Empire: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neveket nem tudok, de itt szemezgess! 😊

Üdv mindenki!
Nem rég vettem meg a játékot és meg kell,hogy mondjam:Nem rossz<#eljen>! De lehetne jobb is. Annó a Medievalt játszottam módokkal és elég sokat javítottak rajta. Szóval ha kérhetném akkor valaki meg adna pár módot (nevüket, hol lehet õket letölteni, mit javítanak) Elõre is köszönöm!
Igen gyengébb. És a gép még egyéb bónuszt is ad, de...mivel a vezérek bónuszával és a veteránokra való vigyázással a gép nem törõdik, csak az ember, ezt simán lehet kompenzálni, csak figyelni kell.Ez is + kihívás.

helyes helyes...<#alien>

...mondjuk ott is vh játszom, de ez már tényleg egyéni perverzió....
Én szintén ilyesmi ...<#vigyor2><#eljen><#eplus2>

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Így van, igaz, mert csak így van benne kihívás. De a kihívás ne az legyen, hogy baromira agresszív lett a gép. Mert ez nem is kihívás, hanem csak bosszantás inkább.

Ja, meg, hogy Vh-n az én embereimnek mintha gyengébb lenne a morálja.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Én meg pont azért játszom mindig vh-vh beállításon, mert az alatt a gép simán csak gyenge. A felett meg agresszív és kap néhány taktikai bónuszt. E nélkül halál unalmas lenne a kihívás. De van egy jó megoldás ezen kívül is..- A Darh mod DUMC verziója..egészen állat..mondjuk ott is vh játszom, de ez már tényleg egyéni perverzió.
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=317039

SötétBarom
Ezért nem nyomom soha VH-ban. Nem tudom beleélni magam, mert teljesen irreális, hogy mindenki engem akar lenyomni. Nem beszélve arról, amikor egy teljesen csicska ország köt beléd, aminek egyetlen következménye az lehet, hogy megsemmisül. Protektorátust persze nem fogad el senki, megfenyegetni sem tudok senkit, mert mindre az a válaszuk, hogy kiírtják az egész népemet. Az, hogy a hadseregem már akkora, mint mindenki másé együttvéve, az nem zavarja 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Érdekes a játék nehézsége. Nem az ,hogy eddig csak könnyû fokozaton játszottam, a Rome óta mindegyik TW-vel játszottam minden nehézségi fokon, de ezt sose értem meg. Miért annyi a nehézség, hogy a gép egyre köcsögebb? Nem okosabb, hanem csak köcsögebb.

Nem az, le lehet verni így is, mert nem vesztettem csatát, nem az a gond, de minden körben megtámad valaki. Oké izgalmas meg minden, de meglehetne úgy is csinálni a legnehezebb fokozatot, hogy a gép ügyesebb legyen, ne csak szemetebb. Akármennyire is szeretem a TW szériát, ezt valahogy nem tudom megérteni.

Lehetne, az hogy a gép legnehezebb szinten jobban taktikázik, ügyesebben vezeti a csapatait a térképen. De nem, ehelyett csak extra agresszív.

1708-ban már mindenkivel hadban állok lassan...az mondjuk jó ,hogy a gép szinte egybõl blokkolja a kikötõket, így nincs pénz, na ez jó húzás, ezt elismerem.

Ezt kéne valahogy megoldaniuk a Napoleon-ra, hogy a vh nehézség ne vh-agressziót, és vh-köcsögséget jelentsen... <#smile> Bár attól tartok nem fogják, mindegy, így is jó lesz a Napoleon is.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Warton
Sirály

2010 február

Warton
Mikor fog megjelenni a Napoleon?

Így van. Én tényleg nem szoktam, prédikálni, az eredetik mellet, mert sok mindent letöltök, de aki rendesen szeretne játszani ezzel, az vegye meg! Ennyi.

Akinek megfelel, hogy kínlódik a szar warez verzióval az ne vegye meg. Akinek meg nincs rá pénze...töltse le, aztán spóroljon rá.

Lehet, a Napoleon:TW-re nem lesz majd pénzem, mert hát munkanélküli vagyok jelenleg...de amit lesz annyi fölös pénzem, azt is megfogom venni. A Total War széria ennyit megérdemel.

Rexsimusnak igaza van megkell venni eredetiben és akk az majd frissíti magát 😉

Sziasztok!
Még új vagyok a játékban... Tudnátok nekem segíteni, hogy hol elérhetõ az 1.05ös patch? Sajnos a keresõ nem talál cak fizetõs helyeket...
Köszönöm!

Warton
Különálló kiegészítõ.<#kuss>

Jól van, akkor megnyugodtam.

grebber
Kiegészítõ? Nem különálló rész lesz?

Next PC upgrade: 2022

hogy lesz-e dobozos???...ejnye de készületlenek a kollegák<#hehe>

Szerintem lesz, nem olvastam róla sehol, hogy csak steames lenne.

Warton
A Napoleonos kiegészítõnek lesz lemezes változata?

van egy fehér tenyér, pacsizz bele, oszt' megállnak...

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

a.carkey
Guard

A medve nem játék.

Ha egy helyben állnak és várják az ellent, és úgy lõnek, nem fut utána viszont, ha egyszer is adsz parancsot a tüzelésre lövik még a koporsóban is õket...
Eredeti? Ha igen az 1.5 patch fenn van gondolom. Ha minden ok, néha néha ilyen elõfordul, de állandóan nem lehetne.

Persze énis gondoltam rá, de ugyanúgy utánafut...

DE. Az arra van..ha elfut az ellen nem fut utána.

Egyszerûen nem támadtatsz velük hanem azok automatice lõnek😄

Vagy lehet hogy az a kis védõpajzs ha van egyáltalán arra jó, de kétlem

Hali,
Azt, hogy tudom megoldani, hogy csatáknál a lõfegyveres egységek hadrendben maradjanak, ha visszavonul az ellenség mindig üldözni kezdik.

a.carkey
Nyilván van fent egy régebbi mod. Töröld a modot, patcheld fel és menni fog. Én is szoptam vele, miután újból elõvettem pár hónap után és fent volt egy régebbi mod.

A medve nem játék.

hey embörök! végre van erõmû, ami viszi a gamet😄 az lenne a kérdésem, hogy hol tartja ez az elmentett csatákat. mármint, hogy kampány csata után arra a kameraikonra kattintottam és elmentettem. Akkor az replay? és ha igen hol van? Elõre is köszi😊
Én indítottam egyett, de valami külföldi gyerek jött, és nem értettem mit magyaráz...magyar jöjjön azzal tudok szót érteni...mellesleg azelsõ körben lefagyott, vagy nem tudom mi lett ...öt percig állt a játék az elsõ kör végén mikor a kalózok jönnek. Most ki lépett a másik fél, vagy nem tudom mi volt. Meguntam a várakozást, és befejeztem.

Én mennék, de nincs idõm most rá 😞

Mennék én de ne indul a game megprobálom ujratenni hát ha jólesz.

Én aktiváltam a multi kampányt, akar valaki jönni? Úgy kéne hogy elõtte érdemes megdumálni a dolgokat.

dronkZero
Ehh, nem értenek ezek a játékokhoz...

Úgy kéne csinálni, hogy a stratégiai térkép realtime egy idõben mindkét pléjernek, mint a Civilizationben, és _minden_ csata, ami a pléjerekkel történik, az PvP. Ha egymással csatáznak, akkor egyértelmû, ha meg nem, akkor az egyik irányítaná a saját seregét, a másik a gépét. Így senkinek nem kéne várakoznia, lehetne egymást orrba-szájba szopatni, és kurvára nem kéne hozzá semmi extra, csak az elhatározás. Nem hiszem el, hogy két emberes multit olyan baszott nehéz lenne összehozni...

De hát nem én vagyok a producer...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Elindult a multi béte! 😊
Valaki ki fogja próbálni vagy már próbálja? 😊

Hi Anulu!

Lehet hogy annyiban lesz RISK stílus hogy nem lesz gazdasági része?..Nincsenek kereskedelmi egyességek stb. Mondjuk egy jó dipló nagyon kell majd. A compi csaták szimulálva lesznek(bár ez most is ígyvan)
és csak amikor a játékosok összefutnak az lesz 3D-s..t6alán..
Mindegy nem sokára jönnek majd a hírek a bétából!
a.carkey
Már nem azért, de a képeket megnézve mi a kampány mapen ami "Risk Style"? 😄

Látok egy chat részt és kész.

Mindegy, ha ez megvalósul, az nagyon jó lesz.

A Genghis Khan óta vágyom valami hasonlóra.

A medve nem játék.

Bucser
Kampány multiplayer az Empire-ben

Végre. lehet felíratkozni rá.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kösz, végül töröltem majd feltettem ujra(mert beszart,azért is kérdeztem, mert az én verziomnak nincs uninstallja->ezért a mappáját kellett törölnöm és féltem hogy a mentéseket is törlöm,de megmaradtak.
na?<#vigyor4>

Tedd láthatóvá a rejtett fájlokat csak akkor jön elõ ha jól emlékszem
c:\Users\"neved"\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Empire\save_games\

akkor nem eredeti a példányod
Nem találom sehol sem.
steam/steamapps/common/empires
Azt hiszem a Steam mappában ment valahol.

Hello
Az Empire hova menti a játékállást?
Warton
Meghalt a svéd király és egy ilyen ablakot dobott rám a gép és Nagy.Britannia megtámadott és az osztrákok felmondták a szövetséget.