6068
  • SötétBarom
    Nagyon jó a gém, ma délelőtt volt időm tolni két órát (végre).

Poroszokkal kezdtem (szimpi, hogy ők a legkisebbek :) ), a lengyelekkel már áll a bál (Varsót már megkaparintottam, meg kiiktattam valami szövetségesét (egyetlen tartományuk volt, most nem ugrik be, zöld zászló alatt :D /történelem-földrajz nem az erősségem :DD).

A csaták eddig nagyon jól mentek, könnyen győztem (gondolom ez annak köszönhető, hogy mindkét helyszínen csak felfegyverzett helybéliek voltak), az AI szuper - a MED2höz képest hatalmasat fejlődött. Tök jól beveszi magát a városba, ha elbukik egy egész osztagok a változásoknak megfelelően próbál helyezkedni (folyamatosan!!!). A demoban már láttam, hogy nagyon szép, de most az egyik csata szakadó esőben, félhomályban sok füsttel, hát valami észbontó. Végre az ágyúk is a helyükre kerültek, vittem magammal négyet, hát igen komoly tényező volt a harcmezőn. Ma éjjel tuti hülyére játszom magam :D
  • benyto013
    Mindenkinek a Razor 1911-es telepítőse van??? Nekem nem telepít rendesen, nem rak be empire exe-t sem amit lehetne crack-elni! kérlek segítsetek!!!
    [email protected] várnék segítséget!ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!
  • Djuree
    sztem az alul lévő kép igencsak ultra közeli;)
  • obe
    aki jätsza ultra beällitäsokkal, berakhatna egy kepet..es odairhatnä hogy milyen vason futtatta, milyen felbontässal..köszi
  • a.carkey
    Mindenhonnan biztos nem, de lőnek. A jobb szélén a csataképernyőnél van két opció a fel le nyilaktól jobbra és balra. Az egyik "rang" szerinti tüzelésbe állítja az embereid, un. "rank fire" módba, vagyis az első sor tüzel, majd legugol, és lő a második sor is ... (folyt. a kép alatt!)

... a másik icon meg átrendezi őket ha kihullana egy-két emberke a sorból és következik az egész előlről. Ha van platoon firing skilled (amit korábban tévesen állapítottam meg az imént felsoroltaknak), akkor elérheted azt, hogy egyszerre lőjjön az egész sor, nem össze-vissza. :)
  • ewuk
    én rá vagyok szorulva a warezra az anyagi helyzetem által, mivel tanuló vagyok, de ha majd felnövök és gazdag leszek, akkor megveszem eredetibe, ha éhbért kapok és nem leszek gazdag, akkor warezolok tovább, azok meg akik megveszik, csak nekünk tesznek jót.
  • mnorbi
    az miert van hogy az en katonaim csak 1-2 lovest adnak le azt is az elso sorbol csak.. az ellenségé meg rendesen lönek mindenhonan ??
  • Djuree
    én is így vagyok vele. játszok sokat a warezos verzióval, aztán mikor kicsit lejjebb megy az ára megveszem eredetiben:)
    van kb. 20 eredeti gémem, meg vagy 50 warez:D
    amivel nagyon sokat játszik az ember azt szivesen megveszi, megéri támogatni a fejlesztőket, hogy esetleg legyen majd folytatása az adott gémnek. persze először warez, mert ott derül ki hogy hosszabb ideig leköti-e az ember fiát....
  • RedRiot
    "Bírom amikor az ilyen főokosok a nyilvánoság előtt hülyét csinálnak magukból. Még hogy orgazdaság, idióta."

Ha hirtelen eltűnne minden "idióta" aki legalább az igényes játékokat kifizeti, és mindenki inkább warezolna, akkor holnaptól nem lenne mit letöltögetned. Nagyokos...

A játékipar eljutott oda, hogy egy-egy nagyobb produkció költségvetése már megközelíti egy kisebb hollywoodi film büdzséjét. Szeretetből senki nem fogja elkészíteni neked az új Total Wart, erre mérget vehetsz.

Nyilván velem is előfordult hogy szedtem le warezt. De amit nem törlök le install után egy napon belül, azt meg szoktam venni eredetiben.
  • Szergej90
    Markus3 nem tudom nálad mi lehet a baj mert nekem annyi volt hogy felraktam és elinditottam semmi több
  • obe
    akkor neked mäs jellegü a problemäd..gondolom drivert csereltel?
  • Slewy
    Elmész a boltba, megveszed és lesz hangja a lövéseknek, vagy írd be a googleba: Empire tota war sound fix patch, valamit csak kidob, asszem van rá egy peccccs
  • MarkBlade
    Aki megnézte mondja már meg hogy a muli működik? Illetve milyen? Mint az elöző részekben /csak csata/ vagy van kampány mód is? Mintha azt igérték volna hogy lesz benne ilyen.
  • markus3
    hello az én bajomra nemtood mi a gond??-gondolom te tood mert neked elindult
  • Szergej90
    Hali!
    Nekem elindul a game csak a csatáknál nincs a lövéseknek hangja se gyalogságnál se tüzérségnél sehol. Minden más hangot lehet hallani csak a lövéseket nem.
    Mi lehet a baj és hogyan lehet orvosolni?
  • OculusDei
    nekem a gépem halt be. a game jó volt.
    irigyellek titeket megint.
  • markus3
    annak mi a baja ha elindítom és kiírja h a steam_api.dll nem található?????
  • Averna
    Egyszerűen ahogy átvált a stratégiai térképre csíkos lesz, meg a víz tünik el ja meg eltünnek az épületek is.
    A f.... ki van mindig ujra töltöm, csak attol áll helyre.
  • bgabor
    Persze, izzadságszagúak az érveink a warez mellett, hiszen manapság olyan mindegy, hogy 50 Euróért rendeled meg az ETW-t steamen, vagy ingyen letöltöd a warezt a torrentről.

Bírom amikor az ilyen főokosok a nyilvánoság előtt hülyét csinálnak magukból. Még hogy orgazdaság, idióta.
  • apedro
    Annyira nem picike a gép, hiszen az ETW elég jól fut. Fogalmam sincs, mi a gond a Mass Effecttel, de speciel nem érdekel már. Akkor döntöttem el, hogy konzolra váltok, PC-n meg játszom azt, amiről meggyőződtem, hogy viszi. Persze, szigorúan csak eredetiben.
  • tomcsa4
    Elég picike géped lehet akkor. Az én gépemen (aminél már csak annak nincs jobb, aki nem akar) nagyon jól fut 19" natívban.

Ha gondolod, nézz szét apróhirdetéseknél, hátha találsz megfelelő és olcsó upgrade leehtőséget.
  • tomcsa4
    Egyet értek veled. Én is látom, ohgy egyre többen vesznek játékokat. De warez nélkül mára már zsákbamacska lehet. De csak azt vegyétek meg, mai tényleg fontos számotokra.

Djuree: nincs gond.
  • obe
    sajnos igen...nälam is igy van, az elsö nap ultra is jo volt, most meg mär ott tartok hogy minden high, megis szaggat, de a starategiai terkepen!!..remelem a következö patch segit ezen (is), meg a folymatos crash-en is..valamint olyan mintha a vinyo folyamatosan seek-elne, meg-meg akadva a strat terkepen, pedig van a vinyom meg kb 2 5 giga hely, es räadäsul a game egy 10000 rpm-es vinyon fut:((
  • apedro
    Ebben lehet egy apró igazság, de azért két három rewiew és fórumok olvasása után hamar elé lehet dönteni egy játékról, hogy jó-e, a konfig tesztelésére pedig ott a demó- persze ha van. A konfigot csak a szoftverrel lehet tesztelni, a forgalmazó ajánlása gyakran semmit nem ér. Én a Mass Effecttel szoptam. Diafilm a gépemen, pedig a minimum felett vagyok.
  • Slewy
    Én ezt a játékot látatlanba vettem meg(kaptam, de mind1), de az előző részek alapján tudtam, hogy nagyon el kell baszni ahhoz, hogy csalódjak benne.
  • Slewy
    Roma Total war

General Sztojka vs Lieutenant Budaházy

:D:D
    Esküszöm felraknám, ha valami modder megcsinálná :D

• MarkBlade
    Warez egyébként meg inkább arra jó hogy megismerje az ember a játékot. Nem egy esetett tudok mondani hogy eret vágtam volna magamon ha megvettem volna mert olyan rossz volt. /nem a total war sorozat/
    Megismeri az ember a játékot kipróbálja és ha tetszik és neten is nyomni akarja vegye meg..
  • MarkBlade
    Nem azt mondtam hogy megveszem. Viszont ha azt nézed hogy milyen xar a forint és hogy kb 1 éve egy ilyen kaliberü játék 14-15k volt. Ehez képest szerintem nem drága. Ez már bele esik abba a kategoriába hogy aki szereti a gamet megveszi. Enyit már megér.
  • apedro
    Egyébként mindig is bírtam a warezosok fő indokát, hogy drága a játék. Nos, ahhoz hogy egy olyan játékot, mint az ETW futtatni lehessen, olyan konfigra van szükség, ami azért nem kevés pénzbe fáj vagy fájt még 1-2 éve is. Arról nem beszélve, hogy egy komoly játékos elég hamar összehozza áramszámlában egy-egy játék árát. De a játékra nincs pénz. Über muhaha.
  • apedro
    Zsil, a szép globalizált világ arra jó, ogy nem kell bemenni a sarki boltba, meg kiutazni cseszkóba,hanem éppen azt kell tenni, amit te éppenséggel nem akarsz. Rendelsz neten, csipszet majszolva karoszékből, oszt hozzák, kb 3-4 BKV busszjegy áráért.

De persze a warezra mindig lehet ürügyet találni, de ez most izzadság szagú.

Félig off-

Egyébként a warezzal mindig is gond volt, hiszen az nem más, mint lopás, vagy lopott cucc átvétele, ami meg az orgazgaságra hajaz.
  • sith7
    Örülük, hogy neked nem az.
  • Djuree
    ma már a webshopok világát éljük. a boltban nincs semmi (persze a jobbik eset ha van bolt nem csak futár viszi a cuccokat) ott csak rendelni tudsz amit jó esetben másnapra meghoznak és mehetsz be megint a boltba érte.
    szánalmas de ez van. jobban megéri a boltosoknak, nem marad a nyakukon cucc...
  • MarkBlade
    9000 ft.. annyira azért nem gáz..
  • Averna
    Tegnap semmi gondom nem volt, minden jól futott.
    Mára mintha a grafika szétesne, elcsúszik az egész pedig a configom birja.Találkozott más is ilyennel?
    Kérnék segitséget ha tudtok, előre is köszi.
  • Zsil
    eddig semmi gond nem volt warezzal-igy folytatom+nevetséges h nem non lehet kapni,nem akarok rendelgetni--szép globalizált világunkban bemegyek a boltba és üres kézzel jövök ki?vicces--kb mint régen...cseszkoba mentél a hokis játékért.)
  • Djuree
    hát ez gáz hogy csak steamen lesz elérhető:S mi lesz így a warez verziókkal?:( habár idővel biztos megoldják:)
    ((megveszem majd eredetiben is mihelyst lesz melóm és kapok fizut))
  • Zsil
    nagyon nem!mert drága és ha olvasol akkor tudod h gázos!
  • Bitaboy
    Nem lenne egyszerűbb megrendelni cdgalaxistól vagy 576-tól?O_o
  • Scouser
    Sziasztok az volna a kérdésem, hogy ha megvan a játék DVD-Kulcsa és azt beütöm a steam-be, akkor lehet-e választani, hogy a steam letöltse nekem a játékot. Ahol lakom nem lehet megvenni sehol és arra gondoltam, hogy egy haverommal megvetetem Pesten és elküldi nekem a kulcsot, és úgy feltelepítem a játékot. Aztán amikor hazajön akkor meglesz a tok is, de addig is tudok játszani.
  • a.carkey
    Mondjuk azt is beletehetnék, hogy az erődöt le tudjam bontani, ha már nem kell ...