Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meglehetõsen könnyû volt.
a PotBS beli tapasztalat jól jött 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A driverek meg...nem tudom nekem eddig nem volt sok gondom az ATI-kal, és vagy 4-5 éve csak ATI kártyáim vannak.
De szerinetm ennyi off elég lesz
Viszont egy pontos tipust tudok ajánlani:
Gainward 8800GT 1Gb Golden Sample
ez van nekem és nagyon jó, még a legújabb játékok is úgy-ahogy mennek maxon 1280x1024ben... én anno 55ezerért vettem, mostmár 30 körül lehet kapni... de utánanézek neked😊
8800 GT-t egyszerûen nem láttam sehol. Nem lett ennek más neve?
A medve nem játék.
Nekem is az a problémám a demoval,hogy mikor betöltenék egy csatát akkor a csík ide-oda ugrál s elõjönnek a csatahangok.
Valakinek van ötlete mit tegyek?
Nem akarok egy monsztert, elég egy normális, "ez most mindenhez bõven elég, elég jól fut rajta a többség" szintû kártya. Jelenleg - már vagy 4 éve - egy 7800asom van, és röhej, de még ehhez a gaméhoz is elégnek tûnik, viszont most már lecserélném, mert tényleg eljött az ideje, és mert a régi gépembe, ami jelenleg családi használatra (Internet a feleségnek, gyereknek, stb.) van belõve, még tökéletesen megfelelne.
A medve nem játék.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Na mind1 ezek végül is olyan dolgok, amit jó pár óra játék után már nem fogok figyelni, az elején nézegeti az ember közelrõl az egységeket, és "gyönyörködik" bennük. Utána jön a madártávlat csata, aztán egy jó része meg már autó csata.
For the greater good
" Go to C:/Documents and Settings/*your name*/Application Data/The Creative Assembly/EmpireDemo2/scripts/
Then open the preferences.empire_script.txt and search for "battle_difficulty" and change the number next to it for the desired difficulty -2=Very Hard, -1=Hard, 0=Normal(default), 1=Easy .."
Nah akkor lassan indul a moddolás ehehe
For the greater good
Sajnos vannak olyan játékok, ahol majdhogynem a semmi közepén vegetálnak az országok a campaign elején - jó lenne, ha az ETW-ben nem így lenne.
Ja...jó hogy nem úgy kezdjük a játékot a semmi közepén vegetálnak az országok...
Oldal-oldal ellen tûzharc: elõvettem egy könyvem, és abban azt vagyon írva, hogy az egész XVIII. században ebben a stílusban nyomták: párhuzamosan hajókáztak, néha barátságosan sortüzet lõttek egymásra. Nelson hozta az új taktikát: merõlegesen közelítette meg a libasorban haladó ellenséget, és a hajóik közti réseken áthaladva mindkét irányban tüzet nyitott. Az eredmények az õ módszerét igazolják. 😊
"valamint remélem, hogy nem lesznek százszámra ship of the lineok már az elejétõl a kampányban, mert enyhén pontatlan lenne a dolog..."
Százszámra tényleg nem kéne lenniük, de miért merült fel benned a kérdés? A demóban lévõ ütközet "eredetijében" valóban sorhajók alkották a flották zömét, angol oldalról vett részt néhány kisebb hajó is. Ettõl függetlenül az erõviszonyok rendben voltak.
Szerintem inkább az lenne pontatlan, ha a kampány kezdetekor senkinek nem lenne hajója, hanem ilyen szép játékosan mennének a dolgok: elsõ körben farm, aztán barakk, aztán shipyard, és 10 évvel a kampány kezdete után a Királyi Haditengerészet megépíti elsõ hajóját, egy kétágyús bárkát. Sorhajók voltak már az 1600-as években is, nincs abban semmi baj, ha pl. 1700-ban már a játék elején rendelkezésünkre áll majd pár darab.
He?
Én az AMD1700+-ot 6 évig használtam és abból 5 évig elég is volt..persze tunningoltam. VGA-m meg volt négy...sõt azóta újabb kettõ..
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Másodjára nagyon hamar átkeltem, nem is próbált közel jönni, a farmháznál annak rendje és módja szerint felállított egy arcvonalat, majd amikor én is felállítottam az enyémet, támadott. Direkt nem erõsítettem meg a sajátjaimat, hagytam egy kicsit gyõzni, kísérletezgettem. A tüzérsége mellett volt egy gyalogság, amikor a tüzéreit próbáltam dragonyosokkal támadni, észrevette és elérakta a gyalogságot. Egy másik alkalommal egy elszigetelt gyalogos egységét támadtam meg huszárokkal, bajban is voltak, de jó ritmussal ellentámadott a saját dragonyosokkal, és a huszárokat el is zavarta.
A tüzérek viszont elég stupid módon reagálnak, próbaképp szépen eléjük masíroztattam egy vonalba a gránátosokat vagy 20 lépésre, nem engedve tüzelni õket csak ha én mondom.. na, gondolom most megnézzük mit csinál a kartácstûz - a amerikai pattanytúsok csak lõtték a jó messzire lévõ saját csapataimat, lehetett kivégzõosztagosdit játszani. Ezt leszámítva jó az AI, okosan reagál. A tengeri csatával nem sok sikerem volt, túl sok a francia.. de hangulatos, és jól ki van dolgozva, a hajók megadják magukat, nem teljesen kiszámítható a sérülés sem (nem mindegy hányszor, mit talál el), néha kigyulladnak, felrobbannak, ha tényleg szar a helyzet, megadják magukat, szal elég életszerûre sikeredett.
Kell hozzá egy erõs proci, azt majd márciusban beszerzek egyet, a multi részre kíváncsi leszek, csak a töltési idõket meg a hangokat kicsit rakják rendbe, nagy bajok itt nincsenek. 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Itt ez a 30-45 sec az lótúró.
Kikapcsoltam a vert. sync.et, és nem volt gáz.
A medve nem játék.