6068
  • wednes
    :D
    Én csak max 1900-ig tudom elképzelni a Total War játékokat. A klasszikus csatatéri felállás borul a 20.-ban, amire az egész játék építkezik.
  • obe
    tul modern korba sem erhet a jätek, tehät az empires utän nem sok lehetöseg marad elöre, bär egy 1840-es europai nepek forradalma, szabadsägharc (de az meg szinte csak nekünk jelentös) elkepzelhetö...szerintem idöben csak visszafele mehetünk, ami nem baj

egy vad ötletem lenne azert:
    - posztapokaliptikus jövö, uj orszägok, uj szövetsegek, semmi technika, vissza a szuro - vägo fegyverekhez, csak barkäcs modon, max kezifegyverek..(älmodik smile)
  • SZU
    No majd lesz egy North & South Total War, egy Inka Total War, World War I-II és Nuclear Total War! =)
  • sakkay
    Róma...azért mer hatalmas időt fog át, és sok komoly stratégia nincsen a római korról,és azért mert a mániám. Mellesleg kiegészítőknek, jöhetnének hozzá a görögök,de lehetne egybe is pl. ie.450-isz.450(76). És már meg is van oldva.. Ja, és végre szeretném már látni(a mindig ígért) grandiózus csatákat. Nálam 20-30 ezer fő fölött kezdődne.
  • tpalko99
    1: Az Ai-t kéne csiszolni, nem is kicsit.
    2: Diplomácián fejleszteni, átgondolni
    3: A Rome-t azért lehetne ujra kihozni, mert hiányoztak belöle a tengeri csaták.
    4: MTW-ből hiányzik a XV-XVIIsz. pedig elég izgi lenne.
  • wednes
    Nem rossz ötlet Afrika, bár inkább az Empire-höz tartozó nagyobb kiegészítőnek tudnám elképzelni, mint teljesen önálló játéknak. (Afrika gyarmatosításáért folyó verseny)
    Az új részek mindig új korszakot hoztak magukkal.
  • rexsimus
    Vagy vihetnél tovább az Empire időfonalát!
    Új helyszín? Hmm. AFRIKA :D
  • wednes
    Vagy lehetne Kína is, építhetnénk a Nagy Falat, ott ugye még lennének külső népek is.
    A Shogunnal szerintem az a baj, hogy 1 országra szorítja le a játékteret, gyakorlatilag egy belviszály. Az egységek se térhetnének el egymástól annyira.
    Vagy Mezopotámia területe Babilon, Asszír birodalom, hettiták, föníciaiak stb.
  • TDantes
    Szerintem semmi szükség nincs Rome 2-re. Minek? Mi lenne mégis benne? Körülbelül ugyanaz mint az Empire-ben, csak éppen ókoro köntösben...

A Rome csak azért mániája mindenkinek, mert az volt az első ,,új" Total War,

Akkor ennyi erővel a Rome 2 után majd legyen Medieval 3 is....

Új hadszíntér, új korszak kellene, szerintem.

Ókori görög ország is volt már... ott a Rome:Alexander...

Ázsia...az nem rossz ötlet, a Shogun 2 TW, az ötletes lenne.
  • obe
    tulajdonkeppen mär nagy kalapälni valo nincs is rajta, a jätek kesz, kijön 1-2 dcl azt csokolom, a napoleon majd tavasszal, az is patchel tuti...csak ilyen apro zavaro dolgokat orvosoljanak amit a generälis urak ezen az oldalon jeleztek (fontok, ikonok zagyvasäga, stb)..aztän jöhet 2011 ben a következök közül valamelyik:

1. TW Roma 2

2. TW äzsiai hadszinter közepkor

3. TW görög birodalom ideje
  • tpalko99
    hm, akkor most már az AI is a korabeli módon csatázik (vonalharc rulez) vagy még mindig össze-vissza vezeti a csapatokat (hegyibe nemes uraim)?
  • tpalko99
    Azt ugy hallottad az 1.5 az utolsó nagy patch. Több nem lesz, állítólag.
  • tpalko99
    Lehet, van patch külön. :)

Én csak azért nem teszem fel, mert olvastam, hogy vmit kavartak a hajók tulajdonságain és a legkisebb bárkával is rommá lehet lőni 3rd rate-t, ami kissé irreális.
  • geri9118
    Ja...Mer az "a világ legjobb istenverte gyalogsága" Bár játszhatnék vele...itt szenvedek, olvasom a régi kommenteket és folyik a nyálam :(
  • rexsimus
    Összes felbontáson rosszak a betűk, legalább is a kampányban, a menü már megjavult valahogy :)
  • troc
    olvastam már fórumon, hogy volt olyan steames, akinek 3. installra jött össze, mert a netes patch telepítés nem mindig sikerül.
  • troc
    nekem is vacakok a fontok 1280x1024-ben, de 1280x960-ban minden okés.
  • rexsimus
    Azon van. A patch előtt normális volt
  • wednes
    Próbálj futtatni pl: CCleaner-t. MOD volt fenn? Lehet ez az 1.5 patch mindenre érzékeny ami nem a szűz játékot jelenti.
  • SZU
    Felbontás állítása a monitorod optimális beállításához?
  • rexsimus
    Nekem az a problémám, hogy homályosak lettek a szövegek. Bármit állítgatok ugyan az marad. Valami tipp a hibára?

• gezmo
    Köszönöm, megpróbáltam, de sajnos így sem akar elindulni.
  • troc
    Töröld a ...Application Data\The Creative Assembly könyvtárat teljesen, majd utána indíst el a programot.
  • gezmo
    A helyzet, hogy 1.5 óta nekem sem indul el a játék pedig már újraraktam az egészet, de így sem működik...
  • Amergin
    Az Early American Colonization mod 2.2 verzióját feltelepítetted?
  • wednes
    Megvettem a játékot steamen, letöltöttem elindult.Aztán kipróbáltam a próbaverziós magyarítást, utána már nem indult hanem kidobott asztalra. :(
    Most megint letöltöm a játékot. Végül is nem tragédia egy ha nem megy a 5%-os magyarítás (lehet az 1.5patch miatt) csak a későbbiekben remélem nem lesz majd gond. :(
  • mnorbi
    4431 es hozzászolásban : 4. 1647-ban induló hadjárat: "Amerika kolonizálása" 6 európai és 5 féle indián nép választható.

Ezt hogy lehet elöhözni ? van 1.5 + warpath campaign is aktivalva steamen kersztul de iylen lehetöegem nincs....
  • BIKA95
    Lehet én már teszteltem az 5%-osat :D
  • wednes
    Már 96%-ba elhatároztam, hogy megveszem az Empire-t most a Steam-es akció keretében. (Nem hinném, hogy rövid időn belül 6750Ft alá esne a bolti ára se)
    Amin még hezitálok az a hozzá készülő magyarítás. Tudom, hogy dolgoznak rajta Timurék és már van is hozzá egy 5%-os próba verzió.
    A Steam-es verzióhoz lehet ezt használni ugye, meg persze ami idővel elkészül hozzá?
    A lényeg mivel ez a játék hosszabb távú kikapcsolódásra szólna(már az ára miatt is :) ) nem szeretném, azt, hogy a steam-en vásárolt angol nyelvű játékot aztán semmiféle módon nem tudom magyarrá varázsolni. Vagyis jobban járnék később egy magyar boltival. Mert ugye a steam-est később el se tudom adni, meg be se tudom cserélni egy HUN verzióra. Ez a veszély mondjuk csak akkor fenyegetne, ha hivatalos fordítást kapna a játék, mint pl: a Medieval II.
  • TDantes
    Aha...sok ezer más embernek meg semmi baja vele...sőt sokkal jobb lett.

Inkább nálad lesz a hiba.
  • sakkay
    Nincsen szerencséd..messze a legokosabb TW. játék lett az 1.5-el. A sógun óta nyomom, tudom miről beszélek(dehogy tudja)
  • obe
    a tegnapi patch-ot is felrakattad ?
  • Pluskast
    Ja meg annak a több ezer felhasználónak aki irogat a tw fórumba, hogy nem megy. Érdekes az 1.5 elött tudtam játszani most meg nem. Mindegy.... Hülyeség ezen keseregnem vagy véleményt nyilvánítanom tök felesleges befejeztem.
  • Beni521
    nekem sincs vele semmi problémám, a gép is okosabb -> a hiba az ön rendszerében van
  • TDantes
    Igen?Például mégis mit? Mondjuk hogy javítottak a gépi intelligencián?
  • Pluskast
    Nos ez most egyáltalán nem igaz. Ez az 1.5-ös patch ez nagyon nem jó. A készítők valamit nagyon elcsesztek a patch-ben...
  • obe
    NEM lehet megkerülni a steam-et, felejtsd el, nincs patch csomag külön !!!

..."ahogy olvasom eredeti v nem,eléggé gáz a game"...egyältalän nem gäz a game, ez több mint tulzäs, söt sarkitäs, kifejezetten FASZÄSAN fut, 100 %-os jätek meg nincs, mindig lehetne egy jätekon csiszolni valamit
  • Zsil
    fel kell e pakolni,1.1-tol 1.5 ig,vagy elég csak az 1.5?
  • Zsil
    ahogy olvasom eredeti v nem,eléggé gáz a game.
    Játszanék vele ennek ellenére de nem igazodok ki milyen patch kell.vagyis melyik?
  • Zsil
    sziasztok'steam-en kivul van e valami patch feltoltve?megkerulném a steamot,ha lehet...