Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Why so serious?
Racism is a weapon of mass destruction!
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
"The trees move. Do you not see it?"
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Why so serious?
Why so serious?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A westwen volcano keep teleport stone hol van, mert én sehogy sem találom a vulkán alatti barlang keleti teleport kövét megtaláltam, de a nyugati bejáratnál lévõ egyetlen lizardmen-nél nincs kõ.PLS help
Legalábbis nem figyeltem fel rá hogy bármit is használt volna pluszban a varázslóm, igaz mindig dugig voltam mindenféle vacakkal, de nem hinném. Legalábbis nem írja a rúna leírása sem hogy kéne bármi extra, csak a scrollhoz írja a plusz dolgokat.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A tekercsíráshoz nem kell seal skill-bõl semennyi sem. Csak rendelkezni kell a tekercsírás képességével és a megfelelõ alapanyagokkal (a varázslat rúnájával meg valami alapanyaggal).
Seal kitanulására akkor van szükség ha rúnákból akarsz varázsolgatni mindenfélét (berakod gyorsbillentyûre a rúnát és akármennyiszer nyomhatod a varázslatot amíg bírod mágia ponttal, nem kell tekercs a dologhoz), máskülönben felesleges. Meg amúgy is csak akkor tanulható ha mágusnak képzõdtél, más esetben nem. Ha meg nem akarsz seal-t tanulni akkor minek lennél mágus? 😉
Ja és amúgy nem kötözködni akartam,csak tényleg 3 pont van😊
A harci és kristály mágiás skilleken kívül egyedül a seals az ami 3-as fölé vihetõ. 1-es szintig vihetõ az akrobatika, a tekercsírás, a nyúzás/belezás, az érckitermelés, lopakodás. 3-as szintig fejleszthetõ a zárnyitás, zsebmetszés, alkímia és kovácsolás. 4-es szintig fejleszthetõ a varázslás (seals), míg a megmaradó 8 skill (kard, balta, bot, íj, nyílpuska, valamint a 3 kristálymágikus támadási forma) pedig 10-es szintig.
Minden Hero's Crownból erõpiát kell csinálni, nem számoltam de vagy +100 STRt szedtem csak ebbõl össze. Ennyit megér az alkimia szvsz, nem beszélve a HP/mana lötyikrõl, amiket legyárthatsz. Van persze dex recept is meg permanens HP/mana.
Ha harc közben mentened kell és kevesebb, mint 4 ellenfél ellen harcolsz, valszeg gyengusz vagy még az adott helyhez, késõbb kell visszajönni. Mondjuk én eleve letiltottam volna a harc közbeni mentést a PB helyében...
Hogy a rákban tudom kinyitni a kulcslyukas ládákat (pill ötletem sincs)?
e-mail: [email protected]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
(keresem az erdõben a 2. krapekot de esélytelen, mert minden szörny kb legyak, illetve a tüzköves srác is érdekes... elvileg bement a kiemelkedett cuccba, de ott meg nem tudok továbbmenni ,mert a tüskék agyonvágnak, levitation scrollom meg nincs, csak a kõre tudom rárakni a kezem, de sztem meredek lenne átlebegni az egész pályát 😄)
érted vazzze?😄
és az elején ahogy probatbicol mondja: beszélgetni, beszélgetni, beszélgetni.
Sajna még így is elég nehézre sikerült 1-2 rész
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Trainer 2(!!!) ütésbõl lever, nekem meg kéne bele ~20-30, de folyamatosan védekezik, tehát max úgy van esélyem ha elcsapom a fegyverét... mágia meg ofkórsz nincs még, az majd ezután jön...
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Prospecting (és csákány) csak a bányászathoz kell (falbontáshoz szerintem nem, oda elég a csákány önmagában).