Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy a magyar TotalWar Online-n is jópár..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Köszi a videókat ! Már nagyon vártam ilyeneket ! Gondolom valamelyik bétás tette fel a vidiket...A tengeri csata elég jó lesz szerintem, bár ez a csávó elég bénán nyomta, semmi elképzelés csak forgolódott össze-vissza.Úgy tûnt nem nagyon figyelt a szélirányra( bár most azért megijedtem , mert látva a videót kicsit árkádosra sikeredett, nem láttam különösebb jelét számítana hogy honnanjön a szél..)
A szárazföldi csata 2 szintén qrva jó...persze nem a gyerek aki játszotta, itt is elég láma volt hmm..., mégis gyõzött(remélem VH-ban nem lesz ilyen könnyû!)
Ahogy láttam a graf nem lesz igényesebb a Medi2 tõl, de nem is baj.
Szerintem a modder csapatok hamar kipofozzák majd a játékot ! :-))
Sztem úgy lesz megoldva, hogy 5 percig én jövök, 5 percig az ellenfél.
Vagy esetleg, én mozgatok egyszer egy hadsereget, vagy én épitek egy városomba egy épületet, és utánna jön a haver. És pl egy körbe 4-5 ilyen "elemet" lehet berakni...
De sztem meg fogják oldani a Creative Assembly srácai😊
Gépigénye:
Proceesszor: 2.4Ghz-es single Core
Memória: 1GB (2 GB Vista esetén)
Videókártya: 256MB-os, DirectX 9 kompatibilis kártya
Ez persze csak minimum, és ne feledkezzünk meg róla, hogy ugye egyre több egység lesz a csatatérképen, és hogy becsületesen fusson, azért nem árt ennek a 2x-ese.
Valami kiszivárgott, nem hivatalos, in-game videók:
Amerikai kampány - Intro
Nem hivatalos - Szárazföldi csata
Nem hivatalos - Tengeri CsataSzárazföldi ütközet 2.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
és coop campaign mrá volt, ahol meg volt save, multi campaign igazábol annál nem sokkal több, csak a hálozati kommunikáciot kell mellé pakolni és kb ennyi
Szvsz a legjobb megoldás a szimultán körökre osztott megoldás (a la Lords of the Realm 2), egy kis méretû, régiónális térképpel (pl. Nyugat Europa).
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Mégis hogy lesz? Ha négyen játszunk, akkor lépek én, majd háromnegyed óra szünet következik, amíg a többiek lépnek/csatáznak? És én akkor mi a fenét csinálok?
A 2009. esztendõ egyik legjobban várt valósidejû stratégiája a korábbi tervekhez képest egy hónapos csúszást szenved el.
Az epikus méreteket öltõ Total War széria soron következõ darabja a gyarmatosítás roppant izgalmas korszakába invitálja a játékosokat. A Rome: Total War óta évrõl évre szépülõ grafikus motor ezúttal a gigantikus szárazföldi összecsapások mellett a tengeri hadviselés nem kevésbé látványos elemeivel is meg kell birkózzon, miután a sorozat életében újdonsült játékelemként debütáló "csónakázás" kiemelten fontos szerepet kap.
A kereskedelmi útvonalak feletti ellenõrzés megszerzése, a kalózok megregulázása, a rivális nációk flottáinak leamortizálása képezi majd a hosszú távú siker alapját. Mind a tengeri, mind a szárazföldi hadviselésre hatással vannak a fizika törvényei, s a mindenkori idõjárás is. A felázott talajon lendületet venni képtelen lovasság lemészárlása gyerekjáték, a nedves puskapor használhatatlanná válik, az ágyúgolyók úgy pattognak és zengik a halál diadalát, mintha búzakalászt aratnának. Sáros talajban pedig egyszerûen megragadnak, és sokat veszítenek hatásfokukból.
Hosszan lehetne még sorolni az Empire: Total War lehetõségeit, de akkor már újabb elõzetes kerekedne belõle, és pedig nem emiatt ragadtam billentyûzetet. Sokkal inkább az a tény késztetett rá, hogy a SEGA community menedzsere elárulta, a február elsõ napjaira idõzített megjelenési dátumot márciusra módosították. Egy-másfél hónap nem nagy ügy, kibírjuk, amennyiben hasznosan töltik el The Creative Assembly horshami stúdiójának munkatársai.
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
2.4Ghz single core processor
256MB Gfx card (DX9 compaitble)
1GB RAM (For XP, 2GB if using Vista)
For the greater good
Lassan jöhetne már egy demo..:-)
A medve nem játék.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
de most 100 k-bol olyat gepet hozol ki ami eleg mindenre, egy eve ez a kategoria 200.000 huf volt