Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvileg kaptál Rúnakövet nem? Megkaptad az 5 db a mágustól ??
Next PC upgrade: 2022
De ha van tekercskészítési tudásod és megfelelõ dolgok (pergamen,íróeszköz) akkor te is tudsz magadnak csinálni a rúnából!
Most néztem még volt olyan mentésem ami don csatlakozás elõtti 😄 Elteszem a mentést és majd valamikor elõszedem és végigviszem mágusként azzal gyerekjáték lesz és nem lesz szenvedés mint a harcossal a vége!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez tehát három, hogy továbbiakat hol kapsz, azt még nem tudom, nem tartok ott 😉 a többiek segítenek, de itt hármat biztosan kapsz, egyet el is kell használnod rögtön a küldetésben.
Ha valahol nem találtál a védõburok mögött valami darabot, akkor oda kell visszamenned, 5 darab kell. Így elsõ ránézésre látom h a titán pajzsod nincs még meg.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Voltam mind az 5 templomba ,de csak 4/5 cucc van meg.
Ezek vannak meg: Mellvért,Karvért és Lábvért,Sisak
Ami titán fegyver pedig: Titán Jogar,Titán Bot,Titán Nagyúr Kalapácsa
Titán íj,Titán szerszám íj,Titán kard,Titán fejsze,Titánszárny
Mit és hol hagyhattam el??
A mágusok fognak adni még ilyen cuccot amivel feltudom törni a burkot?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A druidást is megoldottam, de a csaj és farkasa azóta sem reagál, hiába volt nálam a ruhadarab. 😉 A templom bejáratánál addig kóricáltam a míg a karakter megvizsgálta végül a mágikus burkot farkas nélkül is, és így már folytatódott a történet.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
gyíkember sokkal többet bír, mint a farkas. ha két gyíkot levarázsolsz, mi lehet gond a farkasokkal??
Glory, Glory Man. United!
A druidás problémád nálam nem jött elõ, a farkas tette a dolgát úgy is, hogy elõtte én már szinte minden cuccát megtaláltam magamtól, így a farkas csak az üres helyeket szaglászta, és örült a semminek... 😊
A druida ruhadarabja egyébként nálad van?
A másik, a drudia, Eldric megtalálása. A sátra elõtt a fickóval beszéltem, aki a közelben lakó csajhoz irányít, akinek farkasa van. A csaj nem beszél velem, pedig nem bántottam meg, elsütöttem a tréfa varázslatot is, a társával pedig levadásztam a Gryngert. A druida botját megtaláltam, meg a közelben egy romot, aminek varázslattal van védve a bejárata. Itt téblábolok egy napja, de több nyom nincs. (A végigjátszás szerint a druida kunyhójában lévõ ruhadarabot kéne a farkasnak megszaglásznia, és õ segít a druidát fellelni, de mivel a gazdájánál nincs ilyen beszélgetés opció, kivitelezhetetlen..)
Help. <#rinya>#rinya>
Asszem a mostani templommal elleszek vagy 5 órát( rendes mentés alapján kb 15 perc.)
80-as sebzésû rúnakardal megyek. De farkasok jöhetnek bármilyenek és bármennyi mert kaszab jakab kõ kövön nem marad semmi!
Most Pattyval találkoztam õ nagyon nagy segítség.Én védem magam pajzzsal õ meg atakolja õket 😄
az például teljesen életszerû és logikus, hogy kardot hárítasz saját karddal, míg harapást nem. azt csak pajzzsal tudod.
😊
A sírokat hogyan tudom kiásni? mert valamit mond de kiásni nem tudom:S
Elõre is köszi a segítséget!!!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Sajnos itt hiába hátrálok ez a csonti eddigi legbrutálabb ellenfél 😞
De majd csak átgörcsölöm magam valahogy! Max visszacsalom a terembe azt ott leverik a Don emberei<#eplus2>#eplus2>
És már biztos vagyok benne hogy nem igazán jól csináltam a karakteremet.
Merthogy most vagyok az elsõ ilyen db-nál a banditatábor hátuljában de van ott egy csonti Árny vezér meg két szörny esélyem nincs ellenük de még megkarcolni sem már a csonti is lezúz 2 ütéssel 😞
ehhez az allomanyhoz keresem a passt,sajna nem lelem..
akinek ez a verzio van meg kerem segitsen:
avg-rsn.by.korgx3.www.warez.safebr.com
5 db-bol all,de a RAR nal megakad a pass miatt.
koszonom