6068
  • nonicks
    Kár hogy magyar küldetések nincsenek...
  • Lobsterman
    "All factions available at start of GC are the only ones you can play (There all "unlocked")

According to CA it would take to much of the system to make all factions playable."

Ez azért égő. Mi az hogy több játszható nemzet leterhelné a rendszert? Vagy rosszul értelmezem?
  • Lobsterman
    CSak ez a pár ország lenne benne ami kezdéskor is van? Mert ez így elég gyatra akkor. Mi van akkor ha én mondjuk amerikában szeretnék játszani mondjuk cherokeekkal, vagy az új amerikai nemzettel?
  • karadyg
    remélem markus3 megbírkózik vele, de nekem nem akar menni és nem jövök rá, h mi lehet.

elindítom a setupot, elfogadom az alap célokat, létrehozza a két könyvtárat, a parancsikont, de mindezt kb 2 mp alatt, és semmi több. befejeződik, semmi hibaüzenet. a sid-eket nem kéri.

már átfutottam a parancssorokat is... semmi ötletem
  • Djuree
    kérem tegyék meg tétjeiket hogy markus3 kollégának sikerül-é feltolni a gémet ezzel a leirással!

én fogadok a NEM-re:D
  • nonicks
    nagyon jó játék! bár az irányítással vannak gondok
  • spcs
    Ja, ha ezzel a leírással sem tudja megoldania akkor jobb ha vesz egy konzolt. :)
  • spcs
    De talán markus3-nak sikerül már végre feltelepítenie és nem síkitozik 5 percenként.
  • spcs
    A leírást egy fórumről szedtem le ahogy írtam is. Jól tudom, hogy a többség ha leszed valamit azt nem seedeli, neki lejött, a többieket nyomora meg nem érdekli. Emberi gyarlóság - önzőség!
  • Djuree
    "1. letöltöd (utána seedeled) "

a letöltöm még rendben van, de a seedelés:D:D

najó, viccet félretéve, kb. 2-3% seedel, ez azért gáz:(

már ha minden 10. ember seedelne is akkor bőven jó sebességgel jönne minden...
  • mnorbi
    köszi!

arra azért kiváncsi vagyok hogyha 1 év 2 kör , akkor 200 kör elég egy world domination campaignhoz ? nem kevés az egy kicsit ??
    Gentleeman hogy tudok gyártani ?
  • spcs
    markus3!!!! / ezt a leírást a neten találtam, tudod a legjobb barátod a Google :) /
    Akinek nem megy egy kis help:

1. letöltöd (utána seedeled)
    2. kicsomagolás (egy winrar csomag letöltése és telepítése, ezután automatikusan már a totalcommander is simán kibontja)
    3. betöltés a daemon toolsba --> dvd1
    4. autorun vagy setup.exe indítása, ezután elindul egy steamet megkerülő razor telepítő segédprogi (ez teszi lehetővé hogy a gém elinduljun hogy nincsen steam fiók)
    5. megadod a helyet hogy hova települjön
    6. install közben többször is keresni fog "valami.sid" nevezetű fileokat, amik rajt vannak a lemezképfájlon ! (tehát -- > dvd1 megmutatod neki az útvonalat tallózás pl. --> h:\
    7. többször is kérni fogja, ugyanígy, majd lemezt kell cserélni daemon tools --> dvd2
    8. ha gond nélkül fent van akkor a cracket be kell másolni a játék főkönyvtárába ! (ne foglalkozz vele hogy nincsen Empire.exe !!!)
    9. végigjátszás !! )

Remélem megbirkóztok vele!
  • ewuk
    azért kíváncsi lennék, hogy az összes program jogtiszta-e a gépeden(és itt nem csak játékra gondolok, lehet befigyel egy photo shop egy pineacle tököm tudja mi, nem két fillér). és ha a lopás bűn, akkor mindegy mit lop az ember akinek nincs pénze, ne játsszon, ne egyen. nemde?
  • Djuree
    hát sztem sub-ok nemigen lesznek benne. ez nem empire earth:)
  • Djuree
    hát az nem fog menni. nem akarok teleírni mindent, nem egyszerű elmagyarázni írásban. nyisd meg az nfo fájlt és ott van minden, ha ennyit nem tudsz megtenni akkor hogy akarsz játszani? a játék is angol;) vagy játszak is helyetted?:D
  • Bitaboy
    Lenne egy kérdésem: itt az idők múlásával a technikám is fejlődik? Szóval értem ezt úgy, hogy 1800-as években még csak hajók vannak. Aztán az 1. világháború közelettével már tengeralattjárók, stb. Van ilyen?
  • Djuree
    persze annyira biztos nem támogatja a 64 bitet, mint a pista, de a pistát nem komálom. több ram kell a játékoknak alatta (a régiek el sem indulnak, heroes3, cossacks), meg nekem nem tetszik. túl van bonyolítva. 10%-t használom ki kb. meg sok progi nincs még alá. a tv tuneremhez nem is lesz hozzá progi (régi szar, de tv-zni tökéletes), az meg nekem létszükséglet:)
    ja meg semmi nem ott van ahol xp-n, nem találom a jól megszokott dolgokat, az office meg még gázabb rá:(
    pedig 2x is volt fent (+bétateszteltem is anno) de mindkétszer a hajam téptem, instabil szar még mindig, pedig már nem mai darab.
    majd talán 1 év múlva megint próbálkozok vele.

persze van akinek bejön, elvileg biztonságban nagyon tuti, akinek ez fontos annak jó választás.
  • CyrSyS
    Na telepítem én is! :P Darál a winyó mint az állat! SSD elkéne ide! :)
  • bazza
    Üdv!
    Két kérdést intéznék a "profik" felé:

Amikor egy hajó fölött váltakozik a kalóz zászló és a nemzeti zászló, akkor az éppen micsoda? Én is tudok olyat?

Hogyan lehet "elvágni" a kereskedelmi útvonalakat egy esetleges ellenségem elől?
  • Slewy
    1712-ben járok, de nincs spy-om, hol lehet rekruitálni?:D:D
  • markus3
    elmagyarázod nekem h te hogyan raktad fel mert én ezt nem értem
  • a.carkey
    Szerintem nem lehet ...
  • tomcsa4
    Bocsánat: SötétBarom.
  • tomcsa4
    Sötétbarom (bocs, ez a nicked) nem azért szólt, mert nem tudja, hanem azért, mert az XP 64 bit az olyan, mint a Win98 64 bit..mintha nem is lenne.

Vista! Én nagyon Vista párti vagyok (1,5 éve), 2 és többmagos gépre 32 bites tökéletes, 64 bites rendszerhez meg a Vista 64 bites verziója elengedhetetlen. A Vista szuper, szerintem.
  • Djuree
    próbáld meg úgy ahogy a med2-ben.
    keresd meg a descr_strat fájlt (asszem ez a neve), jópár mappán belül van a játék könyvtárában, és húzd át a nemzeteket a playable részbe (meg fogod látni).
    nem biztos hogy így kell itt is, a med2-ben így kellett.
  • Lobsterman
    Újabb kérdés. Tudja valaki a többi nemzetet hogyan lehet unlockolni(ha lehet)? Vagy azokkal nem is lehet játszani csak ellenük?
  • Jeszy
    Hy lenne egy olyan kérdésem/kérésem hogy akinek razor 1911-es(vagyis nem a bolt tojta) játéka van az legyen oly szíves és mondja meg hogy minden rendebne megy e a játékkal. értem ezalatt hogy nem fagyki, nem halmeg az intróná,renedesen vannak-e benne hangok stb...
    előre is kössz!!!
  • Djuree
    ha warez verziód van (a 'ha' el is maradhat igaz?:D)akkor ahhoz lennie kell .nfo fájlnak amit jegyzettömbben meg tudsz nyitni. ott le van írva minden, persze angolul. ennél többet nem tudok segíteni, ennyit önállóan is meg tudsz tenni, persze ha megvannak a megfelelő számítástechnikai ismereteid;)
  • Djuree
    elvileg 64 bites procival gyorsabb a 64 bites win, meg az alkalmazások is (már ami normálisan meg van írva, az újabb, jelentősebb játékok tuti). nem utolsósorban támogatja a 64 bites procikat. a 32 bites win az nem.

majd meglátjuk milyen lesz, sosem volt még 64 bites win-em:) megtaláltam minden általam használt progit 64 bitesben, úgyhogy nagy baj nem lehet. ha szar akkor megy vissza a 32-es. levan ghostolva, úgyhogy kemény 10 perc a win csere:D
  • markus3
    hol találom, az nfo fájl-t?amu nemtod h nekem mi a baja?
  • SötétBarom
    64bites XP miért jó?
  • Djuree
    elolvastad az nfo fájlt? MINDENT! úgy csinálj és mennie kell. ha meg így sem megy akkor húzd úja a wint;)
    én ezt fogom holnap tenni, mert nálam szaggat minimumon is, pedig nem kéne sztem, ahogy itt leírják a többiek a gépüket, amin megy mediumon is jól:S feltolok egy tiszta 64 bites xp-t meg a legfrissebb drivereket.
    sztem te is tedd ezt;)
  • markus3
    segítség! annak mi a baja ha elindítom akkor kiírja h :az eljárás belépési pontja(steamUserStats) nem található a DLL-ben(steam_api.dll).
  • gstup
    És láss csodát,1024-es felbontásban,minden mediumon,shader 3-al megy szinte zökkenésmentesen a demo... Azt hiszem megyek a boltba!
  • apedro
    Nincs mit, Zoulthaan, good bye!
  • SötétBarom
    Köszönjük Emese.
  • Scouser
    Hát gyerekek bementem a Szombathelyi Media Markt-ba és nincs a játékból. Erről ennyit. A hétvégén megy a warez aztán szerdán majd lesz és megveszem.
  • apedro

Ez a bűnös ember sipákolása, semmi más, kedves bgabor. Persze, most az euro árfolyam a hibás, máskor meg más, mindig van ok. Az az igazság, nálad ezerszer jobban sajnálom és megértem azt az embert, aki kenyeret lop a boltban, mert ő a létfenntartása érdekében teszi, te viszont a saját szórakoztatásod érdekében lopsz meg embereket, akik munkát és energiát fektettek valamibe, és egyébként közvetve a becsületes felhasználó közösségnek is kárt okozol. De ezt még el is nézném, ha csendben kusshadnál, de te még büszke is vagy erre. Az nem indok egy játék ellopásra, hogy nincs pénzed. Akkor ne játsz. Ennyi erővel add meg a címed, és küldök valakit, akinek nincs pénze számítógépre, hogy warezoja el a tiédet. Remélem, megértéssel fogadod majd a dolgot.

Neked, és a hozzád hasonló módon gondolkodónak, akinek láthatóan semmilyen erkölcsi gátlása nincs, alapvetően kár a korábbinál alaposabban megindokolni, pontosan milyen bűncselekményt követ el, majd egyszer az ügyész úgyis felolvassa. De hogy akkor pontosan utánanézhess a dolognak,ideírom: a Btk. 329/A §-ról van szó, ami a szerzői vagy szerzői jogok megsértéséről szól. Hidd el, ez nem más, mint az ősi lopás átültetése a szoftvernek, mint a szerzői jog által védett vagyoni értékű jognak az eltulajdonítására. És hogy okulj, nézz utána, mit tartalmaz a Legfelsőbb Bíróság 2003/101 számú eseti döntése.Röviden összefoglalom:

A szerzői és szomszédos jogok megsértésének a vétségét az is megvalósítja, aki a számítógépi programot nem forgalomba hozatal vagy jövedelemszerzés céljából, hanem kizárólag saját felhasználásra akár egy példányban is másolja.

A többiektől elnézést kérek, de reagálnom kellett kedves fórumtársunk, bgabor primitív megszólalására.
  • a.carkey
    Szerintem csak a platoon firinget. A másik opció a nyilak mellett.
  • SötétBarom
    Ezt ki kell fejleszteni, nemdebár?