Risen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem az ogre-k fegyverei nem jelennek meg a batyuba...
Easter egghez, nem tudom, h az e v csak érdekesség, a bandita tábor mellett, hegy lábánál, bokrok mögött A.T. kirakva deszkákból, nem tudom ennek van e vmi jelentõsége 😊
Üdv emberek!

Kellene megint egy kis segítség. Ursegor cimboráit kellene kiszabadítani. Miután beszélek vele megjelenik egy ilyen Lizard bust. Azt kellene használni az ajtók kinyitásához. De az a szar eltûnik az inventorymból amint felveszem. Bugos vagy...?
Nekem 2s szintû a pickpocket vmi ládakulcsot loptam el, amibe volt cucc 😊
A Pickpoketet érdemes felhúzni, mert eddig nem találtam túl sok értelmes cuccot, legtöbbször csak a fegyvert tudnám elvenni, de azt már egyszer megtettem az arénában, nektek pl mi a legjobb amit loptatok?

Broafka
"Egy egyszerû kõ, milyen unalmas" 😄

hiányolom az easter egg-eket ebben a játékban, mondjuk találhatnánk valami pisztolyt, és mnodjuk ne lehessen használni, csak egy mondat, hogy ez meg mi, vagy hogy került ez ide? 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Azt kellett volna, csak reménykedtem, hogy annyi baszogatás meg miegyéb után a Piranha végre összedob egy olyan játékot amiben legalább ilyen durva bugok nincsenek...

Why so serious?

pluhi
Igen, sajnos úgy néz ki, hogy egy kõkemény bugba szaladtál. Tanulság, hogy ilyen RPGknél több mentés kell a mérföldkövek elõtt. Ez rajtad már nem segit persze. Esetleg keress egy mentést valami olyan állásról, ami frakcióáváltás elõtti és nem tanultak még benne fegyóskilleket. A játék eleje úgyis mindig ua., megcsinálni mindent, amit lehet az elsõ nagy választásig. Igy belegondolva nekem se jönne rosszul egy ilyen, mondjuk kitakaritott Don's camp meg harbor cityel...
kösz, megtaláltam magamtól is hálisten. bár párszor körbe kellett még járnom a helyet 😄
mastereknek csinálom a küldiket most

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Kár hogy az én problémámon ez se segít...

Why so serious?

Nekem is AMD van 5200+ igaz HD 3850 el, de nincs graf probléma 😊
Ok, közben utánajártam mégjobban a dolognak, és úgy tûnik, hogy ez a napszak/idõjárás váltakozás probléma csak az AMD processzorral renelkezõket érinti. De elvileg van rá megoldás, le kell tölteni egy dual core optimizer-t és ennyi. Bár ahol ezt olvastam, ott sokan írták, hogy nekik ez sem segített. Nálam egyelõre mûködik.
Hitok!
Csak nekem jut eszembe félpercenként az hogy Gothic II : Night of the Raven?? Még az elején vagyok a monostorban, de szinte minden klappol, grafikára meg gothic 3
Sziasztok! Találkozott bármelyikõtök hasonló problémával? A napszakok és az idõjárás villódzva gyorsan váltakozik random módon, és az egész egy nagy vibráló kavalkád. Ha épületekben vagyok akkor szinte mindig csinálja, meg néha, ha az ég felé nézek. Külföldi fórumokon ezt csak "time of the day glitch"-nek hívják, és azt javasolják, hogy frissítsünk videókártya drivert. Na én ezt megtettem (geforce 9600 gt) meg directx-bõl is szedtem újabbat, és úgy is tûnt, hogy megszûnt a hiba, de késõbb ugyanúgy elõjött. Valakinek valami ötlet?

UI.: a hang is szarakodott a hotfix feltelepítése után, de azt a hangtulajdonságoknál a hardvergyorsítás alap szintre állítása megoldotta.
pluhi
http://forum.worldofplayers.de/forum/showpost.php?p=10802853&postcount=19

Itt található az a konzolparancs, amivel a küldiket lehet buzerálni. Jól jöhet, ha valamelyik küldetés bebugzódik, bár nem tuti, hogy segit, egy próbát megér. Ott a lista is az összes küldetésrõl.
Leginkább a "megcsináltam mindent, de nem akar velem dumálni az NPC" tipusú bugra jók ezek.
A konzol eléréséhez be kell pötyögni: "minsky"
Ha érdekes hol van a mester ^^
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A lebegõs szoba mellett van egy ajtó, azt kinyitod, a lockpick spellel. Utána a lebegéssel átlebegsz a nautilushoz, onnan pedig besurransz a kinyitott szobában levõ lyukba és tádá

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Kösz!
pluhi
Ha jól emlékszem +5 vagy +10 erõt tanultam pontért, a többit lötyibõl meg cuccból szedtem össze, kb 140 volt a játék végén. Titanwinggel 2 charge támadás plusz a kis kombó rá és fekszik bármi. Így is nulla kihivás a harc, érdekes lehet 200-as erõvel.<#idiota>
Calver
trainelni 100-ig lehet Strength/Dexterity-t, utána Strength esetében alma/tojás (10 db=+1, max +5-ig), Ogreroot, perm. potik, meg ofc gyûrû/amulett, így elvileg 200 a max. még ha Order-es vagy, kapsz pörköltöt ami ad +2-t, plusz a beavatásnál is tolhatsz rá.

és nagyon jól gondolkodsz, igencsak brutális tud lenni egy karakter 190 körüli erõvel <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

jah akkor ok, csak azt hittem ott van az a mester aki nem túl szociális. hmm, akkor õt viszont meg megint máshol kell keresnem
meg persze a tekercs hozzávalók sem pottyannak csak úgy az ölembe 😊
jó gamma, végre nem egy szájbaragós csökkentett iq-s "rpg"

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Broafka
majd késõbb kapsz oda is tekercset. Egyébként ha érdekel mi van az ajtó mögött, nem nagy szám:
egy láda, benne egy recepttel amivel tudsz csinálni magadnak egy lötyit (+100 XP)

kösz azt megtaláltam

más:monastery felsõ részében, a könyvtárból nyílik egy titkos hely, amiben van mindenféle orb (open lock, telekinesis,nautilus stb), meg egy tonna könyv. már végigjártam az egészet, elolvastam mindent, kivéve egy szobát: egy mágikus akadállyal le van zárva az egyik, oda hogy lehet bejutni?

Broafka
minden ilyen erõt meg dex-et max 200-ig tudod felhúzni

Hali! Biztosan volt már, mivel olvastam is itt, csak már nem tudom hol, hogy alapból, szóval gyûrûk és potik nélkül mennyi lehet a max Strenght?
Csak mert utána akarom a potikat meginni, hogy mineél magasabbra tornázhassam fel😊 Ja és potikkal, gyûrûkkel együtt van valami max pont, valami felsõ határ?

Calver
azzal a "jobb-bal" billentyûvel, amivel a karaktered irányítod 😊
tehát bal=A, jobb=D

"The trees move. Do you not see it?"

Zár. Bal klikkel semmit nem csinál, jobbal kilép a ládától. ??
Broafka
megtaláltátok az Ash Beast rúnát, meg a +1 dexterityt adó kaja receptet? 😊

bakker de idegesítõ, van 196 wisdomom és nem találok sehol se egy nyamvadt könyvet vagy táblát. Mondjuk még 3 darab hiányzik a titán armorból, de még azok megszerzése elõtt akarom megcsinálni a 4. rúnás szarságot.

F8?
Valaki help, egyik mentésemre nem took menteni, egyszerûen nem csinál semmit amikor rákattintok hogy overwrite, és új mentést se tok csinálni! help plzzz
Amelyik szobába a don trónja van, a földszinten asszem amint bemész jobbra, ott amint belépsz a szobába balra a szoba végébe van a kép, azt nyomogasd amíg ki nem nyílik 😛
harbor cityben a don régi házában konkrétan hol van aza kép ami mögött egy kapcsoló van ami utat nyit egy elrejtett arany amuletthez?
toni adta a küldit, de már vagy hússzor bejártam az egész házat és egyik képpel sem tudtam semmit sem csinálni

kikell nyírni az ott örködõ csávót, nem?
Patty küldije azt mondja, h találjak másik kiutat Harborból, a Don régi háza alatt levõ 'titkos' alagút meg is van, ami összeköttetésbe van a prostik fürdõjével, de akkor se akar jönni...
Mi kell még neki? 😊
pluhi
Azokat nem is lehet kinyitni, csak miután Pattyvel elkezded a kincskeresést. A parton vár elvileg, ahol a titkos bejárat is van a városba. És igen ennek a chainnek a végén diszk van.
Lenne egy új prolémám:
Végre beszabadultam a monasterybe, és akkor nincs hang -.-". Mondom jó, gépresi, volt megint hang, viszont az egyik mentésemre ne tudtam menteni, és új mentést se tudtam csinálni.Reinstall nem segít. Valaki tud megoldást? 😊 plzz help
Küldtem privátot.

Why so serious?

ja azt nem tudom,nagyon ráérõsen haladok benne😄
Kiástam már vagy 3at. Kinyitni persze nem tudom mert nincsen 3as zártörésem.

De köze van a romanovos kristály diszkes patty rablós dologhoz nem?
Ez nem küldetés,ha van ásód,bármikor áshatsz,általában sírok mellett van ilyen terület,de elõfordul másfelé is,az alant már leírt kirívó,világosabb "földtextúrákat" figyeld a földön...
Egyáltalán mikor hogy vehetem fel ezt az áss ki ládákat küldetést? Patty már kimenekült a városból. De ilyesmi küldetésem nincs.
Üdv emberek!

Kellene egy kis segítség. Nem találom az 5. kristály diszket. Olyasmit olvastam fórumokon, hogy a Romanov nevû fickó elrabolta Patty-t és õt keresve meg lehet találni az 5. Meg hogy az vmi sírban van ami megint csak egy quest, hogy találd meg mind az 5öt. De vki meg olyat írt, hogy az ötödiket akkor kapom a Dontól meg ha megvan mind a 4. Akkor nekem adja. Megvan mind a 4 de az szóba sem áll velem.
én úgy tudom Cid tanítja meg a 3as szintû zárfeltörést,de valami olyan rémlik,hogy minden Order küldetést meg kell csinálni a városban..vagy a Don-ét?..valaki javítson ki,mert még én se tudok tanulni😄
gfreak
beengednek, de ne vállald el a békeküldetést amit a don ad mielõtt le nem mészárolsz ott mindenkit, különben azt bukod (hiszen ha békekövetté válsz, nem gyilkolhatod le õket 😉 )

Racism is a weapon of mass destruction!

pluhi
Ha tetszett a Gothic 2 anno, akkor ez is fog. Nekem 100%-ban ugyanazt nyújtotta. Ha rosszmájú lennék, azt is irnám, hogy nem véletlen. A játék 90%-ban megegyezik vele. A grafika nyilván jobb, de kb. azon a szinten van most, mint a Gothic 2 akkor a többi játékhoz képest. Elég szép, de nincs 2009-es szinten. A harc, a hangulat, a küldik, a frakciók jelenléte mind ua.
A Gothic 3-hoz nem tudok viszonyitani, mivel sosem toltam.

MrAndree: nekem tök nyolc, csak add a linket.
gabber a hun
Na kinek mi a velemenye? mien lett erdemes beruhazni?

Hali! Don embere szeretnék majd lenni, és van az a Quest, hogy az Order embereit kellene segítséggel lemészárolni. Ha ezt megcsinálom, akkor bemehetek majd késõbb a kolostorba? Most ott járok hogy beengedtek a Donhoz.
Másik, Don embereként érdemes kitanulni a Prospect ore, valamint a Smithing skilleket, lehet majd valami értelmes cuccot készíteni?

MrStokes
Off:
Hogy van neked idod Risen-re, Aion mellett? 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Sõt a betöltõképek között is bemutatja 😊

Viszont a teljesen aranyszinû ládák kinyitásához mi kell, mert a 3. openlockot még mindig nem sikerült megtanulnom és varázslattal se nyitja <#ticking>
gfreak
repedezett, világosabb barna színû placcot keress 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

Más a textúra rajta.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;