4439
  • Daddy007
    Szasztok!

Megint én. Szerintem van egy picike bug benne, ahol most megint elakadtam.
    Szóval. Ajtó nyitva, át lehetne menni, de egyszerűen egy emelettel feljebb találom magam, mikor ki akarok menni a szabadba.

http://www.box.net/shared/dm2ii6clyu

Ez elég gáz. patch kell? Vagy van valami okosság?
  • Molnibalage
    Ja, akkor nekem is megvolt, csak elfelejtettem elő venni.
  • xido
    király..nem is tudtam növény-javításról:)
  • rotator
    Az a titan-lord pajzs.
  • cherubim06
    Végigtoltam ordermágusként; nem volt rossz, de azért a végén a Titán..hát...amíg rá nem érez az ember azért eléggé szivatás, basszák meg.
  • Molnibalage
    Az textúra összehasonlító képen a pajzs az honnan lehet? Én annál jobb pajzsot nem találtam, mint amit az csontváz lordtól (?) elszedtem a balangban.
  • rotator
    A múltkori említett módosítások összegyűjtve

- nagyfelbontású textúrák (lépcsők, falak, padlók, oltárok, romok, kövek, sziklák és hegyek)
    - őszi hangulatú növénytextúrák (G3-nál isten volt!)
    - főhős lecserélése a Gothic főhősére (arc)
    - távoli növényzet szépítése (magasabb poligonszám, jobb mip-mapping)
    - egyéb opciók (pl. fps nézet lehetősége)
  • Molnibalage
    Nincs multi, az egész arról szól, hogy egy névetelen hőssel kalandozol.

Ha tetszett a Gothic 1-2, akkor ez is fog. Ha nem, akkor nem tudom mihez hasonlítani, hogy képet kapj a játékról.
  • Trantorius
    Hello
    Tudnátok mondani a játékról egy kis véleményt,érdemes beszerezni, és van multija?
  • KaszaN
    Akkor nincs róla kép?
  • rotator
    Csak azt írtam, ami a linken szerepelt. Nyilván arra jó egyébként, hogy ramból dobja át a kártyának, ne kelljen winyóról töltögetni a textúrákat. Nem láttam még mozgásban, nem tudom, mennyit segít/ront az összképen, ha valaki felteszi, ossza meg a tapasztalatait. :)
  • Was
    Nekem sincs, de azt írja, hogy hozd létre a mappát, ha nem létezik.
  • Molnibalage
    Lehet, hogy állítani kell a grafikán, hogy legyen? Vagy hozd létre saját magad.
  • grebber
    #2417 erre valaki?
  • Molnibalage
    Ja, hogy te a hősről beszélsz? Azt hittem, hogy a textúra csomagról.
  • KaszaN
    Elnéztem egészen a lap aljáig és nem láttam.
  • Molnibalage
    Risen szép pillanatai Risen háttérzenével.

Az elkövető szerény személyem. Nyugodtan linkeljétek bárhova. :)
  • Daddy007
    Köszi, igen, megtaláltam! Már Fireball 2 szinten vagyok, nyomulok előre. :-) Most lemegyek a csontikhoz, adok nekik. :-)
  • Molnibalage
    A titkos könyvtár azon részén amikor a hosszú hallba bemész van egy ajtó, aminél az open lock kell. A szobában csak limlomok vannak, de a sarjában van egy kis rés. Változtasd át magad, menj át és ott lesz a mester. Ott meghúzol egy kart és az alacsonyabban levő szállásoknál kinyílik egy titkos ajtó, hogy ezentúl azon mászkálj.

Open lock spell meg varázsgöbben van a könyvtárban. Annyiszor használod, amennyiszer akarod. A térkép meg a barátod, kicsit megkönnyíti a játékot finoman szólva.
  • Daddy007
    Na 1 perc és megvolt. :-) Találtam egy opening varázsgömböt. Köszi mindenkinek haladok tovább. :-)
  • Daddy007
    Igen, ez lesz az!!! KÖSZI!!!
    Nála még (Arabax) nem jártam, már meg is van az ajtó ahol be kéne menni, de nem nyílik sehogy sem...Open lock spell-el talán sikerülne, ha lenne...
    Szóval most azon a részen kóválygok...hátha
  • totya4
    3GB ram? Mi a túrónak? :) A textúra úgyis a vga memóriájába mászik be, ami ahogy a linken is látszik sajnos épp meghaladja az "átlagos" 512MB-ot. A 3GB azt is felételezi, hogy akkor 64 bites win kell neki, a /3GB kapcsoló nem túl kompatibilis. Mindezen kívül a screenshotok baromi megtévesztőek, sokszor az eredeti textúra hangulatosabb, élethűbb mint az amúgy 2D-s képen szuperül mutató "új"...
  • grebber
    C:\User\Username\AppData\Local\Risen\data\images\L evel

Nekem itt nincs data mappa ilyenkor mivan?
  • Molnibalage
    Ott a link kicsivel lentebb...
  • KaszaN
    Van róla kép? Honnan lehet leszedni? Nekem kell! :D
  • Molnibalage
    Nem volt ez olyan rossz, de nagyon egyszer játszható a dolog sajnos.
  • rotator
    Ill. még egy másik hír, hogy semmilyen mod-kit, ill. egyéb moddolás-támogatás sem várható. Szerintem túlléptek teljesen a Risenen.
  • rotator
    ...és ezt 1 rajongó csinálta ingyé'. Egyébként ha valakinek nem tetszik a főhős, le lehet cserélni egy, a Gothicban szereplőre megszólalásig hasonlóra, orosz pajtásaink révén. :)
    Olvasgatom a PB nyilatkozatait, és nagyon nem várható add-in a játékhoz, tehát NotR-jellegű beépülő tartalom. Valamin nagyon dolgoznak, de abszolút hírzárlat van.
  • Molnibalage
    Kb. így kellett volna kiadni, vagy opcióként felkínálni...
  • rotator
    Nagyfelbontású textúracsomag

Lépcsők, falak, padlók, oltárok, romok, kövek, sziklák és hegyek textúráit cseréli le brutálisan részletesre. Legalább 3 GB RAM ajánlott. Összehasonlító képek a linken.
  • Molnibalage
    Arabax (vagy hogyan hívják) mesternél jártál már? A titkos könyvtár résznél van. Tényleg nem olyan egyszerű összehozni, mert összefüggenek a tanoncok miatt a küldetések.
  • Daddy007
    A tüzkő is és a pulyka is nálam van. Lehet, hogy már adtam egyet valakinek, nem emlékszem rá. Kinek próbáljam odaadni? Próbáltam beszélgetni itt a monostorban a papokkal, de nem reagálnak rám.
  • Cat 02 #2407
    Voltál lent megkeresni a tűzkövet ? + vettél a srácnak pulykát (vagy valami ilyesmit) ?
  • Molnibalage
    Nem hiszem.
  • Daddy007
    próbáltam már többször beszélgetni, akik nem akartak, azok kaptak jest spellt, de semmi. Lehet, hogy kinyírtam valaki olyasvalakit akit nem kellett volna?
  • Molnibalage
    Pont ez volt az én tapasztalatom is. Idővel összejött... Az megszerzett információkat kell átadni más tanonocoknak és így lehet megszerezni az összes receptet.
  • Daddy007
    Sziasztok!

Nagyon elakadtam, chapter 1-nél vagyok, úgy érzem mindenem megvan már, mindenkivel beszéltem, de nem tudok varázslatot készíteni sem, és most nem tudom, hogy kivel kell beszélnem, ha odamegyek megvernek, egyszerűen nem tudok több küldetést megcsinálni. Feltöltöttem ide a mentett állásomat, tud valaki segíteni, hogyan tovább?

http://www.box.net/shared/egklity92f

Thx, előre is.
    D.
  • Jocisan
    Hi!
    Risen Végigjátszás Frissítve!
    Chapter II. Névtelen Síroknál tartok
  • Qbu
    Na a Don oldalán én is befejeztem, nekem nagyon bejött, kivéve a bosst, mert ott mindegy mire gyúrtál sajnos:( Igaz addig is el kell jutni valahogy:)
    Nekem végül 28-as szint jött össze, max Strenght, max Wisdom, max Sword, Titán cuccokban max Axe, ezek mellett volt vagy 600 HP-m, kitanultam majdnem minden nem harcos képességet.
    Chapter 3 és 4 kicsit húzós volt, mert nem mentem vissza Harborba, így a Don nem foglalta vissza és nem kaptam jobb páncélt, egészen a Titán cuccokig egy elég gyenge cucc volt rajtam, de így is ment lazán.
    Most Warrior of the Order akarok lenni, Mage valahogy nem vonzz, csak azért hogy Sealt használhassak, nekem a Don oldalán sem hiányoztak, bőven elég a Scroll amit csinálok, ha megvannak a rúnák.
  • Molnibalage
    Soha nem változtam át Ashbeastté. A Gothicok során sem értettem, hogy akkro miből számolja ki az értékeimet. Szinttől függetlenül állandó? Mire lett átváltoztató spell, addigra atomtáp voltam.

A gyíkos megjegyzésre csak annyit, hogy a harcosommal úgy aprítottam az élőhalottakat és elit gyíkokat 5-6-os csoportokban, hogy csak úgy repkedtek balra-jobbra. 160-as erővel naná. :)

És akkor még használhattam volna a +50 erő spellt. Na az lett volna durva...

A kardozásra meg felesleges LP-t toltam el, mert 7 szint felett már nem éreztem semmi bónuszt. Nem lettem gyorsabb, nem blokkoltam jobban, nem nőtt a sebzés. Lehetett volna 190-es erőm is.