4439
-
tombadillo #2479 Hát, ha engem kérdeztek már kész van, csak karácsonyra kapjuk meg. Nem hiszem, hogy véletlen, hogy pont 24-e előtt 10 nappal kezdett napi 1 %-ot haladni a fordítás. -
totya4 #2478 Ha 100% os lesz is, még mindig jön utána a tesztelés gondolom :) -
Risen magyarosítás 97%!!!! :D -
Ez nem wareztopik. -
mark1225 #2475 sziasztok nekem a risn hez kéne cracck kérlek valaki irjon pls honan szedjem le és ne egy K..va nagy virus leyen elöre is köszPP -
Karácsonyra elvileg kész lesz de jó lesz az új év!!!!
-
Magyarítás állapota: 95%
-
Blablabla.. -
"Az nem az én bajom, hogy béna vagy.
Faszfej. "
Húha, ezzel aztán nagyon megbántottál, ideje lenne felnőni kis nyomoronc :) -
sanyiiiii #2470 Hát, a gothicokban pont hogy a hosszuk volt az előnyük a kétkezes fegyóknak, ami ha ki tudtad használni rengeteget számított.
Itt inkább az a para egyensúly szempontból hogy vége felé egykézben forgatod a kétkese kardot és simán elérsz vele olyan távol mint bármelyik másik fegyverrel és még pajzsod is van mellé. -
A Gohthic 3 harcrendszere egy rakás szar ehhez képest. 25-dik szintű karakterral az alap harcrendszert használva közép szinte a legnagyobb város - Montera - lazán felaszabadítható. Csak nyomkodni kell szinte a gombot és figyelni, hogy ne kerítsenek be.
Az alternatív AI jópofa a G3 1.7-től kezdve, csak 5-6 ellenfél felett lehetetlen az egész, mert a kísérőidet mindig ledarálják...
A Risen harcrendszere messza a legjobb, amit láttam. Tényleg rajtad áll a siker. Ha béna vagy egy gyíkembert sem nyomsz le. Ugyanazzal a karekterrel az elején egyet sem tudtam leverni, de kis tanulás után 3-is ment egyszerre.
Az nem az én bajom, hogy béna vagy.
Faszfej. -
Probatbicol #2468 Akkor csak egy kérdés: mi a túrónak játszol? Megfizetnek érte? Válassz valami mást a több ezer közül. -
"Mert így van kitalálva."
Hát szarul van kitalálva.
"Esetleg az elődökkel is játszottál, vagy élből fikázol?"
Gothic 3, 2-vel.
"Élőben próbáltál már egy bottal vagy a karoddal blokkoli egy harapást?"
Nem, és te b+? :D
"Semmi sem kényszerít, hogy bottal harcolj."
De kényszerít, mert már arra raktam egy rakás pontot, újrakezdeni meg nem fogom, mert annyira nem jó ez a játék.
Ennél a szarnál még a gothic 3 harcrendszere is ezerszer jobb, pedig az is egy rakás szar volt ám. -
Ez a másik fele. Én az összes Gothicot egykezes fegyverrel toltam igazán végig. Az egyik G3 újrajárszánálé jöttem rá, hogy a Halberd az egyetlen használható kétkezes fegyver, mert hossza is van.
Egyszerűen nem értem, hogy x játék után sem képesek kiegyensúlyozni a kétezes fegyvereket. A minimális plusz sebzést szart sem ér, mert az erő bónusz dominál mindig. -
Probatbicol #2465 Semmi sem kényszerít, hogy bottal harcolj. Ha ügyetlen vagy a botharchoz, nyugodtan végy a kezedbe egy pajzsot és kardot és azzal harcolj a vadak ellen. -
Mert így van kitalálva. A régi Goticban még pajzzsal sem lehetett vadálltok ellen. Csak elkerülés volt.
Esetleg az elődökkel is játszottál, vagy élből fikázol?
Élőben próbáltál már egy bottal vagy a karoddal blokkoli egy harapást?
-
Staff fegyverekkel mi a lóf*aszért nem lehet védekezni farkasok meg patkányok ellen? Ilyen elcseszett egy harcrendszert is rég láttam egy játékban... -
Szerintem méltán megérdemelve, mert kiváló kis játék (s egyben folytatás) lett a RiSeN. :-) Csak így tovább neki, hajrá! :-) -
Risen - Németországban már százezer példány felett jár.
A Piranha Bytes szeptemberben megjelent szerepjátéka szépen teljesít hazájában.
A kritikusok szerint inkább jóra, mint kiválóra sikeredett Risen nemzetközi értékesítési mutatóiról nincsenek adataink, ám azt már tudjuk, hogy Németországban legalább 100.000 példány (csak PC) talált gazdára.
A BIU (Bundesverband Interaktive Unterhaltungssoftware) ezen apropóból kitüntetésben (Gold Award - kb. olyasmi, mint az aranylemez a zenepiacon) részesítette a kiadót (Deep Silver/Koch Media) és a fejlesztőcsapatot (Piranha Bytes).
A Risen így annak ellenére lett a 2009-es esztendő legjobban fogyó szerepjátéka Németországban, hogy a Dragon Age: Origins "személyében" komoly vetélytársa akadt.
A kiadó ezen az eredményen felbuzdulva 24 gnómot sorsol ki azok között, akik "100.000mal Risen" jeligével küldenek e-mailt a [email protected] címre. Arra kérnek minden résztvevőt, hogy postai címet és a születés évét (csak 12 éves kor felett vehetünk részt) is írja bele.
info: Gamestar -
Ugyanígy AA-t is lehet rá tenni, meg ANISO-t, meg ami jólesik. -
Meg a Catalyst Control Centerben is lehet ATi-nál (magam is így tettem). -
nem mondom tutira, de mintha NVIDIA Control Panel-el rá lehetne erőltetni.
-
A vsyncet nem lehet valahogy bekapcsolni? Nagyon zavaró a képelcsúszás... -
Jocisan #2456 Sok sikert! -
Én már nem igazán foglalkozom a Risen-nel mióta végigtoltam. Majd csinálok vele még egy szebb és javított videót azt kb. ennyi. Nem hiszem, hogy mágussal végigtolnám záros határidőn belül. -
Jocisan #2454 A RISEN VÉGIGJÁTSZÁSA - 100%
A végigjátszás fejezetekre lett bontva. Jó játékot!
Steweee, és Molnibalage. Örülök hogy észrevettétek a hibát, eddig csak nektek SZÚRTA A SZEMETEKET, pedig már fent van egy ideje a kép.
Zuzó fegyver elleni védelem, vágó fegyver elleni védelem, szúró fegyver elleni védelem. Remek csak azt is figyelembe kell venni, hogy mekkora hely van ezt beírni, amúgy mindenki tudja miről van itt nagyBASZÓ!
A fordítás nem a vérprofiknak készült, hanem azoknak, akik csak most ismerkednek a játékkal. Elnézést ha valakit megbántottam, nem állt szándékomba, csak helyére tettük a dolgokat.
Várjuk a honosítást, jó játékot, sok sikert! -
steweee #2453 igen, eddigiekben is talán így voltak fordítva. dehát tudod lassan 2010, kell az újítás itt is :) csodálom hogy nem SZÚRT SZEMET !!! ez a hiba "Hegyes Ütrés Védelem" a készítőknek :):):) -
Zuzó fegyver elleni védelem, vágó fegyver elleni védelem, szúró fegyver elleni védelem. Szerintem ezek jó fordítások lennének. -
steweee #2451 elég nyomorult lett a magyar nyelvű panelrendszer. nem tudom ezt miért kell erőltetni. a feliratozás lehetne magyar persze, de igazából a mai világban angol hang + angol felirat hozzá elég kellene hogy legyen...
a magyar nyelv nem túl jó így átültetve, de még hiba is csúszott bele : hegyes ütRés védelem... -
steweee #2450 ha ezt telepítem, mennyivel lesz lassab tőle a játék _? -
Dejólenne már karácsonyra. Nincs is annál jobb hangulat amikor az ember a karácsonyi nyugalomnál játszik kedvenc játékával. :D -
Jocisan #2448 Sziasztok!
RISEN_VÉGIGJÁTSZÁS_CHAPTER_IV-IG!
Jó játékot!!! -
Jocisan #2447 Sziasztok!
RISEN_VÉGIGJÁTSZÁS_CHAPTER_III-IG!
Jó játékot!!! -
xido #2446 Ez valahol lent a föld alatt van,talán az északi templom körül,csontváz harcosok jönnek,valami házban alsó szint és onnan ki talán a szabadba,talán egy belső barlangba és az ajtó mindig visszadob belülre..sőt,a csontikat is hiába várod,hogy bejöjjenek,egyszer csak hopp,ott van bent mögötted és ütlegel:)
Én is kioldalazni tudtam csak:)) -
Ej de várom már na! -
nagyharcos #2444 A honosítás 85%-on! Lassan tolhatjuk magyarul is!
-
Daddy007 #2443 :-))))
Ez kurva jó. :-) Beszarok a röhögéstől. Milyen leleményesek vagyunk! :-) -
mike01010101 #2442 En atalakultam csigava es ugy mentem at. -
Daddy007 #2441 Vazz, ki kell oldalazva ugrani, space, jobbra nyil. :-) -
Ez hol van? Mert egy ilyen van a városban is, a térképész háza felett. Ha ajtó, akkor próbálj meg átugrani az ajót. A térképésznél bevált. Én végig tudtam tolni. Patch meg tudtommal nincs.