6068
-
#1748 Nem.
Diplomacy részben tudsz felvenni velük kapcsolatot. -
#1747 Mellesleg így kéne kinéznie, de egyesek szerint (hivatalos fórumon!) szemét módon ez csak a napoleonic wars kiegben fog így kinézni, köszönhetően a feszített kiadási dátumnak :)
Szóval így ...
HDben nézzétek! -
nono55 #1746 Sziasztok!
Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban:
-Lehet-e a magyarokkal játszani, úgy, mint az előző részekben?
-Mikor tudok (és hogyan?) kereskedelmi szövetségre lépni egy nemzettel?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Bitaboy #1745 Már megtaláltam:D. -
Bitaboy #1744 Én is rakom, de én meg ott akadtam el amikor kéri a valami.sid nevű fileokat. hogy mutatom meg azt neki? Hiába mouttolom be mégegyszer a első DVD-t, az sem jó. Hát akkor hogy? -
#1743 Apropó, ha TW gombbeállításokat alkalmaz az ember, és insertet nyom, egész érdekes perspektívából látja a csatát. -
#1742 Jelenleg, a fejlesztők szerint, mi nem a "nagy városrészekben" hanem az elővárosokban harcolunk, és csak a háttérben láthatóak a nagyváros körvonalai. :) De ez egy bug ... -
#1741 Erről annyit olvastam, hogy a legelején elcsesztek valamit, és nem állították vissza, mert ha nincs erőd egy capitalban, akkor sima, alacsony populációval rendelkező town skinként, mások szerint sima village skinként kezeli a "hátteret", ha meg van benne erőd, már erőd skinként jön a háttér, tele buggal. Nos, elvileg ezt a következő patchben fogják javítani. De tény, hogy a képen láthatóval még én sem találkoztam. -
mnorbi #1740 pl ha indiaba levö nemzttel kezdek , akkor át tudok menni hajokkal / sereggel europaba vagy amerikaba ? -
#1739 Biztos nem eredeti a gémed :) -
#1738 Az mitől van hogy a Road Independence Episode 2 töltésénél kivág az asztalra exe hibával akármit csinálok ! Miután megnyertem az episode 1-et jönne az episode 2 tölt egy darabig aztán exe hibával kidob !
-
Zsil #1737 akkor csak lesz ilyen is -
#1736 valakinek ezzel a steam_api.dll-es problémával sikerült mit kezdeni? -
akademy #1735 Ha felrakod a várad falára a lövész egységeidet az ágyuk mellé, akkor azok automatikusan odafutnak az ágyukhoz ha jön az ellenség
-
Slewy #1734 Jah, én is elfoglaltam párizst, aztán olyan volt, mint egy western filmben a kihalt szellemvárosok. Viszont ezen a képen van, csak ilyet még nem láttam a játékban.
http://www.gamersglobal.com/files/imagecache/full_teaser/files/news_teaser/empire01.jpg -
#1733 Ezt én sem értem ... -
sakkay #1732 A legnagyobb "város" amit láttam kb. 20db! házból állt.Poroszország közepén! Ez azért elég gáz. -
Zsil #1731 városok hiánya katasztrófa.--ezt hogy értsem?még nem játszom" -
#1730 Na jó találtam egy videót. Mégis annak tűnik :D -
#1729 Nekem nem tűnik ez túl orkos-mágusos-sárkányos-beholderesnek :) -
#1728 Nem, csak jobban kedvelem - ahogy te is fogalmaztál - a teljes történelmi hűséget, minthogy négy lábú meg 13 szemű szörnyeket hajkurásszak :D -
Cat 02 #1727 #1721 :p -
#1726 És ha szép sárkányok és jó varázslók lennének benne? :D
Amúgy bocs ha megsértettem valakit, de az hogy kapásból jött 2 hsz hogy "persze még csak az kéne", abból ez jött le nekem. -
#1725 Nem, csak szimplán nem kedvelem annyira a fantasy világot, ahol csúnya sárkányok meg gonosz varázslók vannak. -
#1724 Ahhoz nem volt szerencsém, de lehet bepróbálom. Ma egy kis King's Bounty-zás után jutott eszembe mennyire durva lenne ha a harcok az ETW motorjával lennének megjelenítve :)
Sok embernek tetszene, de sajnos vannak emberek akik teljes történelmi hűség nélkül létezni sem bírnak :P -
#1723 van ilyen. a med2 gyűrűk ura modja:)
sztem jó 5let. én szeretek mindent a játékokban:) -
sakkay #1722 Szeva. Ha valakinek fagyna rakja fel a legújabb nvidia patchet 03.03 nekem nem fagy azóta. A tört. hűségről annyit ,hogy igen is fontos nagyon sokunknak. A módos srácok szinte csak ezért dolgoznak. Az ETW. szerintem a tengeren nagyot alkotott, de a szárazföld sok mindenben visszalépés. Pl városok hiánya katasztrófa. -
#1721 Arra ott lesz King Arthur.Ráadásul még magyar fejlesztés is... -
#1720 Ott véget is érne total waros pályafutásom :) -
#1719 Na még az kéne. :() -
#1718 Szerintem Fantasy: Total War kéne. Mekkora feeling lenne betámadni egy 20k-es élőholt sereget egy nagy csomó Orkkal és goblinnal, miközben a mágusok ontják a harctérre az áldást... :) -
Neoncsoves #1717 Ezek a játékok nem arról szólnak, hogy történelemhűek legyenek. Így semmi érdekes nem lenne a játékban, tudnád hogy hú most ennyi meg ennyi van most ez lesz meg az lesz... sztm igy jó, hogy nem történelemhű -
Cat 02 #1716 Hát, ha ágyuk külön vannak, akkor lovassággal megrohamozod, aztán visszahívod ^^
Ám lehet vhogy olyat h az ellen ne tudjon simán besétálni a kapukon ? :D -
Neoncsoves #1715 -
#1714 Azt hiszem itt a válasz ... Ez kurva jó! :D -
#1713 Hát jó vóna ha lőnének ,mert így az ellenfél nem támad csak lő az ágyúival ,szal jó lnenne vissza is lőni :D -
#1712 fellázadtak a magyarok
-
Cat 02 #1711 Hát én ha raktam oda embört akkor lőttek maguktól. -
#1710 Ez a várfalon lévő ágyú használat engem is érdekelne :-) -
#1709 Ja meg több egység is lenne... coldwar +ww2 összevonásából)
Egyébként az Empireban vannak visszatérő frakciók? pl mittom én a franciákat, spanyolokat kiírtjuk (nagy nemzeteknél), idővel visszatérnek ők? alapítanak egy dinasztaiát, stb....?