Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
De a játékoktól nem várjuk az el, hogy valódi MI irányítsa a dolgokat, de lehetne komolyabb, azaz még pár script-et belerakhattak volna a fejlesztõk, pl.: túlerõ ellen nem támad be vacak seregével, visszavonul akkor hazafelé megy és így tovább.
Kedvencem, építettem az országhatáron levõ útra egy max erõdöt majd bele fullos sereg. Ez a béna gép folyamatosan támadta sokkal gyengébb sereggel, már egyenesen zavart az egész.
Steam acc: kange82
Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en mûködik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
1.lépés Belépsz a steam-be
2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beírod hogy Hungarian Total War
4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Elõször ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
Minden új tagot nagy örömmel látunk!jkl
Majd amikor mutatnak nekem egy olyan sakkozó gépet, akit még egy gyerek is elver, ha rossz napja van és tanul a hibáiból, kétszer ugyanazt a trükköt nem kajálja meg. Sok-sok játék után el tud verni egy sakk szakköröst, majd pár év tanulás után egy nagymestert megszorít, majd hisztizve lefagy, NA akkor azt mondom hû ez egy AI!
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Ha erre lenne megfelelõ kapacitású gép, akkor realtimeban tudná összehasonlítani a csata jelenlegi állását a csillió elmentett változattal. És nyílván akkor a tapasztalat, csillag, morál, lõszer, szélirány, idõjárás és fûnövekedést is össze tudja hasonlítani, ha szükséges. =D
Persze úgy is simán meglehet a gyõzelem még a 200. kör elõtt, hogy kifejlõdés után állsz neki hódítani.
Én nem szeretem magam ilyesmivel szopatni. Minél nagyobb vagy annál könnyebb a játék, ezért elkezdek hódítani az elsõ körben, és nem is hagyom abba a játék végéig. A fejlesztés is gyorsabb, a pénz is több, a sereg is nagyobb, tehát nincs hátránya. Ha emberek ellen kéne játszani a begubózós félõs módszer halálos ítélet lenne, mivel ez egy stratégiai játék akkor jó, ha a leghatékonyabb módszert választod.
Szerintem sokkal jobb egy nagy erõs birodalommal játszani, amivel azt csinálsz amit jólesik, mint nyomorogni 3-4 tarományban.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Csak a már felvitt 10.000.000 lejátszott játszmából kiválasztja a jelen álláshoz legközelebb állókat és a gyõztes lépését meglépi.
Ezzel az erõvel multi csatákból felvinnénk 10.000.000-t és az AInak csak hasonlóan kellene mozgatni a seregeket, mint az azonos terepen, hasonló, vagy egyforma seregû gyõztes tette. Persze mondjuk félpercenként újra felmérnve az adatbázist... =)
A medve nem játék.
Különleges személyre (ellenfélre) szabott felkészítés után csak!! A gépet be kellett tanítani. Ha mással játszott volna újra kellett volna tanítani.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
elkezdtem a road to independence-t. a 2. részben nem lehet washington gyurkát bevinni semmi városba a fõtelepülésen kívül, mert lefagy a gém, kidob az asztalra:S
aztán a gép. támadta az egyik városom, brutál túlerõvel, loadolgattam hátha megverem a kis seregemmel, erre a 3. loadolásnál meg sem támadott, hanem elment másfelé, pedig esélyem sem volt:S
vagy annyira okos a gép, hogy tudja, hogy ha elvesztem a csatát úgyis loadolok, és inkább elment másfelé?😄😄
Waaaaaagh!
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Minél több tartományod van annál könnyebb.
Én az elején mindíg sereget gyártok.
Nem hiszem, hogy bárkinek igénye lenne arra, hogy lépésrõl lépésre megmond neki, mit csináljon.
Persze így is lehet, de azért egy kicsit túlzás tanácsnak, jó hogy nem csináltál neki menetrendet.
Esetleg elõírhatnád, hogy melyik körben mit kell vásárolni.
9. Csak kereskedelmi flottákat gyárts, azokat viszont folyamatosan. Behozzák az árukat. Legyél ott mindenütt!
Értelemszerû, hogy ezek után kerüld el a háborút a tengeri szállítási útvonalaidat veszélyeztetni képes hatalmakkal (GB, F, SP, Portugálok,
Marocco)
10. Bár a Poroszokkal és ráadásul az elején még nem annyira fontos, de mivel késõbb úgyis meg kell lépni átválthatsz már a legelején köztársaságra.
iSS!
1. köss szövetséget minden kis néppel, aki hajlik erre
2. köss szövetséget (+kereskedj) és törekedj a jó kapcsolatokra Svédországgal
3. Közben készülj a háborúra a litvánokkal és igen, a litvánok csatlós államait rohand le azonnal, amint azok hadat üzennek neked.
4. törekedj kicsi de ütõképes hadsereg összehozására már az elejétõl (fegyvernemek közti arány nagyon fontos)
5. minden erõforrást a katonai fejlesztésekbe és a szárazföldi hadsereg építésébe fektess.
6. Ha leépíted a hadsereged teljesen, attól a gép általában vérszemet kap szóval ne tegyél ilyet: max az amúgy is nélkülözhetõ/elavult egységeket számold fel, de a hadsereged gerincét ne. Folyomány--->
7. Nagyobb eséllyel éred el, hogy a természetes ellenségeid (ausztria és a litvánok) még elõtte egymásnak esnek és akkor neked SOKKAL könnyebb dolgod lesz bármelyik ellen.
8. Kerüld el a kétfrontos háborút. Próbálj békét kötni valamelyik támadóddal, hogy a másikra koncentrálhass! Általában várdd meg hogy a többiek robbantsanak ki háborút, mert így az õ szövetségesei nem mind fognak csatlakozni, míg a tieid inkább megteszik ezt, mert a gép kevésbé hajlamos cserben hagyni, ha te vagy a megtámadott. Esetleg eléred, hogy a támadód az egész világgal hadban álljon!<#hehe>#hehe> Osztrákokkal kvázi sikerült ilyet csinálnom a Litvánok ellen....
Kb ennyi.
iSS!
ott van az a rengeteg mod, amik mind javítanak az AI viselkedésén és a külföldi fórumok szerint sokkal jobbak, mint a gyáriak...
A nagyobb hadseregei nem semmisülnek meg csak 1-2 pofon után és elég idegesítõ üldözni a saját területemen, holott állandóan legyõzöm mégse lehet rávenni, hogy hazafelé meneküljön. Pedig a Rome total warban ezt már egész tûrhetõen meg tudták oldani...
iSS!
Rögtön nehezebb lenne. Olyan bonyolult ezt megcsinálni?<#nemtudom>#nemtudom>
iSS!
És a lényeg nem azon van, hogy okosabb avagy sem, hanem azon, hogy gyorsabb! 😊
Waaaaaagh!
Jelöltek:
-A Proper Empire
-Imperial Splendour
-DarthMod Empire
-The Rights of Man
Tapasztalata van valakinek a fenti modokkal?
Pld: stabilitás? nehézség? történelmi hûség?
Vagy van olyan mod amit nem soroltam fel de nagyon jó?
Eddig csak a brit, francia, spanyol protektorátusokat meghagyó minimod van fent.
iSS!
Annyit halottam hogy a Rome Total Wart magyarul fogják kiadni (el is távolittatták sok helyrõl a magyarítást hozzá)
Next PC upgrade: 2022
Vettem egy thai verziót, direkt kértem arcot, h. aktiválja mielõtt elküldi. Már akkor gyanús volt, mikor kibontottam és csak cd-kulcs volt, "új" steam account nem ..
Persze nem aktiválta a farok <#zavart2>#zavart2>
De a pénzem már visszaadta, úgyhogy van egy használhatatlan ETW példányom.
<#nyes>#nyes>
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Vki tud vmit arról, h a road to independencebe miért lép ki azután a csata után ahol bostonnál kell az angolok ellen harcolni ez a harmadik kiskampány.
A medve nem játék.
a demó elég szarul ment a gépemen, gondoltam már vannak peccsek amiktõl jobban fut, úgy is meg kell majd vennem, akkor miért ne most?😊 ...és tényleg mediumon már megy elég jól, még egy kis optimalizálás vagy graikai fájl hack és megy az high-on is😄
most már nem kezdek bele egy hadjáratba csak holnap.
tényleg valaki nem tud adni egy linket a mel gibson-os hazafi-hoz ahonnan leszedhetném (torrent is jó, csak jöjjön értelmes sebességgel)? megnézném szivesen😊
Waaaaaagh!