6068
-
#4708 építs templomot és születik magától. -
Gary13 #4707 Hi, hogy lehet papot "csinálni"? CSak azért mert erre még nem jöttemrá:). kössz. -
fuzesi12 #4706 hi
Valaki elmondaná melyik programmal tudnám átírni hogy melyik frakció mennyi pénzzel kezdene, és hogy hol? -
wednes #4705 A játék maga szervesen kapcsolódik a steamhez.
Tehát előállhat az az eset, (ha nem ingyenes hobbi fordítást adnak ki) hogy a bolti hunosított verziók mellé le lehet tölteni a magyarítást is steam frissítésként, mint pl a DOW2 esetében.
A legjobb eset mikor a hobbifordítás mindenkinek elérhető.
2. eset dobozos és steam-es honosítás.
3. legrosszabb eset csak a boltban kapható dobozos példányok lesznek magyarok.
4. végső rossz eset: Nem készül(el a) magyarítás. -
obe #4704 egyebkent ärult valaha is valamelyik kiado külön csak nyelvi fäjlokat, pl magyaritäst? -
wednes #4703 Hát majd meglátjuk, de remélem, hogy ha lesz magyar nyelv arra majd lehet frissíteni steam-en keresztül is hivatalosan, mint DOW2-nél. Én is síró görcsöt kapnék ha a legálisan vett játékomat később nem tudnám honosítani. -
#4702 Szerencsére vannak rendes emberek és majd lesznek nyelvi fájlok (feltéve ha lesz magyar nyelvű megjelenés) -
#4701 Biztosan nem fogom mégegyszer megvenni. Nyalják ki! -
#4700 Lehet ezt is magyarul fogják majd kiadni ha eddigi részeket kiadtak magyarul ez miért maradna ki? (Remélem így is lesz) -
obe #4699 passz, de ezt mär külön ugysem lehet megvenni, majd kijön kesöbb egy verzio amit megvehetsz jätekostol, ingye mär nincs többe -
Trantorius #4698 Hello
Valaki tudja hogy áll a magyarítás? -
rexsimus #4697 link -
#4696 szevasztok
melyik a legújabb patch a játékhoz és van hozzá crack ? -
ugribugri #4695 persze, hogy nem azokat is törni kell.... -
#4694 Nem tudjátok véletlenül, hogy tört játékkal működnek az eredeti kiegészítők? -
#4693 A patchhez is volt törés. -
#4692 csak ha ott peccseltél, akkor nem ment a game, nem? vagy hogy? -
#4691 Valszeg igen. Ez steam verzió de volt csarez is és ott ha peccseltem szintén kiirta balra. -
#4690 ha nem ír semmit, akkor gondolom v1.0 -
#4689 Főmenüben balra lent kiírja: most v1.5.0 Build 1267.9755 -
#4688 Meg lehet nézni a játékon belül, hogy melyik verzió van fent? Mert az RTW-nél meg lehetett, de itt ugyanott nem találok verziószámot. Csak hogy tudjam, emrt nem emlékszem peccseltem-e, és elég gyesza az AI. -
#4687 És a kaland ideje alatt a pápa vállalja a fenntartásukat. Az igazán dúrva krach akkor jön, ha vége a kampánynak és neked kell tovább fizetni őket. (érdemes velük egy csomó várat elfoglalni majd jó pénzért odaadni más államoknak (mindig különbözőnek) amibő lesz egy csomó tartalék lóvé)amíg nem kapják el a célultűzött várat majd feloszlatni a sereget és a herceget egyedül hazaküldeni:) -
obe #4686 azt remelem eszrevetted hogy ha kersztes sereged van, tehät amig keressztes zäszlo alatt masirozol, nagyon olcson tudsz toborozni speciälis egysegeket, pl: 120 pilgrim (valläsi fanatikus, gyenge morälnövelönek hasznälom, harc erteke mint kb paraszt) ära kb 40 florin, nehezlovag 8-800 florin heylett kb 150 penz...igy nem gond ha ezek dezertälnak, olcso potolni öket utközben -
CamelX #4685 Jaja, időérzék = kaput a TW sorozattól :D a királynőd meg nem eltűnt, hanem gondolom beleegyeztél valamelyik kör végén h valamelyik arisztokratához hozzáadod ;) város pedig = gazdasági épületek + milicia, kastély pedig = katonai épületek (istállók, barrakok, kovácsok) + hivatásos katonák. Ebbe minden lényeg benn van és majdnem mindegyik TW résznél így van -
#4684 Sikerült megoldanom, meg elfoglalnom a helyet. Csak mivel a sereg bent volt az ország közepén, és még le kellett utaznom a kikötőig, jópár rohadék otthagyta a sereget. Aztán örültem, amikor az 1000 fős seregemnek egy 300 fős akármivel kellett szembenéznie...De a lényeg, hogy megvan:) Még ezt a város/kastély dolgot nm teljesen értem, meg eltűnt a királynőm, vagy kim, de amúgy fel sem tűnik a játék előtt, hogy hopp, eltelt másfél óra :-D -
CamelX #4683 Mással nem találkoztam én még speciel pedig párszor végigtoltam minden technológiát kifejlesztve.
Medi2-ben meg érdemes nekiindulni a célvárosnak, mert ha csak saját érdekből hívod össze az olcsón vállalkozó nehézlovagokat és látják hogy nem a cél felé halad a hadjárat, akkor szépen lassan otthagyják a csapatodat és ez a Pápai reputációdnak se tesz jót :P -
#4682 Picit off. Medieval 2-ben amikor a pápa hív háborúzni, akkor megadott körön belül meg kell támadni a területet, vagy csak kell csinálni egy sereget? -
Metts #4681 De úgy értem milyen lehetőségek vannak.
2 ről tudok és a többi? Azokat valami technológiai árán tudom meg?
-
ugribugri #4680 Ha legalább egy körön keresztül nem mozdul a csapat akkor védekezéskor választhatod a csata előtt.
a szögesdrót a lovak ellen, a földsánc a lövészek ellen.... stb... -
Metts #4679 Valaki megmondaná hogy védekező eszközök (gyalogságnál) micsodák?:D Mármint mik vannak a rámpa és a korabeli "szögesdróton" kívül ?:D És hogy azokat mikor tudom majd alkalmazni.
-
#4678 Sziasztok,
Csak egy gyors kérdés:Az indián kieg-et tettem fel tegnap az Empire alá és nagyon csúnya lett az UI.Nem tetszik.Nem lehet valahogy visszaállítani a rendes UI-t az indiános részre is? -
CamelX #4677 Nagyképű népség, meg tegyük hozzá hogy mondhatni angol (+cári orosz :P) párti vagyok történelemben, ők meg ugyebár sose jöttek ki jól a flancicákkal a modern korig :D azzal nem dobálózok hogy "csigazabálók", mert imádom az éticsigát fűszeres vajas szósszal :D -
Amergin #4676 Nem szereted a franciákat? Pedig olyan kis helyesek. A főnökük meg a Napóleon olyan cuki pofa -
CamelX #4675 "Standalone expansion": azt írja hogy nem kell hozzá az original, de ha az fennvan akkor abba is bele lehet majd integrálni némelyik fícsört :)
Amúgy tetszenek nagyon az ígéretek. Ha már alapból az Empire szétpatchelt motorja lesz az alap, akkor sokat nem téveszthetnek mint a többi elcseszett 1.0-s verzióknál. Úgy tűnik a modderek ötletei is benne vannak rendesen, mint pl. az ellátmányozás és az AI módosítás, amit némelyik sikeresebb mod is úgy ahogy elért már.
Röviden: várom nagyon mint ahogy a többi részt is eddig, csak azt remélem hogy nem csak a franciák kapnak újítás halmokat, mert velük soha a büdös életbe nem lennék semmilyen játékban, és akkor el is mondtam róluk mindent :D -
Metts #4674 Van valahol olyan file ahol benne van hogy "melyik évben járok"?
Mert 1720 nál beakad és kifagy :S ==> átírom 1721-re:d
-
#4673 Ez ugye csak egy kieg lesz? -
sakkay #4672 Javaslom olvasd el a mellékelt int. címet (4old.) sok dolog benne van. Pl..2 hét egy kör. És végre megcsinálják az utánpótlási vonalat. -
Amergin #4671 Most van 1 kampány (Road to independence), a Napoleonban meg lesz 3, viszont cserébe nem lesz benne Grand Campaign (nem is lenne értelme).
Kiadják a bétaverziót mondjuk márciusban, lejön rá 6 peccs és 1 év múlva már játszható is lesz. Az 1796-os kampány tart 1-2 évig (gondolom 1 hét lesz egy kör..) és azalatt hiperrealiszikus módon ki lehet majd fejleszteni 40 féle új dolgot és meg lehet duplázni Franciaország ipari termelését, ha jól építkezel...
Elég szkeptikus vagyok. Túl kicsinek tartom az időszakot, amit felölel és túlságosan belemegy a részletekbe és leszűkíti a választási lehetőségeket. Mindemellett bizonytalan, hogy milyen újítások lesznek benne (persze nyilván grafikájában valamivel szebb lesz - combosabb gép is kell majd neki cserébe gondolom).
Kíváncs Fáncsi vagyok pld. hogy a jenkik hogy fogják megélni, hogy ebben a játékban nem választható, de még csak nem is szerepel se a 13 gyarmat, se az USA. -
sakkay #4670 Azt kell , hogy mondjam ,igen jó lesz. Ha a fele igaz.. -
sakkay #4669 Egy kis infó(nem is kicsi)
http://www.gamesradar.com/pc/napoleon-total-war/preview/napoleon-total-war-first-look/a-2009101510398948011/g-2009081915535505078
Felraktam a Napóleon fórumra is, de talán itt többen vagyunk.