Empire: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

várom, meggyõzõ a demo 😊

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Várjál...egy idõ után betölt

nekem még a menü elõtt kifagy 😄 tölt a gép, és egyszer csak megjelenik a cursor(a játékbeli) és ennyi, fekete háttér meg a sok szöveg a jogokról... a minimum gépigény megvan
Bucser
Egyébként én azt vettem észre, hogy töltés közepén megáll nem darál semmit a vinyóról csak áll az egész...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mindenkinél lassan tölt...ez ilyen. De ha csak lassan tölt...hát ez azért nem olyan nagy baj...ettõl még lehet nagyon jó

Hát... 4Gb 1066MHz DDR2 GEIL ULTRA-val kurva lassan tölt -.- remélem ez változni fog, mert felejtõs lesz!

Én már tuti meveszem! Pénteken megjelenik hétfõn hozzák...iskolába se megyek...szarok a gyakorlati jegyre....ha jön az Empire!

SötétBarom
Egész jó. Tengeri buli nem megy annyira, elég fejetlen, szárazföldi viszont fasza. Jólesz ez 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Bucser
POTBS e körül zajlott de itt a vízi csata egyik negyede a játéknak...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Serpa
mi a titka a billentyûs irányításnak?

mert pl akárhogy nyomom a WASD gombokat, nem mozdul a kamera.

a.carkey
Pirates of the Burning Sea-s múltommal már meg sem lepõdnék ezen ...
Meg ahogy nézem, vannak itt a piratesbõl páran, így gondolom õk sem. 😄

A medve nem játék.

Bucser
Vízi csatának a titka, hogy a láncos lövedékekkel szétcseszed a vitorláit az elsõ csoportnak majd ráveted magad a másodikra ugyanezen taktikával. majd szépen mindegyiket egyenként "seggbe" lehet durrantani.

A lényeg, hogy kerüld az oldal-oldal elleni hajózást.

BTW: el van baszva eléggé a hajók navigációja... Valamint nagyon remélem, hogy a teljes játékból nem marad ki a csata elõtti deployment phase ugyanis rettenet idegesítõ, hogy nem tudok saját formációkat kialakítani, majd csoportos kijelöléssel rögzíteni azokat... (valamint remélem, hogy nem lesznek százszámra ship of the lineok már az elejétõl a kampányban, mert enyhén pontatlan lenne a dolog... Egy-egy ilyen hajó megépítése hosszú 6-7 évekbe telt...)

A szárazföldi csatát szerintem úgy lehet könnyen megnyerni, ha minden emberrel átvonulsz a második gázlóm és oldalba kapod õket...biztos gyõzelem, csak épp közbe lefagyott ez a szajbalökött demo

SötétBarom
Vicces, nekem most pont fordítva megy, east coast 200k, GB 600 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

jó lassan jön steamrõl, de 4giga ramom van ugyhogy majd jeletnem, hogy mennyi ideig tölt a játék 4 giga rammal...

Lol nekem meg jobban megy a tengeri mint a szárazföldi😄 szárazföldön szétbaszták a szám:/, itt nem jelzi az egységeknél, hogy mennyi idõ múlva tölti újra a puskát, mint a cossacksban? De az egyéni párharcok nagyon jól néznek ki😊

A tengeri csatával hogy álltok? Engem forgáccsá aprított a gép..nem nagyon értem.... itt is nekem kell lõni mint az Imperial Glory-ban a hajókkal ?Vagy nem tudom

Töltögetésben az újabb Call Of Dutyk módszere tetszik: megy valami igényes anim, vagy filmrészlet, ami kicsit hangulatba is hozza az embert, és közben folyamatosan betölti a pályát.

a.carkey
Pedig azt hittem, hogy a War Leaders töltögetését nem lehet überelni ... 😄

A medve nem játék.

TW Center fórumon 4GB rammal is panaszkodnak a hosszú loading time-ra. 😞

Ja, az kb. rendben van. Nem egyszerû egy ilyen puskát megtölteni, de ezek a katonák olyan szigorú kiképzést kaptak, hogy kb. izomreflex szinten végezték a mûveletet.

Ami így eszembe jut még a pánikkal kapcsolatban: megfeledkeztem egy csapatról, és erõs ellenséges tûzben felejtettem õket hosszú percekre - ettõl sem futamodtak meg. :/ A Cossacks 2-ben egy erõsebb fingásra is hanyatt-homlok menekültek. Érzésem szerint így túl könnyû lesz a móka, de még tesztelni fogom.

A játék úgy néz ki erõsen processzor, és RAM igényes. A VGA annyira nem számít, nekem 1024x768-ban vagy 1900x1200-ban kb. egyformán szarul futott, a proci nem bírta vinni. Nem meglepõ, kissé régi egymagos 3500+... a töltési idõk viszont frusztrálóan hosszúak.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Percenként olyan 3-4 lövés teljesen reális, egy ismerõsnek lõtéren van feketelõporos cucca, õ mondta.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

"Meg amúgy is ez a kor elég buktatós. mert ugyebár kinek melyik történelmi kor jön be leginkább. még ez a kérdés is nagyon fontos. ókor, középkor, második világháború speciel az én kedvenceim"

Ízlések és pofonok: nekem meg pont ez az egyik kedvenc történelmi korom. Csatárláncban, bepiálva, dobpergésre, minden védelem nélkül nekimasírozni az ellenségnek - nem a pupákok hobbija volt! 😊

Cossacks2-tõl könnyebbnek tûnik: eddig még nem esett pánikba egy egységem sem egyetlen durva sortûztõl, és a muskétákat is viszonylag gyorsan újratöltik. Ez utóbbi talán realisztikusabb mint a C2, azért nem hinném hogy percenként egy lövést tudtak leadni.

Elsõ benyomások:
Überhosszú töltési idõk, de tényleg drámai hosszúak. Lehet hogy 4GB rammal csökkenne, most 2GB van a gépemben. (AMD X2 6000+@3MHz, Ati3850/512, XP SP2)

Miután egyszer beszenvedte a csatát, jól fut, szerencsére normálisan optimalizálták a grafikus motort. Az Auto-setting szinte mindent ultrára rak az alsóközepes gépemen, ezen meglepõdtem. FPS-t nem mértem, de elég simán futott. Nagyobb csatáknál még mindig visszavehetem az AA-t és az ultra detailt high-ra, sebességgel nem lesz gond úgy néz ki. Ezen meglepõdtem. Egyébként nagyon szép a grafika, különösen a hajók tetszenek: ahogy a matrózok mászkálnak a kötélzeten, él az egész, qrva jó.

Tutorialokat és a szárazföldi csatát nyomtam le. Hááát. Elég gyenge vagyok RTS-ekben, M2TW-t is rég toltam már, ahhoz képest megvertem a gépet. Pedig tényleg szarul játszottam... Fura. Holnap újra játszom.

Lényeg, hogy úgy néz ki kell neki a RAM rendesen, egyébként nem vészes a gépigénye.

Képeket nem csinálam de itt találni pár demo screent:

ETW demo screens

Prince23
A szárazföldi csata egész pompásan futott high beállításokkal, shader 3-mal, 1920*1200 felbontásban. Némi fps hiányt csak a tengeri csatáknál észleltem. Bár annyira nem szaggatott.
A füvek, mezõk egész pompásak, és talán még a tenger is szépnek mondható.
Véleményem szerint elég unalmas szárazföldi csatát raktak be. Ki is léptem onnan, miután szét néztem. A lovasok nagyon gyatrán mozognak, medi 2-be sokkal jobban konfigurálták a mozgáskultúrát. Bár ez lehet azért van, mert hozzá szoktam a medi 2-höz. Majd a teljest is megnézem, ha bejön, akkor ezt a tw sorit is meg fogom venni. a demó így még nem nyûgözött le. Meg amúgy is ez a kor elég buktatós. mert ugyebár kinek melyik történelmi kor jön be leginkább. még ez a kérdés is nagyon fontos. ókor, középkor, második világháború speciel az én kedvenceim, abban jobban jártasabb vagyok

Dragooon
képek tõlem is:

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

SötétBarom
Szélriány <#eljen>

Medi kettõhöz hasonlítva milyen a szárazföldi csata? Rohamoknál vannak ugyanolyan hülyeségek mint ott, vagy már fixelték, ill. milyen konfigon hogy fut?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Prince23
Egy kép a tengeri csatámról, amit megnyertem

Elsõ benyomás:
egyszerû menû
sok a töltési idõ
tengeri csata nem túl meggyõzõ, se a szárazföldi
lovasok furcsán mozognak

no de a grand caimpaignon lesz a hangsúly és a hangulat... remélem!

Dragooon
én egyelõre a tutorialokat próbáltam, nagy csaták pár perc múlva kezdõdnek.

szuronyokkal rohamoztam, tolják egymást arrébb az egységek mintha jégen lennének, nézik egymást, stb :o
amúgy nem rossz<#smile>

Kipórbáltam, le jött fasza lesz...de nem volt egyszerû gyõznöm.

SötétBarom
Systems specs?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Serpa
nálam bevállt.
<#eljen>
köszi.

hát izé... akkor itt az ideje hogy nyugdíjazzam a laptopom. ide már kevéske szegény.
állat a gém csak nekem diafilm. <#vigyor2>

aut viam inveniam aut faciam

SötétBarom
Jó vagy nemjó, KÁMON ppl!!!4

Prince23
Na már nekem is sokkal gyorsabban jön, 4 megával, eddig meg 1 meg fél megával jött.

Na, újraraktam az egész vackot, a Steam futott a háttérben, csak elindítani nem lehetett, az ikon nem volt stb.

Elnézést a gorombaságért, tiszta hülye voltam.. <#buck>

Dragooon
képeket

a.carkey
Meg tudná mondani valaki, hogy hová pakolja a letöltés az install filet és mi a file neve?

A medve nem játék.

Robez84
ooooohh..bazz. dejónektek....

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

US North is jó, onnan nekem 800-al jön. Ééééés 100%! Na léptem uraim!

nekem lejött. akkor most eltûnök...

a.carkey
Átállítottam én is, de maradt minden a régi ...

A medve nem játék.

Dragooon
isten vagy appám, 400-500 között jön most a 60-80 helyett, köszi 😄

ehem. ez kb azóta szar amióta steam van. szal csekkold mindig a taskmanagert.

Nem ettõl van, take it easy. Lehet hogy még mindig fut a steamed a háttérben. Lõdd ki feladatkezelõbõl, és úgy indítsd újra.

Kurvajó tipp volt, megcsináltam, nem megy a steam... rakhatom újra.<#boxer>

nekem 1 mb körül jön folyamatost <#hehe>

Volt eddig is de csinálhattam másikat azért húztam fel magam mert az elsõre készített steam-fiók valamiért nem mûködött.

SötétBarom
Egész jól jön 😄