Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy érdekes, hogy a játék elején szinte minden küldetés megoldható többféleképpen, ellenben a végefelé ha nincs nálad pár varázstekercs akkor nem tudsz boldogulni pl.: a sír a monosotor mellett, ahova csak átlebegni lehet....vagy bizonyos csapdák a kriptákban... Mintha a vége felé sietni kellett volna és nem volt idõ alternatívákat csinálni....
Pár kérdés is felmerült:
- A városban van a fickó aki halálra dolgoztatja a kovácsát, azt hiszem fegyverekkel üzletel, zsebmetszéssel elloptam a ládája kulcsát, ki is írja ha ráviszem a kurzort, hogy xy láda kulcsa. Ellenben éjjel odamentem mikor nem volt ott, mégsem tudtam kinyitni a ládát, sem a pincébe vezetõ ajtót. Akkor hiába van nálam a kulcs, csak akkor tudom kinyitni a ládát, ha tanultam zártörést?
- mi van a szarkofágban? A városban, a kocsma melletti elsõ raktár, amit a négykezû lény õriz (szerintem õ Goro a Mortal Kombatból), ha felmegyünk a lépcsõn van egy zárt ajtó. Sajnos nem tanultam zártörést, fõleg nem több szinten így oda nem jutottam be, de az egyik melós szerint valami szarkofág van bent... Valaki be ment már oda? Mit talált?
Next PC upgrade: 2022
Nagy copás vóót.
UT3.exe - 4xAABOX/SSAA
A Catalyst AI a lényeg, ez figyeli mit inditunk es hackkerkedik a háttérben (korábban kikapcsoltam azért nem ment)
Oblivion.exe néven is probaltam, akkor is volt AA de az objektumok/fák/környezet nagyrésze egyszerüen eltünt, illetve átlátszó lett.
Win7-et is felraktom, es a legujabb catalyst, de lehet hogy ostmar xp alatt is menne <#dumcsi>#dumcsi>
Szóval 3-at Donnak, 4-et az ordernek csináltam meg.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Amúgy most a Don oldalán nyomom és harcosként sokkal könnyebb az elsõ fele, mint mágusként. Kérdés: Ha a Don oldalán minden küldetést megcsináltam, de a kikötõ városban úgy csinálom a négy "fõ küldetést", hogy kettõ ide, kettõ oda, akkor mindkét frakciónak lehetek a tagja, vagy egyiknek sem?
Nekem nem mûködik ez se...A gothic 3-ban volt antialias vagy mar ott is kiment a divantból?
Az nvidiahoz nchancer programot ajanlja.
Kellene egy kis segítség. Már a játék harmadik fejezetében járok, de még mindig nem találtam meg azt az embert akitõl tudnék pecséteket tanulni. Ha meg tudnátok mondani a nevét, és hogy hol van azt nagyon megköszönném.
De 36 óra volt össze-vissza. Bár ha nem használtam volna a teleport köveket,akkor biztos duplája lehetett volna.
Glory, Glory Man. United!
A viccet félretéve, kalandozással és nézelõdéssel megy az idõ szépen.
Azt viszont tudja valaki, látszik-e valahol, hogy a játékban hány óra van?
Cikk-Cakkban mész végig a szigeten v. mi? :)
Glory, Glory Man. United!
... a druidánál. Egy volt Patty apjának kincsében, egy pedig a Gyrgel vagy mi nevû szörnynél. Egyet a keleti templomban találsz.. ezeket a küldetéseket mind meg kellett kapjad így vagy úgy a második fejezetben. Egy meg a donnál van.. szóval az erõterekhez még csak menned sem kell.. amit sztem keversz, az a Don aranyhalma mögötti terület (itt valóban áll egy ogre, ettõl jobbra van egy rész ahová nem engednek be), és a Monostor hegybejárata, ahol az inkvizítor ácsingózik (amikor az elsõ fejezetbõl a másodikba léptél)..
Én is sok helyen voltam többször is magamtól bolyongva meg küldetések végett!
Nekem elsõ végigjátszásra 32,5 óra volt Don oldalán!
Persze elõbb ki kell nyitni a nagy kaput ami ide bevezet!