4439
-
#2999 Remélem valami hasonló jóságon dx11-el megfűszerezve! -
#2998 Lehet tudni valamit arról, hogy a PB min dolgozik? Azon filóztam, hogy van egy király harcrendszerük, azzal már nem kell vesződni és van egy jó kis engine is, ami gyors és szép (ennél szebb graf egy RPg-nek nem is kell), szóval ha ez a kettő megvan akkor már "csak" meg kell tölteni tartalommal. :D -
josi #2997 Ahogy haladsz a történettel lesz térképed. -
Noodlee #2996 Hmm...
Játék újraindítás után világtérképem van, helyi térkép továbbra sincs. -
Noodlee #2995 Hiho!
Remélem van rá megoldás, de az ingame térképem nem működik, nem jelenít mg semmit. Most kezdtem a játékot, még nagyon az elején vagyok. Lehet, hogy csak késöbb lesz aktív? -
Probatbicol #2994 A scroll neve Tell Joke, de a párbeszédekben sokszor Jest spellnek emlegetik. -
#2993 Amúgy fent a szarkofágban csak értékes dolgok vannak aranyak mi egyéb semmi jelentős.Az egyik szobában a ládában van egy küldi tárgy.
Érdemes felülről bemenni akkor nem vesznek észre és nem támadnak meg! -
mark1225 #2992 hy valakit megkérhetek hogy a nevetö tekercsnek angolul irja le a nevét?? -
#2991 Igazad van, most nálam is normál Ogre... Első végigjátszásnál még figyeltem is, hogy ez abban különbözik az Ogrétól, hogy négy keze van, de akkor nálam volt valami bug. A mostani végigjátszásnál meg nem is foglalkoztam a csókával annyit (üldögél a fal mentén az árnyékban), ezért nem vettem észre. -
#2990 Városban a kocsma mellett 4 kezű szörny???
Szerintem annak 2 volt csak mert sima ogre.
-
#2989 Késő éjjelig nyomtam és csak most vettem észre, hogy sok apróság csak akkor derül ki, ha mindkét oldalon megcsináljuk. Például a kikötővárosban az alkimista, akiről kiderül, hogy a Donnak dolgozik és ő terjeszti a drogot. A dolog úgy működik, hogy a Don emberei a mocsárban leszüretelik a kendert, majd a bordélyház alatt lévő alagutakon becsempészik a cuccot a városba. Az alkimistától ha ellopom a kulcsot akkor a háza mellett le tudok menni a pincébe, ahonnan egy titkos járat nyílik, ami összeköttetésben áll a bordélyház alatti alagúttal. Szóval becsempészik a kendert az alkimistához, aki rendes anyagot készít belőle, majd az inasával terjesztik. Menyéttől van az a küldi, hogy kövessük az inast, mert az valószínűleg megdézsmálja a kész anyagot. Ha követjük, kiderül, hogy egy őr a társa, akit ha elverünk, elmondja, hogy a cuccot a Monostorban terjeszti. És itt kapcsolódik az egész a Monostori nyomozós/gyilkosos küldetéshez, amikor kiderül az áldozatról, hogy díler volt. Nyilván ő volt a korrupt őr társa, akiről nem beszélt. Szóval ügyesen ki van ez dolgozva, csak nem tudsz meg minden részletet, ha csak az egyik oldallal nyomod végig (bár azért sejteni lehet).
Amúgy érdekes, hogy a játék elején szinte minden küldetés megoldható többféleképpen, ellenben a végefelé ha nincs nálad pár varázstekercs akkor nem tudsz boldogulni pl.: a sír a monosotor mellett, ahova csak átlebegni lehet....vagy bizonyos csapdák a kriptákban... Mintha a vége felé sietni kellett volna és nem volt idő alternatívákat csinálni....
Pár kérdés is felmerült:
- A városban van a fickó aki halálra dolgoztatja a kovácsát, azt hiszem fegyverekkel üzletel, zsebmetszéssel elloptam a ládája kulcsát, ki is írja ha ráviszem a kurzort, hogy xy láda kulcsa. Ellenben éjjel odamentem mikor nem volt ott, mégsem tudtam kinyitni a ládát, sem a pincébe vezető ajtót. Akkor hiába van nálam a kulcs, csak akkor tudom kinyitni a ládát, ha tanultam zártörést?
- mi van a szarkofágban? A városban, a kocsma melletti első raktár, amit a négykezű lény őriz (szerintem ő Goro a Mortal Kombatból), ha felmegyünk a lépcsőn van egy zárt ajtó. Sajnos nem tanultam zártörést, főleg nem több szinten így oda nem jutottam be, de az egyik melós szerint valami szarkofág van bent... Valaki be ment már oda? Mit talált? -
#2988 Ursegor szarkofágja a Monostor hátuljában lévő nagy kapun belül van pont azzal az ajtóval szembe van a "szobája" ahol van a főellenséghez vezető nagy kapu!És ha jól emlékszem ezt semmiféle erőtér nem védi! -
#2987 Megcsinaltam jee !!!
Nagy copás vóót.
UT3.exe - 4xAABOX/SSAA
A Catalyst AI a lényeg, ez figyeli mit inditunk es hackkerkedik a háttérben (korábban kikapcsoltam azért nem ment)
Oblivion.exe néven is probaltam, akkor is volt AA de az objektumok/fák/környezet nagyrésze egyszerüen eltünt, illetve átlátszó lett.
Win7-et is felraktom, es a legujabb catalyst, de lehet hogy ostmar xp alatt is menne -
Merkaba #2986 én mostmár arcon lövöm magam. Most meg már nem tudom hol van az a szarkofág. Ursegoré. Merre kell menni mert amerre a térkép mutatja ott egy barlang van ahol megint egy erőtérbe ütközök... -
#2985 Kár, nem lett volna nehéz megoldani, hogy ha ügyes az ember, akkor semlegesként is boldoguljon... -
Probatbicol #2984 Legalább 7 "fő" küldetés biztos van a városban, nekem van egy olyan mentésem, hogy ha a páncéldarabokat Don emberének adom akkor azonnal írja, hogy 4/4 és csatlakoztam is, de én az orderes embernek adtam és tudtam még nekik is teljesíteni 4 küldetést és orderes lettem.
Szóval 3-at Donnak, 4-et az ordernek csináltam meg. -
Szuni #2983 Mindenféleképpen választanod kell, hová állsz, két oldalhoz nem tudsz lojálisnak maradni.. -
#2982 Megy ez bazki...csak nem nekem
AA1
AA2
-
#2981 Risen MSAA - SSAA
-
#2980 Első végigjátszásnál én sem éreztem tökéletesnek, de mostanra megváltozott a véleményem, talán mert először botharcot tanultam és az annyira nem feküdt nekem, nem tudom, de most egykezes karddal és pajzzsal jól nyomom, a pajzs meg védd az állatok ellen is. -
#2979 Én meg úgyvettem észre, hogy a harcrendszer borzalmas. Pedig nemvagyok rossz benne de néha akkora szemét tud lenni, hogy az már pofátlanság. -
#2978 Alig egy hete játszottam végig, de valamiért újra elő kellett vennem, pedig első végigjátszásra nem nyűgözött le. Miután végigvittem, hiányzott a hangulat és a harcrendszer úgyhogy újra nekiálltam. A harcrendszere zseniális, legalábbis most annak látom. Az eddigi legjobb közelharci rendszer, pedig játszottam több olyan játékkal is, ami a közelharcban volt jó (Mount & Blade, Withcer, Dark Messiah), de egyik sem olyan jó harcban mint ez. Gyakorolni kell ez tény, de ha ráérzel, akkor nagyon élvezetes. Azt vettem észre, hogy gyakran provokálok verekedést (pedig nem szokásom) csak harcolhassak. :D
Amúgy most a Don oldalán nyomom és harcosként sokkal könnyebb az első fele, mint mágusként. Kérdés: Ha a Don oldalán minden küldetést megcsináltam, de a kikötő városban úgy csinálom a négy "fő küldetést", hogy kettő ide, kettő oda, akkor mindkét frakciónak lehetek a tagja, vagy egyiknek sem? -
#2977 Radeon owners can rename the "Risen.exe” into UT3.exe and should be able to force Anti Aliasing in the Catalyst Control center afterwards. In the game itself you should deactivate the Depth of Filed blur.
Nekem nem működik ez se...A gothic 3-ban volt antialias vagy mar ott is kiment a divantból?
Az nvidiahoz nchancer programot ajanlja. -
Jena2 #2976 és lenne még egy kérdés ezt a rúnakövet hol lehet megszerezni. A választ előre is köszönöm -
Jena2 #2975 csak varázskristáj van -
Jena2 #2974 hát nem kaptam tőle semmilyen rúnát -
josi #2973 pedig már a chapter 2 fejezetnél meg lehet tanulni tőle, van egyáltalán valami rúna köved? -
Jena2 #2972 Ott tartok hogy kinyitottam a vulkánnál lévő nagy kaput, utána minden mágust a tűzhöz hívtam,és megöltem az összes gyíkembert ami a Monostorba volt. -
josi #2971 Össze hívta már a mágusokat? csak akkor fogja tanítani. -
Jena2 #2970 Ignatius csak a túzlabdát tudja nekem megtanítani -
josi #2969 Ignatius tanítja. -
#2968 Ja de má tudom ki az a szeverin. De azzal nemlehet beszélni. Nem mond semmit. -
#2967 Azon az oldalon vagyok de pecsétet senkisem tanít. Csak tűtlabda mágikuslövedék meg fagyasztást. Mást nem. -
#2966 Tilda? Severin. Tildával még nemtalálkoztam a Severinelsem. Ezek holvannak? -
Jena2 #2965 Sziasztok.
Kellene egy kis segítség. Már a játék harmadik fejezetében járok, de még mindig nem találtam meg azt az embert akitől tudnék pecséteket tanulni. Ha meg tudnátok mondani a nevét, és hogy hol van azt nagyon megköszönném. -
josi #2964 Tilda farmján Severintől is megkaptad a korongot? -
josi #2963 Varázslatot a Monostorban lehet tanulni, a Rend oldalán. -
#2962 Attól már elvettem egyet. De akkor még megkérdezném, hogy hol lehet a pecséteket megtanulni, hogy a rúnákkal is varázsolhassak? -
josi #2961 Donnál van -
#2960 Má töb mint egy hete keresem az utolsó ajtókulcsot. Azt a "korongot". Má majdnem az egész szigetet bejártam és az istenneksem találom.:(