6068
-
Zsil #4628 igen ez egy fos' -
uwu #4627 Mindannyian el vagytok tévedve, mert a shogun a legjobb total war.
Azóta csak hanyatlik a játék, kivéve a Rómát az nem lett annyira gagyi:D
-
#4626 Egy szaros sg.hu-s topic hsz. számaiból sikerült leszűrnöd, hogy egy játék szarabb mint a másik. Hadd gratuláljak! -
#4625 Szerintem meg foglalkozz a témával és ne a személyemmel.
(úgy csinálsz mintha te soha nem kaptál volna büntetőpontot.) -
bgabor #4624 A büntetőpontjaid leírásából nekem úgy tűnik hogy te sem foglalkozol különösebben mások kéréseivel. -
sakkay #4623 Ok megvan.
-
obe #4622 pedig online vagyok a communityn belül, igaz ob3hun héven, chuck norris logo-val..és igen, a spectactor megfigyelőt, nézőt jelent -
sakkay #4621 Obe néven nem találtalak. -
sakkay #4620 Szólnék én ha tudnám mi az . Gondolom3. néző.
-
rexsimus #4619 Benne vagyok a group-ba, csak GunMate néven :) -
obe #4618 én már rég beléptem a közösségbe, szólj hol tudok spectactorként végignézni egy multi csatát...köszi -
sakkay #4617 Nem vagy fent megnéztem,-
1.lépés Belépsz a steam-be
2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beírod hogy Hungarian Total War
4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Először ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek! Srácok mindenki lépjen be, könnyebb magyarokkal összehozni a multit. Mondjuk én is csak hetente 1-2 multit nyomok már, de így jobb. -
sakkay #4616 Dehogynem. Holnap este fent leszek. Ha fent vagy a hungarian total war groupban és ugyanez a neved bejelöllek igazolj vissza, aztán küldök meghívót csatára. Csak fogadd el, és már indul is. Majd megdumáljuk ott. -
rexsimus #4615 Nem vállalsz "élő" tanítást? :D -
sakkay #4614 A rejtett egység nagyon jó de nehéz beadni..kezdetnek gyalog line guárd fele fele 2-4 k.gyalog 2-3 lovas 2 ágyú vezér és gránátos..de csak ha tudsz rá figyelni..nehéz.
-
sakkay #4613 Viszont egy jó emberi játékos olyan jó , hogy nem tudod elképzelni. Hihetetlen csatákat lehet vívni. Én nagyon élvezem , hogy már látszanak stílusok a harctéren, ami néha országhoz is köthető. Pl. ismerek egy nagyon jó játékost ő mindig orosz -sok könnyű gyalog, lovas, tüzérség, és nem sok gyalogság kombináció. Nagyon eredményes, de más nem nagyon tudna szerintem mit kezdeni vele. Hát ezt tudtam így hirtelen. -
rexsimus #4612 Ez lett volna a köv, hogy a rejtett egységeket mennyire lehet használni? :D
Tüzérség fontos vagy elhanyagolható, tehát nem kell belőle 5-6 egység?
Kezdésnek milyne összeállítást ajánlsz? -
sakkay #4611 Egy rossz emberi játékos rosszabb mint a gép easyn. Továbbá a pszihológiát lehet használni pl. ha az egyik szárnyon nagyon aktív vagyok a másikon mozdítom a rejtett egységeket...és az ember nem vesz észre mindent mint a gép. Vagy érdemes egy tényleg rázós helyzetből kinézni mert akkor biztos , hogy ő a rázós helyre szenteli a figyelmét..stb. -
sakkay #4610 Ott is van némi fejlődés. Most pl az 1.4 óta megnövekedett a karabélyos lov. szerepe. De mindig működő taktika nincs..csak a rugalmasság de az alap. Persze alaptörvények vannak. -
rexsimus #4609 Pl ez! :D
Mennyire más a multi, mennyire lehet taktikázni egy ember ellen? Vannak-e kötelező taktikát, nyerő taktikák, és úgy általában miket szoktál használni? -
sakkay #4608 Ja bocs ez rexsimusnak szólt. -
sakkay #4607 Mondjad mire vagy kíváncsi, ha tudok válaszolok. Amúgy először úgyis az lesz nehéz , hogy nincsen pause. Csapkodtam az elején a p betűt mint egy állat. -
sakkay #4606 Soha nem játszok ranked battlet olyannal, aki még nem nagyon multizott.
Ennyi. -
obe #4605 köszi az invitálást, de ahhoz nekem sokat kell még gyakorolnom, szeretem hogy térképen is bogarászni kell közben..kellek a statisztikádba mi?..persze hogy csak tréfa
-
rexsimus #4604 Egy két tanácsot szívesen hallok, mert lassan el akarom kezdeni a multit is :) -
sakkay #4603 Nem tudom, de az nem lenne jó. Mármint a más jellegű adatok szempontjából.
Bár a multi nagyon más. pl Míg a kampányom szempontjából(és soha nem töltök vissza) majd 8-1 az arány a győztes csaták tekintetében, a multinál ez 4-1. Azért az nem ugyanaz. Bár az is igaz , hogy nyár közepe óta nem vesztettem multi csatát. Úgyhogy a mostani arány már jobb lenne. Amúgy ott most hagytam el a 100. ranked battlet. Ja igen gyertek a magyar csoportba, egyre több a magyar. Ha valakinek van kérdése multiról segítek. Húú ez az üzi nagyon arcos lett..bocsi -
#4602 Hangnem olyan mint amilyen a tied.
Azelőtt meg hogy hülyeségeket postolgatnál jó lenne utánanézni annak amiről beszélsz. Nem először fordul elő veled szemben ez a kérés.
-
obe #4601 az szép szám, te kis sztálin...akkor gondolom minden hullát számol, nem csak amit a kampányok során kaszáltál el, hanem amit multiban is megöltél...vajon azt is számolja ha csinálok egy costum csatát, és gép ellen játszom? -
obe #4600 természetesen én sem az acsik megszerzése miatt játszom, eddig is megvoltam nélküle...mexikóra kíváncsi leszek, érintve leszek, arrafelé is terjeszkedem -
sakkay #4599 13 achivment, és 906200. Kicsit elvisz a multi néha, de azért alakul.
És csak a nagy népeknek van lost vid. -
rexsimus #4598 Acsikkel nem foglalkozok, nem nagyon illik a játékba, szerintem.
Még csak bele-bele nézegettem, de nagyon hangulatos lett, főleg az új kezelőfelület, a nagy térképen :D
És tanúja voltam Mexikó megszületésének, igaz, pár körig élt a nemzet :) -
obe #4597 én hamarosan, a nyugati speciális egység csomaggal egyetemben megvásárlom
..nézi valaki a steam-en a statisztikáját?..ahogy nézem egy két achivment-ért vért kell pisálni : "kill 1 million people"..szerény kérés -
rexsimus #4596 Valaki rajtam kívül megvette a Warpath DLC-t? :) -
bgabor #4595 Pontosabban 9100-nál jár, és elnéztem a hsz-számot a keresőben. Előfordul.
Ezt a fajta hangnemet pedig inkább édesanyáddal szemben kellene alkalmaznod. -
#4594 Te melyik topicról beszélsz??
A Medieval 2 topic MOST jár 9500 hsz-nél és fél évvel a megjelenés után kb 5000 hsz volt benne... (2006 novemberben jelent meg és 2007 májusban járt 4900-hsznél)
Vagy ez is csak a szokásos csúsztatásod mint amikor a modokról beszélsz butaságokat kipróbálás nélkül? -
obe #4593 a jól beszél az TDantesnek szólt -
obe #4592 bizony jól beszél a kollega
sötét barom : (kiváncsi lennék a nick-ed választásakor mi volt a döntő érv a győztes név mellett , persze nem sértés, tényleg csak kiváncsi vagyok)
egy szó mint száz, ezen nem kell gondolkozni hogy megvedd e, én csak a rome-val ismertem meg a sorozatot, utólag vettem meg mindkettőt...a rome, és a medieval 2 után bekötött szemmel rendeltem meg előre a special forces kiadást, egy hangyányi kétségem sem volt hogy rosszul járok, pénzt dobok ki az ablakon, inkább sok száz órát bíbelődök vele, pl mindjárt neki is veselkedek izland elfogalásának 4 egység coroueor de bois-val valamint 2 mozsárágyú támogatásával
apropó egy kérdés srácok...amikor kipusztul egy nemzet, ha jól emlékszem csak egy üzenetpanel bukkan fel, pár néppel végeztem már, most éppen amerika búcsúzott a történelem színpadáról - meg is sirattam - de náluk már kisebb video indult el, ez akkor csak major államok esetén van, mert minor nemzeteknél az említett kép ugrik fel...vagy csak amerikaiak készítették a játékot? -
TDantes #4591 Na most például, Európában jelenleg én a franciákkal vagyok erős, meg a lengyel-litvánok. Vívtam velük egy durva háborút, elfoglaltam pár várost, és békét ajánlottam, elfogadták. Sőt, utána folyton elég szép pénzekért technológiát vettek tőlem...én meg bele mentem.
És egyszercsak...durr megtámadnak! Össze szedték magukat, megvették a technológiáimat és megtámadtak! Nagyon komoly! Nagy nehezen vissza verem a támadásait, majd Varsót ostrom alá veszem és olyan durva csata következett, hogy teljesen bele izzadtam. Igaz, persze az AI még mindig nem valami szuper, de igencsak kellet taktikázni, neki 1700 nekem 1100 emberem volt, a tüzérségben pedig kétszeres volt a túl ereje.
Mindezt szakadó esőben...remek volt, nagyon élveztem.
És utána, simán elfogadták ismét a béke ajánlatomat. Békét kötöttem, mert nekem is össze kell szednem magam, nincs elég pénzem, csak egy leharcolt seregem van a térségben...lefogadom amint ismét gyűjtenek sereget, ismét nekem esnek. De persze nem várok addig, én is gyűjtök sereget, és előbb lépek mint ők.
A török szövetségeseim akartak segíteni, hát nem jött nekik össze, jól elkalapálták őket.
A svéd szövetségeseim meg felbontották a szövetséget, nem akarnak lengyelek ellen harcolni, bezzeg fél orosz országot leigázták. Lehet emiatt, még egy ellenség nem kellet nekik.
Szóval ezek után, lehet más mondani, mint hogy ez egy nagyon fasza játék? -
TDantes #4590 Vagy inkább azt mutatja, hogy a sok ,,zseni" aki nem vette meg, szarozza, mert a warez verzió tényleg szar is. Ellenben aki megvette eredetiben, az szinte mind elégedett, mert egyre jobb és jobb a játék a patch-ek után...amit a warezesek nem fognak megtapasztalni, és oktalanul tovább szarozzák a játékot.
Most nem azért de az 1.5-ös Empire minden tekintetben messze felül múlja a Medieval-t.
Aztán, hogy mennyi a hozzászólás...hát tudod...a Barátok köztöt is sokan nézik, ott is sok a hozzászólás. Még is , egy rakás trágya az a sorozat. -
sakkay #4589 Ez inkább a steam durva hatása, hogy minden második ember eredetivel nyomja...nem hiszem , hogy kis országunkban ebben a témában, ennyit sikerült volna eladni (és a legutóbbi időkig totál használhatatlan volt a warez verzió)ezért hiányzik a tömeg ,szerintem a medinél az arány kb.20 az egyhez volt a warez javára. Ennyi a nagy titok..a steam nagyon bejött a warez ellen ez tény .Tudom ne mondjátok, én is utálom.