Empire: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gallardo
én is végig csináltam de én se mehetek velük grand campaign-ba

Mind a négyet? Eredeti a game? ha igen nemtom' mi lehet a gond.

csak újra kellet raknom a gamet-et mert nem tom nektek,hogy van ,de nekem kilép ha akkor ha én akarom a csatát megvívni.Tököm kivan azúj patch-kel komolyan.

nekem lehet azért mûködik,mert grand-ben legyõztem õket már.

Érdekes. Én végigcsináltam az independence kampányt, utána mégse választhattam amerikát a grand kampányban.

iSS!

Köszi!
Megvolt és mûködik. örök hála.

többsegeben itt mindenkinek eredeti van, ugyhogy ebben en nem tudok segiteni<#shakehead>...steam-os cuccokkal nem szivesen hazardiroznek, egy game miatt lehet oda az acc-od...ez a jatek minimum 10x ujrajätszhato csak single-ben, mod-okrol, multirol nem is beszelve !!...szerintem ha mär kiprobältätok, vegyetek meg (tudom, a rohatt penz mindig)ha csak ez a jätekom lenne is evekig ellenek vele
Elõször végig kell csinálnod azt amit írtam, (négy részbõl áll) és aztán már lehetsz az Amcsikkal. Eltart egy ideig, az 1-2 rész gyakorlatilag oktatóként is felfogható.

Engem is érdekelne 😉
gallardo
üdv! Azt szeretném kérdezni hogy nem eredeti játékot hogy kell patch-elni?

Igen arról tudok.Grand Campaignre gondoltam.Ahol a népek választhatóak.

Köszi!
tessék: sound file
Van egy külön kampány. Independence campaign.

bizony😄
+5 nép.

Most jut eszembe.Nem sokat játszok vele sajna,de olyan kérdésem lenne,hogy érhetem el a játékban ,hogy az amcsikkal legyek?.Mindig meg akartam kérdezni ,csak kiment a fejembõl.

Bizony, és lesz egy csak nem dobozos kieg, indiánokkal 😄

2003-ban idõztem felétek, de most 500 km-re onnan... Köszi, hogy felteszed.
1.2-t és az 1.3-t feltéve, mit vettél észre, mennyit változott a helyzet az alap állapothoz képest?
Agresszívebb-e a gép VH-n (alap ver-nél ritkán támad, akkor sem vonva össze az erõit, hanem szétforgácsolva - ez változott-e)? A hangproblémák javítva lettek-e? (soundfix révén lett fegyverropogás, de pl. lovasrohamoknál elõszeretettel hagyott ki.)
most tart a 9. update-nél, verziószám: v1.4.0 1241.7895
már tölti, 9-10 óra kb, holnap délelõtt melóhelyrõl adok linket
Csak most vettem észre ,hogy patchelte😄
Ennyi infot kaptam róla

<->September 22, 2009 - Empire: Total War Update Released

Updates to Empire: Total War have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:

New Content

Two (2) new historical battles: Battle of Rossbach and Battle of Fontenoy. Both available in single player and multi player

Missile cavalry can now fire and reload whilst on the move

Balance Changes

Overhaul of naval balancing

Dragoons are available from higher building levels and now have fire by rank

Light Dragoons have gained longer range guns to allow them to skirmish better

Reworked cavalry costs to better reflect their value on the battlefield

Increase in cost to Windbusche Jaegers and Ferguson Rifles

Some improvements to projectile balancing

Balance improvements made to Road to Independence Episode 3

Fixes

Fix for auto unlimbering causing the attack order to terminate prematurely resulting in an inability to stop the unit from firing

Fix for troops on fort walls not using fort gun range when judging when to fire on enemy troops

Fix for fort guns using wrong targeting formula

Fixes to fort pathfinding and use of ropes

Multiplayer soft lock fixes

Fix crash in quotes table

Improved AI diplomacy

Cumulative updates to improve AI invasion behaviour

Added tooltips for alliance button in diplomacy

Bug fixes and improvements to AI counter offers

Improvements to AI diplomatic valuation of military access and alliances

Fix for wind sounds not working in naval battles

Fixed ship wakes not always working

Fixed disembarking subsets of armies and agents from navies

Fixed potential crash disembarking agents from navies

Fixed armies not being booted out of regions when losing military access gained by joining an ally in war

Improved AI diplomacy valuation of technologies

Fix for bug where general's unit for an upper class rebellion was coming from the region owning faction rather than the faction rebelling

Fixed reinforcements from unreachable positions

Fixed bug preventing disembarking

Balance of power fix for attack of opportunity

Fixed bug that was causing issues with embarking an army containing multiple characters

Minor tweak to stop some ship sails endlessly play furling sound

Fixed path blocked bug

Diplomacy counter-offer improvements

Fix for fast forward not working as intended on some PCs. Will always speed up if camera is still, if camera moves fast forward will be as fast as possible on each PC

meglátom, nekiállok azért, ha felment szólok<#hawaii>..de ha szombathely fele jársz egy pendriveal a kezedben könnyebb lenne<#idiota>
Sajna nekem sincs más ötletem.
Legfeljebb megvárom a Napoleon-t, az úgy is jobban érdekel.
Azért köszönet a jó szándékért!
ajaj, azt hittem valami pár megás file lesz ez, erre 800 mb😞...ezt mire feltölti nekem egy nap kb😞...más ötlet?
Az alapjáték alapból hányas verziójú? 1...?

Köszi! Ha lehet az addat.hu-ra vagy a megaupload-ra tedd fel, mert onnan viszonylag gyorsan le is tudom szedni.
ha hazaerek fellököm (kb 19 ora)
Ezt írja: however a file of the same was found. no update done since contents do not match vagyis megtalálja ezen a néven, de nem egyezik. Vki fel tudná tenni vhová ezt a file-t: sounds_sfx.pack?
Ugyanez nálam is a gond: old file not found (patch_mod_sfx.pack) holott ott a könyvtárban.
Ha találsz rá megoldást, jelezd/jelezétek.
Már letöltöttem a patcheket csak még nem raktam fel... old file not found okat jelez... :/

De köszi majd valahogy megoldom
felpeccselted, vagy az 1.0 val játszol?..ha az utóbbi, akkor a gond továbbra is megmarad...az 1.0 szaggatott így a kampánytérképen, nekem is ezt produkálta, - ati 4870 es vga val - míg ki nem jött pár javítás, most már folyamatos a kép
Akkor a játékkal lesz gond, nem a gépeddel, mert nagy térképen nem kéne szaggatnia.

Nem eredeti
-
Geforce 9600 GT
C2 d E 4500
2 Gb ddr2 ram
Windows xp sp2

Eredeti? Plusz milyen géped van?

köszi.

De van még egy kérdésem...
nem értem hogy miért akad a játék (fõleg ha hajóra kattintok) a hadjárat térképen, lowon-n van de nagy egységekkel, és csatában nem lagzok de hadjárat térképen meg minden kattintás után akad eggyet :/
Azok nem kalózok lesznek az országok, hanem kalózkodnak az útvonalon. Te is így tudsz kalózkodni, természetesen hadüzenettel viszononzva.

az 200 kör, böven elegnek kell lenni, megha tökölsz is...a nagy kampäny is 3o tartomäny elfoglaläsäval er veget (persze, a megfelelök elfoglaläsäval)

a magyaritäs meg csak 5 %-näl tart, felejtö egy ideig, de iden mär ne szamolj vele

hät igen, ha megtämadod, az ältäban a hadüzenet😊...meggondolnado kinek ugrazs neki, pläne az elejen, ältaläban 1-2 körig ül rajt a kereskedelmi vonalon, ha gyenge vagy es nem akarsz häborut, hagyd majd elmegy, pläne nem kell kockäztatni ha csak pärszäz arany folyik be azon az uton

+ kérdezném még hogy ha beállnak hajóval a kereskedelmi utvonalra akkor kalozok lesznek, és csökken a bevételem, de ha meg akarom támadni õket akkor miért az ország ellen kell hadat üzennem ? Mert akkor nem éri meg támadni a kalózokat ^^ (Ez csak akkor van ha egy nép hajója állja el az utat)

+
A magyarítás hogyan áll esetleg linket tudni valaki adni a fordító oldalhoz?
Na az jó lessz ^^
amúgy feltûnt hogy csak 100 év a limit, ez nem rövid egy kicsit? mert én már 1714 be vok...
Igen lesz.Hármas sortüzet tudsz majd adni .
már tölti
Még a játék elején tartok, de lesz olyan technológia hogy az elsõ sor legugol és így dupla sortüzet lehet leadni? Egyáltalán van olyan ?
Holnap update, és info egy fizetõs kiegrõl.

A városom mellett megállt egy ellenséges sereg. Kitámadtam a városból, de a csata térképen nem az én seregem háta mögött van a város, hanem az ellenség mögött! Természetesen azonnal elbarikádozta magát a házakban, nekem meg nincs tûzérségem...
Gondolom a meccs elõtt pénzt dobtak fel és mivel én támadtam, nekik jutott a térfél választás<#hehe> Végül egy kis barbatrükkel megoldottam a dolgot, de viccen kívül: erre azért oda kellett volna figyelni a készítõknek.

iSS!

a játék elmenti vhova alapból a screenshotokat?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

ez is azzal jár h idegesítõ üzeneteket kapok ha van vmi esemény amik megszakítják a nem steames játékaimat? (Fallout 3-ba elég sokat kezdhettem elölrõl mert jött egy "Join Hõsök" meg "Hõsködjünk" meg minden szar üzenet mert régen beléptem a Day of Defeat Hungarian Community-be... és kivágott a játékból és nem jött vissza o_O)

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

a.carkey
Ezt a játékot - ha már tudták, hogy Napi lesz a kieg - úgy kellett volna belõni, hogy:

Kezdõdik 1680 (vagy 1648 után), és végzõdik 1789 (1776). És máris az egységpalettát sem kellett volna azonnal elsütni (ls. britek), mert így nagyon kis változás lesz majd Napoleon korához képest (pl. brit oldalon) és amik eddig kijöttek is tk. skinbeli különbségek, nem több. Így viszont simán át lehetett volna lépni egyik twbõl a másikba.

Annyira hiányolom ezeket:
😄

A medve nem játék.

Hát igen. Semmi sem tökéletes<#hehe>
Talán majd a Napoleonban elérnek a fiúk idáig is...
Egyébként én úgy oldanám meg, hogy csak csapatszállító hajóval (egy új hajófajta) lehetne katonákat vinni, pld 2 katonai egység / hajó.
Aztán vagy megsemmisül a tengeri csatában vagy nem...<#nevetes1>

iSS!

Az is vicces, amikor egy pár hajós flottád elviszi az 1000 fõs seregedet. Út közben jön egy csata, a hajóid fele odavész, a másik fele tök lukas, de gyõztes vagy. De egy fia szárazföldi patkány sem borul a vízbe a csata közben.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

1.3.1 Build 1139.2308
Azért az se mindegy, hogy mit keresel googlen. Pacth passz,mert Steam-es és magától letölti .