4439
-
krisztajo #3279 boos! Eddig nem próbáltam más felbontásban, de miután írtad igen. Visszavettem 1400-ra. Hát mit mondjak jobb lett, de még így sem az igazi.
Nekem 22 colos 16:10-es szélesvásznú monitorom van. Ez a felbontás a legjobb a legtöbb játékhoz.
Tudna még ennél nagyobbat is, de azt már én nem látnám!
totya4! Most raktam fel a magyarítást, úgyhogy az újratelepítést egy darabig biztos nem lépem meg. A fordítóknak írtam, kíváncsian várom, mit tudnak javasolni nekem.
Remélem létezik valami megoldás nagyobb felbontásra is!
n3o! Azzal már valószínűleg jól jársz. Úgy vettem észre minél kisebb a felbontás annál olvashatóbb a szöveg. Ez csak azért szomorú, mert a játék grafikailag 1680-ban volt a legszebb. -
MCI #3278 A banditáborból indulva az Bogart leverése után a sisak az első templomban lesz. térkép felső része. Ha csak ez hiányzik nem vetted észre a bejáratot, továbbmenve belehet jutni egy másik templomba is, az van a barlangrendszer távolabbi végén. Sok skorpió meg szöcske van ezen a területen.
Lebegés + telekinézis scroll legyen nálad. -
#3277 Nem lesz. Nem olyan nagy az (sajnos), hogy ne lehessen körbe szaladni :) Teleport kövekkel lehet majd gyorsabban közlekedni. -
#3276 Ennyit a szélesvásznú monitorokról, én maradok a szabványnál 19"-os LCD 1280x1024 kiváló.
Kérdés, bár lehet hülyeséget kérdezek :D Lesz ebben a játékban valami gyorsabb szállító eszköz? Vagy gyalog kell végigrohanni az egész térképet? :D -
totya4 #3275 Megnézném orig angollal, ha azzal is kicsi, akkor így jártál :} ha csak a magyarítással lesz kicsi, akkor fel kell venni a kapcsolatot a magyarítókkal hogy a betűméretet növeljék meg, vagy árulják el hogy lehet megnövelni, ha egyszer ők bele tudtak piszkálni.
Nekem 4:3-as képernyőn szuper volt az olvashatóság. -
#3274 na most nincs meg a titánpajzs 5. darabja, pedig azt hittem eddig, h mindenhol jártam... de nincs kedvem végigmászkálni az összes helyen szerintem a sisak hiányzik, ha van olyan..
ami megvan, aa nagyúr pajzsa, a mellvért darab, a láb és kézvért darab, meg a fejsze, meg valami kard is van..
mi kell még, és az melyik kriptában van?
-
#3273 más felbontással próbáltad?
az mondjuk nekem 4:3-mas képernyőm van, szóval az általa említett felbontás tök ismeretlen előttem. -
krisztajo #3272 Bocsi úgy látom nem jött össze, szóval 1680x1050. -
krisztajo #3271 Elkezdtem a játékot és egy kis segítség kéne.
16x1050-es felbontásban játszom és alig tudom elolvasni a szöveget (a magyarítás fent van).
A betűk rettentő vékonyak és egybefolynak.
Nálatok is volt ilyen. Lehet kezdeni valamit ezzel, vagy csak szokjam meg??? -
#3270 Igen megloptam, 5x meghallgattam mit mondott, és azt mondta, hogy nem akar tolvajt a szeme előtt látni. :D Köszi a tippet, van tréfa varázslatom pár :D
ui.: Bejött köszi :D -
Szuni #3269 Hm, pedig kéne a tagnak nyilatkozni, nem loptad meg véletlen vagy valami? Aki besértődik, nem áll veled szóba többet. Süss el egy tréfa varázslatot (tekercset), az szokott segíteni, de meg lehet ezt a küldetést úgy is oldani emlékeim szerint, hogy egyből a bűnösre "hibázol rá" jó érzékkel a városban csatangolva és ismerkedve. -
#3268 Üdv mindenkinek, nemrég kezdtem a Risen-t. Elakadtam egy küldetésnél.
A kikötőben vagyok, és 3 emberkét loptak meg, azokkal kellene beszélnem. 2 emberrel már tudtam beszélni, de prém kereskedővel nem, hiába megyek oda, az csak a könyvét bújja, erre nem tudtok valami megoldást? A kémet kellene lelepleznem 2 ember már elmondta, hogy kiket látott a háza tájékán a lopás napján. Pls help, nagyon nem szeretném előről kezdeni :D -
Csokis #3267 Tessék! -
#3266 Biztos most volt ár idejük!aki talál crack onlyt linkelheti :D -
Szuni #3265 Én is néztem. Vajon miért most jöttek ki vele, kicsit okafogyottá vált már.. Először azt hittem, valami elírás, de nem. -
ricsa008 #3264 Risen-RELOADED 1.88 GB
-
#3263 még egy kicsit le is tagadta, az igazi koromból...
mert ez nem is korom, csak fahamu... -
MCI #3262 Kérdés azoktól, akik már végigtolták:
Bossfight után creditlista és semmi outro mi történt a szigettel?
Vagy végig kell várni a stáblistát és utánna van? vagy majd megtudjuk a Risen 2-elején :)
-
#3261 Igaz, hogy az RPG-kben szokott lenni egy "optimális vonal" (sajnos), de ez egy szerepjáték, játssz és fejlessz, ahogy kedved van....
-
Kurt97 #3260 hali, elkezdtem a risen, már 14-es szintű vagyok, van benne munka szóval nem kezdewném újra már. a kérdésem, hogy nincs ehhez is valami olyan jó leírás, mint a gothic 2-höz, mert volt hozzá egy fantasztikus írás csak már nem találom... az érdekel hogy egyes fejezetekbe lépés előtt miket kell mindenképp csinálni/tanulni, miket érdemes választani, mikre érdemes fejleszteni stb. pl nem tudom hogy a kard mellé bevállalhatom a számszeríjat? mert ahhoz a számszeríj szintjét is kell fejleszteni de kéne az ügyesség is, nem tudom lesz-e elég pontom, hogy e mellett is elég pontom lesz erőre meg kard képességére stb. meg olvastam, hogy alchemy is kell majd, hogy növeljem a képességeimet ha már nem tanítanak tovább. vagy le tudnátok írni pár fontos dolgot? első fejezetben vagyok 14es szintű, kard - számszeríj, banditákhoz csatlakoztam nemrég. -
myers90 #3259 253 vagy? Ez ijesztő. :D -
#3258 pedig jó szám volt 240 éve...
amikor még én is csak 13 voltam.. -
#3257 Egyesek nemtudják értékelni az április 1-ét...-.- -
sanyiiiii #3256 YHBT -
#3255 mondjuk nekem erre egy rick astley szám jön be a youtube-ról.... -
myers90 #3254 Na így lesz az igazi. Csak tartsák meg, amit ígérnek és akkor ha talán az Arcania: Gothic Tale nem adná meg, ami mindenkinek kell, akkor majd ez!!!! -
#3253 Bejelentették a Risen 2-t!!! -
xerdi #3252 Zárnyitni Patty is megtanít 3. szinten, és az nem kasztfüggő, (igaz csak a 2. chapterben).
A balták közül már a 2. chapterben elérhetők a legjobbak (meg kell venni Oscar-tól), és két gyűrűvel már egész kevés befektetéssel (4. axe-level) pajzsos-baltás halálosztók lehetünk (az ultimate fegyver meg amúgyis balta).
A számszeríjnak a követelmény képessége erő, de a sebzés módosítója ügyesség.
Magas szintű kardot kovácsolni csak a későbbi chapterekben lehet, hiába van meg az alapanyag - mondjuk a berserker kardot meg lehet találni az első chapterben is, annál csak kevesebb (2) jobb van és a kardok követelmény-sebzés aránya rosszabb a baltáknál.
Aki az első chapterben akarja lenullázni az élővilágot és begyűjteni minden vackot, annak kötelező a zárnyitás + az a néhány elszórt zárnyitó scroll, aki ráér, az varázslattal is nyitogathat később (bár az a 15 skill pont nem vág a földhöz senkit...). -
krisztajo #3251 Hát igen!
Pff… hát én nem tudom nekem milyen verzióm van, még nem telepítettem.
Úgy kaptam, de nem legális.
Szóval elvileg foltozás után is indul az eredeti exével? Ez meglepő, nem jellemző ez mostanában. -
#3250 Nocsak, egy ismerős
Klasszikusnak mondható crack nincs a játékhoz (verziótól függetlenül), mini image-t kell daemon toolsba mountolni, illetve az erdeti lemezzel működik a játék.
Érdekes, hogy működik akkor is, ha a játék ISO-ban van, s a daemon toolsból indítod. -
krisztajo #3249 Egy lámatikus kérdésem lenne. Ha tényleg működik a folttal is a magyarítás akkor én is feltenném. De van hozzá való, tehát 1.10-es crak (én nem találtam sehol sem)???
Vagy nem kell és elindul anélkül is? Nem szeretnék úgy járni, hogy foltozom, aztán nem tudom elindítani. -
#3248 Nem vitaindítónak szántam a kommentet, a hunosítók is "valószínűleg" írják a magyarítás inkomatibilitását a legújabb patchel.
Nem merném állítani, hogy minden egyes mondat kifogástalanul magyar a patcelés után, de az biztos, hogy (nálam) működik, s még eddig nem találkoztam angol mondattal a játékban.
El kell távolítani a magyaritást, s a patchelés után visszarakni.
Első karakteremmel volt egy kellemetlen bug: a Keleti templomben, mikor a druidát kerestük, egy ajtón átlépve bedobott a játék egy szekrénybe, nagyon keservesen sikerült innen tovább lépnem, a patch telepítése főleg emiatt történt (no meg a Bogard-féle nem harcolok veled hozzáállás is ismerős) -
Gary #3247 Én még az első részben kipucoltam a szigetet. Minden elérhető szörnyet lekaszaboltam. Ha nem bírtam a döggel, trükköztem. Odacsaltam egy erős (és nem sebesülő) NPC-hez és hagytam, hogy csapkodja. A lényeg az volt, hogy az utolsó (amitől fölfordul) ütést én vigyem be.
Később rájöttem, hogy Fred jóbarát! :Ð
Azt a 100 pénzt simán megéri a csontváz idézése varázslat. Érdemes spájzolni is belőle, mert a zöld kristály őt nem szereti.
Persze, nem szabad bevinni a sűrűjébe, mert akkor hamar csak egy halom csont lesz belőle, de távolabb várakoztatni, majd odacsalni hozzá egyesével az ogrékat, gyíkokat és ketten csapkodni őket már sokkal mókásabb és lényegesen könnyebb! -
totya4 #3246 http://hunositokteam.weboldala.net/news.php
:) -
#3245 Nincs gond a patchel sem.
A javítás telepítése után ismét angol nyelvű lesz a felirat, de gond nélül újra lehet telepíteni a magyarítást (reinstall-install).
Nálam fönt van a patch, s a magyarítás is működik. -
#3244 thx -
totya4 #3243 Lefordították szorgalmas emberek.
link
Legújabb patch-el még nem kompatibilis. -
#3242 Pont, hogy nagyon jó hangulata van, talán nem olyan jó, mint a gothicoknak, de a mai játékokat agybafőbe veri hangulatilag..... -
#3241 Vagom hogy milyen stilusu. Nem azert nem szedtem le, hanem a videokon keresztul nem ereztem a hangulatat es feleslegesen nem akartam savszelesseget pazarolni, amig valami megerositest nem tud valaki nyujtani felole.
Amugy a magyar nyelvi fajlok merre talalhatok ? -
38tibi38 #3240 Na oké megutdtam h kel felvenni itemeket csak most mikor kinyirok egy állatot akkor kiakarom lootolni és bejönnek azok a kockák meg minden hogy mit tudok tőle kiszedni és ottsem tom melky gombbal kel felvenni xD