6068
-
#1668 Nem. Ami a térképen van, ott MINDENHOL LEHET ÉPÍTENI. Amiről gondolom beszélsz, az a kis körös bigyó alul zöld színnel, na az azt mutatja, hogy az adott területen milyen néven fog a legközelebbi town "megalakulni" és "mikor" (minél kisebb a szám, annál jobb). Ez elvileg a kör szám, hogy a mostanitól még hány kör, de persze ahogy technológiailag fejlődsz/tartomány, ahogy elkészülnek a fejlesztéseid, pl. a kormányzóság, akkor ez hirtelen csökkenhet is, méghozzá nagymértékben, de ha kirabolnak egy-két townt az ellen katonái, lerohad az épület, akkor nőhet is a szám. -
#1667 Én csak azt kapcsoltam ki. Egyszerűen zavar, mert kiemeli a zoomolt részt, és elmossa a többit. Olyan közel-távol hatás, de szerintem tök zavaró. A heating viszont nagyon jó lett. Ha ég a hajó, zengenek a harangok, hogy tűz van baby, oltsátok! :D Van még egy nagy bug. Ha süllyed a hajó, és már az oldalára dölt, de még nem ment a fenékre, akkor a hajón lévő legénység, az árbóctól a fedélzetig, mindenki állva fekszik. Mókás látvány. :) -
#1666 kérdés ez msot játékmenetbeli de még mindig érdekelne a multizás hogyan lehet...
Amelyik városvan kijelölve éppen abban a városban fogfejleszteni ? Illetve a papok és gentlemanek mire jók ? Ezt már medievalban sem tudtam
-
Pares #1665 Tervezem hogy ramot meg procit cserélek. Csak azt nem tudom hogy uj grafikusat vegyek, vagy még egy 8800 GTS 512-őt vegyek, és SLIbe tegyem? -
Pares #1664 Depth of field meg minden szarság bekapcsolva. Jah, és nem ultra hanem Very High...:D -
Pares #1663 Nem dicsekvésből vagy ilyesmi, ha ugy nézzük, nincs is mire, de nekem akadás megdöbbentően (számomra) akadás nélkül 1440x900 as felbontáson ultra High-on megy. Gépem (semmi extra, lassan több, mint 1 éves gép):
AMD Athlon X2 5200+
2 GB ram 400mhz
nVidia GeForce 8800 GTS 512MB G92
Vista Home Premium
Először aszittem hogy médiumra jó lesz, de elég jól optimalizálták a gémet.
Mégeccer mondom nem flém. -
Pares #1662 Nem. Én arra gondoltam, hogy minden területen van pár ilyen kicsi falu, ahova még nem lehet épiteni, és ott a Policiesban lent ha rákattintasz arra a gombra, akkor kiugrik egy ablak, ahogl a Public Ordert, a Populacy growth meg ezekt tudod megnézni, és ott leg lent a bal alsó sarokban van ez. Ott van is ilyen kör, amiben számok vannak, mint a fejlesztéseknél, ami irja, hogy mennyi kör kell hozzá. De ott olyan bazi számok vannak, hogy 71,, meg 65, és minden körben más. Halvány lila gőzöm sincs hogy mit jelenthet az... -
#1661 Nem ő tud, hanem a gentleman. -
#1660 Rákkattintasz a falu nevére és kiír minden infot, ha erre gondoltál. Ha a building browserre alul, a next turn gomb alatti sorban jobbról a 3. gomb, akkor kiírja mit tudnál ott építeni. Ha valami nem tetszik, gyújtsd fel a régit. :) -
#1659 Nem akad.
Röviden: anno egy nagyon jó gépet vettem, még hónapokkal ezelőtt. Videokártyát nem akartam akkor cserélni, mert feleslegesnek tűnt, de egyszer felbakkeroltam az agyam, meg sírt a család egy nem laptopért is, így a régi gépemhez betettem a régi kártyámat, egy ASUS GF7800 GTX 256MB-ot. Nesztek! :D Aztán pont ebben a topicban rákérdeztem, hogy mit érdemes venni, és mondtatok ötleteket. Nemsokkal utána bementem egy boltba, kértem először egy ATIt, nem volt nekik, de volt 1GB-os GF9800 GTX+, így azt vettem meg (ez volt a másik, amit ajánlottatok). Először leteszteltem a GTA4-nél (full max felbontásban 50 valahány FPS-t produkált), aztán a ETW demónál, persze minden ultrán, um. "maxon", -kikapcsolva a Depth of Field, mert egyszerűen zavarja a szememet -, és zökkenőmentesen futott a demo, a full meg mégjobban, és a legnagyobb egységszámmal játszom. Nem volt még koccanás, sem belassulás. 15-25 sec a betöltési idő, persze 4GB jófajta RAM-mal, de csak "sima" XP-n ..., tehát nem is hasznája ki a mindet, de még így is mindennel meg vagyok elégedve. (3 év után vettem új alkatrészeket, 4 év után új videokártyát.) -
Tibikees007 #1658 Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy ott vagyok a Road To Independencének annál a részénél / 2.fejezet/ ahol a francia erődöt kell elfoglalni a Niagaránál. El is foglalom és leölök minden ellenséget, felépítek mindent amit csak lehet de nem megy tovább a küldetés. Az utasítások ablak üres. Már ki irtottam mindenkit a térképen de így sem megy tovább. Mit csinálok vagy nem csinálok jól? -
Pares #1657 Még azt szeretném megkérdezni, hogy a térképen itt ott feltűnik néhány pici falu. Az egyik ablakocskában (Policiesen keresztül jutottam oda, nem jut eszembe a neve), ahol meg tudom nézni a Public Order-t meg stb. ott lent volt hogy Village development vagy ilyesmi. Ha jól értem, akkor ez azt jelenti, hogy ezek a pici falucskák mikor lesznek képesek épiteni vmi házat? -
#1656 Mindig ott fejlessz, ami a legtávolabb esik ellenségtől, mert lop a genyó és szabotál. :D A capitalokban, ami tényleg főváros, ott ha sok városra van lehetőség, akkor inkább az iparra, pénzszerzésre menj rá. Mindenhol máshol meg a fejlesztésekre, kémkreálásokra és ha ellenséges a terület, akkor építs templomokat, térítsd őket ezerrel, mert akkor kevésbé lázadnak.
Az bizti, hogy a lengyeleknek van a legerősebb, legbrutálisabb lovas egységük (szárnyas lovasság), viszont a svédeknek vannak a legjobb lovas egységeik (bár semmi új skin, de hússzal több ember/osztag, mint más nemzeteknél!!!). -
Cat 02 #1655 Kémet h lehet ráállítani h research lopjon ? -
Cat 02 #1654 És abban akad csata közben ? :p Mert nekem ha gyorsítom sokszor előfordul -
Pares #1653 Kösz a jótanácsot! -
#1652 Ha ezek megvannak, akkor a flottának a 2nd rate építéseket (nézd meg a drydockokat, hogy melyik adja és melyik skill kell hozzá!), és ha ezzel megvagy, minden mást lopj, vagy vegyél, a többit meg fordítsd a research ratere!
Nem kell négynél több University! De ha ügyes vagy, akkor három is elég (1-1 a különböző kategóriákra. -
Cat 02 #1651 Aham, először a College-nek estem neki h gyorsabbak (?) legyenek a fejlesztések, de meglesz, bár most a brittek bekempeltek a városom elé, szal nem tom mi lesz :D -
#1650 Fire by Rank
De ezeket fejleszd ki mindenképpen a szárazföldi hadseregnek, kb sorrendben:
Fire by Rank, Platoon Firing, Diamond Formation (lovasságnak), Fire and Advance. -
Pares #1649 Tényleg, vam ilyen opció? Mert Nekem mindig csak az első sor lő. Bocsássatok meg, ha hülye kérdés. Gondolom valami fejlesztés, bár még nem néztem alaposan utánna... -
#1648 Nálam ok, szintén 4GB. Mondom, nézzétek meg a War Leaderst. Ott elsőre 45 sec a főmenü, ezen ha kilép, majd visszalép az ember, akkor lehet csiszolni 30 secet. A térkép betöltése 3 perc felett, 1-1 csatáé 2.5 perc. :) Ez, a 15-20 sec (1x volt 25 sec is, hú :D) amit itt tölt, az lópénisz. -
Cat 02 #1647 Mi a neve annak a cuccnak, amikor első sor tüzel, lehajol, majd a 2. ? -
Elar #1646 Dettó ugyanez -
Pares #1645 Nemtudom, hogy történelmileg mi a valóság, de azt hiszem, hogy Lettország barbár országnak van feltüntetve a játékban... érdekes... -
#1644 Magyarország nagybetű... -
Pares #1643 Iráshibákért elnézést! -
Pares #1642 Angyon teccik a játék. Az előző részekkel nem játszottam, de ez eddig asszem a legjobb stratégia, amivel valaha találkoztam.
Jelenleg a Poroszokkal játszok. Hadatüzentem a Lengyel-Litván birodalomnak, már elfoglaltam nyugat Poroszországot, Szászországot, Litvániát, Lengyelországot. Jelenleg nem nagyon tudok tovább terjeszkedni, mert a lengyeleknél jelenelg lázadások vannak, ugyanis erősen téritgetem őket a katolikus hitről a protestánsra, és kitudja miért, de ez vhogy nem jön be nekik. Mindegy, addig meg vannak szállva, amig nem fogadnak szót, muhahaha.
Nagyon bejün a gamma. Itt ott van pár bug, de ezeket egy jövőbeni patch biztos orvosolja... -
TDantes #1641 Mi az hogy ,,tood" ? -
Pierre75 #1640 A hangokat tekintve vmi ilyesmire gyúrhattak volna a fiúk:
http://www.youtube.com/watch?v=qfvCjLgbpy0 -
#1639 Az a baj, hogy ezek elég triviális dolgok, amiket ha ennyire ne értesz, akkor talán jobb lenne hagyni a fenébe az egészet...
Vagy legalább az ilyen alapdolgokra próbálj rájnni magadtól, esetleg ragadj meg egy szótárat.
bardocz: Nincs mit! -
#1638 Akkor nem nálam van a hiba:) Köszi! -
markus3 #1637 dugulj be!!!
attól h te tood h kell játszani attól nem mindenki tudja. -
#1636 sziasztok! Lécci multiban segítsetek. nagyon nem megy...mit hogyan ? -
#1635 Szokj hozzá, ez ilyen.
Nálam sem épp gyors 4gb-tal. -
#1634 Kipróbáltam a demo-t és kurva jó a játék.De az miért van,hogy baromi lassan tölt?Van 2 giga ramom,az csak elég neki. -
CamelX #1633 Hogy még 3 ilyen kérdés és BAN -
#1632 "ha rámegyek az épületre és kiírja h pl:3 akkor az mit jelent??-3 percet vagy 3 órát vagy mit?"
-
#1631 Te tényleg ennyire csökkent értelmi képességű vagy ? -
Curesz #1630 xD xD xD nagyon nagy a forma:)
1 kör meddig tart?:D amég lenyomod az enter gombot és megvárod h a többi nép is lépjen:D -
TDantes #1629 Hogy mi van? Nem értem..hogyhogy mit kell csinálni?