Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár több mint valószínû, hogy ha meg tudod ölni, akkor nincs az illetõnek jelentõsége a történet szempontjából.
"The trees move. Do you not see it?"
Állatok kizsigerelésére hány eszköz van, az az hogy minden állatból ki tudjuk szedni mindent, hányra van szükség és melyek? ( kettõt találtam, féregfog vésõ, szárny levágó)
Egyébként: ha én mindegyik oldalról vállalok küldetéseket,utána még lehet választani,h hova állok? Vagy itt h van?lesz?
Glory, Glory Man. United!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Csak mert pl. most elmentem másik helyre,a Rend Harcosai szó nélkül rám támadtak,ez igy jól van?:O
Glory, Glory Man. United!
btw nem akarlak elkeseríteni, de az inkvizíció emberei az igazi csótányok a szigeten... ofc a banditák sem szentlétû kis szüzek, de legalább õk hagyják hogy mindenki azt csináljon, amit akar.
Még két kérdés.
Találtam 2 növényt, az egyik valami hõsi virág az mire jó? Illetve megint csak egy maradandó értéket növelõt, ogrelevél +1 erõ, de azt írja lehet belõle fõzetet is csinálni, akkor több erõt ad?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Áh de utálom az ilyen megkötéseket, én sose vagyok mágus, nem szeretem azt a kasztot, én a közelharcot favorizálom, de ebben meg meg csak a banditák lehetnek karddal+10esek viszonylag jó oldalon meg nem lehetünk(inkvizítor)? Mert lehet elnyomók de a gyilkos tolvaj rablóknál biztos hogy jobbak, tudom hogy nincs kimondottan jó, rossz oldal de az inkvizítorok közelebb állnak hozzá.
2. nem, csak mágus vagy warrior
3. itt pedig csak sima harcos
a különbség igazándiból abban van, h elõbbiek használhatnak mágiát, míg a Don emberei nem - ellenben õk megtanulhatják 10-es szintig (Ordernél 7 a max) a kardforgatást, ami innentõl kezdve pofátlanul tápossá teszi õket.
4. gyakorlatilag igen, szóval óvatosan.
1, Lehet valahogy itt is növelni a HP-t mint a Gothicokban valami oltárnál? Vagy csak akkor növekszik ha szintet lépünk?
Lenne pár kérdésem.
1, Találtam valami druida növényeket +1 max életerõt ad, van értelme eltartogatni, mert hogy valami spéci fõzet, ital készíthetõ belõle vagy együk meg?
2, Ha az Inkvizítorokhoz csatlakozom vannak mellék ágak? Pl Lovag vagy bármi más? Vagy csak mágusok lehetünk? Esetleg botharcosok?
3, Ugyanez a banditáknál? Valami spéci szakosodás?
4, Van elvileg pár olyan küldi amibõl ha 4et megcsinálunk akkor az egyik fél javára teszünk vele, ha megcsinálunk egyik oldalnak 4et akkor automatikusan csatlakozunk az egyik félhez?
Ez az idézet innen van: HUNosítók.
A fordítók oldala. Itt is találni infót.
Most volt 2800FT-os RISEn akció el is adták mind (azt a mennyiséget amit erre a célra szántak gondolom) Resident Evil 5 pl 1500 ft-ért volt az is elfogyott.
Next PC upgrade: 2022
Má egy ideje játszok a játékkal és mégcsak 1 ruhát tudtam venni a kikötõvárosba. Hol lehet még venni? Seholsem találok.
Köszi.
én jól beszoptam.
Mágus akartam lenni, de elõször meg akartam csinálni minden küldetést az elsõ fejezetben.
Elõször elmentem a Bandit Campbe, utána Kikötõvárosba.
Megcsináltam minden küldetést, a fõküldetéseket a Don oldalán fejeztem be. Mikor befejeztem a Kikötõvárost, a csomagot nem adtam le Donnak, hajótöröttként mentem el a Kolostorba, hogy végigcsináljam a mágusssá válás útját. Aztán mikor ezt megcsináltam, Mendozával beszélgetés után átjutottam a kettes fejezetbe, csodálkozva észleltem, hogy nem kaptam meg a pecséteket. Gondolom ez a miatt volt, hogy Don oldalán csináltam meg a kikötõvárosi questeket...
A másik (give "Tárgy"), hogy egy konkrét tárgyat is bekérhetnék, pl a gyûrût, de akármit írok be ez nem mûködik :(
Valami ötlet hogy mivel lehet még próbálkozni?
Van egy kis gondom, a Vazallus gyûrûk(Vassal Rings) küldetéssel! Elmentem mind az 5 megjelölt toronyba, ki is takarítottam mindent. 5 gyûrû meg is van, de a 6.-at valahova elkevertem, vagy bebugzott esetleg a Nyugati romoknál leesett a csonti. Van valami megoldás arra hogy elõkerítsem azt a gyûrût?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Aztán ha megvagy mindel Ignatus mester kérni fog egy mágus botot amit a tanocoknál a kovácstól tudsz beszerezni ha megvan, dobd fel a hátadra és menj vissza és már kezdõdik is az eskü tétel
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Azon belül van globális és programonkénti beáll.
De akkor tulajdonképpen mi a baj a harcrendszerrel, azon kívül persze, hogy nehéz? Azt ne mondd, hogy az lenne a jó, ha mindenki kifeküdne nyomban egy csapástól. Én szenvedek elég sokat, mégis tetszik.
Pl kétféle karddal járok, egy közepes egykezessel (jobbat még nem találtam) és egy komoly kétkezessel. Szóló ellenféllel szemben egykezes + pajzs, tömeges ellenfél ellen nagy ívben lóbálom a kétkezest, egyszerre leviszi pl 4-5 farkas fele életét. Varázslatot még egyáltalán nem használtam. Erõ, kardforgatás, tolvaj képességek, kovácsolás, aranymûvesség, bányászat, ezekre nyomtam eddig.
Nekem meg azok a játékok nem jönnek be, ahol megállok az ellenséggel szemben és csak kattintgatok az egérrel, azt kész. Igenis jó a harcrendszer, van benne kihívás. Nem elég, ha jobb a kardom és nagyobb az erõm, oda kell tenni magát az embernek. Itt bizony nem elég, ha az ember a pajzs mögül néha csap egyet. Szét lesz szedve hamar. A harcfejlesztés azért van, hogy az ember alkalmazza az így tanult technikákat.
Ha zavar, vedd le a nehézséget (bár még úgysem lesz könnyû, ha csak azzal akarsz mindenkit legyõzni, hogy nagyobb az erõd).
Személyes példa, banditatáborban az arénaharc fõellenségét nem tudtam leverni, hiába ügyeskedtem, elpáholt folyton. Elmentem, léptem egy szintet, fejlesztettem a kardorgatásomat következõ szintre, és az így kapott új mozdulatot is alkalmazva már én gyõztem.
Egyébként hasznos, ha megtanulja az ember az aranymûvességet, már elsõ fejezetben ütõs kis gyûrûket, amuletteket lehet gyártani, jobban védenek, mint a páncél.
Ebbõl hogy szûrted le, hogy elmebeteg akinek tetszik a játék?! A játék nekem is tetszik, de számomra a játszhatatlan kategória. Nem hiszem, hogy megnyugtatna, ha százezer visszatöltéssel tudom csak végigtolni.
Én is olvastam, amiket írtál már régen, sõt a Gothic-okban meg is szoktam, de ott sem tetszett. Itt viszont már nem boldogulok egészséges failing factor mellett. :D
Még csapttals em megy, én abban reménykedtem, na majd azzal, de csak állnak ott a többiek hülyén, nekem kell belevonszolni az ellenfeleket a csapat közepébe, hogy feltûnjön nekik, hogy csata van vazeg! :D Annyira buta az AI (pláne az én oldalamon állóké), hogy az fáj.
Two Worlds-ben sem volt értelmes/értékelhetõ csata, így azt 1xûen meteorral toltam végig. Meteor csapás addig míg mindenki meg nem hal. baromi izgalmas volt. AZ egész ork sereget egyedül kiírtottam ásítozván varázslóval. No ez nem hiányik még1x. Bár azt legalább így kényelmesen végig lehetett tolni.