Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval az eredeti kérdés, kinél tudom növelni a rúna mágia pecsét képzettségem? néztem csomó mindenkit, de nem találtam megfelelõ embert
Vagy a fõküldi, mikor Mendoza beküld a hegy gyomrába, ott is elakadtam de találtam ilyen kis lyukat.
Szóval a 'csigavarázslat' nélkül is megoldhatóak ezek a küldik?
NPC-k listája
Lehetõleg ne a vulkán erõdben, mert ott betörtek a gyíkemberek és csomó mindenki meghalt..
Valaki nem tudna (Kérem az eredeti lemez-es hülyeség ellen) valamilyen patch-t adni?
Egyszerûen nem tudok belépni a játékba már napok óta holott semmi baja nem volt neki.
Most meg ezzel etet<#csodalk>#csodalk>hiába mountolom be nem reagál semmire.
Próbáltam 1 patcht de ez sem segített.
Akinek lenne valamilyen ötlete vagy olyan patch ami segítene örök hála.
Viszont nekem nem mutatja a tekercseket, papírokat. Bal kattra semmi, jobbra meg kilép az inventoryból. <#falbav>#falbav>
2. Ha nem találod,akkor úgy csináld, ahogy rosti mondta. Én speciel kapásból megöltem a nyomorultat, és mivel emlékeztem egy lezárt ajtóra a közelben, ezért oda mentem elõször és tényleg ott volt. Büszke voltam magamra. 😛
A csajt anál a toronynál találod ami az idefelé vezetõ uton volt nem ott ahol a tücskök vannak.Ha az emelkedõn mész a patakot elhagyva kövesd az utat mig elérsz a romhoz.
Ott az uton tovább mig a lefelé menõ lépcsõn le nem mész ott jobra lesz 1 lépcsõ lefelé a szirten balra 1 ajto.Fákja is van a falon.
1, A dokumentumokat, papírokat az inventoryban mivel tudom elolvasni?
2, Patty-t elrabolta Romanov Kapitány, és megkér, hogy adjam át neki a térképet. Adjam át neki, vagy öljem meg? meg akarom menteni Patty-t, de nem találom a celláját
A söprögetõs csávó valóban árul ilyen tekercset, kár, hogy addig nem áll velem szóba, míg Vitus nem küld hozzá.
Így maradt ez a cheat, onnan máris folyik tovább a sztori, a nyomozás közepénél tartok már.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Nekem is volt egy érdekes bugom: a kikötõnél egy ribit kellett hívnom az õrnek, és az meg nem tudta megkerülni a világítótornyot (amögött kellett találkozniuk) ehelyett átsétált a falon, utána visszaugrott 10 métert, aztán a tetõre repült és úgy próbálta megkerülni. Ezzel elszórakozott percekig, épp töltöttem volna vissza egy régebbi állást mire MEGKERÜLTE azt a szerencsétlen tornyot. 😊
Nekem is lenne viszont egy olyan kérdésem,hogy vissza szeretnék menni játszani (nem volt letörölve a játék,régen ment most nem megy) de nem enged belépni hiába lövöm be Deamonban a disc-et azt írja ki,hogy kérem az eredeti verziót<#conf>#conf>? valakinek lenne valamilyen ötlete megköszönném.
Emlékezeteim nem csalnak (márpedig nem sûrûn szoktak) lehet venni a söprögetõs csávónál...Neve carlos,Pedro nem jut eszembe<#rolleyes>#rolleyes>
Lényegében akinek elég sok köze volt a Monostorban történt holttesthez.
Ott lesz a szobáknál.
Mindenképp kellene lenni szabályos megoldásnak, még akkor is, ha most épp nincsen nálam semmilyen varázslat vagy gyûrû.
A bug ellen meg egy ilyen cheat még belefér.
:-)
Kijuthatnál csalás nélkül is (ha mondjuk van lebegés varázslatod), vagy akrobatikád (esetleg ilyen képzettséget adó gyûrûd).
Give It_Scr_Joke
Ha ez segít, akkor folytatom a játékot.
Elölrõl nem lenne kedvem kezdeni 😊
:-)
Nincs erre vmi cheat, hogy szerezzek egy ilyet?
Sikerült már az elején.
Vitussal nem tudok beszélni, mondván miért álljon szóba egy tolvajjal.
S szerintem már mindent megcsináltam amit lehetett itt ezen a részen.
10 almát is átadtam, Aricot arénában legyõztem, stb.
Olvastam, hogy más is elakadt ezen a ponton, s volt akinek valami cheat segített. Meg tudná mondani valaki, pontosan mit lehet tenni, hogy ne legyen itt vége a játéknak ?
Köszönöm.
Tehát harcos vagyok, és erõt tudok növelni meg a kard/fejsze fejlettséget fejleszteni bizonyos embereknél.
De életerõ, mana, ügyesség, stb. ezeket nem lehet? én legalábbis a karakterlapon nem látok ilyesmit.
A játék verziószámát hol tudom megnézni?
Vannak bugok is, de ezek már hozzátartoznak egy normális RPG-hez. 😄 Én 3 ajtón felteleportálós buggal találkoztam, és voltak egyéb gondok is, de ezek megnyiták az utat az ügyeskedésre, egy-egy játékhibát kihasználva. Kedvenc utitársam Fred életerejét pl. rendszeresen feltöltöttem a mentés/betöltés kombóval. A legtöbb helyre utánam is tudott jönni, tetszett,hogy tud ugrani, mászni - bár ez nem mindig jött össze. A szörnyek változatosak, nem idegesítõek (a Hamubestia morgását kivéve), felszedhetõ tárgy is van rengeteg - bár nagy részük felesleges! Tetszett, hogy harcosként is lehet varázsolni (tekercsekbõl).
Harcosként játszottam végig Don oldalán (ez szabadabb érzést adott), de mindent bejártam, minden küldit megcsináltam amit lehetett, és kiírtottam ez egész szigetet. Legközelebb Mágust indítok "semleges" oldalon.
A játék mindenre megtanít, mindent be kell járni, fel kell kutatni és nem lesz gond. Kardra fejlesztettem, ami szerintem jó döntés volt mert normális fejszét, számszeríjat sem találtam a játék során. Utóbbit egyébként nem is használtam, csak ahol muszáj volt.A végén már minden nagyobb szörny is 2 csapás volt (Ogre, Hamubestia, stb..), mondjuk Titán cuccokban már komolyabb kárt se tudtak tenni bennem. Az Inkvizítor csalódás volt (asszem 3at csaptam rá, de hozzám sem tudott szagolni), a bossharcokat meg nem szeretem, azt kár volt a végén (de az se volt nehéz).
Nehéz fokozaton vittem végig amúgy, így volt az igazi szerintem.
Összességében nekem ez az RPG nálam nagyon betalált. Várom a 2. részt nagyon, csak ne legyen nagy gépigénye! 😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Csak mert olvastam olyat mint ha 1 idõ után már nem:
"Személyesen a Dontól kapjuk meg, ha szavunkat adjuk az Inkvizíció nevében, hogy kifoszthatják azokat a templomokat, amiket eddig elfoglaltak."
Am ez az arany kristály korongok összegyûjtésénél kell csinálni.
de míg az inkvizíciónak egy rakás elõnye van, hogy mért oda kéne állni a banditáknak csak 2, igaz nincs jó meg rossz de a tettek alapján mégis csak a banditák tûnnek jobb embereknek az inkvizíciónál. Még 1 elõre haladott kérdés, az inkvizíció oldalán kell majd olyan dolgot csinálni ami már a "gonoszság" határán van?
Maradt 20 tanuló pontom és végig izgalmas, taktikus maradt a játék!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Igazából még nem tudom kinek az oldalán legyek mert az inkvizíciónál kecsegtetõ a rangonként új páncél, de mivel kardforgató vagyok így a banditáknál tudom csak megszerezni a 10-es szintû kardforgatást.
Csak azért kérdezem mert már itt az elején a "táborban" már lehet jónak kinézõ cuccokat venni de azért a képességeket se akarom elhanyagolni csak hát az is pénz amibõl nem túl sok akad, legalábbis az elején.