6068
  • Rolika16
    Ő meg a csapata fordította le eddig az összes Total War játékot.(Talán a Shogunt nem.)Oldaluk.
    Csak a medi2 lesz kiadva magyarul a cdprojekt jóvoltából. Az ETW pedig, mint olvastad - elérhető lesz ingyen.
  • Djuree
    ja és ha segíthetek az empire magyarításában, akkor szivesen besegítek, a mihamarabbi elkészülés reményében:)
    leginkább egységleírásokat fordítanék szivesen...
  • Djuree
    te cd projektes lennél?
    a med2 topikban írta valaki, hogy megkérdezte a cd projektet emailben, és azt a választ kapta, hogy ki lesz adva hivatalosan a med2 meg az empire is magyarul:S
    akkor mégsem? nem értem... vagy csak a med2 lesz? vagy az sem? én monjduk örülnék neki:)
  • Timur Lenk
    Sziasztok!

Tévedés, az Empire magyar kiadására nincs szerződésünk. A magyarítás letölthető lesz a weboldalunkon. Az elsőt néhány hét múlva tesszük elérhetővé - teljesen ingyen, ahogy azt korábban is tettük.

Timur Lenk
  • Djuree
    király! jó hogy ilyen is van benne.
  • TDantes
    Nálam se lassult be.

Viszont megjelent Napóleon! Franciákkal vagyok 1790 után, legyártottam egy sereget tábornokkal, és a neve: Bonaparte Napoleon.

Nagyon fasza, egyből sok csillagos tábornok.
  • Djuree
    ugyan nem sokat játszottam az említett dátum után már, de nekem nem lassult be. ..
  • Pierre75
    1760 után nem lassul be a strat.térkép? Ez jó hír. Köszi!

• gvarga12
    nem ertem mi bajotok van porgetni kell a gazdasagot
    ha nem vasarolsz akkor nem lesz a programozonak/forditonak penze
  • rexsimus
    Remélem, hogy a már meglévő angol Empire-ket valahogy majd le lehet magyarosítani, mer az úgy kicseszés lenne, hogy még egyszer meg kellene venni :(
  • Djuree
    úgyértem nincs ilyen lassulás amit te tapasztaltál:)
  • Djuree
    nekem nincs ilyen, eredeti verzióm van...
  • Djuree
    a cd projekt fogja kiadni magyarul év vége felé. nem lesz letölthető változata a magyarításnak, ahogy már a med2-höz sincs fent sehol, ezt is kiadja a cd projekt magyarul (meg is veszem).
    viszont remélem hogy az angol empire-t be lehet majd cserélni magyarra, vagy aki bemutatja az eredeti példányát az letöltheti a magyarítást hozzá steamen.
  • Rolika16
    Tényleg, ide úgy látom még senki se írta ezt...Total War Online - ETW magyarítás topikba írt Timur Lenk.:

Sziasztok!

Már elkezdtük az ETW magyarítását.
    A szövegfájlok mennyisége alapján azt kell mondanom: sosem fogunk vele elkészülni. :-)

Timur Lenk
  • Pierre75
    Akkor a Razor hibája, már csak az a kérdés, hogy az orig verzióban kiküszöbölték-e.
    Köszi!
  • Warton
    Én tapasztaltam ilyet a crackelt verzióval, most megpróbálom az eredetivel, hátha így már jó lesz.
  • Djuree
    megvannak!!! király, köszi. meg is jött a kedvem a játékhoz megint:D
  • Djuree
    meglesem, kösz ez jó 5let:)
  • Rolika16
    Custom battleban nem nézted még meg ? Mert, ha megvetted, akkor ott kéne lenniük.
  • Djuree
    ok, csak az a baj hogy még pénteken vettem az egységeket:)

de mind1 is, most is a med2-őt tolom, sokkal jobban tetszik. majd ha kiforrik rendesen az empire, meg lkesz pár jó mod akkor áttérek rá. de most a med2 nagyságrendekkel jobb...
  • Rolika16
    Nem adja oda egyből steam. Olyat is olvastam, hogy csak 10 óra után bírt velük játszani a csávó. De szerintem holnap már bírsz velük játszani.
    Kitartás.
  • Djuree
    nekem ott steam store van írva. akkor ezekszerint tényleg nem kaptam semmit a pénzemért:( fasza...qrva steam, többet tuti nem veszek semmit steamen, még jó hogy csak 700ft-om bánta...
  • rexsimus
    Steamben jobb klikk a játékon, tulajdonságok, és ott a végén van asszem a DLC, de aktiválás után újra kell indítani a steamet, hogy frissítse az infókat.
  • Djuree
    megvettem az extra egységeket a steamen.
    hol látom hogy tényleg megkaptam-e őket, ill. hogy bekerültek-e a játékba?
    mert gyanús nekem hogy nem kaptam meg őket:(
    azt írta a steam hogy küld majd emilt de nem küldött. a pénzt bezzeg levonták. paypal bácsival fizettem...
  • gvarga12
    OFF
    en meg felfedeztem magamnak Mount and Blade - et
    jo kis jatek foleg az 1200AD moddal, EU terkepen es igen van Magyarorszag is :)
    (epp masodik Endre a kiralyunk :) )
    grafika nem nagy szam, de a jatekelmeny az ott van
    ON

egyebkent ETW-ban nagyon idegesit hogy ilyen bugos, asszem pihentetem egy ideig
    pl. amig lesz mod amivel elerhetok a magyarok es jatszhatoak is rendesen
  • rexsimus
    A moddolás előtt raktam újra a programot, tehát nem ez lehet a gond, majd próbálkozok még, hátha, bár mondjuk annyira nem érdekelnek az amcsi protektorátusok, csak új anglia, esetleg amerika.
  • Matyóhímzés
    Sziasztok!
    Leszedtem Amergin altal linkelt modot, mivel Marokkoval szerettem volna jatszani, elotte probaltam mar masikat, de a FoW bug eleg idegesito volt. Nahszoval felrakom modot, elinditom jatekot, nincs FoW bug, nagy oromomben jatszom is fel orat, de amikor elerek a 12 korhoz, es raklikkelek end turn-re, hogy atlapjen 13.-ba, a jatek kifagy, es kidob az asztalra. Probaltam vagy 3-4szer, korabbi mentesel is, mindig ugyanez tortenik. :S
    Nemtom, hogy az alap jatek szarakodik-e, vagy a mod kavar be neki, de akkor minek a 12. korben kezdene?
  • Amergin
    Passz. Azt írtam le ami nálam segített. Talán egy reinstall segít.
    Azt tanúsíthatom, hogy nálam rendesen működik.

A másik modot nem próbáltam még... de lehet próbálkozni vele, hátha az jobban indul. Azért nem próbáltam, mert a cél csak az összes frakció játszhatóvá tétele volt és azt nekem ez is megoldotta.
    Ha megnézed ezeknek modoknak a fórumait sok játékos panaszkodik CTD-ra.
  • rexsimus
    Erről a modról van tapasztalatod, és mi a különbség a kettő között (amit te ajánlottál)
  • rexsimus
    Nem segített, hiába törlöm ki nem indul a kampány, és amikor kilépek ismét ott a fájl.
  • Amergin
    Ha csak az alapjáték volt fent akkor nem befolyásol semmit (elvileg).
    Az alulírott fájl törlése pedig nem csinál galibát, csak az options-t a játékban állíthatod be újra és az új kampány meg elindul.
  • rexsimus
    Csinálj róluk biztonsági9 másolatot: másold ki őket valahova, hogy ha netán kell, vissza tud rakni az eredetiket.
  • Forolto
    Köszönöm a linket.

Le is töltöttem,deeee a forumban megadott könytárban már volt egy olyan file,sőt kettő is.
    Nem akartam törölni öket,nem tudtam mit teszek vele.
  • rexsimus
    Kalózkodni csak akkor tudsz, ha háborúban állsz valakivel, és az ő kereskedelmi útvonalára csak simán ráküldöd a hajóidat.
  • rexsimus
    AHaaaaam, ez valahogy kimaradt. köszi, még annyi, hogy a régi mentéseimet befolyásolja ez a mod?
  • Seva
    Hello, csupán annyi kérédésem lenne, hogy a saját csatahajóimmal, miként kalózkodhatok a kereskedelmi útakon, mint a gép is teszi?
  • Amergin
    Documents and settings könyvtáron belül van egy rejtett könyvtára a játéknak (Application data\The Creative Assembly...), ahol van egy olyan file, hogy: preferences.empire_script.txt
    Na azt kell kitörölni és már indul is a kampány
  • rexsimus
    Ez érdekesen hangzik, csak az a baj, hogy ha azzal moddolom, nem indul el egy nagy kampány sem :(
  • Amergin
    Az "Early protectorates" annyiban más, hogy ott nem veszik át pár év múlva a gyarmatok irányítását a franciák, angolok meg a spanyolok, hanem a gyarmatok végig önállóak maradnak az anyaország protektorátusaként. Lehet velük kereskedni például. Vagy ügyes diplomáciával háborúzni lehet csak velük az anyaországukkal meg nem.
  • rexsimus
    Mi a különbség a két változat között, azonkívül, hogy amcsiban irányíthatom azokat a bizonyos államokat?