Risen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

prospecting kell ahoz hogy tudjak ásni?
ok most ott tartok hogy a négy koponyát lekellene rakni a 4 oltárra
ott van valami sorrend ? mer nekem nem történik semmi
Ennyire nem lehet nehéz, ne csináld már. Összesen egy zárt ajtajú ház van az egész városban ahová kulcs kell (a csóringereknél). A szemet kiszúrja, el sem lehet téveszteni.

A kalózhoz meg simán be lehet jutni, nem kell mindenkit befenyíteni. Csak beszélsz a mólón járkáló inkvizíciós harcossal és viola, máris lehetõséged nyílik a harc nélküli bejutásra (és egy újabb feladat elvégzésére akár a Don részére, akár az inkvizíciónak).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Igen azok (gyógyítások, fény, lebegés, mágikus mezõ megszûntetése, stb.). De speciel van ebben is támadó mágia (inferno, területre hat és jó nagyot sebez), már ha megtanulálod a kavicsot hozzá (4-es szintû seal skill kell a használatához). Sok helyütt sokkal könnyebb a játék mágusként mint inkvizíciós katonaként (õ lõdözi a 3 féle támadó varázslatot).

A harc meg kitapasztalás és gyakorlás kérdése. Egy jó karddal (mondjuk obszidiánnal) már 4-es kard skill-el is lazán végigvihetõ az egész játék. Ha másfélkezes kardokkal akarnál hadonászni pajzs mellett ahhoz már 6 vagy 7-es skill kell (ekkor egy kézben lengeti a fegyvert).

bejutottam mendozával az erõdbe belsejébe, de hol a második winch?
mer csak a kommándánténál lévõt tudtam kinyitni így kijutottam a nagy vízeséshez

a kék force fildokat mivel lehet kinyitni, mert nekem csak a narancssárga nyitó van

szpaszibá
Na itt tartok most. A sima varázslás az a heal meg ilyen nem támadó varázslatok ? Mert az akkor felejtõs. Így is megszenvedek egy-egy killért >.<

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Broafka
ami még zavar ebben a játékban, hogy pl hiába vagyok mágus, a novice farmon ugyanúgy nem kapok új küldit chapterenként, a gothicban mindig rohantam össze vissza, mert más kasztnál más-más küldiket kaptam.

Kéne egy kiegészítõ ehhez a játékhoz nagyon.

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

na de már semmi,megvan a patkány:D

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

hát még ott van tilda és konrad is,don meg sehol...

amugy nézegesd a worldofrisen fórumát,mert én hiába kérdeztem meg nem kaptam sehol választ,de ott mindent meglehet találni...

uff
most olvasom a rufo sztorit kössz
3 forgatható oszlopot találtam de elmond mindnél egy mondokát de nem történik semmi
Szega87
igen <#hehe>

Az is volt régena háza nem? Akkor nagyon hülye vagyok hogy nem jöttem rá:) Köszi!

Szega87
ahol a family harloom necklace-t találtad chapter 2 ben, az alkimistával és a kováccsal szemben, srégen Tilda és Konrad háza

Szega87
fizetsz neki Szonja-nal egy picsáért aki táncol neki cserébe odaadja a kulcsot, az ericssontól kapott kulcs meg steelbard kunyhóját nyitja a csöves negyedben

Viszont nekem is lenne 1 kérdésem. Chapter 4be,Don hol van Harbor Townban? Mindenhol keresem de nem találom...

emlékszel hogy hol volt Rufo farkas? és a csaj meg a fószer? Azt megtámadják a Lizardok,öld meg öket.védd meg Rufo farkast (nálam megölték,de nem lényeg:D) Ott lesz 1 térkép,odaadod mendozának mentek 1-2 helyre,még picit odább van amire leengeded:)

a don háza mögötti kocsma/hotelben volt egy kalapácsos faszi azt megvertem elvettem tõle a kulcsot de nemtudom mit nyit...õrá gondolsz? meg van a hullámtörõ végén a kis hát õrzi egy harcos ott van a kalózkapitány...ha megverem az õrt elvehetem a kulcsot egyéb módon nemtudok bejutni?
Ne csak a zsebekben kutakodj, hanem az egyéb építményeket is nézd meg (oszlopok például néha maguk a térképek).

A tál pontos tartózkodási helyét a don házában lévõ, fogva tartott kincskeresõ mondja meg (ott van a városban és nagyon is szem elõtt van). Bejutás hozzá egyszerû, csak a megfelelõ személlyel kell beszélni.

A hagyatékhoz vezetõ elsõ levél meg az egyetlen zárt házban a városon belül. A kulcs a közelében van egy igen ellenszenves illetõ tulajdonában. Ha végiggondolod milyen helyeket kedvelhet egy vén kalóz kitalálod magadtól is (így is túlságosan egyszerû a játék).

és az merre van? mer a lizardoknál nem volt
És hol az apuci hagyatéka? pls help :D
elösször is 1 térképet kell megkeresned...

Hol a harmadik arany tál?
A kocsmáros lánytól lehet majd, ha már megtalálta és átadta apuci hagyatékát (egykori lakhelyét és ottani ládájában a levelét) neki az ember. Ezután (de lehet hogy a városból való kijuttatáskor?) már tanít pár dolgot.

Ott szerintem senkitõl,az elsõ szintet én a Monostaryban tanultam,azt hiszem a kovácstól,de lehet,hogy Damas-tól vagy mi a neve
aham, pedig ciddel beszéltem már, talán küldifüggõ?
A városban egyáltalán nem fogsz mágiát tanulni. Ha mágiát akarsz (nem a lövöldözõset, hanem a tényleges varázslást), akkor szépen kérj ajánlást a városban a varázslótól(ehhez csináld meg a rend számára a 4 fontos feladatot, úgymint a zsaroló/védelmi pénzt gyûjtõ lebuktatása, a betörések felderítése, a 3 arany tál és az 5 páncéldarab visszaszerzése, a Don amulettjének megszerzése). Ha ez megvan (és az ajánlást is megadta a varázsló), mehetsz az inkvizíció fõhadiszállására és majd ott kitanít a megjelölt mester. Ehhez nem kell sok tanulási pont.

A lövöldözõs varázslatokhoz (fireball, ice meg a harmadik) az inkvizícióhoz kell beállni. De ekkor a normál varázslatokról le kell mondj, max tekercsbõl fogsz varázsolni. Cserébe fejleszthetsz jó sok pontért akár 3 féle támadó varázslatot is.

Ja és a 3. arany tál megszerzéséhez egyáltalán nem kell telekinézis, csak a megfelelõ helyen kell felkapaszkodni/ugrani és felhúzza magát a karakter, így már elérhetõ a tál.

lehet mert a Don utját valasztottad :S
én kolostoros vagyok
nekem zártörést tanított és Dextery-t
elõbb írtam le!

nekem nem tud valaki segíteni? 1841?
Cid nem tanít nekem semmit:S
harborban kitõl lehet a zártörést tanulni?
Frissíts hangkártya drivert. nekem is ezvolt a gond...csak én felraktam az alaplapi hangkari drivert(mert eddig egy másikat használtam) és megoldódott.
én Harborban Cid tõl tanultam meg
engem a zsebmetszés 3. szintje érdekelne
Srácok elõször a városba mentem ott küldiztem most, de egyszerûn minden harc kínszenvedés... alig ütök az emberekebe õk meg 2 ütéssel leterítenek... tanulni meg nem akarok mert inkább majd mágikus dolgokat csinálnék, de azt meg a városban nem tudok még... 5let ? (most vok ott h megvan ki csempészi ki a kincseket és vele harcolok)

Hali skacok, olvasgattam visszább, de nem találtam meg,

a 3. zárfeltörést kinél tanulhatnám meg, mert a banditatáborba azt hiszem Phil csak az elsõ 2 szintet tanította meg :)
tanuld meg a tekercs írást,ölj a parton nautilusokat és csinálj tekercset magadnak,ez a leggyorsabb szerintem
erõs dögökkel mindig szaladj emberek felé,segítenek..aztán elég az utolsó vágást megejtened és tiéd az xp
Broafka
a másik meg, hogy az orkok ellen el tudtál futni, és hamar feladták az üldözést. Ezek elõl meg órákat kell ugrándozva futni, hogy abbahagyják...

Broafka
na jah, arra emlékszem hogy a várba úgy kelett visszamenni, hogy az orkok mögött. De itt kénytelen vagy egyszerûen belemenni a ghoulokba. Ráadásul nem is adnak sok xp-t :-/

A 3. arany tálat meg lehet vhogy szerezni telekinézis nélkül ?

KaszaN
Segítsetek milehet nálam a gond? Má a harmadik fajta demo-t szedem le és egyikben sincs hang! Az elején van egy bazinagy sipolás aztán onnantól semmi. :( De csak a risenben nincs. Valaki tudja?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Azért abban is voltak olyan ellenfelek, akik szopattak még, ha nem voltál hozzájuk elég erõs. Talán még a második fejezetben volt, hogy az orkok mellett lopakodni kellett, mert egy is gondot okozott volna, nem hogy kettõ.
A G3 az meg olyan volt, hogy már az elején halomra kaszaboltad az orkokat, aztán kimentél a kapun és kb. legyûrt két vaddisznó. :D
Broafka
oblivionnal 5 percet ha játszottam, még egy ellenséget se találtam benne és meguntam.

Gothic2-n meg night of the raven-en nõttem föl, imádom. De azért még abban sem voltak ilyen genyóvári ellenfelek.

Kongy
A Nautilus tekercs lelõhelyérõl nincs valami térkép??

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

rotator
Ez nem Oblivion, itt nem lehet mindenkit a kezdetektõl megölni 2 ütéssel. Szépen fejlõdni kell, aztán késõbb visszamenni.

üdv

ezt hol kell leengedni? már próbáltam átlevitálni de nincs kerék
a másiknál ahol komandante megáll ott levitáltam leengedtem levertem minden lizardot kiszabadítottam egy ogre -t de nem történik semmi
Amelyik ládát nem írta az is megnyuvaszt...
Meg van ott egy sima gravestone de azelõttt nem tudok ásni.
De azért kösz.
Néhány rövid kérdésem lenne(bocs, ha voltak már):

1.Játékon belül lehet-e mentést törölni?

2.Jelenleg minden cuccot ötödáron tudok eladni az értékéhez képest.Fog ez az arány javulni?

3.Bandit camp-es küldi: el kellene adnom Rachel-nek 10 korsó sört.A kriglik nálam vannak, de Rachel nem beszél velem.Mi lehet a gond?

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...