6068
  • Pretorian
    Boldog Karajcsont!

Egyebkent nemtom ki latta, de felig idetartozik: a Medieval 2 alap most 2,5 euro a Steam-en.
  • sakkay
  • obe
    hadvezér urak, boldog karácsonyt, és tartsátok mindig szárazon a puskaport
  • rexsimus
    Egyből települ. Azért egy Steam újraindítás nem árt utána :)
  • Pyriel
    Sziasztok, ha megveszek a steam-en egy DLC-t, ami meg is történt, hogy lehet telepíteni?
  • Wanted
    Nem tudtok a darth modhoz egy gyorsabb linket?
    Ez 50k-val jön.
  • sakkay
    Szívesen.
  • grebber
    Majd amikor a magyar verzió lesz ennyi majd megveszem!
  • rexsimus
    A steamen most féláron van a játék, 6 841 Forint!
  • Marknagy
    Ok köszi felraktam a Darh mod DUMC modot és elég sokat javít tényleg.Ezzel sokkal realisztikusabb a játék köszi még1x!
  • sakkay
    Ez részben tartalmaz vanilla módot is, bár én new hajót nem láttam , csak máshogy kinézőt. Viszont a szárazföldiek közül sok az új.
  • a.carkey
    Nem is agresszív, hanem többet bírnak a csapatai, mint kéne.
  • Marknagy
    Értem.Hát kösz ezzel elleszek egy darabig.De bocs, hogy pofátlan leszek, nem ismertek esetleg olyan módot amivel +egységeket szerezhetek?Hallottam valami Vanilla mod vagy mi a fene, abban +70 szárazföldi és +30 hajó volt.
  • sakkay
    Irokézek voltak, sok egység nem látszott csak közvetlen közelről és, három hadseregben jöttek folyamatosan... egyszerre nem voltak szerintem többen soha 6-7000-nél én meg 3-4000 emberrel voltam.Azt hiszem 3400.
  • sakkay
    Szerencsém volt..
  • TDantes
    14000? Basszus, és nem szart be alatta a gép, hogy ennyi egységet kellet megjelenítenie?
  • sakkay
    Az alap egység létszám 300-350 de van 500 fős is. Múltkor 14000!!!! volt az ellen.De az átlag csatákban is az összlétszám 7-8000 ember.
  • sakkay
    Ez az. Már van frissítése de elég elsőre ez is 2.5 giga.
    http://www.yourbittorrent.com/torrent/653985/DMUC_4_0_Full_Installer.exe.html
  • Marknagy
    Köszi szépen!
    Esetleg nem tudjátok, hogy melyik az a mod amellyel növelem a katonák létszámát, mármint,hogy pl:150 fő helyett 300 fő egy egység?
  • sakkay
    Darh mod DUMC verzió
    http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=317039
  • rexsimus
    Neveket nem tudok, de itt szemezgess! :)
  • Marknagy
    Üdv mindenki!
    Nem rég vettem meg a játékot és meg kell,hogy mondjam:Nem rossz! De lehetne jobb is. Annó a Medievalt játszottam módokkal és elég sokat javítottak rajta. Szóval ha kérhetném akkor valaki meg adna pár módot (nevüket, hol lehet őket letölteni, mit javítanak) Előre is köszönöm!
  • sakkay
    Igen gyengébb. És a gép még egyéb bónuszt is ad, de...mivel a vezérek bónuszával és a veteránokra való vigyázással a gép nem törődik, csak az ember, ezt simán lehet kompenzálni, csak figyelni kell.Ez is + kihívás.
  • sakkay
    helyes helyes...
  • Berv
    ...mondjuk ott is vh játszom, de ez már tényleg egyéni perverzió....
    Én szintén ilyesmi ...
  • TDantes
    Így van, igaz, mert csak így van benne kihívás. De a kihívás ne az legyen, hogy baromira agresszív lett a gép. Mert ez nem is kihívás, hanem csak bosszantás inkább.

Ja, meg, hogy Vh-n az én embereimnek mintha gyengébb lenne a morálja.
  • sakkay
    Én meg pont azért játszom mindig vh-vh beállításon, mert az alatt a gép simán csak gyenge. A felett meg agresszív és kap néhány taktikai bónuszt. E nélkül halál unalmas lenne a kihívás. De van egy jó megoldás ezen kívül is..- A Darh mod DUMC verziója..egészen állat..mondjuk ott is vh játszom, de ez már tényleg egyéni perverzió.
    http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=317039
  • SötétBarom
    Ezért nem nyomom soha VH-ban. Nem tudom beleélni magam, mert teljesen irreális, hogy mindenki engem akar lenyomni. Nem beszélve arról, amikor egy teljesen csicska ország köt beléd, aminek egyetlen következménye az lehet, hogy megsemmisül. Protektorátust persze nem fogad el senki, megfenyegetni sem tudok senkit, mert mindre az a válaszuk, hogy kiírtják az egész népemet. Az, hogy a hadseregem már akkora, mint mindenki másé együttvéve, az nem zavarja :D
  • TDantes
    Érdekes a játék nehézsége. Nem az ,hogy eddig csak könnyű fokozaton játszottam, a Rome óta mindegyik TW-vel játszottam minden nehézségi fokon, de ezt sose értem meg. Miért annyi a nehézség, hogy a gép egyre köcsögebb? Nem okosabb, hanem csak köcsögebb.

Nem az, le lehet verni így is, mert nem vesztettem csatát, nem az a gond, de minden körben megtámad valaki. Oké izgalmas meg minden, de meglehetne úgy is csinálni a legnehezebb fokozatot, hogy a gép ügyesebb legyen, ne csak szemetebb. Akármennyire is szeretem a TW szériát, ezt valahogy nem tudom megérteni.

Lehetne, az hogy a gép legnehezebb szinten jobban taktikázik, ügyesebben vezeti a csapatait a térképen. De nem, ehelyett csak extra agresszív.

1708-ban már mindenkivel hadban állok lassan...az mondjuk jó ,hogy a gép szinte egyből blokkolja a kikötőket, így nincs pénz, na ez jó húzás, ezt elismerem.

Ezt kéne valahogy megoldaniuk a Napoleon-ra, hogy a vh nehézség ne vh-agressziót, és vh-köcsögséget jelentsen... Bár attól tartok nem fogják, mindegy, így is jó lesz a Napoleon is.
  • Warton
    Sirály
  • rexsimus
    2010 február
  • Warton
    Mikor fog megjelenni a Napoleon?
  • TDantes
    Így van. Én tényleg nem szoktam, prédikálni, az eredetik mellet, mert sok mindent letöltök, de aki rendesen szeretne játszani ezzel, az vegye meg! Ennyi.

Akinek megfelel, hogy kínlódik a szar warez verzióval az ne vegye meg. Akinek meg nincs rá pénze...töltse le, aztán spóroljon rá.

Lehet, a Napoleon:TW-re nem lesz majd pénzem, mert hát munkanélküli vagyok jelenleg...de amit lesz annyi fölös pénzem, azt is megfogom venni. A Total War széria ennyit megérdemel.
  • BIKA95
    Rexsimusnak igaza van megkell venni eredetiben és akk az majd frissíti magát ;)
  • rexsimus
    link
  • Buscemi
    Sziasztok!
    Még új vagyok a játékban... Tudnátok nekem segíteni, hogy hol elérhető az 1.05ös patch? Sajnos a kereső nem talál cak fizetős helyeket...
    Köszönöm!
  • Warton
    Különálló kiegészítő.

Jól van, akkor megnyugodtam.
  • grebber
    Kiegészítő? Nem különálló rész lesz?
  • obe
    hogy lesz-e dobozos???...ejnye de készületlenek a kollegák

• rexsimus
    Szerintem lesz, nem olvastam róla sehol, hogy csak steames lenne.