Risen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen az az ásható föld?
Azt hittem az asztalon levõ speckó, ám most pont ott hagytam tnap este abba 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Oké. Hova? 😊

Why so serious?

pluhi
Felfelé indulsz északnak a druid kunyhójánál és odajutsz némi ashbeasten és ogrékon keresztül.
gfreak
remek, köszi...már csaka teleportköveket kéne összeszednem 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

pluhi
Eastern Volcano Temple teleport. Befelé indulsz lesz egy elágazás, a jobbos keskeny a templomba visz, a baloson átjutsz egész egy másik templomig és a nyugati bejárathoz. Na itt jobbra, be a templomba, addig rohangálsz a folyosókon, mig le nem esel egy csapóajtón egy mocsaras területre. Itt keress egy félreesõ helyen ásható földet.
Már kétszer elõfordult, hogy harc közben, ha pótolnom kellett a HP-at, egyszerûen eltûnt az aktuális fegyóm.Sem a földön, sem az inventorymban nem találtam, vehettem újat.Járt már valaki hasonlóan?

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

gfreak
ehh basszus, tényleg nincs meg...melyik barlangokat mondjátok, ahol a varázsgombás gyerek van 😊

Calver
a vízesés mögötti templomban a Berserker Sword van. Titanwing pontos helyét régebben belinkeltem valahol, a vulkán alatti barlangokban van, úgy kell kiásni.

"The trees move. Do you not see it?"

Broafka
mert a speckó pörkölt kell neki, ha megetted, akkor úgy tudsz bejutni, hogy végig csinálod azt a küldit, amiben ki kell nyomozni ki ölte meg Hemlart. Lesz egy oylan, hogy cigit kell eladni, neki add úgy, hogy cserébe bemehess a temetõbe.

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

pluhi
Elég gázosnak hangzik, told fel valahová a tekerés elõtti mentést, megnézem mit csinál nálam.
Chaper 3 nem chaper 2. De a helyzet ugyanaz, volt egy mentésem a második tekerõ elõttrõl, megtekerem, egyek vissza inkvizítorhoz, kapom is, hogy quest success de az a kurva kapu nincs nyitva!

Why so serious?

Na jó, elakadtam. Chapter 2, most mentünk a templomba az inkvizítorral meg sok emberével. Elérünk egy rohadt nagy kapuhoz, feladat:nyissam ki. Jólvan, némi szaladgálás után találtam is két ilyen szart amit megtekertem, megyek vissza csávóhoz. Mondom neki, ezt találtam azt találtam, király, akkor odafutott a kapuhoz és mondta menjek elõre felderíteni. Mennék, de nem jutok messze ugyanis a kapu még mindig zárva. Ez most bug vagy mi a franc?

Why so serious?

pluhi
Nem a vízesésesben van és egy földbe ásott ládában találod amúgy.
Kongy
Valaki plz dobjon már meg egy chapter 2 eleji mentéssel.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Köszi szépen, akkor azt hiszem lesz egy restartom, mert engem bevittel kolostorba, és így úszik a Seal, de most már szeretném megtanulni csak nem lehet😞

Temetõbe h lehet bejutni ? Közöltem vele h megettem a pörköltöt, aztán viszont loptam egyet mertméne, de nem enged vele beszélni :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sziasztok!
A westwen volcano keep teleport stone hol van, mert én sehogy sem találom a vulkán alatti barlang keleti teleport kövét megtaláltam, de a nyugati bejáratnál lévõ egyetlen lizardmen-nél nincs kõ.PLS help
gfreak
vágom, pusztán az élvezetért...majd adok hármat a fejszére, aztán akkor a pöröllyel lesz tíz, csak a kard+pajzs kombó a kedvencem...majd fejszézek ha már muszáj 😉

Ha megvan akkora szinten a seal skill mint amekkora a rúna használatához kell, akkor csak berakod a rúnát gyorsbillentyûre és ennyi. Amíg bírod ponttal addig varázsolsz. A scroll írásához kell a papír meg a nyersanyag pluszban, de a varázsláshoz csak rúna és megfelelõ szintû skill kell.

Legalábbis nem figyeltem fel rá hogy bármit is használt volna pluszban a varázslóm, igaz mindig dugig voltam mindenféle vacakkal, de nem hinném. Legalábbis nem írja a rúna leírása sem hogy kéne bármi extra, csak a scrollhoz írja a plusz dolgokat.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Mivel nem létfontosságú és nem része a megszerzendõ szetnek, így lényegtelen hogy megvan vagy sem. A végén úgyis mindenképpen a harci kalapáccsal kell majd gyepálni a rosszarcú titánt (ha nem fejlesztetted a játék során az axe skill-t akkor sem kell kétségbeesni, mert +6-ot ad az axe skill értékre a kalapács).

Szóval ha van Seal skillem meg a rúna, akkor nem kell semmi csak mana, hogy használjam a spellt? Valaki azt mondta nekem, hogy a Seal annyiban más mint a scroll, hogy nem kell scrollt csinálni, hanem használhatom a spellt, de ugyanazok a cuccok kellenek hozzá. Most akkor hogy is van?

gfreak
köszi szépen 😉 csak már kezdtem kétségbeesni hogy csak én nem találom, de még csak most jön a vízeséses kripta 😉

Valamelyik megszerzendõ titán szet mellett lesz egy szarkofágban. Most nem merem biztosra mondani, de ha jól emlékszem akkor talán ugyanott lesz ahol a mellvért volt. Esetleg a vízesés mögötti (nyugati parton lévõ) templomban érdemes alaposabban szétnézni.

Semmi gond. 😊
A tekercsíráshoz nem kell seal skill-bõl semennyi sem. Csak rendelkezni kell a tekercsírás képességével és a megfelelõ alapanyagokkal (a varázslat rúnájával meg valami alapanyaggal).

Seal kitanulására akkor van szükség ha rúnákból akarsz varázsolgatni mindenfélét (berakod gyorsbillentyûre a rúnát és akármennyiszer nyomhatod a varázslatot amíg bírod mágia ponttal, nem kell tekercs a dologhoz), máskülönben felesleges. Meg amúgy is csak akkor tanulható ha mágusnak képzõdtél, más esetben nem. Ha meg nem akarsz seal-t tanulni akkor minek lennél mágus? 😉

Érdekes hogy 3 pont van a Seal mellett, amibõl arra következtettem hogy 3 a max, de látom hogy tényleg 4, mondjuk ha tekercsekhez is ugyanaz kell mint a Sealhez, akkor teljesen felesleges a Sealt kitanulni nem?
Ja és amúgy nem kötözködni akartam,csak tényleg 3 pont van😊

gfreak
juteszembe...a kétkezes titánkardot merre lelem emberek? 😉

Szerintem akkor te valamit elnéztél. A seal 4-es szintig tanulható. Az inferno varázslat tekercs nélküli elsütéséhez meg ez a szint kell.

A harci és kristály mágiás skilleken kívül egyedül a seals az ami 3-as fölé vihetõ. 1-es szintig vihetõ az akrobatika, a tekercsírás, a nyúzás/belezás, az érckitermelés, lopakodás. 3-as szintig fejleszthetõ a zárnyitás, zsebmetszés, alkímia és kovácsolás. 4-es szintig fejleszthetõ a varázslás (seals), míg a megmaradó 8 skill (kard, balta, bot, íj, nyílpuska, valamint a 3 kristálymágikus támadási forma) pedig 10-es szintig.

gfreak
és az nem kicsit volt idegesítõ...felszabadítottad az elsõ várost, kiírtottad az összes orkot, szinte szál magadban lehenteltél mindenkit, erre ahogy megyek át a másik helyre, jön két röfi és leharapnak...röhej...kb olyan vicces mint amikor a lizard huntingparty-t kellett beérni, és halott lizardhunterek hemperegtek az úton, na az egyiket tüskés patkányok csinálták ki...röhej 😄

pluhi
Ghoulok varázslata egy kis területre ható AOE szerû cucc. Amint lekushad azonnal hátra kell ugrani(dupla hátra blokkolás nélkül) és nem ér el. Nem sok idõd van reagálni, de bele lehet jönni. Kard+pajzs kombónál 6-os kard skillen már egykezes a Bastard Sword, 7-esen van charge attack, onnantól picsafüst.
Minden Hero's Crownból erõpiát kell csinálni, nem számoltam de vagy +100 STRt szedtem csak ebbõl össze. Ennyit megér az alkimia szvsz, nem beszélve a HP/mana lötyikrõl, amiket legyárthatsz. Van persze dex recept is meg permanens HP/mana.
Ha harc közben mentened kell és kevesebb, mint 4 ellenfél ellen harcolsz, valszeg gyengusz vagy még az adott helyhez, késõbb kell visszajönni. Mondjuk én eleve letiltottam volna a harc közbeni mentést a PB helyében...
Biztos hogy az az Inferno a Sealben van, csak mert ott nem 4, hanem 3 pont a max, szóval nem tudom hogy lehetne 4-es skilltõl Inferno:S

A konzolosok miatt lett ilyen könnyû ez a game gondolom, megcsináltam a mocsarat meg harbor townt anélkül hogy bármit megtanultam volna. level 10 vagyok 100 learning ponttal. Mage leszek szerintem, 100 pontból elég táp leszek gondolom.
Ha már van lock pick skilled, a jobb-bal billentyûvel állíthatod.
Gyerekek, bocs, ha már volt róla szó, de...

Hogy a rákban tudom kinyitni a kulcslyukas ládákat (pill ötletem sincs)?
Kongy
Tudna valaki küldeni egy mentést, a második fejezet legelejére? Sikerült megcsinálni, csak letöröltem a játékot, és véletlen a mentéseket is. :S
e-mail: [email protected]

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Varázsolni mikortól lehet ? >.< Monostorban most vok a 2. szinten.
(keresem az erdõben a 2. krapekot de esélytelen, mert minden szörny kb legyak, illetve a tüzköves srác is érdekes... elvileg bement a kiemelkedett cuccba, de ott meg nem tudok továbbmenni ,mert a tüskék agyonvágnak, levitation scrollom meg nincs, csak a kõre tudom rárakni a kezem, de sztem meredek lenne átlebegni az egész pályát 😄)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Igazából már meglett és még jót is nevettem ... probably the worst sword in the world... 😄

Szega87
csalás nélkül 2 nap alatt végiglehet tolni az egész játékot

Letörlöd a régi drivert...netrõl szedszz le FRISS drivert azt felrakod és jólesz
érted vazzze?😄
Broafka
itt az a lényeg, hogy még chapter 1-ben akármi is akarsz lenni, menj el a banditák táborába, és csináld meg az összes küldit, juss be a Donhoz, és beszélgess vele, aztán hagyd ott, és csinálj meg majdnem minden küldit a városban, aztán választhatsz mi aakrsz lenni, és a szerint végezd a küldiket a városban.

és az elején ahogy probatbicol mondja: beszélgetni, beszélgetni, beszélgetni.

Sajna még így is elég nehézre sikerült 1-2 rész

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Nem kell ott csalni...ha van valami problémád beszélgess minél többet a szereplõkkel. Megvan a trükkje, hogyan lehet egyszerûen legyõzni a trainert.
Ez a játék vazze... nem csodálkozom h ennyien csalnak 😄
Trainer 2(!!!) ütésbõl lever, nekem meg kéne bele ~20-30, de folyamatosan védekezik, tehát max úgy van esélyem ha elcsapom a fegyverét... mágia meg ofkórsz nincs még, az majd ezután jön...

KaszaN
Nade most tettem fel a drivert. Az cseszte el.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

mien alaplapod van? Ha pl asus... akkor asus.com és ott megtalálod az alaplapodhoz tartozó drivereket... csak keresni kell.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

megverni az õrt..én kizsebeltem,aztán meg se próbált állítani,ki be mászkáltam a fogolyhoz😄
KaszaN
Újratettem azt ami az alaplap cd-jén volt de mostmeg teljesen elment a hang az egész gépen. :S

net...😄azt meg énsem tudom
KaszaN
És honnan szedjek ilyen drivert? És miért csak a risennél csinálja ezt?

Nem, csak ásó és ásásra alkalmas hely (láthatóan más textúrák a talajon).

Prospecting (és csákány) csak a bányászathoz kell (falbontáshoz szerintem nem, oda elég a csákány önmagában).

Van biza. El lett mondva hogy milyen kapcsolatban álltak egymással a koponyák tulajdonosai. Eszerint 2 párra bomlanak. Egyik a titán lord és a testõre (ezek mennek jobbra), a másik a bestia és a pap (az õ koponyáik a bal oldalra kerülnek). A pontos sorrendre már nem emlékszem tisztán, de talán elöl volt a bestia és a testõr, mögöttük a pap és a lord a második sorban. Túl sok variáció nincs, szóval idõvel sikerülni fog a dolog. 😊