4439
-
#2679 Akkor végülis mindegy,ha elkapnak ha nem. Mert még nem a Kikötővárosban vagy,megtudsz csinálni jó pár Don féle küldetést is,amit a mocsárban adnak.
Az úgy tudom,nem befolyásol semmit.Mikor a kikötő városba érsz,ott kell vigyázni,hogy kinek a javára csinálod meg a küldetéseket.Gondolom ha az inkvizíció javára,akkor majd oda kell menned,s majd kiképeznek :)
-
Probatbicol #2678 Nem lehetsz varázsló ha elkapnak, csak ha önként választod az oldalt a városi questek után. -
Morgolodo #2677 Ahogy Calver is írja, minél több Don-féle küldetést csinálj meg. Most akarok Én is mágus lenni, de nem elölről kezdtem, hanem mielőtt megcsináltam volna 4 küldetést a Don javára a városban, elkezdtem a Rend küldijeit. Remélem nem szívok majd azzal, hogy eddig viszont harcos karaktert faragtam (4-es kard. 45 erő, 10-es szint). -
#2676 Igen ezt valamelyik karakter a farmon el is mondta ha emlékeim nem csalnak! -
Morgolodo #2675 Én úgy tudom, hogy csak akkor tudod az összes pecsétet kitanulni, ha ajánló levéllel mész a Monostorba. Azon kívül mindegy. -
#2674 Hozzájuk akarok majd de még nem az elején előtte kinti küldikkel lépnék pár szintet.Most varázsló akarok lenni mert mindig minden játékban harcos voltam most megnézem milyen a másik oldal! -
#2673 van. pl onnantól kezdve bukod az összes Don féle küldetést a mocsárban - ami elég szép mennyiségű xp. na meg ha túl alacsony szinten kapnak el, több mint valószínű később rendesen fogsz szívni, mivel igencsak gyenge leszel. -
#2672 Max. gondolom annyi,h utána csak hozzájuk csatlakozhatsz. Szóval ha elkapnak,Donhoz való csatlakozás kizárva. -
waible #2671 Tanulhatsz!! :D -
#2670 Annak van valami jelentősége hogy mikor fognak el és vetnek a botosok közé? -
#2669 Ha a Don-hoz csatlakoztam, tanulhatok rúnakészítést? Tekercskészítést ugye lehet. -
josi #2668 Valaki segítene és elmagyarázná, hogyan kell a highres. packot feltenni igen hálás lennék! -
waible #2667 Találtál erre a bugra valmi javítást?? -
ricsa008 #2666 nekem tökéletesen megy az oldal -
Szuni #2665 Az oldaladdal valami nagyon nem stimmel.. -
hemmis #2664 köszönöm
-
#2663 7-ig tanít fejszeforgatást Ukkos, vagy ki, ogre a városban, később pedig a másik ogre, aki a banditatáborban a Don kincsét őrzi, az fog tanítani 10-ig. -
waible #2662 Az én hibámra tudtok valamit??
Pár sorral lejjebb írtam!!! PLz -
hemmis #2661 az utolsó gyűrű egy házban van ami a kikötőváros sziget felőli bejáratától felfelé vezető úton el kell menni egy felülről nézve kör van rajzolva van ott tó meg ház meg egy fazon és nála van -
Merkaba #2660 Üdv. Megint elakadtam. A vazallus gyűrűket kellene megszereznem. kinyírtam mindegyik fazont, elszedtam a gyűrűket de még mindig csak 5 van nálam. valahool máshol lenne egy? -
hemmis #2659 ha ott tartok majd megírom azért köszi
-
#2658 Lehet tévedek,de pl a banditatáborban az ork v. miaz:),aki a kincset őrzi,az legalább tud 6osig tanítani,följebb nem próbáltam,mert felesleges volt.
--
Egyébként jó játék volt,bár mágiával sokkal jobban lehetett volna előrébb jutni.Közelharcot szerintem így elcseszték,mert nem volt egyszerű a kezdet,de Gothic óta ez volt az egyetlen ilyen Rpg,ami lekötött.
Bár a vége... kicsit hülyére sikeredett,kár h nem az erő számít ott.
Egyébként a végén,mikor van az a sötét kép,vki beszél,az mi mondott? -
hemmis #2657 előre is köszi
-
#2656 meg lehet tanulni a fejszeforgatást 10-ig, csak már azt nem tudom, kinél. otthon majd megnézem, hátha feljegyezte a játék az oktatók között, és megírom. -
hemmis #2655 sziasztok nekem csak az lenne a bajom hogy a fejsze forgatást nem tudom 7-es fölé emelni és hamás se tudja kinél kell tanulni akkor csak arra lennék kiváncsi hogy az eredeti angol verzioban hogy hívják a fejsze forgatást? -
waible #2654 Nekem is az a bajom hogy örökké éjszaka van.
Hiába alszok reggelig nem változik csak a sötétség marad!!
Plz help!! Ez igy tök uncsi!! -
#2653 a tűzlabda az tűzlabda, nincs benne semmi extra. a jégmágia hasznos, egyes, vagy tömeges ellenfelekkel szemben is, mert messziről befagyasztod őket, kényelmesen odakocogsz és egy erős csapással levered őket. de nekem legjobban a mágikus lövedék jött be, míg másik kettőnél idő kell, míg felkészül a kari a varázslatra, ezt lehet sorozatban lőni. -
#2652 Klasz! Csak valamiért nemlehet hozzászólást írni. :S Legalábis én nemtudok. -
#2651 Az volt az... Hát beszívattam saját magamat...
Mert ugye ott van 3 ajtó. S mindig egy nyílik ki,mikor a kapcsolót megnyomjuk,másik kettő bezárul. Ami utoljára van, ott van 1 híd,amit nem lehet kinyitni,mágiát meg nem lehet bent használni. Szal én bementem középső kinyílt alagútba,ott van egy beomlás,ahol belehet nézni a 3. teremhez,s látjuk a hídnak a csörlőjét.
Na én ott,fogtam magamat,s lazán átugrottam oda :D Mikor csak nyíllal kellett meglőni a csörlőt -.-'
Furcsálltam is, hogy épp hogy áttudtam ugrani... Szóval ott esélyem se lett volna kijutnom, annyi szerencsém volt,hogy még a páncél keresés közben mentettem egyet manuálisan,így csak 20 percel voltam lemaradva :)
DE ilyet... Tehették volna kisebbre azt a szart,hogy ne lehessen átugrani. -
#2650 -
Achient #2649 2. fejezetben vegyok
és tudom a magia első szintet,
van elhasználando 50 pontom
mire gyujak ha kemény magiakat akarok
tűz vagy jég vagy magikul lövések?
vagy majd a 3. 4. szinten lessz valami keményebb varazslat is? -
Morgolodo #2648 Elindult a Risen.hu is. -
#2647 lehet, hogy összekeverem egy másik barlanggal, de úgy emlékszem,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én is jártam így, az egyik fülkében van egy kapcsoló, megnyomtad és kinyitott egy ajtót. ha azzal a járattal már végeztél, nyomd meg megint a kapcsolót, bezárja, majd újra és kinyit egy másikat.
ha összekevertem egy másikkal, akkor bocs -
#2646 Nem hittem volna,de elakadtam :\
Azon a résznél,mikor a páncél 5 darabját kell megszereznem.
Annál a barlangnál,ami a bandita táborhoz balra esik.
Van 3 lezárt ajtó,s azokat kell kinyitogatni sorba,hogy feltudj menni egy lépcsős helyre.
Na már most én 2-t kinyitottam,aztán már csak a rács maradt.Megleltem a 3. csörlőt is,de abból a teremből ahol volt, nem tudok se hogy se kijutni.
Úgy jutottam oda be,h volt fenti részen,egy kis beomlás,s át tudtam ugrani,le is eresztettem a hidat,ami a kivezető nyíláshoz vezet,de az meg zárva :\
Már 20* végigjártam a helyet,de semmi. Mágiát nem lehet ezen a helyen használni,szal kirepülni se tudok:\ Valaki tipp? :S -
#2645 Ezt jó tudni, akkor 100-ig érdemes felvinni pontokból, és utána elnyomni az italokat és egyéb pluszt adó ételeket.:) -
#2644 Az...fasza:D
Kár,h nem tudom mire költeni ezt a sok tanuló pontot:\ -
Probatbicol #2643 Asszem hogy tanulni csak 100-ig lehet strength-et, azután csak potikkal meg kajákkal, vagy cuccok statjaival lehet növelni. -
#2642 Hihetetlen,4. fejezet eleje. S senki nem tud erőt tanítani,s van 40 felesleges tanuló pontom... S úgy,h kovácsolástól kezdve zsebmetszésig minden megvan tanulva :\ Vicc!
Mondjuk nekem nem okozott gondot a gyíkok megölése,csapatustól ölöm őket,de azért el tudnák még képzelni plusz 40 erőt. -
#2641 Kikötővárosban már senki,banditatáborban szintén...érdekes így... -
Achient #2640 amugy meg voltam a bandatáborba csak hát senki se akar velem beszélgetni,
eléggé alájuk tettem a kikötőben :D