Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Angolokkal kezdtem, és már mindenkivel hadban állok, viszont Brazilia és Afrika keleti partjainál minden kereskedelmi kikötõhely az enyém, így pénzem van elég. Mondjuk pont Európában vagyok gyenge, de majd helyrerázom a helyzetet (vh/vh)
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Buy Total War™ Mega Pack
Includes: Medieval II: Total War™, Rome: Total War™ - Gold, Rome: Total War™ - Alexander , Medieval II: Total War™ Kingdoms, Empire: Total War™
Meglehetne azt csinálni jóra is.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
II vh-s total wart én sem tudok elképzelni, I vh- is necces.
Néhány nagyobb ütközetet leszámítva(amik egyébknét is hetekig-hónapokig is tartottak) nem úgy történtek a csaták, hogy megütközött 2 ellenséges sereg.
A modern korba nincs klasszikus csatatér, vannak a fontvonalak, és azt tologatják a szemben álló felek, már nem is a csatán van a fõ hangsúly hanem a gyártási teljesítményen és az utánpótlás folyamatos biztosításán.
Szerintem nem lehetne körökre osztani a stratégiai térképet se, folyamatosan real time kéne telni az idõnek pl: folyamatos elõrenyomulás vagy visszavonulás miatt.
Amire én vágyom, hogy a várak védelménél ne legyen olyan hülye a gép.
Amikor ostrom van, olyan minta elfogyott volna az ész a program mögül. Csak állnak a drága katonák fenn és bámulnak lefelé ahogy mászik lassan az ellenfél. Röhej.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Nálam Róma, az Empire korszaka...no meg a világháború tetszene...mivel az elõbbi kettõ már volt, ezért örülnék egy II.vh-snak.
Csakhát, eddig nem készült ilyen, mert a War Leaders vagy mi a nyû, mint II:vh-s Total War klón...az valami borzasztóan szar.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Én csak max 1900-ig tudom elképzelni a Total War játékokat. A klasszikus csatatéri felállás borul a 20.-ban, amire az egész játék építkezik.
egy vad ötletem lenne azert<#eplus2>#eplus2>:
- posztapokaliptikus jövö, uj orszägok, uj szövetsegek, semmi technika, vissza a szuro - vägo fegyverekhez, csak barkäcs modon, max kezifegyverek..(älmodik smile)
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
2: Diplomácián fejleszteni, átgondolni
3: A Rome-t azért lehetne ujra kihozni, mert hiányoztak belöle a tengeri csaták.
4: MTW-bõl hiányzik a XV-XVIIsz. pedig elég izgi lenne.
Az új részek mindig új korszakot hoztak magukkal.
Új helyszín? Hmm. AFRIKA 😄
A Shogunnal szerintem az a baj, hogy 1 országra szorítja le a játékteret, gyakorlatilag egy belviszály. Az egységek se térhetnének el egymástól annyira.
Vagy Mezopotámia területe Babilon, Asszír birodalom, hettiták, föníciaiak stb.
A Rome csak azért mániája mindenkinek, mert az volt az elsõ ,,új" Total War,
Akkor ennyi erõvel a Rome 2 után majd legyen Medieval 3 is....
Új hadszíntér, új korszak kellene, szerintem.
Ókori görög ország is volt már... ott a Rome:Alexander...
Ázsia...az nem rossz ötlet, a Shogun 2 TW, az ötletes lenne.
1. TW Roma 2
2. TW äzsiai hadszinter közepkor
3. TW görög birodalom ideje <#vigyor3>#vigyor3>
Én csak azért nem teszem fel, mert olvastam, hogy vmit kavartak a hajók tulajdonságain és a legkisebb bárkával is rommá lehet lõni 3rd rate-t, ami kissé irreális.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
iSS!
Most megint letöltöm a játékot. Végül is nem tragédia egy ha nem megy a 5%-os magyarítás (lehet az 1.5patch miatt) csak a késõbbiekben remélem nem lesz majd gond. 😞
Ezt hogy lehet elöhözni ? van 1.5 + warpath campaign is aktivalva steamen kersztul de iylen lehetöegem nincs....
Amin még hezitálok az a hozzá készülõ magyarítás. Tudom, hogy dolgoznak rajta Timurék és már van is hozzá egy 5%-os próba verzió.
A Steam-es verzióhoz lehet ezt használni ugye, meg persze ami idõvel elkészül hozzá?
A lényeg mivel ez a játék hosszabb távú kikapcsolódásra szólna(már az ára miatt is 😊 ) nem szeretném, azt, hogy a steam-en vásárolt angol nyelvû játékot aztán semmiféle módon nem tudom magyarrá varázsolni. Vagyis jobban járnék késõbb egy magyar boltival. Mert ugye a steam-est késõbb el se tudom adni, meg be se tudom cserélni egy HUN verzióra. Ez a veszély mondjuk csak akkor fenyegetne, ha hivatalos fordítást kapna a játék, mint pl: a Medieval II.
Inkább nálad lesz a hiba.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
..."ahogy olvasom eredeti v nem,eléggé gáz a game"...egyältalän nem gäz a game, ez több mint tulzäs, söt sarkitäs, kifejezetten FASZÄSAN fut, 100 %-os jätek meg nincs, mindig lehetne egy jätekon csiszolni valamit
Üdvözlet!
Játszanék vele ennek ellenére de nem igazodok ki milyen patch kell.vagyis melyik?
Üdvözlet!
Üdvözlet!