Risen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valójában hogyan tudom meg hogy kinek az oldalán állok vagy hogy melyik kaszthoz tartozok?
fél karomat a magyarításért....<#szomoru1>
háát minden elismerésem mindenkinek hogy mindezt elérte az angol változattal én kezdek megõrülni már nincs növény ill állat ami maradt volna kinyitottam mindent kibányásztam mindent amit tudtam amit nem a scrollal de a küldik még mindig megvannak mert az angolom enyhén rozsdás, valamint még mindig chapter1 nél vagyok és fogalmam sincs hogy tudok tovább jutni...
ki tanítja meg a pickpoket 3as fokozatát?
pluhi
Amúgy a kolostorból lazán ki lehet ugrani ám. A bejárattól balra a kovácsmûhelyt elhagyva van a rész, ami szakadékra néz. Onnan rá lehet ugrani egy kristályra a falon és onnan tovább a platóra.
megvan köszi
Yap, úgy körülötte :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

a földre?
Egérrel kell kattintani és ha van ásó kiássa.

Sziasztok
Ásni hogyan kell? találtam "ásási területet" föléállok megnyom tab ásóra kattint de nem csinál semmit...:S vagy rosszul csinálok vmit?
Broafka
az én válaszom nem hozott megoldást számodra, és Qbu-é sem, akkor ez nem a te játékod...

Figy, csak egyszerûen beszélgess mindnekivel, vedd elõ a quest táblát, és nézd meg mit kell csinálni. Annyira nem bonyolult ez a játék szerintem

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

részleteznéd egy kicsit ezt mert nem nagyon vagyok ott hon a játékban

wmisi
sziasztok...fõmuftit végén hogyan öltétek meg?

Broafka
azt gyalog tedd meg azt az utat, amikor teleportáltam akkor nekem sem volt ott, de ha gyalog elmész patty kiszabadításától akkor ott lesz a parton a titkos bejáratnál.

adios
Hali!
Furcsa "hibával" szebsültem. A hegy belsejében vagyok és van egy rész, ahol mentettem. Visszatöltöttem vmiért,de azt vettem észre h a kamerát csak dönteni tudom föl-le,a karakteremet a nyilakkal mozgatni és az exit menü sem jön be az esc bill. lenyomása után.Nemtudja vki mi lehet a probléma?

Egyszerû, te nem Harborban vagy, hanem a Kolostorba, mivel ott van Pallas és nem enged ki, amíg nem csinálod meg a küldik egy részé, konkrétan a kiképzést. És valószínûleg akkor te egybõl a Kolostorban kezdtél, ami nem túl elõnyös, mindenképp megéri Donnál kezdeni, majd Harborban váltani.

Elsõnek tényleg érdemes a Don oldalán játszani, de mageként is elõször a donhoz kell menni, hogy minél magasabb szinten mehess a kolostorba. És szerintem magenak is érdemes inkább karddal meg shileddel menni, mivel azzal az állatok támadását is tudod blokkolni. Az biztos hogy az elején Don oldalán sokkal könnyebb, mivel már most húzhattam amit akarta, míg a mageval chapter 2-ig max a manát, amivel meg semmit nem érek. Don embereként kitakarítottam az egész szigetet chapter 2 elõtt, ez mageval esélytelen szerintem.

Valaki tudja ho merre van Romanov, miután kiszabadítottam Patty-t és azt mondja szerezzük vissza a térképet? Mer küldi azt írja a Don titkos alagútjának bejáratánál vágjam el az útját, de nincs ott...
Mondja már meg valaki, hol van a banditatábor templomában a második Lizard mage brust!Fennakadtam.
Áh, akkor várok Dragon Age-ig inkább :)

Broafka
csináld meg a botos kiképzést, aztán fel tudsz menni a templom felsõ részében, ott beszélsz ignotus-szal (vagy hogy hívják) és akkor õ majd fog adni engedélyt, hogy kijuss

Broafka
hát elsõ karakterként mindenképp... szal semmiképp se mágust válassz :D
Mágussal a legnehezebb, de a végén már az összessel könnyû amúgy.

Szerintem térj át kardra és páncélra, és ha elég erõs vagy, akkor mehet vissza a bot, az elején bottal szenvedés az egész. Varázsolni meg nem nagyon érdemes :D

Én csak a játék vége felé használtam inkáb, mert 3 magic shoot-ból meghalt egy lizard (mondjuk ekkor már lvl 10-es volt a magic)

sziasztok tudnátok segiteni a harbor townban vagyok de nem tok kimenni mert pallas nem enged elkeztem csinálni a feladatokat amit adott de nem tom hogy hogy kéne öket meg csinálni .ebben kéne a segitségetek

10-es szinten vagyok és mágus... ~8 spell és kifogy a manam. És általában 2-3 ütésbõl halok (20-as str). Erõsen gondolkozom h újrakezdem harcosként :D

Broafka
én lvl 26-os vagyok mágusként, most már én is csapok rendesen, de már nincs mit :)

az elõzõ karakterem bandita volt, de az nem lett túl jól kijátszva.

most Warrior of the Ordert akarok csinálni

Nem tudom te hanyas szinten vagy, de én mindent csapok, konkrétan az egész szigetet kitakarítottam:)
LVL 18, 180 Strenght, Sword skill 5-6 (gyûrû függõ)
Ha kicsit odafigyelek, tényleg meg tudok ölni mindenkit, akit lehet persze:)

Szega87
<#taps><#eljen>

Broafka
és ha mi most leírjuk hogy hol vannak, akkor ugyanúgy van 5 helyszíned, ahol nem tudod hogy most jártál e vagy sem...

egyébként meg annyira nem nehéz, könyörgöm, csak emlékszel hogy az 5 pötty közül melyikben voltál, és melyikben nem. Sõt, teleport kõvel szinte az összeshez ellehet jutni, megnézed melyiknél van még kék energia kapu

üdv, vki letudná irni, hogy a titánpáncél darabjai konkrétan melyik kriptában vannak. Már 4 megvan, de mivel a térképen nem tûnik el a jelölés, ha meglett vmelyik, igy már nem vágom melyik maradhatott ki. :S

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

Nekem nincs ott senki, de próbálkozom. Gondoltam skeleton warriort még nem kell ölnöm :)

gfreak
most gyûjtögetem a titánpáncél darabjait és lvl 22...tényleg, valaki levésné nekem mi a bánatot kell csinálnom a vízeséses kriptában? rohadtul nem jutok semerre...

Racism is a weapon of mass destruction!

gfreak
a romokon belül...egyszerû...mikor mész arrafelé, találkozol a hídnál a vadásszal, aki le akarja gyilkolni a gnómok vezérét (kell is mert van ott egy crystal disc) a Gryger-t...menjél vele és kész...lementek a romokba és levadásszátok a szemetet :DDD

Racism is a weapon of mass destruction!

Romoknál, jobb felül, le kell menni, ott a fõnök
Van ott valami karika, azt kell meghúzni, van egy rakat titkos ajtó, lehet ott van valamelyik mögött, de lehet ott csak Skeleton Lord van, már nem emlékszek, de biztosan ott van, azt tudom

Amúgy nektek mennyi lett a max level? Most lettem 18, és most fogom kezdeni a Chapter 2-t. Bejártam mindent, és mindent leöltem, mindent összeszedtem amit csak lehet. Chapter 2-ben mennyire fognak spawnolni a mobok meg a növények, ládák, megéri újra bejárni az egészet?

Aham, arra felé voltam pedig, de a romoknál gondoltam nincs, bár ahogy kivettem nem is ott van, hanem a patakparton nem ?

A gnóm tábor a jobb felsõ részén van a mapnak, ahova egy hídon tudsz átmenni, útközben van egy rakat gnóm, ott romok, lemész és ott a fõnök, gondolom õt keresed:)

basszameg, kezdhetem ujra az egeszet:)
koszi

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

pluhi
Jobbkatt: zoom+célkereszt
Ok. Köszönöm.
A gnóm tábor sacc/kb merre van ? Mert a tisztás féleségen ahol van házikó nincs, aztán néztem a barlangban de ott sincs.

En elvertem Eriksson, de utana mar nem allt velem szóba (lehet hogy bug volt) mindenesetre a zsebmetszes megkonnyitette a dolgomat.

Nektek van celkeresztje a nyilpuskanak? Nekem nincs de lattam egy youtube videot ahol volt. Ha masnak is van akkor bosszus leszek mert en igy szenvedtem vegig a jatekot, pedig gyurtam crossbow-ra es hasznaltam is sokat.

Vissza kell menned ahhoz a magushoz akivel ott talalkoztal a druidanal (kopasz, nem jut eszembe a neve) es elmegy veled oda es kinyitja, pontosabban ott ad spellt amivel kinyitod te.
A piros az magic force field (eroter) a kek az magic barrirer (barrikad)
kulon spell nyitja mindkettot, 2 fele ilyen spell van, hasolo a rajzolatuk
(fekete lyuk)

Én még nem járok ott, de korábban vki már ezt leírta, h a farkas hússal elcsalogatod, meg asszem megeszed a speckó pörköltet és úgy tudsz átmenni, javítsatok ki ha nem így van :)
Má' hogy Eldric Druida... Akarom mondani. :)
Üdv!

Az Elder Druida küldetésnél, mikor meg kell találnom, a farkas elvezet egy
barlangig, ami energiamezõvel van lezárva. Ezt mivel tudom kinyitni?
Máshol is találtam ilyen kapukat, piros, ill kék szinûek, de nem tudom
mit kéne kezdeni velük.
A segítséget elõre is megköszönném.
pluhi
Elsõ kézbõl állithatom, hogy sehová nem kell pickpocket. Erikssont el kell verni, utána már kézséges. Nekem amúgy sem volt pénzgondom a játék legelejét kivéve, feleslegesnek tartottam megtanulni a zsebmetszést.
Köszi mindenki:)
Már felhúztam 2-esre, és azt én is úgy csináltam, a Patty küldit. Meg elég vicces, mikor a Weedet eladom a csórikának, ellopom és megint eladom :D

A tolvajlashoz: Patty apakeresos-kalozkincskeresos kuldeteset ugy tudtam folytatni hogy Erikssontol veletlenul elloptam egy kulcsot ami pont az apja kunyhojae volt es igy mar szoba allt velem Patty

Broafka
a kis sziget alatt va negy barlang, ahol van egy kard darab

ehhez a kardhoz hol találom a hozzá tartozó tip-pet?

Broafka
szerintem érdemes mert majd fogsz tudni kilopni quest cuccokat. Én pl volt, hogy csak úgy tudtam megszerezni bizonyos dolgokat. 2-es bõven elég, 3-masra csak banditaként tanulhatod meg

Hmm, pedig átnéztem másik fület is, hát az ikonjából nem találtam volna meg soha <#wilting>
Megjelennek, csak nem a fegyvereknél, hanem az egyéb résznél, hogy az nem emberi használatra való.