4439
  • Rash87
    Akkor végülis mindegy,ha elkapnak ha nem. Mert még nem a Kikötővárosban vagy,megtudsz csinálni jó pár Don féle küldetést is,amit a mocsárban adnak.
    Az úgy tudom,nem befolyásol semmit.Mikor a kikötő városba érsz,ott kell vigyázni,hogy kinek a javára csinálod meg a küldetéseket.Gondolom ha az inkvizíció javára,akkor majd oda kell menned,s majd kiképeznek :)
  • Probatbicol
    Nem lehetsz varázsló ha elkapnak, csak ha önként választod az oldalt a városi questek után.
  • Morgolodo
    Ahogy Calver is írja, minél több Don-féle küldetést csinálj meg. Most akarok Én is mágus lenni, de nem elölről kezdtem, hanem mielőtt megcsináltam volna 4 küldetést a Don javára a városban, elkezdtem a Rend küldijeit. Remélem nem szívok majd azzal, hogy eddig viszont harcos karaktert faragtam (4-es kard. 45 erő, 10-es szint).
  • grebber
    Igen ezt valamelyik karakter a farmon el is mondta ha emlékeim nem csalnak!
  • Morgolodo
    Én úgy tudom, hogy csak akkor tudod az összes pecsétet kitanulni, ha ajánló levéllel mész a Monostorba. Azon kívül mindegy.
  • grebber
    Hozzájuk akarok majd de még nem az elején előtte kinti küldikkel lépnék pár szintet.Most varázsló akarok lenni mert mindig minden játékban harcos voltam most megnézem milyen a másik oldal!
  • Calver
    van. pl onnantól kezdve bukod az összes Don féle küldetést a mocsárban - ami elég szép mennyiségű xp. na meg ha túl alacsony szinten kapnak el, több mint valószínű később rendesen fogsz szívni, mivel igencsak gyenge leszel.
  • Rash87
    Max. gondolom annyi,h utána csak hozzájuk csatlakozhatsz. Szóval ha elkapnak,Donhoz való csatlakozás kizárva.
  • waible
    Tanulhatsz!! :D
  • grebber
    Annak van valami jelentősége hogy mikor fognak el és vetnek a botosok közé?
  • balee4
    Ha a Don-hoz csatlakoztam, tanulhatok rúnakészítést? Tekercskészítést ugye lehet.
  • josi
    Valaki segítene és elmagyarázná, hogyan kell a highres. packot feltenni igen hálás lennék!
  • waible
    Találtál erre a bugra valmi javítást??
  • ricsa008
    nekem tökéletesen megy az oldal
  • Szuni
    Az oldaladdal valami nagyon nem stimmel..
  • hemmis
    köszönöm
  • Takanohana
    7-ig tanít fejszeforgatást Ukkos, vagy ki, ogre a városban, később pedig a másik ogre, aki a banditatáborban a Don kincsét őrzi, az fog tanítani 10-ig.
  • waible
    Az én hibámra tudtok valamit??
    Pár sorral lejjebb írtam!!! PLz
  • hemmis
    az utolsó gyűrű egy házban van ami a kikötőváros sziget felőli bejáratától felfelé vezető úton el kell menni egy felülről nézve kör van rajzolva van ott tó meg ház meg egy fazon és nála van
  • Merkaba
    Üdv. Megint elakadtam. A vazallus gyűrűket kellene megszereznem. kinyírtam mindegyik fazont, elszedtam a gyűrűket de még mindig csak 5 van nálam. valahool máshol lenne egy?
  • hemmis
    ha ott tartok majd megírom azért köszi
  • Rash87
    Lehet tévedek,de pl a banditatáborban az ork v. miaz:),aki a kincset őrzi,az legalább tud 6osig tanítani,följebb nem próbáltam,mert felesleges volt.

--
    Egyébként jó játék volt,bár mágiával sokkal jobban lehetett volna előrébb jutni.Közelharcot szerintem így elcseszték,mert nem volt egyszerű a kezdet,de Gothic óta ez volt az egyetlen ilyen Rpg,ami lekötött.
    Bár a vége... kicsit hülyére sikeredett,kár h nem az erő számít ott.
    Egyébként a végén,mikor van az a sötét kép,vki beszél,az mi mondott?
  • hemmis
    előre is köszi
  • Takanohana
    meg lehet tanulni a fejszeforgatást 10-ig, csak már azt nem tudom, kinél. otthon majd megnézem, hátha feljegyezte a játék az oktatók között, és megírom.
  • hemmis
    sziasztok nekem csak az lenne a bajom hogy a fejsze forgatást nem tudom 7-es fölé emelni és hamás se tudja kinél kell tanulni akkor csak arra lennék kiváncsi hogy az eredeti angol verzioban hogy hívják a fejsze forgatást?
  • waible
    Nekem is az a bajom hogy örökké éjszaka van.
    Hiába alszok reggelig nem változik csak a sötétség marad!!
    Plz help!! Ez igy tök uncsi!!
  • Takanohana
    a tűzlabda az tűzlabda, nincs benne semmi extra. a jégmágia hasznos, egyes, vagy tömeges ellenfelekkel szemben is, mert messziről befagyasztod őket, kényelmesen odakocogsz és egy erős csapással levered őket. de nekem legjobban a mágikus lövedék jött be, míg másik kettőnél idő kell, míg felkészül a kari a varázslatra, ezt lehet sorozatban lőni.
  • KaszaN
    Klasz! Csak valamiért nemlehet hozzászólást írni. :S Legalábis én nemtudok.
  • Rash87
    Az volt az... Hát beszívattam saját magamat...

Mert ugye ott van 3 ajtó. S mindig egy nyílik ki,mikor a kapcsolót megnyomjuk,másik kettő bezárul. Ami utoljára van, ott van 1 híd,amit nem lehet kinyitni,mágiát meg nem lehet bent használni. Szal én bementem középső kinyílt alagútba,ott van egy beomlás,ahol belehet nézni a 3. teremhez,s látjuk a hídnak a csörlőjét.
    Na én ott,fogtam magamat,s lazán átugrottam oda :D Mikor csak nyíllal kellett meglőni a csörlőt -.-'
    Furcsálltam is, hogy épp hogy áttudtam ugrani... Szóval ott esélyem se lett volna kijutnom, annyi szerencsém volt,hogy még a páncél keresés közben mentettem egyet manuálisan,így csak 20 percel voltam lemaradva :)
    DE ilyet... Tehették volna kisebbre azt a szart,hogy ne lehessen átugrani.
  • Solid Snake
  • Achient
    2. fejezetben vegyok
    és tudom a magia első szintet,
    van elhasználando 50 pontom
    mire gyujak ha kemény magiakat akarok
    tűz vagy jég vagy magikul lövések?
    vagy majd a 3. 4. szinten lessz valami keményebb varazslat is?
  • Morgolodo
    Elindult a Risen.hu is.
  • Takanohana
    lehet, hogy összekeverem egy másik barlanggal, de úgy emlékszem,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én is jártam így, az egyik fülkében van egy kapcsoló, megnyomtad és kinyitott egy ajtót. ha azzal a járattal már végeztél, nyomd meg megint a kapcsolót, bezárja, majd újra és kinyit egy másikat.

ha összekevertem egy másikkal, akkor bocs
  • Rash87
    Nem hittem volna,de elakadtam :\
    Azon a résznél,mikor a páncél 5 darabját kell megszereznem.
    Annál a barlangnál,ami a bandita táborhoz balra esik.
    Van 3 lezárt ajtó,s azokat kell kinyitogatni sorba,hogy feltudj menni egy lépcsős helyre.
    Na már most én 2-t kinyitottam,aztán már csak a rács maradt.Megleltem a 3. csörlőt is,de abból a teremből ahol volt, nem tudok se hogy se kijutni.
    Úgy jutottam oda be,h volt fenti részen,egy kis beomlás,s át tudtam ugrani,le is eresztettem a hidat,ami a kivezető nyíláshoz vezet,de az meg zárva :\
    Már 20* végigjártam a helyet,de semmi. Mágiát nem lehet ezen a helyen használni,szal kirepülni se tudok:\ Valaki tipp? :S
  • balee4
    Ezt jó tudni, akkor 100-ig érdemes felvinni pontokból, és utána elnyomni az italokat és egyéb pluszt adó ételeket.:)
  • Rash87
    Az...fasza:D
    Kár,h nem tudom mire költeni ezt a sok tanuló pontot:\
  • Probatbicol
    Asszem hogy tanulni csak 100-ig lehet strength-et, azután csak potikkal meg kajákkal, vagy cuccok statjaival lehet növelni.
  • Rash87
    Hihetetlen,4. fejezet eleje. S senki nem tud erőt tanítani,s van 40 felesleges tanuló pontom... S úgy,h kovácsolástól kezdve zsebmetszésig minden megvan tanulva :\ Vicc!
    Mondjuk nekem nem okozott gondot a gyíkok megölése,csapatustól ölöm őket,de azért el tudnák még képzelni plusz 40 erőt.
  • Rash87
    Kikötővárosban már senki,banditatáborban szintén...érdekes így...
  • Achient
    amugy meg voltam a bandatáborba csak hát senki se akar velem beszélgetni,
    eléggé alájuk tettem a kikötőben :D