Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak még nem tudja kiket kéne velük megölni.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Ha van sereged, bármit meg lehet oldani.
Ha a meglévõ sereggel tudsz terjeszkedni, az új területek pár kör alatt elkezdhetnek adózni. Pénzt hozó dolgokat érdemes építeni, ha nincs hiány egyéb épületekbõl. Sok területrõl sok pénz jön. Indulj meg a sereggel, majd meglátod.
A sereg feloszlatása szerintem nagy hiba lenne, ugyanis a kiképzés is drága, és ha nagyobb leszel több katonára lesz szükséged. Ha most túl sok van, akkor megvan az az elõnyöd, hogy egy darabig nem kell újakat képezni.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Hm. Mennyi katonád van? Nem lehet hogy túl sok? Sok katona=sok fenntartási költség.
Köss kereskedelmi szerzõdést.
Nincs véletlenül le nullázva az adózás?
Kalózok? Ha a kereskedelmi utakon vannak, akkor csökken a bevétel.
Nálam 1790 környékén egy millióm van, és körönként 70 ezer a bevétel.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
A magyarítás állapotánál sokkal nagyobb bajnak érzem, hogy nincs magyar mod és nem is lesz. Lemondtak róla, mert az emergent frakciókként esetleg megcsinált Magyarország stabilan nem játszható, mert kihal a program.
A francos Napoleon kiegészítõ helyett (vagy mellett) inkább ezzel kéne foglalkozni, tisztelt játékfejlesztõk, hogy leprogramozni az emergent frakciók stabil játszhatóságát!
A MTW2-ben miért lehetett megcsinálni és itt meg miért nem lehet???<#rinya>#rinya>
Irgum-burgum!! <#boxer>#boxer>
iSS!
Megoldás: kalózok karibi területének elfoglalása és ezzel a kalózok kiírtása (alap sztem)
A blokád keményebb: nem avatkozhatsz bele, hacsak hadat nem üzensz te is (általában nem éri meg sztem)
Ha tartósan szopatják a kereskedelmi partneredet, akkor mond fel a megállapodást és kereskedj olyannal, aki nem háborúzik, vagy a kikötõit meg tudja védeni.
iSS!
Kb. tök magyarul írja ki a fejlesztések közül már 2nek is a leírását...
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Valakinek valami ötlete?
iSS!
Next PC upgrade: 2022
most a poroszokkal nyomom, és nincs minden kifejlesztve.
light infrantik, már vannak, és az ágyúknál az alsó kettõ még nincs kifejlesztve, de védekezésnél van akna. közvetlen az egységek elé tudom tenni, és csak az ellenkezõ irányba robban.
valamint a line infrantiknál, (eddig csak várban volt) mikor lerakattam velük a karókat az is robbant, pedig csata elõtt nem raktam le aknákat.
bár lehet ez bug is...😊
Ha ugyanazt a accountot használom egy másik gépen, amin fent van ETW. Tehát regisztrálva van...Akkor elvileg oda is feltelepíthetem nem de ?
iSS!
Szétvertem a lovasságot, erre csak lõdöznek még, közben a másik csapat eltûnt. Beletelt pár percbe, hogy rájöjjek, hogy a házban vannak 😊 Meglepõdtem.
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
.
Légyszi segítsetek!
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Annyi lenne a lényeg, hogy a kampánytérkép mehetne civilization fílingben, egyszerre lépkedne a két játékos, és amikor csata van, akkor az egyik játékos a saját seregét vezérli, a másik meg az aktuális ellenséges sereget.
Így nem lenne olyan, hogy másfél órát kell várni amíg a másik csatázik. Meg az az elõnye is meglenne, hogy nem lehetne az AI hülyeségeit kihasználni.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!