisz
    Leon ad egy "the coursed lords" nevű küldit....2 toronyot kéne elvileg megtalálnom 2 lorddal...valaki GPS koordinátát nemtudna mondni?:D
  • ricsisz
    Azt eddig is tudtam hogy valahol találok de engem inkább az érdekelne hogy hol...:D nemtudod véletlenül?
  • Molnibalage
    Itt-ott találhatsz, de venni is lehet recepteket egyes emberktől.
  • ricsisz
    Permamenes élet (vagy minek nevezik) potinak a receptjét hol találom nemtudja valaki?
  • balee4
    Lol, de mégis megjelent nálunk a játék, ráadásul honosított borítóval.