6068
-
#1708 Egyébként valahol olvastam, hogy a fejlesztők tanácsokat kértek a rajongóktól, hogy milyen témát dolgozzanak fel a követlkező tw részben.
És felmerült egy ilyen témák, címek:
1942 WWII: Total War
Terminator vs Predator: Total War (pffff, xd, lol)
Cold War: Total war
Én egyébként a világháborúst összevonnám a coldwarral, így több ideig lehet pörgetni a köröket fél éves felosztással.
-
#1707 A várfalakon lévő ágyúkat hogy lehet használni ,vagy az csak dísz? És ágyúkat hogy lehet a várfalra felvinni ? -
RedRiot #1706 kicsi OFF: Ááá, ez még nem olyan durva. Hearts Of Iron 2-ben egy tag majdnem megnyerte a magyarokkal a második világháborút. Először együttműködött a németekkel, majd amikor azok elfoglalták Moszkvát, hátbatámadta őket. 1944-ben így két Németország volt: egy fasiszta állam Moszkva központtal, az eredeti pedig magyar bábállam lett. Ha jól emléxem a srácnak sikerült az angliai partraszállás is '46-ban. No ez a vicces! :DDD -
#1705 Kicsit vicces...1734-et írunk. Franciaország megszűnt létezni. És még csak nem is én, hanem a hollandok irtották ki őket. Vicces. Lengyelország meg presztizs elsőként (!!!) elfoglalta egyész középeurópát. Vicces. -
#1704 még csak warez, de majd tervezem a bolti verziót :) azt irja am hogy steamnek futnia kell. Gondolom akkor aktiválni kell rajta valahogy nem ? És egyszerre több gépen ha eredeti fennt lehet ... Jól mondom ? -
#1703 Bolti verziód van vagy warez ? -
Thanatos #1702 eredetivel lehet... -
#1701 Én azt nem értem. hogy itt az auto csata az kurvanagy átvágás .... Indiánok ellen küldöm angol seregem fullosan a 150 indián ellen erre jön hogy valami 350et legyaktam tőlem .. és a seregvezér meghalt én vesztettem- Mondom na nem lejátszuk mégeccer... Az első 2 perc után menekültek...erről ennyit :D Valaki arra hogyan lehet multizni nem tud segítséget ?Nekem folyton steam-et kér. -
#1700 nem kell semmi. Szimplán frissíteni kell a direct X-et a játék főkönyvtárában asszem redist mappában van. -
#1699 A #1417-es hozzászólásbán minden le van írva részletesen én is ezt követtem és mint látod sikerült!
1. letöltöd (utána seedeled)
2. kicsomagolás (egy winrar csomag letöltése és telepítése, ezután automatikusan már a totalcommander is simán kibontja)
3. betöltés a daemon toolsba --> dvd1
4. autorun vagy setup.exe indítása, ezután elindul egy steamet megkerülő razor telepítő segédprogi (ez teszi lehetővé hogy a gém elinduljun hogy nincsen steam fiók)
5. megadod a helyet hogy hova települjön
6. install közben többször is keresni fog "valami.sid" nevezetű fileokat, amik rajt vannak a lemezképfájlon ! (tehát -- > dvd1 megmutatod neki az útvonalat tallózás pl. --> h:\
7. többször is kérni fogja, ugyanígy, majd lemezt kell cserélni daemon tools --> dvd2
8. ha gond nélkül fent van akkor a cracket be kell másolni a játék főkönyvtárába ! (ne foglalkozz vele hogy nincsen Empire.exe !!!)
9. végigjátszás !! ) -
#1698 A Poroszokkal vagyok és a hollandok felajánlották Ceilon-t Hannover helyett. Megugrott a trade-em 5000 pénzzel, most jól megszedem magam és aztán megsemmisítem a hollandokat. Az egyetlen bajom, hogy senki sem szeret európában, mert mindenkinek megtámadtam már a szövetségéesét:) -
#1697 nincsmit :]
jójátékot. -
#1696 Nagyon szépen köszönöm segítséged, mert a probléma MEGOLDODOTT és remekül fut a game!hálás köszönet!KIRÁLY VAGY.... -
koj #1695 Raylee! Te se tudtad berakni deamonba? mert nekem ha 2x rákattintok az isora megnyitja, és setup exe van. Rámegyek mind kicsomagolom és futtat, de a 2. dvd-t hogyan kell majd berakni vagy hogy kell ezt az egészet felraakni? -
#1694 hátha -
#1693 Nem tudom, tudna-e valaki segíteni a problémámon?
Átnéztem a fórumot, már mindent kipróbáltam, de nem sikerült jól felrakni a gamet (razor1911).Mindent a leírtak (nfo)szerint csináltam, de a végén nem rakott fel "Empire.exe"fájlt a főkönyvtárban.Én bemásoltam ide a crack mappában lévőt, de mikor indítani akartam ezt írta ki:
- alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a d3dx9_40.dll nem található-
Ha valaki elküldené ezt a "d3dx9_40.dll" fájlt MEGKÖSZÖNNÉM, bár nem biztos, hogy ez segítene, de egy próbát megér!
Várom segítő ötleteiteket, amit előre is köszönök szépen! -
#1692 Ugye te sem látod, csak a mennyiséget. Na most nem mindegy, hogy 8 egység "mob" van bent, vagy 8 egység vaddisznó ranger. -
TDantes #1691 Nem mindig látni, hogy hányan vannak egy városban! -
Cat 02 #1690 Nekem az volt h északi, déli, keleti falhoz beállítottam katonákat, nyugatra, minek, hegyoldal, csak nem jön arra. Erre az erősítés egysége szépen onnan felmászott a falakra :D
-
#1689 Lehet, hogy ő nem látja. Mert ki lehet kapcsolni ... :D -
#1688 De hiszen a város melletti ikonnál van skála. Én is úgy támadok, először megnézem az erődöt, várost, leolvasom kb mennyien is lehetnek
De egyébként úgy látszik ezt az ai hibát még sosem sikerült kiküszöbölnie a total war készítőinek. Ilyen volt a rome-be is mega medi 2-ben. igazán kihagyhatták volna ezt az ai viselkedését. amúgy 1716-ban tartok, és már kétszer csinált ilyen hülyeséget. -
TDantes #1687 Azért ez nem éppen így van... ostromban tényleg gyenge az AI de ha védekezik, meg nyílt csatában simán meg tud szívatni.
Meg miért lenne hülye? Nem tudta mennyi egység van az erődben...bepróbálkozott -
#1686 Fú bazzeg, nem semmi AI-ja van ennek is.
két huron egység betámadta a 8 egységgemmel ellátott erődőmet. természetesen nyertem a csatát 1perc alatt. Kár volt betüölteni, de megakartam nézni mien is egy ostromállapot.
Ez se semmi azért.
vagy bug vagy hülye az AI, mindezt közepes nehézségen. Mi lehet Könnyű nehézségben? belegondolni is rossz.
egyébként a diplomácia és a fejlesztések bejövős. -
#1685 No ez egyre jobb :D Visszavonom a korábbi megegyezés új ajánlat megadja 5 körre . Megyek át a területén következő körben kiírja hogy megsértettem a területét ,majd hogy alliance broken . MEgnézem a diplomacy képernyőn ott azt írja hogy meg van még az alliance. Jó akkor megint iszsnvonom ,újyabb 5 körre kikérem ,majd megint kiírja hogy gecc vagyok ,és hogy alliance broken ,de a diplomacy képernyőn ugyanúgy áll az alliance .Kicsit bugzik a játék :D -
#1684 ki -
Cat 02 #1683 Tuti megkapod ? :D Kiírja h cancel military acces a lehetőségek között ? -
#1682 nem ,először 5 körre próbáltam utánna mondom jóvan akkor legyen örökre ,minidg megkapom de nem engedi -
Cat 02 #1681 1 körre kéred ? -
#1680 AZ miért van hogy az RTI-ben millitary accest kérek az irokéziektől meg is kapom ,de akárhányszor a területekre akarok menni ,azt mondja ahoz háborút kell indítanom ? -
RedRiot #1679 Svédekkel nyomok jelenleg rövid hadjáratot, gondoltam vmi egyszerűbb meccsel indítok.
Ausztriával szövetséget kötöttem, aztán passzióból elfoglaltam Kurlandot. Erre jött egy porosz ajánlat, hogy cseréljem el a frissen elfoglalt Kurlandot Kelet-Poroszországra(!), ad még egy kis plusz pénzt meg technológiákat. Mondom OK, ha mindenáron el akarja kótya-vetyélni az anyaországa területét nem bánom.
Következő kör: jönnek a poroszok újból, hogy ugyanmár, mi lenne ha mégis visszacserélnénk a területeket. Ad pénzt is. Mondom, ezt már nem. Bár el nem tudom képzelni hogy mit találtak Kurlandon, hogy ilyen gyorsan kiábrándultak belőle. :) Vicces, na.
A jókedvem nem sokáig tartott: a lengyelek egy pillanat alatt elfoglalták Kelet-Poroszországot tőlem - még nem volt időm védelmet telepíteni oda. :/
Legközelebb óvatosabb leszek. :)
-
#1678 Közutálatban részesülés a topicban. -
koj #1677 Hali! Lassan kész az ETW Special Edition de razoros verzió.
Azt szeretném kérdezni hogy azzal mi probléma lesz? pl: hangprobléma? -
Babylon56 #1676 Jó de ha kapok is ki kötöt nem oda ahova én szeretnék. Például indiába az istenért nem add kikötöt! Pedig minden fulon ki van épitve.
Vagy amit elfoglaltam várost egy india néptöl azt tejesen vissza kell bontanom? -
Averna #1675 Már 3 napja szinte semmi gondom nem volt frankón játszottam, ma meg a csatáknál folyamat neki áll reset- elni a gépem.
Esetleg ötlet valakitől? -
#1674 Na megyek játszani kicsit. :) -
#1673 Ez az 1669re ment. -
#1672 1 kör, fél év. :D De csökkenhet, ha pl. a capitalban és a városaiban épülnek a létesítményeid. -
#1671 Elvileg kapsz egyet, ha tengerrel határos a tartományod, és elérsz egy bizonyos szintet a tengeri kereskedelemben/kereskedelemben. -
Pares #1670 Értem már. Szal az a köröket mutassa? Mer akkor kb. 30 év fog kelleni... -
Babylon56 #1669 Hali
Tudna valaki abban segiteni mit kellene épiteni ahoz vagy ki kutatni, hogy egy tartományba tudjak ki kötöt csinálni!?
Vagy mi kell esetleg hozzá?