Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kellene megint egy kis segítség. Ursegor cimboráit kellene kiszabadítani. Miután beszélek vele megjelenik egy ilyen Lizard bust. Azt kellene használni az ajtók kinyitásához. De az a szar eltûnik az inventorymból amint felveszem. Bugos vagy...?
hiányolom az easter egg-eket ebben a játékban, mondjuk találhatnánk valami pisztolyt, és mnodjuk ne lehessen használni, csak egy mondat, hogy ez meg mi, vagy hogy került ez ide? 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Why so serious?
mastereknek csinálom a küldiket most
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Why so serious?
Csak nekem jut eszembe félpercenként az hogy Gothic II : Night of the Raven?? Még az elején vagyok a monostorban, de szinte minden klappol, grafikára meg gothic 3
UI.: a hang is szarakodott a hotfix feltelepítése után, de azt a hangtulajdonságoknál a hardvergyorsítás alap szintre állítása megoldotta.
Itt található az a konzolparancs, amivel a küldiket lehet buzerálni. Jól jöhet, ha valamelyik küldetés bebugzódik, bár nem tuti, hogy segit, egy próbát megér. Ott a lista is az összes küldetésrõl.
Leginkább a "megcsináltam mindent, de nem akar velem dumálni az NPC" tipusú bugra jók ezek.
A konzol eléréséhez be kell pötyögni: "minsky"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A lebegõs szoba mellett van egy ajtó, azt kinyitod, a lockpick spellel. Utána a lebegéssel átlebegsz a nautilushoz, onnan pedig besurransz a kinyitott szobában levõ lyukba és tádá
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
és nagyon jól gondolkodsz, igencsak brutális tud lenni egy karakter 190 körüli erõvel <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
meg persze a tekercs hozzávalók sem pottyannak csak úgy az ölembe 😊
jó gamma, végre nem egy szájbaragós csökkentett iq-s "rpg"
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
egy láda, benne egy recepttel amivel tudsz csinálni magadnak egy lötyit (+100 XP)
más:monastery felsõ részében, a könyvtárból nyílik egy titkos hely, amiben van mindenféle orb (open lock, telekinesis,nautilus stb), meg egy tonna könyv. már végigjártam az egészet, elolvastam mindent, kivéve egy szobát: egy mágikus akadállyal le van zárva az egyik, oda hogy lehet bejutni?
Csak mert utána akarom a potikat meginni, hogy mineél magasabbra tornázhassam fel😊 Ja és potikkal, gyûrûkkel együtt van valami max pont, valami felsõ határ?
tehát bal=A, jobb=D
"The trees move. Do you not see it?"
bakker de idegesítõ, van 196 wisdomom és nem találok sehol se egy nyamvadt könyvet vagy táblát. Mondjuk még 3 darab hiányzik a titán armorból, de még azok megszerzése elõtt akarom megcsinálni a 4. rúnás szarságot.
toni adta a küldit, de már vagy hússzor bejártam az egész házat és egyik képpel sem tudtam semmit sem csinálni
Mi kell még neki? 😊
Végre beszabadultam a monasterybe, és akkor nincs hang -.-". Mondom jó, gépresi, volt megint hang, viszont az egyik mentésemre ne tudtam menteni, és új mentést se tudtam csinálni.Reinstall nem segít. Valaki tud megoldást? 😊 plzz help
Why so serious?
De köze van a romanovos kristály diszkes patty rablós dologhoz nem?
Kellene egy kis segítség. Nem találom az 5. kristály diszket. Olyasmit olvastam fórumokon, hogy a Romanov nevû fickó elrabolta Patty-t és õt keresve meg lehet találni az 5. Meg hogy az vmi sírban van ami megint csak egy quest, hogy találd meg mind az 5öt. De vki meg olyat írt, hogy az ötödiket akkor kapom a Dontól meg ha megvan mind a 4. Akkor nekem adja. Megvan mind a 4 de az szóba sem áll velem.
Racism is a weapon of mass destruction!
A Gothic 3-hoz nem tudok viszonyitani, mivel sosem toltam.
MrAndree: nekem tök nyolc, csak add a linket.
Másik, Don embereként érdemes kitanulni a Prospect ore, valamint a Smithing skilleket, lehet majd valami értelmes cuccot készíteni?
Hogy van neked idod Risen-re, Aion mellett? 😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Viszont a teljesen aranyszinû ládák kinyitásához mi kell, mert a 3. openlockot még mindig nem sikerült megtanulnom és varázslattal se nyitja <#ticking>#ticking>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ