Empire: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megjött, gyönyörû, csodálatos, nagyobb felbontáson fut, mint a w. verzió, ennek külön örülök. Automatikusan upgrade-lt steam-rõl, azóta minden happy. A hétvégén minimálisat fogok aludni, érzem elõre.
Angolokkal kezdtem, és már mindenkivel hadban állok, viszont Brazilia és Afrika keleti partjainál minden kereskedelmi kikötõhely az enyém, így pénzem van elég. Mondjuk pont Európában vagyok gyenge, de majd helyrerázom a helyzetet (vh/vh)

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

steam-en most 60 euro a total war megapack, tartalma:

Buy Total War™ Mega Pack
Includes: Medieval II: Total War™, Rome: Total War™ - Gold, Rome: Total War™ - Alexander , Medieval II: Total War™ Kingdoms, Empire: Total War™
Ugyan, simán meglehetne csinálni. A War Leaders sem emiatt volt szar...hanem mert bugos volt...gagyi az AI...rengeteget töltött..az egységek nem voltak kiegyensúlyozva...

Meglehetne azt csinálni jóra is.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Vagy pont fordítva, te támadod az angolokat 😄. Egy külön gyarmatosító rész lenne jó 😊

II vh-s total wart én sem tudok elképzelni, I vh- is necces.

Világháborút egyszerûen nem tudok elképzelni Total War köntösben. 😊
Néhány nagyobb ütközetet leszámítva(amik egyébknét is hetekig-hónapokig is tartottak) nem úgy történtek a csaták, hogy megütközött 2 ellenséges sereg.
A modern korba nincs klasszikus csatatér, vannak a fontvonalak, és azt tologatják a szemben álló felek, már nem is a csatán van a fõ hangsúly hanem a gyártási teljesítményen és az utánpótlás folyamatos biztosításán.
Szerintem nem lehetne körökre osztani a stratégiai térképet se, folyamatosan real time kéne telni az idõnek pl: folyamatos elõrenyomulás vagy visszavonulás miatt.

Igen az ostrom nagyon nem megy szegény AI-nak. Még a sima csata is nehezére esik. De szerintem ezt igen nehéz megoldani. Egy olyan AI kéne ami egységenként és egészébe is átlátja a helyzetet és dinamikusan tud reagálni a szituációkra, és akkor még vegye figyelembe a falakat milyen adottságok vannak a pályán stb.

SZEG007
Én a sima kövár ostrománál szétlövöm a falat két oldalt, igy beszorulnak a kapu fölé és a csapatok 30-40% igy már ki is van véve a csatábol a maradékot meg legyüröm😊

Vorpal
Kedves Télapó.

Amire én vágyom, hogy a várak védelménél ne legyen olyan hülye a gép.

Amikor ostrom van, olyan minta elfogyott volna az ész a program mögül. Csak állnak a drága katonák fenn és bámulnak lefelé ahogy mászik lassan az ellenfél. Röhej.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Ez se rossz ötlet...mondjuk én egy II. világháborús Total War-t látnék legszívesebben...hatalmas lehetõség lenne egy ilyen játékban...nagyon jól meglehetne csinálni. Persze, az is gaz, hogy ki melyik korszakot szeretni

Nálam Róma, az Empire korszaka...no meg a világháború tetszene...mivel az elõbbi kettõ már volt, ezért örülnék egy II.vh-snak.

Csakhát, eddig nem készült ilyen, mert a War Leaders vagy mi a nyû, mint II:vh-s Total War klón...az valami borzasztóan szar.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

egyebkent afrika nem lenne rossz ötlet, gyarmatosito oldalrol jätszani (pärezer vöröskabätossal vedekezni 80000 zulu ellen<#gun>) , plusz hozzäcsapnäm auszträlia es ujzeland kolonizäläsät
😄
Én csak max 1900-ig tudom elképzelni a Total War játékokat. A klasszikus csatatéri felállás borul a 20.-ban, amire az egész játék építkezik.

tul modern korba sem erhet a jätek, tehät az empires utän nem sok lehetöseg marad elöre, bär egy 1840-es europai nepek forradalma, szabadsägharc (de az meg szinte csak nekünk jelentös) elkepzelhetö...szerintem idöben csak visszafele mehetünk, ami nem baj

egy vad ötletem lenne azert<#eplus2>:
- posztapokaliptikus jövö, uj orszägok, uj szövetsegek, semmi technika, vissza a szuro - vägo fegyverekhez, csak barkäcs modon, max kezifegyverek..(älmodik smile)
No majd lesz egy North & South Total War, egy Inka Total War, World War I-II és Nuclear Total War! =)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Róma...azért mer hatalmas idõt fog át, és sok komoly stratégia nincsen a római korról,és azért mert a mániám. Mellesleg kiegészítõknek, jöhetnének hozzá a görögök,de lehetne egybe is pl. ie.450-isz.450(76). És már meg is van oldva..<#finom> Ja, és végre szeretném már látni(a mindig ígért) grandiózus csatákat. Nálam 20-30 ezer fõ fölött kezdõdne.

1: Az Ai-t kéne csiszolni, nem is kicsit.
2: Diplomácián fejleszteni, átgondolni
3: A Rome-t azért lehetne ujra kihozni, mert hiányoztak belöle a tengeri csaták.
4: MTW-bõl hiányzik a XV-XVIIsz. pedig elég izgi lenne.
Nem rossz ötlet Afrika, bár inkább az Empire-höz tartozó nagyobb kiegészítõnek tudnám elképzelni, mint teljesen önálló játéknak. (Afrika gyarmatosításáért folyó verseny)
Az új részek mindig új korszakot hoztak magukkal.

Vagy vihetnél tovább az Empire idõfonalát!
Új helyszín? Hmm. AFRIKA 😄

Vagy lehetne Kína is, építhetnénk a Nagy Falat, ott ugye még lennének külsõ népek is.
A Shogunnal szerintem az a baj, hogy 1 országra szorítja le a játékteret, gyakorlatilag egy belviszály. Az egységek se térhetnének el egymástól annyira.
Vagy Mezopotámia területe Babilon, Asszír birodalom, hettiták, föníciaiak stb.

Szerintem semmi szükség nincs Rome 2-re. Minek? Mi lenne mégis benne? Körülbelül ugyanaz mint az Empire-ben, csak éppen ókoro köntösben...

A Rome csak azért mániája mindenkinek, mert az volt az elsõ ,,új" Total War,

Akkor ennyi erõvel a Rome 2 után majd legyen Medieval 3 is....

Új hadszíntér, új korszak kellene, szerintem.

Ókori görög ország is volt már... ott a Rome:Alexander...

Ázsia...az nem rossz ötlet, a Shogun 2 TW, az ötletes lenne.

tulajdonkeppen mär nagy kalapälni valo nincs is rajta, a jätek kesz, kijön 1-2 dcl azt csokolom, a napoleon majd tavasszal, az is patchel tuti...csak ilyen apro zavaro dolgokat orvosoljanak amit a generälis urak ezen az oldalon jeleztek (fontok, ikonok zagyvasäga, stb)..aztän jöhet 2011 ben a következök közül valamelyik:

1. TW Roma 2

2. TW äzsiai hadszinter közepkor

3. TW görög birodalom ideje <#vigyor3>
hm, akkor most már az AI is a korabeli módon csatázik (vonalharc rulez) vagy még mindig össze-vissza vezeti a csapatokat (hegyibe nemes uraim)?
Azt ugy hallottad az 1.5 az utolsó nagy patch. Több nem lesz, állítólag.
Lehet, van patch külön. 😊

Én csak azért nem teszem fel, mert olvastam, hogy vmit kavartak a hajók tulajdonságain és a legkisebb bárkával is rommá lehet lõni 3rd rate-t, ami kissé irreális.
Ja...Mer az "a világ legjobb istenverte gyalogsága" <#hehe> Bár játszhatnék vele...itt szenvedek, olvasom a régi kommenteket és folyik a nyálam 😞
Összes felbontáson rosszak a betûk, legalább is a kampányban, a menü már megjavult valahogy 😊

olvastam már fórumon, hogy volt olyan steames, akinek 3. installra jött össze, mert a netes patch telepítés nem mindig sikerül.
nekem is vacakok a fontok 1280x1024-ben, de 1280x960-ban minden okés.
Azon van. A patch elõtt normális volt

Próbálj futtatni pl: CCleaner-t. MOD volt fenn? Lehet ez az 1.5 patch mindenre érzékeny ami nem a szûz játékot jelenti.

Felbontás állítása a monitorod optimális beállításához?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Nekem az a problémám, hogy homályosak lettek a szövegek. Bármit állítgatok ugyan az marad. Valami tipp a hibára?

Köszönöm, megpróbáltam, de sajnos így sem akar elindulni.
Töröld a ...Application Data\The Creative Assembly könyvtárat teljesen, majd utána indíst el a programot.
A helyzet, hogy 1.5 óta nekem sem indul el a játék pedig már újraraktam az egészet, de így sem mûködik...
Az Early American Colonization mod 2.2 verzióját feltelepítetted?

iSS!

Megvettem a játékot steamen, letöltöttem elindult.Aztán kipróbáltam a próbaverziós magyarítást, utána már nem indult hanem kidobott asztalra. 😞
Most megint letöltöm a játékot. Végül is nem tragédia egy ha nem megy a 5%-os magyarítás (lehet az 1.5patch miatt) csak a késõbbiekben remélem nem lesz majd gond. 😞

4431 es hozzászolásban : 4. 1647-ban induló hadjárat: "Amerika kolonizálása" 6 európai és 5 féle indián nép választható.

Ezt hogy lehet elöhözni ? van 1.5 + warpath campaign is aktivalva steamen kersztul de iylen lehetöegem nincs....
Lehet én már teszteltem az 5%-osat 😄

Már 96%-ba elhatároztam, hogy megveszem az Empire-t most a Steam-es akció keretében. (Nem hinném, hogy rövid idõn belül 6750Ft alá esne a bolti ára se)
Amin még hezitálok az a hozzá készülõ magyarítás. Tudom, hogy dolgoznak rajta Timurék és már van is hozzá egy 5%-os próba verzió.
A Steam-es verzióhoz lehet ezt használni ugye, meg persze ami idõvel elkészül hozzá?
A lényeg mivel ez a játék hosszabb távú kikapcsolódásra szólna(már az ára miatt is 😊 ) nem szeretném, azt, hogy a steam-en vásárolt angol nyelvû játékot aztán semmiféle módon nem tudom magyarrá varázsolni. Vagyis jobban járnék késõbb egy magyar boltival. Mert ugye a steam-est késõbb el se tudom adni, meg be se tudom cserélni egy HUN verzióra. Ez a veszély mondjuk csak akkor fenyegetne, ha hivatalos fordítást kapna a játék, mint pl: a Medieval II.

Aha...sok ezer más embernek meg semmi baja vele...sõt sokkal jobb lett.

Inkább nálad lesz a hiba.

Nincsen szerencséd..messze a legokosabb TW. játék lett az 1.5-el. A sógun óta nyomom, tudom mirõl beszélek<#email>(dehogy tudja)<#idiota>

a tegnapi patch-ot is felrakattad ?
Pluskast
Ja meg annak a több ezer felhasználónak aki irogat a tw fórumba, hogy nem megy. Érdekes az 1.5 elött tudtam játszani most meg nem. Mindegy.... Hülyeség ezen keseregnem vagy véleményt nyilvánítanom tök felesleges befejeztem.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

nekem sincs vele semmi problémám, a gép is okosabb -> a hiba az ön rendszerében van

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Igen?Például mégis mit? Mondjuk hogy javítottak a gépi intelligencián?

Pluskast
Nos ez most egyáltalán nem igaz. Ez az 1.5-ös patch ez nagyon nem jó. A készítõk valamit nagyon elcsesztek a patch-ben...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

NEM lehet megkerülni a steam-et, felejtsd el, nincs patch csomag külön !!!

..."ahogy olvasom eredeti v nem,eléggé gáz a game"...egyältalän nem gäz a game, ez több mint tulzäs, söt sarkitäs, kifejezetten FASZÄSAN fut, 100 %-os jätek meg nincs, mindig lehetne egy jätekon csiszolni valamit
fel kell e pakolni,1.1-tol 1.5 ig,vagy elég csak az 1.5?

Üdvözlet!

ahogy olvasom eredeti v nem,eléggé gáz a game.
Játszanék vele ennek ellenére de nem igazodok ki milyen patch kell.vagyis melyik?

Üdvözlet!

sziasztok'steam-en kivul van e valami patch feltoltve?megkerulném a steamot,ha lehet...

Üdvözlet!