4439
-
Merkaba #2959 aha...értem...akkor jóra gondoltam csak engem ez vezetett félre: "Monostor hátuljánál nem volt Ogre!Ösze kell előtte gyűjtened 5 db lemez majd Eldric-el összevarázsoltatni!Ezután tudod csak a hátsó nagy kaput kinyitni!" -
#2958 Már írtam.Ezek szerint voltál Ursegornál.A szarkofágjában van a rúna amit ha odaadsz a kolostorban a mágusnak csinál neked ilyen "erőtér feloldó" tekercset! -
Merkaba #2957 elbeszéltünk egymás mellett mindenkivel:)). én nem azokat keresem. azon már rég túl vagyok. 4. fejezetnél járok. a küldetés az hogy találjam meg a titán pácél minden darabját a pap kriptákban. na ezeket védi az a tetves erőtér amit nem tudok mivel hatástalanítani. -
#2956 Értem. Bár én is bebarangoltam mindent,meg megpróbáltam megcsinálni mindent,sajnos maximalista vagyok :D
De 36 óra volt össze-vissza. Bár ha nem használtam volna a teleport köveket,akkor biztos duplája lehetett volna. -
#2955 És ezt hogyan kell megcsinálni? Innen lemlehet letölteni semmit. -
#2954 Risen Gfx tuning
-
Szuni #2953 Azt nem mutatja semmi, mennyi az idő a játékban, kerestem én is mindenhol, kár hogy kihagyták.. -
Szuni #2952 :) Fogalmazzunk úgy, hogy amiért hajlandó vagyok játékért pénzt kiadni, az nem véletlen, és az olyan, amit élvezek is, azaz rászánom az időt.. Mindent bebarangolok, próbálkozok, felfedezek, piszokul repül az idő, főleg hogy elég makacs vagyok, és egy rpg nekem ne szabja meg, mikor mit csinálhatok a játékban, ha én arra akarok menni, akkor megyek is ;)
A viccet félretéve, kalandozással és nézelődéssel megy az idő szépen.
-
#2951 mikor mentesz, (nem gyorsmentéssel, hanem menüből) látszik hány órát játszottál.
Azt viszont tudja valaki, látszik-e valahol, hogy a játékban hány óra van? -
#2950 Aj mia fene lett nálam! Nem indul el a Risen. :S Egyből valami hülye hibát ír (amilyet mellesleg még sosem láttam) holott tegnap még simán játszottam vele. :( -
#2949 Valahol meglehet nézni hány órát játszottál? Hol? -
#2948 Nem kapkodod el :D:D
Cikk-Cakkban mész végig a szigeten v. mi? :) -
Szuni #2947 Én 43 óránál járok, második fejezet vége.. ;) szintén a Don oldalán. -
Szuni #2946 Az öt korong közül csak kettő volt templomban, ebből az egyik csak közvetve..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
... a druidánál. Egy volt Patty apjának kincsében, egy pedig a Gyrgel vagy mi nevű szörnynél. Egyet a keleti templomban találsz.. ezeket a küldetéseket mind meg kellett kapjad így vagy úgy a második fejezetben. Egy meg a donnál van.. szóval az erőterekhez még csak menned sem kell.. amit sztem keversz, az a Don aranyhalma mögötti terület (itt valóban áll egy ogre, ettől jobbra van egy rész ahová nem engednek be), és a Monostor hegybejárata, ahol az inkvizítor ácsingózik (amikor az első fejezetből a másodikba léptél).. -
#2945 Ez már csak ilyen oda ahova a főszál visz csak akkor tudsz bejutni ha már elértél oda ahol megkapod a cumot amivel bejuthatsz oda!
Én is sok helyen voltam többször is magamtól bolyongva meg küldetések végett!
Nekem első végigjátszásra 32,5 óra volt Don oldalán!
-
tombadillo #2944 Körbe kell járni az összes helyet, és innen onnan összegyűlik egy csomó szobor, azokból kell válogatni az oltárokra. Az egyik helyen pl. jó magasan a plafon táján van egy bevágásban, pl. telekinézissel lehet levenni. -
Merkaba #2943 na én az 5 lemezhez nem tudok eljutni. azok vannak a templomokban és ott vannak a kék erőterek. ami a bandita táborban a Don épületében van hátul. na azokat nem tudom kinyitni mert nincs mivel. ha a kinyitáshoz való rúnákat meg utána adja miután nekem azokat be kellene járni elég nonszensz -
#2942 Monostor hátuljánál nem volt Ogre!Ösze kell előtte gyűjtened 5 db lemez majd Eldric-el összevarázsoltatni!Ezután tudod csak a hátsó nagy kaput kinyitni! -
Merkaba #2941 akkor sejtem hol. ami előtt egy nagy ogre ácsingózott.... -
#2940 Ha jól rémlik az a Monostor mögötti Templomban van Ursegor szarkofágjában!
Persze előbb ki kell nyitni a nagy kaput ami ide bevezet! -
Merkaba #2939 most megnéztem de semmilyen rúnakövet nem találok magamnál. melyik küldetés után kapom meg? -
#2938 Van másfajta erőtér is azt ezzel amit kapsz a főküldinél az 5 templom kinyitásához azok nem jók hozzá.
Elvileg kaptál Rúnakövet nem? Megkaptad az 5 db a mágustól ?? -
Merkaba #2937 Kösz! Már tartok ott, sőt! viszont nálam nincs egy deka ilyen tekercs sem. El lehet azt b@szni másra is? Mert lehet én kinyitottam azokkal sima erőtereket...az meg szívás. Mert csinálni nem tudok, venni meg úgyszintén legalább is eddig egyik birka mágusnál sincs ilyen. -
#2936 A föküldiben haladba majd kapsz egy runát amit a Monostorba egy mágusnak adva csinál neked 5db-ot.
De ha van tekercskészítési tudásod és megfelelő dolgok (pergamen,íróeszköz) akkor te is tudsz magadnak csinálni a rúnából!
Most néztem még volt olyan mentésem ami don csatlakozás előtti :D Elteszem a mentést és majd valamikor előszedem és végigviszem mágusként azzal gyerekjáték lesz és nem lesz szenvedés mint a harcossal a vége! -
Szuni #2935 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor a druidát kerested, már volt az egyik templom előtt egy ilyen burok, ott a kísérőd fog neked adni hármat a második fejezetben (ha még nem tartasz itt a küldetéseknél, akkor még nem tudod kinyitni).
Ez tehát három, hogy továbbiakat hol kapsz, azt még nem tudom, nem tartok ott ;) a többiek segítenek, de itt hármat biztosan kapsz, egyet el is kell használnod rögtön a küldetésben. -
Merkaba #2934 akkor hogy kell semlegesíteni azokat a burkokat? -
#2933 Na végére értem!
Kár hogy nem értem mit mond a végén:( -
#2932 Azóta már meglett egy szemét áttörhető falat nem vettem észre! -
CamelX #2931 Ezek közül a titán fegyverek közül csak 1et kell használni majd, úgyis annak van epic sérülési mérvadója, az pedig asszem a titán nagyúr kalapácsa, de rájössz, mert azt nem tudod addig használni amíg összekovácsolva a páncél, na meg +6 képességet ad önmagához, úgyhogy tökmind1 mire képezted magad :D
Ha valahol nem találtál a védőburok mögött valami darabot, akkor oda kell visszamenned, 5 darab kell. Így első ránézésre látom h a titán pajzsod nincs még meg. -
#2930 Na most kellene egy kis segítség.
Voltam mind az 5 templomba ,de csak 4/5 cucc van meg.
Ezek vannak meg: Mellvért,Karvért és Lábvért,Sisak
Ami titán fegyver pedig: Titán Jogar,Titán Bot,Titán Nagyúr Kalapácsa
Titán íj,Titán szerszám íj,Titán kard,Titán fejsze,Titánszárny
Mit és hol hagyhattam el??
-
#2929 Na szerencsére tudtam magamnak csinálni.Már csak az 5. templom van hátra fogalmam sincs hogy jutok oda,de megkeressük. -
#2928 Most vagyok a 3. templomba és itt 2 olyan burok is volt amit "semlegesíteni" kellett. Tehát akkor csak 1 db marad és lesz hátra 2 templom.
A mágusok fognak adni még ilyen cuccot amivel feltudom törni a burkot? -
CamelX #2927 Oldalsó ütéseket érdemes alkalmazni, legalábbis botoknál meg lándzsáknál. Bele 1 farkascsorda közepébe, körbepörgőrúgás-ütés azt kő kövön nem marad, max 1et-2-t kell hátra ugrani :) -
Merkaba #2926 Helló! A titán pajzs darabjait akarom összekaparni, csak nem tudom mivel kinyitni a kék mágikus pajzsokat. ha jól emlékszem valaki mondta nekem hogy tudom kinyitni őket de semmilyen tekercs nincs amivel sikerülne a produkció. -
Szuni #2925 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végül is megtaláltam a csajt.. csak a párbeszédek már úgy voltak megírva, mintha alkut kötöttem volna.. de mégsem. Szóval ez megoldódott, örült hogy kiszabadítottam - jól eldugták.
A druidást is megoldottam, de a csaj és farkasa azóta sem reagál, hiába volt nálam a ruhadarab. ;) A templom bejáratánál addig kóricáltam a míg a karakter megvizsgálta végül a mágikus burkot farkas nélkül is, és így már folytatódott a történet.
-
#2924 ja igen, főleg fekete farkas hajlamos oldalt ugrani. az engem is idegesített elején. én messziről varázsolom őket, aztán ha közel jönnek kard és pajzs. -
#2923 Az, hogy ugrálnak összevissza meg minden. Megmég a gnómok a legidegesítőbbek. De mindegy...csak azér írtam mert tökre felhúzott tegnap, hogy leöltem egy csomó lényt és egy órája nem mentettem aztán jött egy rohadt farkas és leütögetett lazán. -
#2922 akkor nem értem, mi a bajod a harcrendszerrel.
gyíkember sokkal többet bír, mint a farkas. ha két gyíkot levarázsolsz, mi lehet gond a farkasokkal?? -
#2921 Patty a hosszú egyenes előtt van,ami odavezeett a kincshez.Szal az előtt van 1 romos épület,s ott a szélén kell keresni 1 zárt ajtót. -
#2920 Pedig azok elég könnyűek :\
Erőt meddig fejlesztetted?