6068
-
#4748 A Napoleonos kiegészítőnek lesz lemezes változata? -
Berv #4747 van egy fehér tenyér, pacsizz bele, oszt' megállnak... -
#4746 Guard -
ugribugri #4745 Ha egy helyben állnak és várják az ellent, és úgy lőnek, nem fut utána viszont, ha egyszer is adsz parancsot a tüzelésre lövik még a koporsóban is őket... -
sakkay #4744 Eredeti? Ha igen az 1.5 patch fenn van gondolom. Ha minden ok, néha néha ilyen előfordul, de állandóan nem lehetne. -
morfologus001 #4743 Persze énis gondoltam rá, de ugyanúgy utánafut... -
sakkay #4742 DE. Az arra van..ha elfut az ellen nem fut utána. -
Metts #4741 Egyszerűen nem támadtatsz velük hanem azok automatice lőnek:D
Vagy lehet hogy az a kis védőpajzs ha van egyáltalán arra jó, de kétlem
-
morfologus001 #4740 Hali,
Azt, hogy tudom megoldani, hogy csatáknál a lőfegyveres egységek hadrendben maradjanak, ha visszavonul az ellenség mindig üldözni kezdik. -
#4739 Nyilván van fent egy régebbi mod. Töröld a modot, patcheld fel és menni fog. Én is szoptam vele, miután újból elővettem pár hónap után és fent volt egy régebbi mod. -
obe #4738 #4722 -
geri9118 #4737 hey embörök! végre van erőmű, ami viszi a gamet:D az lenne a kérdésem, hogy hol tartja ez az elmentett csatákat. mármint, hogy kampány csata után arra a kameraikonra kattintottam és elmentettem. Akkor az replay? és ha igen hol van? Előre is köszi:) -
TDantes #4736 Én indítottam egyett, de valami külföldi gyerek jött, és nem értettem mit magyaráz...magyar jöjjön azzal tudok szót érteni...mellesleg azelső körben lefagyott, vagy nem tudom mi lett ...öt percig állt a játék az első kör végén mikor a kalózok jönnek. Most ki lépett a másik fél, vagy nem tudom mi volt. Meguntam a várakozást, és befejeztem. -
rexsimus #4735 Én mennék, de nincs időm most rá :( -
BIKA95 #4734 Mennék én de ne indul a game megprobálom ujratenni hát ha jólesz. -
TDantes #4733 Én aktiváltam a multi kampányt, akar valaki jönni? Úgy kéne hogy előtte érdemes megdumálni a dolgokat. -
#4732 Ehh, nem értenek ezek a játékokhoz...
Úgy kéne csinálni, hogy a stratégiai térkép realtime egy időben mindkét pléjernek, mint a Civilizationben, és _minden_ csata, ami a pléjerekkel történik, az PvP. Ha egymással csatáznak, akkor egyértelmű, ha meg nem, akkor az egyik irányítaná a saját seregét, a másik a gépét. Így senkinek nem kéne várakoznia, lehetne egymást orrba-szájba szopatni, és kurvára nem kéne hozzá semmi extra, csak az elhatározás. Nem hiszem el, hogy két emberes multit olyan baszott nehéz lenne összehozni...
De hát nem én vagyok a producer... -
rexsimus #4731 Elindult a multi béte! :)
Valaki ki fogja próbálni vagy már próbálja? :) -
Hunor1 #4730 Hi Anulu!
Lehet hogy annyiban lesz RISK stílus hogy nem lesz gazdasági része?..Nincsenek kereskedelmi egyességek stb. Mondjuk egy jó dipló nagyon kell majd. A compi csaták szimulálva lesznek(bár ez most is ígyvan)
és csak amikor a játékosok összefutnak az lesz 3D-s..t6alán..
Mindegy nem sokára jönnek majd a hírek a bétából! -
#4729 Már nem azért, de a képeket megnézve mi a kampány mapen ami "Risk Style"? :D
Látok egy chat részt és kész.
Mindegy, ha ez megvalósul, az nagyon jó lesz.
A Genghis Khan óta vágyom valami hasonlóra. -
#4728 Kampány multiplayer az Empire-ben
Végre. lehet felíratkozni rá. -
Trantorius #4727 Kösz, végül töröltem majd feltettem ujra(mert beszart,azért is kérdeztem, mert az én verziomnak nincs uninstallja->ezért a mappáját kellett törölnöm és féltem hogy a mentéseket is törlöm,de megmaradtak. -
sakkay #4726 na? -
sakkay #4725 Tedd láthatóvá a rejtett fájlokat csak akkor jön elő ha jól emlékszem
c:\Users\"neved"\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Empire\save_games\ -
obe #4724 akkor nem eredeti a példányod -
Trantorius #4723 Nem találom sehol sem. -
obe #4722 steam/steamapps/common/empires -
TDantes #4721 Azt hiszem a Steam mappában ment valahol. -
Trantorius #4720 Hello
Az Empire hova menti a játékállást? -
#4719 Meghalt a svéd király és egy ilyen ablakot dobott rám a gép és Nagy.Britannia megtámadott és az osztrákok felmondták a szövetséget.
-
TDantes #4718 Ja igen, ha azt akarod köztársaság legyen=nép adóját vedd fel, ha alkotmányos monarchiót akarsz akkor a nemesek adóját vedd fel. -
Gary13 #4717 Hi, hogyan lehet alkotmányos monarchiára váltani absolut monarchiából?
Vagy csak köztásrsaságból lehet arra váltani? -
Braveheart #4716 Remek ez a játék, feltelepítem (45 perc) majd elindítom, steam elkezdni szedni a patchet, írja, hogy fél óra és játszhatok... na ez volt kb 2 és fél órája, és sztem még legalább fél óra míg leszedi. Nevetséges. -
TDantes #4715 Államforma váltás, köztársaságra. Mindenhol kikapcsolod az adózást, kikéve a fő tartományodban, ott maximumra viszed. Ha ígyteszel fellázadnak, három kör múlva pedig választhatsz, ha fellázadnak ,hogy a rebbelisek vagy király mellé állsz. Állj a lázadók mellé, foglald el a fővárost, és már köztársaság is van -
Trantorius #4714 Hogy lehet átállni másik államformára?(Elég rosz az angolom ezért valszeg jópár funkciót még nem vettem észre)
Jópár körön át építettem kikötőket,bányákat,farmokat és műhelyeket de ugyan ugy 5-ön stagnált a gazdasági jelző. -
TDantes #4713 Azért lázadnak mert reform kell nekik. Vagy építkezel olyat amitől jókedvük lesz, (lebontod az iskolát, helyére olyat ami a jó kedvüket növeli) de ez nem olyan jó ötlet. Egyszerűbb átállni köztársaságra, akkor már nem nyígnak annyit a reformok miatt.
A gazdasági mutatót egyszerűen: fejleszd a gazdaságot. -
rexsimus #4712 Eredeti?
A törtnek a szokása, hogy kifagy bizonyos pontokon.
(Ha tört nem tudunk segíteni, mert aki itt van [néha], mind megvettük) -
Trantorius #4711 Az ország neve Moroco és nem Ottomán.
Még két dolog felmerült bennem:
1. Hogy lehet a gazdasági mutatót növelni?(Ahol táblázatba irja ki a katonaság, gazdaság,tengerészet és tanultság szintjét a többi országhoz képest)
2. Egy csomo régio azért lázad mert valami Clamour of Reform-ot(Piros zászló a jele a régió panelnél) akarnak, de nekem gözöm sincs ez mi és hogy hogy tudnék ezen segíteni. -
Trantorius #4710 Hello
Lenne egy kis gondom:
Spanyolország alatt afrikában van egy birodalom Ottomán ha jól rémlik, ahányszor elfoglalom lefagy a játék, elfehéredik a képernyő és kilép.
Ilyen még nem volt velem soha, Ausztriával vagyok,már megvan a balkán, francia o. és spanyolország is, és idegesit hogy az a kis rész nincs meg Észak-Afrikából. -
Gary13 #4709 ok kössz