Empire: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Én tegnap késõ este csináltam egy reinstallt de csak majd délután tudom megnézni, hogy volt e értelme. A Sega fórumon mondtak olyat, hogy ha felraktál hozzá modot akkor szarakodhat és nekem fent volt egy mod szvsz majd meglátom...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ilyet én nem tapasztaltam, de az eddigi játékhoz képest bug mentes az biztos...persze lesz egy- két kis hiba a játék során de az belefér.<#vigyor4>

hmmm...a kutatásoknál egyszer én is összekeverve találtam a felsõ ikonokat, ez igaz...de azóta nem találkoztam más gonddal...a mai frissítés valami ágyú bug-ot javított...de összességében már nincs nagy hiba benne, olyan meg pláne nem, ami úgy akadályozná a játékmenetet hogy játszhatatlan lenne..persze akinek 1.5 után is kilép asztalra annak ez nem vigasz

gallardo
tudom, az 1.5 van fenn és sajnos nekem ebben is vannak bugok rendesen. eddig semmi különös, de azért még is csak zavaró(pl.: egyes üzeneteknél hiába kattintok a pipára nem lép ki, a kutatásoknál öszze-vissza keveri a képeket meg ilyenek...)

hányszor leírtuk már, az eredeti, tehát 1.0 verzió hemzseg a hibától, felrakod, egybõl rátolja az összes peccset automatikusan

egyébként épp most frissít újra a steam, a héten ez a második frissítés már
gallardo
én most vettem meg az eredetit és sajnos több benne a bug mint a törtben.

nälam nincs gond<#nemtudom>...ugye ne kerdezzek olyan hülyeseget hogy peccs utän restart steam akinel nem müxik ?
Nekemis ez a gond 😞

Nyugi néhány embernél elõfordult, itt néz körül.-http://fbl.jatekok.hu/forum/viewtopic.php?f=24&t=399&start=3560

Pluskast
De milyen szar patch már az ami elbassza az eddig tökéletesen mûködõ játékomat???<#boxer><#falbav>

ah, ez nem jó hír, épp most rendeltem meg Ámerikábó', h. nekem is meglegyen eredetiben.

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Pluskast
Na szép kis új patch. El sem indúl a játék kivág, hogy az ETW exe hibát észlelt ezért leáll. Mielött bárki mondaná a játékom totál eredeti bolti verzió!

Veheted. A játék alap keretein belül minden hibát kijavítottak, és az egyik legjobb lett. Tényleg megéri.

Pluskast
Ez a peccs már kijött??? Mert ha igen akkor ha haza értem egybõl megnézem, hogy a steam felrakta é már 😊

hmm. Ez is eszembe jutott, de reméltem, hogy nem ez a baj. Meg szeretném venni a játékot, csak per pillanat nem áll elég pénz a rendelkezésemre, mert kell másra is(Tudjátok hogy megy ez: asszony, sör, egyetem, sör, sör sör...<#vigyor> )Meg szeretem a megvásárlás elõtt azért tesztelni a játékokat...Szart én sem akarok megvenni, a demó pedig nem a legjobb szerintem...Szóval: Megéri megvenni? És a konfigon el is megy RENDESEN akkor már?

És kösz a segítséget!
Hooogyne! Peersze hogy!
Letöltöd ezt, a megfelelõ fájlokat felülírod vele és máris lehetsz a dicsõ amerikai szabadságharcosokkal!
<#hehe>

iSS!

üdv. lehet vhogy amerikaiakkal lenni grand campaign-ba?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Nem csak kiadó, hanem stílus függõ is. Pl. a stratégiák bizony ilyenek.(nem rts. baromságokra gondolok, vagy call of-okra, azokat nagyon egyszerû jól megcsinálni, de egy komoly str. nagyon bonyolult) Minden komoly strat. kijövetelkor egyszerûen nem elégé tesztelt. Gondolják majd a játékosok megcsinálják és jeleznek. A pénz meg jön..

Na jó kiadója válogatja, hogy mit enged meg magának meg a fejlesztõ csapatának, meg hogy milyen üzletpolitikát folytat. De ez nem hinném, hogy számít már MOST, amikor is teljesen rendben van a játék és az 1.5-tel, még a régi motorosoknak is (nekem<#hehe>) sikerült még élvezetesebbé tenni a játékot a MI feljavításával.
Gyakorlatilag szerintem ÍGY is (ahogy most lett az 1.5 után) akarták kiadni eredetileg, mert most lett 100%-os a játékélmény és akkor MOST (2009.10.01-én) jelent volna meg... nem vagyok róla meggyõzõdve, hogy úgy jobban jártunk volna. Eddig sem volt ez "szar" játék, csak olyan ami még nem tökéletes. Mostmár az.<#worship>

iSS!

ok,de azt ne add be hogy igy jonnek ki a jatekok,azert ez nem igaz,h minden jatek játszhatatlan az 1.o as verzioval.

ok h javit a patch es kell is...de ne már...

Üdvözlet!

jobb ha hozzäszoksz, majdnem minden jätek igy jön ki mär<#shakehead>..de leszämitva az 1.0-äs verziot, ami botränyos ällapotu volt, az elsö 1-2 peccs hamar rendbe vägta, ha jol emlekszem 2 heten belül kijött mind2, azota semmi komoly hiba, most meg mär nem is talälkozni semmilyen hibäval (legaläbbis nälam)

ez a jövö, sietni kell a kiadässal mert nem bir värni a juzer, azt majd menet közben lehet kalapälni...megertelek mert az 1.0 verzioval en is vert hugyoztam, de värtam türelmesen 2 hetet es jätszhattam is
ás akkor ez igy rendben van?veszel egy eredeti gamet,és a 1o.patchel elviselhetö lesz,nevetséges,szánalmas,és felháborito és lehuzás

uh medieval 2 vissza....

Üdvözlet!

mär irtam pärszor, ha nem eredeti es 1.0-äs az tele van buggal, chras-el stb, a mostani verzio a 10. frissites !!
Ha nem eredeti a játék akkor azért. Nekemis ez volt de amióta megvettem nem irt ki semmiféle readot.

Na-na Zsil. Vagy nincs meg eredetiben,(és nem játszottál az 1.5) vagy a gépedben van a hiba...a harmadik verziót nem mondom, mert nem akarlak megsérteni.

??...mi szar?...1.5-el mär nem sok hibät/bugot tudok emliteni
megvan az eredeti,de sajnos ugyanolyan hulladák az egász.botrányosan szar a játék

Üdvözlet!

Nekem az a bajom, hogy bár a menü bejön, az intró meg semmi nem szaggat, a menü is mûkszik gyorsan, mikor elkezdenék gamelni, akkor kivág asztalra és kidob egy hibaüzenetet, hogy az adott memóriaterületen nem végezhetõ el a parancs:read. <#nemtudom>A konfigom:Intel Core 2 Duo(2.00GHz,1.99GHz) NvidiaGeForce 9600GT 512 MB VRAM meg 1 GB RAM..tán DDR2-es. Lehet az utóbbi a gond? XP-nél elvileg elég a többi meg far better a minimum gépigénynél...
Én is gondolkodom rajta 2. steam játék megvételén, történetesen errõl a játékról van szó. 😊
Elég egyszerû dolog a vásárlás. A legtöbb bank kártyával lehet vásárolni. Nekem Visa-m van. Tedd fel a steam-et ha még nem tetted volna meg, és regisztrálj. Ehhez a reghez fogja csapni a megvásárolt játékokat. Ha ezen túl vagy jöhet a vásárlás. Ha megvan a szükséges bankkártya akkor 2 perc az egész. Értelem szerûen kitölteni a rublikákat. Itt azért egy kis segítség: vásárlás a steam-en

gallardo
Üdv! Nem teljesen ide tartozik de most hogy féláron kínálják a játékot arra készülök hogy meg vegyem életem elsõ eredeti játékát. Szóval valaki elmagyarázhtná hogy hogyan a legyegyszerûbb a steam-es vásárlás(amilyen bankkártyákat ott felsorolt nekem egy sincsen).

Hát nemtudom mi lelte az Empiremet de amiota felülirtam nemakarja elinditani :/

Scouser
vagyis Ctrl-Del, mert fizikiailag nincs mit kidobnod😊

You\'ll Never Walk Alone

köszi,akkor még mindig kuka....

Üdvözlet!

Scouser
Szvsz felejtsd el, nem fog menni. Egyébként most STEAM-en féláron lehet megvenni. Megéri egyébként...

You\'ll Never Walk Alone

sziasztok'egy kis info kéne nekem.Mikor megjelent a game probáltam,de a sok hiba és bug megkeseritette az élményt.
most szeretném ujra elovenni.
A nagy kérdés a patch'mit javasoltok?van e valami összefoglaló patch,ami ok?
steam,et mellozném,mert nem tudom mi az...
hagyoményos patch káne valahonnan.
nem eredeti....a game

köszi

Üdvözlet!

Az ,hogy minden frakció választható ,azt hogyérted?😄
kb nálam ugyan azok vannak akik eddig.

ÉS ne felejtsük el, hogy most féláron van a játék a Steamen!!!!!

Ha minden igaz a bugjavítás mellett tovább erõsödött az AI az 1.5-ben!
E ölöm e bódottá! <#vigyor2>
Min javít az 1.5 peccs?
Egy kis meglepi a peccs mellé: Opcionálisan választható startpos modok!
1. Minden frakció választható
2. Késõi kampány (1783-1825)
3. "Emergent" népek játszhatóak! A Late campaign-ban, köztük a MAGYAR IS!!! Persze "láttam én már karón varjút", de állítólag ez más<#hehe> A 284-es post nagyon biztató...
4. 1647-ban induló hadjárat: "Amerika kolonizálása" 6 európai és 5 féle indián nép választható.

iSS!

nekem nem tûnt el, alap óta elérhetõ, pedig újra kellett raknom késõbb, épp most képzem bulkeley regimentjét a franciák oldalán...hmmm, pedig ha jól olvasom, ez az új DCL pont az a 6 egységet + 3 at tartalmazza ami az alap óta megvan<#nemtudom>
Na szóval... az elõzõ hozzászólásom után nyomtam tovább és rájöttem, hogy elhamarkodottan alottam véleményt.<#sniffles>
A játék sokkal nehezebb lett<#eljen> És nem igaz, hogy csak az emberi játékosokat "szopatják". Szívatják azok egymást is <#nyes>
Bár történelmileg extrémnek tûnik, de ott próbál lecsapni az MI, ahol a legsebezhetõbb vagy <#worship>
És ha hadban álltok minden képességét beveti, hogy legyõzzön és ebben nagyon jól jön a most már tényleg nagyon jól mûködõ tengeri invázió! Remekül használja a gép! A britekkel a marathák is hadban álltak és mire felülkerekedtem a briteken, akkor vettem észre, hogy a marathák már elõttem elfoglalták a britek összes karib-tengeri gyarmatát!!!<#wow1> YESSSS!
Nagyom megerõsödött a gép, hála a jóistennek! Persze így is meg lehet verni, de sokkal élvezetesebb<#finom>
És most látom tölti a steam az újabb frissítést, már alig várom!<#eplus2>

iSS!

lehet hogy a patch is ludas, de az osztrák birodalom hard/very hard fokozaton kemény melo😞...gyakorlatilag mindenhonnan basztatják õket,gondolom már nem hajlandó senki békét kötni veled, maradt egy megoldás: ellentámadás a gyenge pontjaikon gerilla módon: gyengén õrzött városokra csapj le, adj el minden épületét, és ajánld egybõl visszavételre akitõl elszedted, így lesz pénzed, plusz az ellen is megtorpan egy idõre
Te még nem hallottál a híres porosz tunéziai hadtestrõl?
SZEG007
hát ez már nonszensz, miaz hogy lenygelek 4 régiobol fentertanak 6 hatseregre valo katonát, én meg 11 régiobol nem tudok két hadseregre valot eltartani osztrákokkal de olyannyira hogy még leamortizált épületekre, meg utánpotlás legyártására is több köröket kell várnom és csak a szerencsén mult hogy eddig nem kaptam ki mert minden létezö szomszédommal hadba állok

franciák rendszeresen küldenek 1 hadsereget,poroszok gyujtogatják, meg ostromolják Drezdát Prágát, és környékét, lengyelek sziléziát és környékét néha bécset, meg Pozsoinyt is beütik, mig oroszok baszogatnak bulgáriába csak a törököktöl nem kell tartanom, de ez igy totál képtelenslég kb 10x s tulerövel szembe már nem tudok mit kezdeni hard fokozaton csak védekezni pusztán azért mert szinte semmi bevételem nincs, mondjuk a kereskedelmi kikötöimet is poroszok tartják blokád alatt, nem akárhonnan Tunéziábol hát beszarás ez az uj patch.

Hali az 1.4 óta nem találom a spec egységeket a régi, itt a fórumon leírt módszerrel nem lehet elõ csalni. van valakinek ötlete?
peccs ota azt sem mutatja hogy a katonäidnak mekkora a lötävja csata közben, eddig piros ives vonallal jelezte (nekem tetszett, hasznos volt)...viszont tetszik a fömenü uj indiän zeneje, valamint a strategiai terkep alatt is uj zene szol, sokkal korhüebb
bazza
Kicsit korábbra vette a Krími háborút a gép. 😊

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

A peccs óta csinál "érdekes" dolgokat a progi<#vigyor3>
Oroszokkal vagyok most épp 1705 körül. Anglia kereskedelmet ajánl, elfogadom. Rá két körre hadat üzen és partra száll na hol? Nem Szentpétervár környékén, nem is északon, hanem a Fekete tengerrõl a Grúziától északra lévõ tartományomban. Nem szar? Mennyire életszerû ez?
Mert ha a törökök szállnak partra (akikkel hadban állok az elejétõl kezdve), akkor azt mondom ügyes!
Egymást viszont érdekes módon nem szopatják így a gépi játékosok...
Nem az a gond, hogy nehezebb a játék, mert minél nehezebb annál jobb. Az a baj, hogy ilyen életszerûtlen, logikátlan, csak az emberi játékosok szopatására irányuló hülyeségekkel gondolták a fejesztõk, hogy "benehezítik" a játékot. Egyébként 1 körön keresztül volt Angliáé az a tartomány...<#hehe>

iSS!

Lehet , hogy a seregre vagy kattintva,(nyomj rá külön is a flotta szóra) nem a flottára. Vagy esetleg, ha piros terület vesz körbe, kattintsál a szélébe és akkor át tudsz menni a blokádon (de gond. nem errõl van szó)

Sziasztok!

Láma kérdés: A tanuló kampányban annál a résznél ahol hajóra kéne szállni és megtámadni egy francia kikötõvárost Amerikában (talán a második része a kampánynak) valamiért csak egy nagyon kicsi sávban lehet mozgatni a flottámat. Minden más küldetést megcsináltam rajta csak ez az egy hiányzik de kb csak 5 hajóhosszt mozog a flotta egy kis sávban. Valakinek volt már ilyen problémája?
most,hogy újra raktam ,ha csak azt játszom le tényleg nem adja be õket.
Valszeg egy teljes játékot lekell játszani a game-el,hogy beadja.Ill lekell õket gyõzni sztm.