4439
  • Takanohana
    pedig az a barlang nincs is messze tőle, kis túlzással rá lehet látni. ha nagyon nem megy, tapogasd végig a sziklafalat, el sem lehet téveszteni a barlangot.
  • DeDy
    2495,2507 üzikre valaki?
  • rotator
    Egy átlagos mai gépen bármely Gothicnál kisebb a gépigénye, beleszámítva a régebbi részeket is, itt soha nem fog szaggatni sehol, ellentétben mondjuk Khorinis városával. Én kétszer toltam végig, buggal nem találkoztam, pontosabban van 2 ajtó, ami teleportszerűen viselkedik, de nem vészes, kb. ennyi.
  • totya4
    Ez erősen hasonlatos a gothic sorozathoz, gépigényről annyit ha minden maxon van a játékban :) akkor kell hozzá gép, élsimítás viszont nincs, erőltetve be lehet kapcsolni, de nem biztos hogy működni fog, mivel az engine alapból nem támogatja. (Hogy rohadnának meg 2009-ben így kiadni egy játékot). Ahhoz még az elején vagyok hogy meg tudjam mondani mennyire bugos, bár pont belefutottam egybe #2501. Magyarítás is van, szóval ne kéresd magad szerintem, úgyse hagynád ki, ez csak költői kérdés volt részedről szerintem hogy játsz-e vele vagy sem...
  • benkoszabi
    üdv. nemigazán ismerem ezt a játékot, de szeretem az RPG-ket. Nagy kedvenceim a Kotor játékok, a Witcher-t egyenesen imádom, a Mass Effect is megvan.

A Risen ezekhez valami hasonló? És mennyire bugos, gépigényes, kiindulva a Gothic játékokból
  • DarkHorSe
    na rajottem, a megjelenitesen belul le kellett venni a DPI meretett es megoldodott a problema
  • KaszaN
    Fú baszus. Má vagyok vagy 8as szintű de még egy rohadt páncél szerűt sem sikerült szereznem. Nemlehet valahol venni?????????
  • DarkHorSe
    tok ures az egesz, barmilyen kuldit veszek fel/csinalok meg nem latszodik ott. Igy meg tok ertelmetlen jatszani.
  • DarkHorSe
    nekemis ugyanez a problemam !
  • KaszaN
    Tudom. Beszéltem vele. Egészen addíg amíg aztnem mondta hogy egy keletre lévő barlangba ment egy csávó. De arra nemtaláltam semmit.
  • Takanohana
    a részeg csókának a mocsárban ne csak a zsebét pakold ki, hanem beszélj is vele, és adj neki sört. mond majd pár dolgot az utolsó darabról.
  • Takanohana
    alapból nekem is üres, felső sorban vannak kapcsolók, hogy melyik helyszín küldijeit mutassa, ha azokat kapcsolgatod, történik valami?

DeDy: ez az EP pont dolog engem is érdekelne.
  • DeDy
    Nekem is lenne még egy kérdésem, bizonyos küldik után kapok valami EP pontot és kiírja hogy jóindulatú, ez mi akar lenn pontosan, illetve ez a szint hogy áll azt hol tudom megnézni a karakter lapon, már ha meglehet?
    Gondolom ez ilyen karakter beállítottság pont akar lenni.
  • Daragoo
    Üdv!
    Küldetésnapló ügyben akkor nem tud segíteni senki?
    Normális hogy üres vagy valami hiba. Közben felraktam a demót és ott is ugyan az a jelenség!Szóval már a játék elejétől aktív vagy valamilyen esemény után. Szeretném ha valaki segítene mert nem tudom keressem a hibát vagy ez így jó és később aktiválódik.
  • KaszaN
    Ott ép az elöbb voltam. Beszélnisem lehet a pengedarabról vele.
  • totya4
    Mivel 4 piros pötty van a térképen, a hiányzó akkor csak a kovácsnál lehet szerintem (zöld pötty), de mondta is hogy a markolata nála van, ahhoz kellenek a pengedarabok. De még nem járok ott, szóval ez csak feltételezés :)
  • KaszaN
    Azoknál már mindegyiknél voltam kikérdeztem mindent leütöttem vagy zsebmetszettem. Az utolsó az valahol máshol lehet. Ezért kérdeztem.
  • totya4
    Naplóban mutatja piros pöttyökkel hogy a küldetés kiket érint.
  • totya4
    Kissé spoileres...

Leto a városőr 100 aranyért enged be. Azt mondja (magyarítás) hogy aztán szabadon ki-be járkálhatok. Viszont ki már nem tudok menni, ha valahogy mégis kijutok, újra bejutásért megint 100 aranyat kér... Most akkor mi van? :)
  • KaszaN
    Na a negyedik is megvan, a mocsárban lévő részegtől zsebmetszettem el. Így már könnyű megmondani. Hol az utolsó?????
  • KaszaN
    Megtudja valaki mondani, hogy hol találom az 5 kard dartabot? 3 már van 1-et ládából 1-et a fickótól akinél fogadni lehet harcban és attól a fickótól aki az utolsó aréna ellenfél. Hol vannak az utolsók?
  • DeDy
    nem az egész sztori érdekel, csupán a lehetőségek iránya:)
  • janika1972
    Nekem olyan problémám van hogy 1280x800-as felbontásban játszok,és olyan kicsik a betük,ráadásul meg felül is vannak,nehezen tudom elolvasni.VAn olyan módszer,amivel nagyobbá lehet tenni a betüméretet a játékban?
    A felbontásom nem akarok változtatni.
  • totya4
    A felfedezés öröme hol marad? :)
  • DeDy
    Rendben de akkor pontosan most hány frakció van akkor 2v3? Illetve melyikkel hova lehet eljutni? a Mágusoknál egyértelmű de a banditáknál? bandita vezér? Illetve van akkor 3. frakció? Inkvizítor lovag vagy ilyesmi?
  • DeDy
    mout újra be a dvd-t, és mindeképp legyen fent a legújabb Daemon tools, 1x nekem sem indúlt, de újra bemountolás és jó lett.
  • ElDestiny
    Hi
    Feltettem a magyarosítást de utána azt írja ki, hogy tegyem be az eredeti lemezt. Most ilyenkor mivan? A magyarítás elött nemkelett neki.
  • Daragoo
    Üdv!
    Felraktam a játékot a mocsári táborig elmentem de most nézem hogy a küldetésnaplómban nincs semmi (az elvégzett küldetések sem). Pedig egy pár küldi kész. Most is küldött a vadász csávó 5 nyershúst a szakácsnak (Rachel azt hiszem) de hiába beszélek vele nem veszi el, és nincs is olyan opció hogy odaathatnám. Ez bug vagy mi miatt üres a napló?
  • totya4
    Úristen, már itt is az a DragonAge féle elmebaj, hogy a gyorsmentés betöltésére nem az utolsó gyorsmentés töltődik be, hanem az utolsó mentés...
  • totya4
    Köszönjük a magyarítást!

Amúgy ebben a játékban mindenki be van lőve hogy állandóan imbolyognak beszélgetés közben? És azok a szemek... :)
  • Molnibalage
    Úgyis minden út Rómába vezet ebben a játékban.
  • Takanohana
    Ha ismered a Witcher-t, jobban megérted. Szóval itt sincs egyértelműen jó vagy rossz oldal, a játék során megismered a különböző frakciók álláspontját, aztán te döntesz, melyikkel tudsz leginkább azonosulni.
  • DeDy
    Üdv.
    Valaki mesélne kicsit arról hogy, mit takarnak a frakciók, az a kevés infó amit megemlítettek a tesztekben ezekről, nem igazán tűnt olyannak mint a gothicnak hogy vannak a lázadók(jók) orkok(rosszak) hanem inkább mind2 vegyes vagy mind3 valahol kettőt írnak inkvizítorok banditák, de valahol megemlítik a mágusokat külön de valahogy egyik oldal se tűnik jónak és kimondottan rossznak sem. Inkvizítorok erőszakkal elfoglalták a szigetet és terjesztik az igét, a banditák meg rabolnak lázadoznak de övéké volt a sziget, most hogy is van ez bővebben?
  • grebber
    Jó lett ezer köszönet!
  • MrTwister
    Én már töltöm is! Köszönjük szépen a HUNosítók csapatának! Kellemes és békés karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
  • balee4
    Tölthető a magyarítás!
  • KaszaN
    Én ezt kérem karácsonyra. :D
  • Solid Snake
    Magyarítás állapota: 99%
  • Takanohana
    itt írnak róla
  • Takanohana
    Most tesztelik, és tényleg karácsonyra ígérték.