Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Vagy csak köztásrsaságból lehet arra váltani?
War. War never changes.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Jópár körön át építettem kikötõket,bányákat,farmokat és mûhelyeket de ugyan ugy 5-ön stagnált a gazdasági jelzõ.
A gazdasági mutatót egyszerûen: fejleszd a gazdaságot.
A törtnek a szokása, hogy kifagy bizonyos pontokon.
(Ha tört nem tudunk segíteni, mert aki itt van
Még két dolog felmerült bennem:
1. Hogy lehet a gazdasági mutatót növelni?(Ahol táblázatba irja ki a katonaság, gazdaság,tengerészet és tanultság szintjét a többi országhoz képest)
2. Egy csomo régio azért lázad mert valami Clamour of Reform-ot(Piros zászló a jele a régió panelnél) akarnak, de nekem gözöm sincs ez mi és hogy hogy tudnék ezen segíteni.
Lenne egy kis gondom:
Spanyolország alatt afrikában van egy birodalom Ottomán ha jól rémlik, ahányszor elfoglalom lefagy a játék, elfehéredik a képernyõ és kilép.
Ilyen még nem volt velem soha, Ausztriával vagyok,már megvan a balkán, francia o. és spanyolország is, és idegesit hogy az a kis rész nincs meg Észak-Afrikából.
Valaki elmondaná melyik programmal tudnám átírni hogy melyik frakció mennyi pénzzel kezdene, és hogy hol?
Tehát elõállhat az az eset, (ha nem ingyenes hobbi fordítást adnak ki) hogy a bolti hunosított verziók mellé le lehet tölteni a magyarítást is steam frissítésként, mint pl a DOW2 esetében.
A legjobb eset mikor a hobbifordítás mindenkinek elérhetõ.
2. eset dobozos és steam-es honosítás.
3. legrosszabb eset csak a boltban kapható dobozos példányok lesznek magyarok.
4. végsõ rossz eset: Nem készül(el a) magyarítás.
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Valaki tudja hogy áll a magyarítás?
melyik a legújabb patch a játékhoz és van hozzá crack ?
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Medi2-ben meg érdemes nekiindulni a célvárosnak, mert ha csak saját érdekbõl hívod össze az olcsón vállalkozó nehézlovagokat és látják hogy nem a cél felé halad a hadjárat, akkor szépen lassan otthagyják a csapatodat és ez a Pápai reputációdnak se tesz jót 😛
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
2 rõl tudok és a többi? Azokat valami technológiai árán tudom meg?
a szögesdrót a lovak ellen, a földsánc a lövészek ellen.... stb...
Csak egy gyors kérdés:Az indián kieg-et tettem fel tegnap az Empire alá és nagyon csúnya lett az UI.Nem tetszik.Nem lehet valahogy visszaállítani a rendes UI-t az indiános részre is?
iSS!
Amúgy tetszenek nagyon az ígéretek. Ha már alapból az Empire szétpatchelt motorja lesz az alap, akkor sokat nem téveszthetnek mint a többi elcseszett 1.0-s verzióknál. Úgy tûnik a modderek ötletei is benne vannak rendesen, mint pl. az ellátmányozás és az AI módosítás, amit némelyik sikeresebb mod is úgy ahogy elért már.
Röviden: várom nagyon mint ahogy a többi részt is eddig, csak azt remélem hogy nem csak a franciák kapnak újítás halmokat, mert velük soha a büdös életbe nem lennék semmilyen játékban, és akkor el is mondtam róluk mindent 😄
Mert 1720 nál beakad és kifagy :S ==> átírom 1721-re:d
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kiadják a bétaverziót mondjuk márciusban, lejön rá 6 peccs és 1 év múlva már játszható is lesz. Az 1796-os kampány tart 1-2 évig (gondolom 1 hét lesz egy kör..) és azalatt hiperrealiszikus módon ki lehet majd fejleszteni 40 féle új dolgot és meg lehet duplázni Franciaország ipari termelését, ha jól építkezel...
Elég szkeptikus vagyok. Túl kicsinek tartom az idõszakot, amit felölel és túlságosan belemegy a részletekbe és leszûkíti a választási lehetõségeket. Mindemellett bizonytalan, hogy milyen újítások lesznek benne (persze nyilván grafikájában valamivel szebb lesz - combosabb gép is kell majd neki cserébe gondolom).
Kíváncs Fáncsi vagyok pld. hogy a jenkik hogy fogják megélni, hogy ebben a játékban nem választható, de még csak nem is szerepel se a 13 gyarmat, se az USA.
iSS!
http://www.gamesradar.com/pc/napoleon-total-war/preview/napoleon-total-war-first-look/a-2009101510398948011/g-2009081915535505078
Felraktam a Napóleon fórumra is, de talán itt többen vagyunk.<#alien>#alien>