Risen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most megnéztem de semmilyen rúnakövet nem találok magamnál. melyik küldetés után kapom meg?
grebber
Van másfajta erõtér is azt ezzel amit kapsz a fõküldinél az 5 templom kinyitásához azok nem jók hozzá.
Elvileg kaptál Rúnakövet nem? Megkaptad az 5 db a mágustól ??

Next PC upgrade: 2022

Kösz! Már tartok ott, sõt! viszont nálam nincs egy deka ilyen tekercs sem. El lehet azt b@szni másra is? Mert lehet én kinyitottam azokkal sima erõtereket...az meg szívás. Mert csinálni nem tudok, venni meg úgyszintén legalább is eddig egyik birka mágusnál sincs ilyen.
grebber
A föküldiben haladba majd kapsz egy runát amit a Monostorba egy mágusnak adva csinál neked 5db-ot.
De ha van tekercskészítési tudásod és megfelelõ dolgok (pergamen,íróeszköz) akkor te is tudsz magadnak csinálni a rúnából!

Most néztem még volt olyan mentésem ami don csatlakozás elõtti 😄 Elteszem a mentést és majd valamikor elõszedem és végigviszem mágusként azzal gyerekjáték lesz és nem lesz szenvedés mint a harcossal a vége!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor a druidát kerested, már volt az egyik templom elõtt egy ilyen burok, ott a kísérõd fog neked adni hármat a második fejezetben (ha még nem tartasz itt a küldetéseknél, akkor még nem tudod kinyitni).

Ez tehát három, hogy továbbiakat hol kapsz, azt még nem tudom, nem tartok ott 😉 a többiek segítenek, de itt hármat biztosan kapsz, egyet el is kell használnod rögtön a küldetésben.

akkor hogy kell semlegesíteni azokat a burkokat?
grebber
Na végére értem!
Kár hogy nem értem mit mond a végén😞

grebber
Azóta már meglett egy szemét áttörhetõ falat nem vettem észre!

Ezek közül a titán fegyverek közül csak 1et kell használni majd, úgyis annak van epic sérülési mérvadója, az pedig asszem a titán nagyúr kalapácsa, de rájössz, mert azt nem tudod addig használni amíg összekovácsolva a páncél, na meg +6 képességet ad önmagához, úgyhogy tökmind1 mire képezted magad 😄
Ha valahol nem találtál a védõburok mögött valami darabot, akkor oda kell visszamenned, 5 darab kell. Így elsõ ránézésre látom h a titán pajzsod nincs még meg.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

grebber
Na most kellene egy kis segítség.
Voltam mind az 5 templomba ,de csak 4/5 cucc van meg.

Ezek vannak meg: Mellvért,Karvért és Lábvért,Sisak

Ami titán fegyver pedig: Titán Jogar,Titán Bot,Titán Nagyúr Kalapácsa
Titán íj,Titán szerszám íj,Titán kard,Titán fejsze,Titánszárny

Mit és hol hagyhattam el??

grebber
Na szerencsére tudtam magamnak csinálni.Már csak az 5. templom van hátra fogalmam sincs hogy jutok oda,de megkeressük.

grebber
Most vagyok a 3. templomba és itt 2 olyan burok is volt amit "semlegesíteni" kellett. Tehát akkor csak 1 db marad és lesz hátra 2 templom.
A mágusok fognak adni még ilyen cuccot amivel feltudom törni a burkot?

Oldalsó ütéseket érdemes alkalmazni, legalábbis botoknál meg lándzsáknál. Bele 1 farkascsorda közepébe, körbepörgõrúgás-ütés azt kõ kövön nem marad, max 1et-2-t kell hátra ugrani 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Helló! A titán pajzs darabjait akarom összekaparni, csak nem tudom mivel kinyitni a kék mágikus pajzsokat. ha jól emlékszem valaki mondta nekem hogy tudom kinyitni õket de semmilyen tekercs nincs amivel sikerülne a produkció.
Végül is megtaláltam a csajt.. csak a párbeszédek már úgy voltak megírva, mintha alkut kötöttem volna.. de mégsem. Szóval ez megoldódott, örült hogy kiszabadítottam - jól eldugták.
A druidást is megoldottam, de a csaj és farkasa azóta sem reagál, hiába volt nálam a ruhadarab. 😉 A templom bejáratánál addig kóricáltam a míg a karakter megvizsgálta végül a mágikus burkot farkas nélkül is, és így már folytatódott a történet.

Takanohana
ja igen, fõleg fekete farkas hajlamos oldalt ugrani. az engem is idegesített elején. én messzirõl varázsolom õket, aztán ha közel jönnek kard és pajzs.

KaszaN
Az, hogy ugrálnak összevissza meg minden. Megmég a gnómok a legidegesítõbbek. De mindegy...csak azér írtam mert tökre felhúzott tegnap, hogy leöltem egy csomó lényt és egy órája nem mentettem aztán jött egy rohadt farkas és leütögetett lazán.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Takanohana
akkor nem értem, mi a bajod a harcrendszerrel.

gyíkember sokkal többet bír, mint a farkas. ha két gyíkot levarázsolsz, mi lehet gond a farkasokkal??

Rash87
Patty a hosszú egyenes elõtt van,ami odavezeett a kincshez.Szal az elõtt van 1 romos épület,s ott a szélén kell keresni 1 zárt ajtót.

Glory, Glory Man. United!

Rash87
Pedig azok elég könnyûek :\
Erõt meddig fejlesztetted?

Glory, Glory Man. United!

KaszaN
Ezt mind tudom. De nem fegyverrel megyek hanem varázslatta. De rálövök egyet akkor leveszi az életét...mire feltölt már ottvannak elöttem 3an is és ütnek ezerrel. Hiába hátrálok sokkal gyorsabbak. Nembeszélve ezekrõl a hullarabló-k vagy mikezek. Marhagyorsan futnak.

A kalóz nekem sem volt szimpatikus, na de gondolj bele, van egy kibaszott nagy sziget, és a csaj bárhol lehet, a való életben ha meg akarod menteni a csajt, muszáj vagy belemenni az alkuba, nem? Ez logika.

A druidás problémád nálam nem jött elõ, a farkas tette a dolgát úgy is, hogy elõtte én már szinte minden cuccát megtaláltam magamtól, így a farkas csak az üres helyeket szaglászta, és örült a semminek... 😊
A druida ruhadarabja egyébként nálad van?
A kezdõ videó alatt mit beszélnek? Lefordítaná nekem valaki? A magyarítás a videókat nem fordítja le, az outro-t sem?
Sajnos én is elakadtam a játékban, két küldetéssel is, és nem egészen értem, egy rpg-ben, ahol elvileg azt csinálok amit akarok, miért vannak logikai bukfencek. Kénytelen voltam belepillantani a végigjátszásba is, hát úgy lehet, hogy célt értem volna, de én másképp csináltam dolgokat.
Patty. Második fejezet. Elrabolták Romanov emberei. Elvileg köthettem volna alkut az életéért, de unszimpi volt a kalóz, így az apjának kincse megtalálása elõtt kinyírtam Romanovot és az embereit. A hullánál ott volt Patty cellájának kulcsa. A harcot megelõzõ beszélgetésben célzott rá, hogy ""ingatag" helyen van a nõ bezárva, gondoltam valahol a közelben, de nem lelem sehol. A kincs nálam, Patty elveszett... (a végigjátszás szerint ha késõbb verem le Romanovot, akkor a menetközben odaadott kincsért cserébe kapok egy a nõ helyét jelzõ térképet).
A másik, a drudia, Eldric megtalálása. A sátra elõtt a fickóval beszéltem, aki a közelben lakó csajhoz irányít, akinek farkasa van. A csaj nem beszél velem, pedig nem bántottam meg, elsütöttem a tréfa varázslatot is, a társával pedig levadásztam a Gryngert. A druida botját megtaláltam, meg a közelben egy romot, aminek varázslattal van védve a bejárata. Itt téblábolok egy napja, de több nyom nincs. (A végigjátszás szerint a druida kunyhójában lévõ ruhadarabot kéne a farkasnak megszaglásznia, és õ segít a druidát fellelni, de mivel a gazdájánál nincs ilyen beszélgetés opció, kivitelezhetetlen..)

Help. <#rinya>

Encore
Ja, templomban vagy, akkor valami szûkebb folyosóra csald õket....
Encore
Csald el õket valami szûkebb helyhez, híd, barlang bejárat, szikla szoros, stb és akkor nem tudnak bekeríteni és csak egyesével tudnak szembõl támadni.
grebber
ÁÁ kegyetlenek ezek a templomok 2 élõhalott harcost nem bírok kinyirni és minden 25.méteren 2-esével vannak.
Asszem a mostani templommal elleszek vagy 5 órát( rendes mentés alapján kb 15 perc.)

grebber
Nekem máshogy van.Gyík arcokkal küzdök elég sokat.
80-as sebzésû rúnakardal megyek. De farkasok jöhetnek bármilyenek és bármennyi mert kaszab jakab kõ kövön nem marad semmi!
Most Pattyval találkoztam õ nagyon nagy segítség.Én védem magam pajzzsal õ meg atakolja õket 😄

Takanohana
ne haragudj, de ha már ott tartasz, hogy két gyíkember nem okoz gondot, akkor nem a készítõk hibája, ha két farkas kinyír, hanem te csinálsz valamit rosszul. milyen fegyverrel nyomulsz?

az például teljesen életszerû és logikus, hogy kardot hárítasz saját karddal, míg harapást nem. azt csak pajzzsal tudod.

KaszaN
Á a f@szom kivan ezekkel a farkasokkal. 2 gyíkembert lazán leölök karcolás nelkül, de két farkas? Meg is ölnek. Ez a piranha bytes nemtud normális harcrendszert csinálni. :S

"...meg két szörny"

😊
KaszaN
Hát nemtudom. Nekem nemnagyon tetszik. Még azt is itt fejlesztgetni. Azthittem az elején is lefagyaszt mindent.

Encore
Pedig le lehet vele fagyasztani gyíkembert is, bár igaz én 5. vagy 6. szinten voltam fagyasztásban mikor elõször támadtam rá gyíkemberre vele és akkor lefagyasztotta, csak legalább háromszor kellett lefagyasztani hogy meg is haljon. Persze késõbb ahogy fejlesztettem a fagyasztást úgy lett még erõsebb.
KaszaN
Na megvettem. De szartsem ér. Meddíg kell fejleszteni, hogy a gyíkembert is lefagyassza??? Mert eddíg csak a goblint sikerült lefagyasztanom vele.

KaszaN
Azthittem az csak megtanít rá. Azt nem mondta, hogy ad is kristályt. :o

A bejáratnál lévõ mester reszortja, csak 1 mocsári szörny szívet és 1 kis zafírt kell neki adni cserébe... különben 1000 pénzed bánja 😄

KaszaN
Megtudná valaki mondani, hogy holtalálom a fagyasztó kristályt?

Takanohana
nem sima csontváz harcosnál akadt el, hanem olyannál, amit fegyver nem sebez.

Kell ásó 😊
Ha már ott tartasz hogy a "fõboss" legyõzéséhez szükséges ruhákat gyûjtögeted, és harcos vagy, akkor egy csontváz harcos sem igazán okozhat gondot, a gyíkok más kérdés, fõleg ha többen vannak, de arra is rá lehet érezni. Én nem vagyok annyira elájulva a harcrendszertõl egyébként, az erõs csapás a lényeg...
Encore
Ne fejfára nézz, hanem elõtte a földre, ami más színû mint a talaj és akkor kiássa.
Hello!
A sírokat hogyan tudom kiásni? mert valamit mond de kiásni nem tudom:S
Elõre is köszi a segítséget!!!
grebber
Már megvan taktikázni kell bent a kapcsolokkal!

grebber
És azt mivel hogyan?Semmi ilyesmim nincs!

balee4
Az árny harcost nem is tudod sebezni, a tûz segítségével kell elintézni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
Már bánom hogy nem varázsló lettem!
Sajnos itt hiába hátrálok ez a csonti eddigi legbrutálabb ellenfél 😞
De majd csak átgörcsölöm magam valahogy! Max visszacsalom a terembe azt ott leverik a Don emberei<#eplus2>

Attól még nincs veszve minden. Igaz mellékküldi nem nagyon van, de különbözõ nehézségûek a katakombák, próbálkozz másiknál, vagy lehet tápolgatni egyéb módokon. Amúgy tényleg sok hátrálásba és visszatöltésbe került nekem is h a végére értem, ahhoz képest a fõellennél tökmind1 mire képeztél, mert átmegy akció játékba 😄

grebber
Most tartok ott hogy össze kell gyûjteni a fõboss legyõzéséhez való ruha darabokat.
És már biztos vagyok benne hogy nem igazán jól csináltam a karakteremet.
Merthogy most vagyok az elsõ ilyen db-nál a banditatábor hátuljában de van ott egy csonti Árny vezér meg két szörny esélyem nincs ellenük de még megkarcolni sem már a csonti is lezúz 2 ütéssel 😞

Ryleh
sziasztok
ehhez az allomanyhoz keresem a passt,sajna nem lelem..
akinek ez a verzio van meg kerem segitsen:

avg-rsn.by.korgx3.www.warez.safebr.com
5 db-bol all,de a RAR nal megakad a pass miatt.
koszonom

Nálam monostorba került és mikor nem volt körülötte senki, fejbelõttem számszeríjjal, meg se tudott mukkanni 😄