Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
aut viam inveniam aut faciam
Csak hogy kicsit feldobjam a topicot:-)
Itt rengeteg eddig nem látott kampányscreenshot található! Valszeg egy tutorial kampányból(America)
Tutorial screens
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
szal nemegyszeru! 😊
A medve nem játék.
Eleinte azért még megvolt. De talán még nem csináltak amerikai függetlenségi háborút és polgárháborút. Szerintem ezeket még igencsak megkapjuk. Bár én örülnék egy Shogun 2nek is.
A medve nem játék.
Nemrég jött ki az AGEOD féle World War One, EU stílusban. Aztán ott az Agression is.
A medve nem játék.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
1 vhban nem ez volt a harci taktika, ami kb 1870ig megszokott volt az ókortól!
De az 1VH is nagyon tetszene..
A kérdõív valszeg a ETW utáni játékukra vonatkozik.. tetszene egy Rome 2, csak az a baj vele hogy források híján elég nehéz volt nekik normális egységeket csinálni, a rómaiak factionök persze jól ki voltak dolgozva, de a barbár népeknél már látszott az ötlettelenség.. a görögök mint történelem nagyon jó korszak, de õszintén szólva taktikailag rém unalmas, ismétlõdõ volt már az RTW-ben is minden csata: falanx feláll egy sorba, lenyomja az ellenséget a csatamezõrõl. Utána ez még ezredszerre minden csatában.. Egységnek meg volt gyáva falanx, normál falanx, páncélozott falanx, nagyon-durva-nevû-de-egyátalán-nem-olyan-nagyszám falanx.. <#szomoru1>#szomoru1>
A I vh. azért tetszik mert még nem volt ilyen használható progi, érdekes is lenne épp ezért nagyon, mert teljesen megváltoztatná a játék menetet.. éppen ezért rizikós is. Ugyanakkor egy Shogun 2 kiegészítõ kellõen egzotikus, ismeretlen tájakkal és katonatípusokkal, és egy kicsit visszatérés a kõ-papír-olló stratégiához (viszonylag kevés katonatípus és nép: japán hadurak, 3 kínai királyság és a mongolok északon).
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Ez alapján a legvalószínûbb jövendõbeli Totalwar játékok
- Róma és a pun háborúkat,
- az antik hellén háborúkat,
- a feudális Kína és Japán háborúkat a 17 században,
- a 19. század nagy háborúit (napóleóni, krími, német egyesítés, amerikai-mexikói)
dolgozza fel, legalábbis azt szeretnék megtudni ezek közül melyiket preferálnánk a legjobban. Én spec az I vh-t, ilyen stratégia (legalábbis normális) úgysem volt eddig. Egy normális Rome 2-nek vagy Shogun 2-nek is örülnék persze, a ETW-hez meg amúgy is boritékolható a napóleonos kiegészítõ.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Nem sok infót hintenek el a multi részrõl az általánosságokon kívûl, de mutatnak némi elefántot, közelharcban hogy kell a puska végével álloncsapni a hindut, illetve néhány igyekvõ spanyolt és ruszkit megkínálnak kartáccsal és a röppentyûvel a végén. <#gun>#gun>
Nem jött ki a játék és nincs mit tenni, a másikat szívatni. <#confused>#confused>
!!!HALA MADRID!!!
Az ára mondjuk 100 forint lesz állítólag...de inkább 100 + 11900 lesz
Ezt mire alapozod? Szerintem pedig 3 hónappal a kiadás elõtt már nem meglepõ ha egyre több anyag jelenik meg.A chapterek talán igen, de az in-game videók szerintem nem a több hónappal ezelõtti állapot
Egyre jobban gondolkozom azon, hogy kéne csinálnom egy modot. Akinek van kedve együtt csinálni egy jó kis modot, az jelentkezzen itt!😊
A francia site szerint a MP campaign néhány héttel a kiadás után már játszható lesz! <#eljen>#eljen>
Next PC upgrade: 2022
én is várom, na.
aut viam inveniam aut faciam