6068
  • Amergin
    Pfuj! A demokrácia fellegváraként ismert USA-t ilyen csúnyán megalázni...
  • Krisi94
    Hello!
    Nemrég vettem meg a játékot eredetiben. Eddig minden simán ment, azonban amikor amikor ma kezdte betölteni a játékot, egyszer csak kiírta, h az empire .exe hibát észlel ezért leáll. Ezt még vagy ötször eljátszotta, mire elegem lett. Ha valaki tudja a megoldást légyszi írjon, különben le kell minősítenem a játékot frizbinek.Előre is kösz
  • Warton

Csata New Yorknál, avagy az elbizakodott unió.

Elég érdekes csata volt, meg a gép stratégiája is nagyon furcsa volt. Nem érteni miért, de valamennyi lovasát (4-5 egység) simán neki zavarta a 700-800 gyalogosomnak a csata elején, azok persze péppé lőtték őket, anélkül, hogy akár egyetlen lovas is elérte volna a sorokat. Általában azt szokta csinálni, hogy borzasztó nagy ívben megkerüli a soraimat és hátulról támad. A lovasság elintézését követően a maradék militiáival már nem volt sok gond, meg szerencsére a végére még maradt két friss line infantrym a balszárnyon, akik elvégezték a piszkos munkát. Azt sajnálom, hogy nem volt még egy lovas egységem, mert akkor a 276 túlélő nem lett volna. Na mindegy, ezt követően az Usa el fogja veszíteni Pennsylvániát, talán még Virginiát is.
  • SH3
    PS3mat monitoron tolom, olcsó megoldás amíg nem lesz LCDTV :D És a gép is erre van kötve. Amúgyjah van bennevalami.
  • obe
    szerintem is..többek közt ezért nem veszek 22-es széles monitort, hiába vesztegetik olcsón, ha nativ felbontáson akarok játszani mint te, az isten vasa sem elég max futtatáson, márpedig nem vagyok hajlandó ocsmányabb képet nézni, mint amit a készítők teljes pompában megálmodtak...arról nem is beszélve hogy a 19-es csövesem nagyságrendekkel szebb színekben prezentál mint egy 22-es tn+film paneles...persze ez meg zabálja a powert, de én még nem váltok, 85 hz-es képét napokig tudom lesni szemfáradás nélkül
  • SH3
    Mivel 16:10es a monitorom 1680x1050ben mert az az optimális neki. Akkor lehet ehhoz erősebb vas kell.
  • obe
    attol függ mekkora felbontäson szeretned maxon tolni..viszonyitäskep: nälam 1280 x 1024-en minden ultra, 2 x anizo, 2x elsimi, miden effekt bekapcs(ssao, heat haze, stb)..igy röccmentes, ilyen hardveren: core 2 duo 3200 mhz, 2 gb ram, ati 4870 521 mb
  • SH3
    Mi olyan hihetetlen ebben? :) ;)
  • Amergin
    MAXON?
  • SH3
    Ennek a játéknak mi az ajánlott gépigénye? Mindenhol csak a minimumot találom... -.-" Szóval vki help, mi az a hardver amin reccenésmentesen elfut maxon? :D
  • Amergin
    Hátha van rajtam kívül más is, akinek eddig elég homály volt az egyes államformák előnye-hátránya.
  • rexsimus
    persze, több is, több sikerrel.
    De ez elég jónak tűnik
  • Djuree
    üdv!

van már valami módszer hogy lehessen menni a nem játszható népekkel?
  • obe
    köszönöm...az lett volna ugyis a megoldás kulcsa (steam), de mondom hátha találkozott valaki ilyen gonddal, pár nap tuti eltelik mire tisztázom hogy tényleg én vettem meg a játékot, és most szeretném másodszor feltelepíteni, és igen, csak egy acc-om van
  • Amergin
    Arrgh! LEHET alkotmányos monarchiát csinálni a királyságból, csak előbb köztársaságot kell csinálni és majd utána még egy forradalommal lehet elérni ezt az államformát...
    Vajon mi a fenének kellett ezt így csinálni? Miért nem lehet egyből?
  • Jani21
    A steam community oldaladon látszódnak a játékok, amelyek elvileg rajta vannak? Ez nagyon érdekes probléma, szerintem keresd fel a steam support-ot, ők biztos tudnak segíteni. Ilyen probléma esetén ők is ezt tanácsolják: link.
  • obe
    a pontos hibaüzenet pedig ez: duplicate cd key error...nem értem, nem új account-al léptem be friss steam telepítés után, hanem ami 2 éve megvan, a steam community fülnél írja is hogy 2007 okt 14 -e óta regisztrált vagyok...sajnos üres a my game list, és sajna a TF 2-re is ugyanezt a hibát írja...nem értem, nincs más acc-om
  • Jani21
    A pontosabb hibaüzenet jobb lenne, de szerintem a probléma az, hogy új account-ra próbálod regisztrálni a játékot (duplicate cd key error). Be kell jelentkezned arra az account-ra, amelyhez társítottad az első telepítéskor (már bejelentkezés után a MY GAMES fül alatt lévő listán ott kell lennie a játéknak) és ezután próbáld meg telepíteni.
  • ugribugri
    nekem sem volt gon

sőt a könyvtári verzióra is telepítettem a boltit, csak ott a mentéseket kellett törölnöm, mert a mentett állások nem működtek jól
  • rexsimus
    3945. kommentet olvasd el!
  • rexsimus
    Nekem két gépen is fent van, és simán engedte újratelepíteni win instal után.
  • csivavax
    Valaki nem tudja, hogy van e már kilátás magyarításra, vagy a magyar verzió megjelenésére?
    köszi!
  • obe
    srácok...609 db trójai kiírtása után ujra húztam a rendszert, mindent újra kellett telepítenem, szeretném felrakni az empires-t, legális példány: duplicate error...írja a steam:(

volt aki már újra rakta közületek, mi ilyenkor a leggyorsabb módja hogy újra játszhassak saját játékommal?...remélem nem telik napokba..köszi
  • sakkay
    Hm. Ez viszont érdekes..mármint ,hogy akkor is át állnak. Most Francia kampányt nyomok, sajnos megint elhaláloztak Luisék. Lemészárolták őket a rézbőrűek.
  • ugribugri
    Nem. Egyértelműen hadban állt velem, sőt blokádolta egy kikötőmet is. Valamint lerombolta egy bányámat.

igaz sokáig húztam a kritériumok teljesítését. De mikor teljesítettem, szó nélkül csatlakoztak.
  • sakkay
    Hali. A másik online oldalon már voltam zöld úr, de a viccet félretéve vh. fokozatban a gyarmatok segítségem nélkül mindig elpusztultak, ha életben tartottam őket, és elértem a kritériumokat, csatlakoztak..de soha nem fordultak ellenem. Ha lousiána elvesztette az utolsó kikötőjét, megszakította a kereskedelmi egyezményt , de ez természetes mert kikötő nélkül nem tud. Nem lehet , hogy ezt nézted el?
  • ugribugri
    A Franciákkal, vagy a Spanyolokkal is hasonló?
  • ugribugri
    próbáltam egyet az angolokkal, hogy nehezített-e az utolsó frissítés...
    Nos az Amerikai kolónia nem csatlakozott, hanem hadat üzent:)
  • Amergin
    Akkor ezexerint az, hogy a németekkel csak köztársaságra lehet váltani és alkotmányos monarchiára nem, az nem bug hanem fícsör
    Egyébként a gyarmatokkal játszva (pld. Lousiana) sem sikerül államformát váltani, mert a rebels az őslakos lesz és nem választhatóak, illetve a 13 kolóniánál meg megalakul a rebel US, csak az sem választható: csak leverni lehet őket...
  • a.carkey
    Az alkotmányos monarchia az királyság. :) Csak más feltételek között működik, mint mondjuk egy abszolutizmus. :)
  • Amergin
    Na most mi van?? Poroszokkal királyság van alapból ugyebár. Szeretnék alkotmányos monarchiát. Elkezdem szopatni a nemességet. Fellázadnak és kérdi melyik oldalra állsz? Mondom neki rebels.
    Nyernek és...
    ÉS MINDEN MARAD A RÉGIBEN!!! Ugyanúgy marad a királyság meg az uralkodó...
    Anyukád!
  • rexsimus
    1:eredeti?
    2:frissíts drivert,mert nekemis ilyen gondom volt,de az helyre rakta.
  • tasinho
  • tasinho
    Ezt mondod? Mert nem talalom
  • tasinho
    Obenak: Nem tudom mit pipaltam meg be az graphicsnel fel raktam ultra highra vagy mire es ott lent shadows 3 meg mindent es amikor indititottamm ujbol meg jelenik az iras es egy masodpercre a bevezeto video es azutan kilep es el kockasodik az egesz keprnyo olyan kis apro petyek jelenek meg a teljes kepernyomon.

Amerginek:Nem hiszem hog kitoroltem de megnezem :) csak most windows 7 esem van es olyan furcsa semmit nem kapok meg:)
  • Amergin
    A documents and settings\felhasználónév\application data\the creative assembly rejtett könyvtárat gondolom törölted...
    (csak a rend kedvéért mondom, mert alap)
  • obe
    attol nem lehet inditäsi gondja ha tul magas grafikai beällitäst alkalmaztäl..vajon milyen süketsegeket pipältäl meg be?...meg fökepp hol?
  • tasinho
    Felraktam az empire total wart elindult highon siman ment meg se akadt,es gondoltam akkor meg birja very highot es meg valami suketsegeket is be pipaltam es azota nem indul el a jatek,mr 4 x ujbol raktam de sajnos nem indul talan azert mert be taplalta a windows amit be allitottam?Kerlek segitsetek ha tudtok nagyon fontos nekem ez a jatek :((
  • Warton
    Ki van zárva, hogy megvegyem újra a Medieval II-t csak azért mert magyar.
  • rexsimus
    Találtam egy érdekes bugot: custom battle-tem gondoltam rakok be pár mozsárt ágyút is (nem jut eszembe az angol neve, amelyik nem kerekeken van), kicsit dimbes-dombos mappot választottam, jött is az ellen, lőttek az ágyúk, de néhány ágyúgolyó, ami túl nagy ívben csapódott be, nem tovább pattant, hanem hihetetlen sebességgel vissza, annyira gyorsak voltak, hogy nem is tudtam nyomon követni. :D