6068
-
OculusDei #1468 hát azért mondhatnék egy párat... -
#1467 Ne légy gyáva, és gyújtsd fel azt az épületet, amire nincs szükséged, vagy mást építenél helyette! 1 kör míg leég. Aztán "building browser" icon és megnézheted, hogy adott területen mit lehet kihozni belőle. A special buildingeket, pl. Téli Palota, Versailles, stb. ne égesd le, mégha külföldi is, mert azok ált pozitív dolgokat adnak hozzá a városhoz. -
#1466 Ez nem így azért nem teljesen igaz. -
#1465 Biztos télen harcoltál és jeges volt a talaj ... -
#1464 jahh értem.
amúgy road of independencenél nem volt valakinek olyan, hogy el kellett volna foglalni Montréalt és Québecet, de nem tudott átmenni a francia területekre?
mert most nekem ez a problémám, se vízen, se szárazföldön nem tudok a közelükbe menni, angolok persze simán átjárnak -
Tibikees007 #1463 -
#1462 üdv. nekem bejön a játék, de az lenne a kérdésem hogy azt hogy lehet megcsinálni hogyha elfoglalok egy várost akkor ne csak 1 épületet tudjak építeni? valamint az elfoglalt városoknál valami "religion unrest" rontja a hangulatot és azt írja hogy konvertáljam át a területet. ha valaki tud valami megoldás félét akkor köszi -
Ranger23 #1461 Miért van az, hogy elhajóztam az ivoryért levertem a kalózokat majd beléptem a kereskedelmi pontra és csak úgy özönlik be az ivory de a következő körben már nem kapom. Sőt a hajómmal lépni sem tudok sehova sőt semmit sem tudok vele csinálni. Következő lörben pedig odalép az angol a hajómra és kereskedik az ivoryval mintha a hajóm ott sem lenne! Ez bug vagy nem tudok valamiről???? borzasztóan idegesít, mert sok hajóm van ott mégsem jön be a haszna... -
Cat 02 #1460 Ez lehet buta kérdés, de Play Battle módban, fejleszteni nem lehet sehogy ? Az az első sor leguggol, 2. támad dolog jó lenne, mert nagyon széthúzni se akarom az embőrkéket. -
#1459 Én furcsa módon nem :) -
#1458 NAgyon szépen köszönjük, és a warezosok és a saját nevemben is szégyellem magam. :D -
Crag #1457 startpos.esf
-
#1456 Igen, az ilyen tutorial szerű szerű dolog.
Én ezt találtam. Igaz 68 mega, de ezzel tuti megy a Road to Independence. -
#1455 Jó lenne, mert hiába próbálkozom, még mindig csonthülye vagyok a játékhoz, így kb 6-7 óra után is :DDD Asszem az ilyen belejövős kampány :) -
McCartman #1454 en ugy hallottam , hogy csak egy fájl a ludas.
'Felul kell irni a data/campaigns/episodic_1/startpos.esf filet az eredetileg telepitettel.
A razor1911 konyvtarban az elso dvd-n van egy ilyen file, es gondolom hozzam hasonloan mindenki bemasolta azt a telepitett jatek konyvtaraba, felulirva az ott levo fileokat. Na ezt az egy filet nem szabad felulirni!'
már csak az az egy fajl kene , vki nem tenné fel vhova essetleg?:)
-
#1453 nem tudom mennyire terjedt el a hír, ki mennyire tud róla, de játszható a road to independence.
crack mappából csak a három szimpla fájlt kell bemásolni data mappába, a mappákat (campaign map mittomén) NEM.
ha volt már, srry
-
McCartman #1452 Ti milyen nehezsegi fokozaton toljátok?
(milyenen kezdjem el?:)) -
apedro #1451 Hát, a tengeri ütközetekkel lesznek gondjaim. Kezdtem egyet a hollandokkal, mindjárt a 4. körben beállt a kereskedelmi útvonalaimra egy kalóz flotta, egy fregattal és öt "kisebb", 28 ágyús hajóval. Én odarántottam 8 hajót. Nos, a gép kifagyott 30 perc csata után, de kivételesen nem bántam, nem áltam túl jól. -
Cat 02 #1450 Hát nem tom, az volt h 60 szuronyos vagy mi a fax, aki előkapta a kardot, tolta 4 lovas ellen :D Mindig 1 odament és meghalt... xD -
#1449 Könyörgöm, ha röhelyes CIV szintű csata bejön, akkor itt is letudhatja annyival, hogy auto-resolve, aztán csókolom :D
-
Cat 02 #1448 Azért zavaró mikor 4 ember harcból 40 fős csapatból, többi meg áll és nézi őket... -
CyrSyS #1447 Még nem oldható meg pont ezt magyarázom! És mondtam már hogy cool ez a game de nekem ez a része nem tetszik lehangol és elveszi a kedvem! -
TDantes #1446 És azért kuka az E:TW aminek az igazi mélységeit csak napok múlva érzi át az ember nem tetszik neki az egységek közelharci animációja...az hogy ezen kívül mennyire mély RTS...az le van sz*rva... én nem értem a mai világot komolyan. -
#1445 :DDDDDDDDDDDDDD
Egyszer anno nyomtam a CIV3at egy ideig.. Nagyon zsír volt, főleg amikor jött az ellen a (nem emlékszem pontosan) pikemannel, vagy valami oldszkúl egységgel, és elfoglalta a városomat, amiben infantry (frankó, ismétlőpuskás egység) állomásozott :D Hát az tényleg kurva yo :D Amúgy azt te sem gondoltad komolyan, hogy a mai hardver színvonalon realisztikus, minden egységre kiterjedő pontos animációt fogsz látni 2-3-4 ezer fős csatákban? :DDDDD
-
TDantes #1444 Hát rohadtul nem a látvány a lényeg! Én a Rome-al úgy is játszottam a Geforce MX440-es VGA-val hogy nem látszottak a katonák lábai!
Nem a látvány a lényeg, és nálam nincs jégen csúszkálás...vagy nem vettem észre...de nem szoktam bezoomolni teljesen a csatába...de párszor megtettem és akkor nagyon szépen animált közelharcot vívtak. -
CyrSyS #1443 Szó sincs szidásról! Kedvenc korszakomat dolgozza fel az ETW! Anno a Medieval 2-nél is ezért akadtam el mert tapasztaltam ezt a jelenséget és nekem nagyon lehangolónak tünt már akkor is! Ennél is megvan ez sajnos amit lehetett volna javítani! És sajnálom. Nos a Total war sorozatnál pont a látvány a lényeg! Ezt a Medieval 2 topicba kivesézték nekem! Tehát szükséges stratégia mellett többlet taktika és látvány! Na most mivel látvány a lényeg akkor a jégen csúszás eléggé necc! Tudom tökéletes nincs de ez nekem már zavaró! Civ4 pont fordítottja. Többlet stratégia és taktika, kisebb látvány! De hibát nem tudok benne! Számomra az a tökéletes! Kinek mi! Még egyszer nagyon sajnálom ezt a játékot, és még fejlődnie kell! -
#1442 Jó az oké, de ott van mellette még vagy 50 nemzet a játékban, megvannak az egységeik is, megvan a kezdő területük is, gyakorlatilag minden megvan hogy játszhatóak legyenek, és mégsem azok. Nem értem miért. Ennyi. -
karadyg #1441 köszi, de már gépre másolva is próbáltam
meg a setup.dat-ban lévő parancssort átírva is.. hátha
de nem akar menni, csak a parancsikon és könyvtár létrehozásig jut :( -
TDantes #1440 Gratulálok, az se rossz játék, de az se éppen a grafikájával tűnik ki!
Te meg azárt egyből kukázol egy játékot, mert juj...neked nem elég részletes a harc( nekem jelzem igen!!!!!!!)
Hát tutod....alacsony a kerítés. -
giczinger #1439 na nekem egy nem tiszta
hajóknál van egy ami a transport port ad a kereskedelmi hajók
hogy működnek
mert én elküldtem india mellé a csomópontra a horgonyra és most a zászlómon a pénz ikonja villog
ez azt jelentené hogy megindult a kereskedelem talán?
ebbe segítsetek
bocs ha kicsit keszekusza lettem volna -
CyrSyS #1438 Civilization IV! -
TDantes #1437 Tényleg köszönjük Emese.
Egy. Érdekes nálam nincs ilyen jégen csúszás
Kettő: Ha lenne se érdekelne...ez csak egy látványbeli dolog...egy RTS-nél nem a látvány a lényeg.
Három: ha ennyi miatt letörlöd...pffff
Négy: ennél jobb stratégia nincs...mondanál egyet? Úgy mégis.
Ja... és megvetted? Nem? Akkor szerintem meg ne ócsárold! Ha már voltak olyan hogy lewarezolod, inkább hallgass! -
#1436 Nem kapcsoltad be a melee combatot. :) Dupla kard icon ... -
#1435 Bocs. 12 + az USA -
CyrSyS #1434 A katonákra rákatt hogy támadjanak karddal meg szuronnyal! A katona fut, neki rohan az ellenfélnek az ellenfél nem védekezik csak puskáját tölti, a katona nekimegy az ellenfélt eltolja mint a jégen lenne, vár pár mp-t majd püföli 3-4 mp-ig és kinyul! Köszönjük emese. UNINSTALL! A total war játékok még gyerek cipőben vannak én azt mondom! Maradok a más jellegű stratégiánál! -
#1433 próbáld meg manuálisan a lemezről indítani a setupot vagy az installt (van ahol setup van, van ahol install). nálam már ez párszor volt gond, és nemcsak warezos gémnél. hátha így menni fog. -
#1432 Pár=11 ... -
#1431 #1326 -
#1430 #1326 -
apedro #1429 Nincs tört szoftver a gépemen. Úgy beszélsz a torrent letöltésekről, mintha nélkülük meg sem lehetne élni.
Én csak azt modtam, hogy ha nincs pénze (egyébként van, hiszen van erős gépe, meg internettye is, meg az áramra is futtya), ne játsszon. Ha meg van pénze, ne lopjon. A kaja pedig más. Egy éhes embert nem tudsz megállítani, egy piti tolvajt simán.
De nem akarok önmagából a warezolásból ilyen elvi kérdést csinálni, csak megdöbbent, milyen mélyre süllyedtek már egyes magyar emberek. Nem önmagában az elvételről van szó, hanem arról, hogy rendesen a warezoló a menő csávó, és hangosan óccsárolja, gyakorlatilag lehülyézi azokat, akik kifizetnek egy játékot. Mindezt egy olyan országban, ahol zsidót, cigányt,arabot, négert elhordanak mindenfajta tolvajnak, csalónak, bűnözőnek, ingyenélőnek, és akkor tessék. A magyar játszani akar, hát lop. Ha ő lop, az helyes, sőt király, ha más etnikumu csinálja, bűnöző.
Szóval, bgabor hozzászólásában a pitiáner tolvaj nagyszájú, kivagyi arroganciája irritált, és ezért pattant el a húr.
Egyébként meg, amikor egy-egy pökhendi warezos nem húz fel, kifejezetten mulattat, ahogy megy az állandó sírás-rívás, hogy jaj, így nem megy, úgy nem megy a tört verzió, ezt írja ki, azt írja micsináljak stb. Ha elmenne hamburgert árulni, összehozná két játék árát is azalatt az idő alatt, mire megtalálja, letölti, és végre sikerül elindítani a programot.
Az viszont gáz, hogy gallyra is vágják az ilyen fórumokat, mert a sok nyivákolás között alig lehet érdemi infókat találni egy-egy játékról.
És most például miattam sem, mert mérgemben én is szétoffolom a topicot, de befejeztem, ezután csak a játékkal foglalkozok. Aki érteni akarja, az érti, amit írtam, aki meg nem akarja, az nem.