Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core i7 6700k, MSI GTX 1080, 16 gb ram és M.2 SSD
Hát ez a játék egyszerûen parádés és zseniális.Azt kell mondjam,hogy az Ubisoft megint kitett magáért.Csak jöjjön már ki a játék<#wink>#wink>
ui:Remélem a kövi rész 2. vh-s lesz!<#wink>#wink>
Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.
ez szép volt <#vigyor1>#vigyor1>
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Taktikailag is fejlõdött az AI, folyamatosan reagált mindenre amit csináltam - a hátsó gázlón keltem át, és a nagy mezõn felállítottam a vonalat, majd ahogy fogyott az ellen szép lassan elkezdtem bekeríteni mindkét oldalról ( annyi volt a trükk, hogy jóval keskenyebb és szélesebb alakzatban álltam eléjük), majd ledarálódtak, a maradék meg elfutott.
Egy valami baszott fel, hogy a lovasok akkor is belesétálnak és meghalnak a cölöpfalba, amikor közel-távol nincs senki, õk pedig nyugisan sétálnak.. Ja igen, és remélem nem így lesz vége a fullban a csatának mint itt, hogy egyszercsak kiírja, hogy victory aztán csókolom :C Legjobb dolog egy nehéz csata után módszeresen lekaszabolni a gyávákat! 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A gépigényrõl annyit, hogy a gépem:
Amd 2.8
1 Gb ram
HD 2600 Xt 256 MB
1024 * 768, árnyékok off, antia. off, minden más médiumon,unit size: large, és megy zökkenõmentesen... gondolom nagyobb csatáknál lesz lassulás, de örülök, hogy egyáltalán megy. <#vigyor2>#vigyor2>
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
egyébként nem vacakoltam chain shot-al , simán bevágtam franciák vonalába és onnét már gyerekjáték volt.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ekkor a jenki ágyuk már a mezõ felé voltak fordítva, így a hátbatámadás ellen nem sokat védekeztek.
Miközben a hessenieket felvonultattam a parthoz, az AI próbált visszaszorítani, de nagyon kapkodva és koordinálatlanul - egyesével küldözgette át a folyón az egységeit, így a hesseniek kényelmesen lehentelték õket.
A mezõn viszont nem volt rossz az AI, elég jó alakzatot vett fel, és jó ritmusban vonult vissza. Nagyonkíváncsi vagyok rá, támadó szerepben hogy alakít majd...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Egyébként lõnek, így hogy elsõ sor lõ második tölt..., legalábbis nálam, hogy bele piszkáltam a demo-ba, valamit értelemszerûen kétsoros vonalba kell felállítani a katonákat
Itt van leírva hogyan kell, tegnap éjjel találtam rá, már nem volt kedvem foglalkozni vele.
Empire modding
A "ranked fire" módot kell engedélyezni. Ha hazaérek kipróbálom. Szuronyból is háromféle van az opciók között, úgy látszik elég részletes lesz a program. <#eljen>#eljen>
-nem töltik fel a sorokat a hátsó részekbõl halál esetén;
-nem rendezõdnek vissza a sorok, ha átmegy rajtuk a saját lovasság.
Ami zavart:
az ágyúk fel és le rakodása.
A medve nem játék.
!!!HALA MADRID!!!
A demoban azért 8 ütege van az amerikaiaknak, a britenek 2. Ráadásul fontban is kisebb kaliberü a brit.
Amit hiányoltam, az a legalapvetõbb dolog: az elsõ sor lõ és áll, nem hátramegy, áll, a mögötte lévõk meg laláznak. Ez durva volt. Ha ez teszem azt osztrák-török csata lenne az 1700as évek elejérõl, még megértem, de ez a függetlenségi háború csatája, itt miért nem lehet az elsõ sornak hátramennie, ott töltenie, közben a második sor jönne, stb, stb. Bizti benne lesz a teljesben, de nagyon hiányoltam a demoból 😞
Itt egy elég jó site az early modern harcászatról.
A medve nem játék.
Viszont nem izgat...én a franciákkal leszek...az angolok vérével áztatom el a földet!
A medve nem játék.
A gránátosok használhatnak gránátot...amint írtam is, ha eldobják nagyon demoralizáló hatású, egybõl megtizedeltek és megfutamítottak egy csapatot
Valamint, valamelyik gyalog egységgel lehet karókat le tenni..és hát karók mögöttük puskások... enyhén jó védelem.
dragoons-t sztem elsõ sortûz után - ami nem túl hatékony - úgy kell használni, mint a Huszárt, könnyûlovasként, nekimenni az ellenfélnek, lehetõleg nem szembõl. Aztán átmenni rajtuk, hátulról újabb roham, stb...
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
A medve nem játék.
de az tuti, hogy még lesznek opciók. Borasztó kevés lehetõség közül lehetett választani és igazából csak shortcuttal értem el a kívánt formációkat, ami gáz ... 😞
A tutorialban megnéztem a spanyolokat. Van kardos-puskás egységük, de nem tûntek masszívnak.
A special forces hírek ebben csak megerõsítettek, de nagyon brit dominancia várható a játékban. Talán a poroszok (death head hussars és a porosz gárda) lesz még hozzájuk hasonlítható, de félek, hogy hiába lesz ezer nation, alig lesz különbség, max. skinekben. Az indiai rész betételét nem értem. Minek? (Inkább tettek volna be egy másik európai hatalmat vagy a pápai államot vagy Erdélyt.) Ott tudom, hogy lesz íjász egység is, de megint csak a brit vonal fog erõsödni, a többi kárára. 😞 Remélem, hogy a Habsburg speckó egység a "magyar hussar" lesz. 😊
A medve nem játék.
Ilyen listát még nem láttam, de úgy általánosságban a gránátosok amolyan elitegység voltak minden seregben. Õk és a könnyûgyalogság kaptak komolyabb közelharc kiképzést - miután sorgyalogság sortüzei megritkították az ellent, a könnyûgyalogság és a gránátosok léptek akcióba. A gránátosoknál egyébként a gránát mint fegyver a XVIII. sz. elejétõl egyre inkább háttérbe szorul. A jobb és alaposabb kiképzés és a válogatott emberanyag miatt ezeke az egységek valamivel több önállóságot kapnak mint a kb. kutyaként beidomított sorgyalogság.
A muskéták mellett ebben a korban már voltak puskás egységek is. De a korabeli puskák töltése még lassabb és körülményesebb volt mint a muskétáké, ezért hiába voltak pontosabb fegyverek (huzagolt csõ!), csak korlátozottan alkalmazták õket. (Viszont ha fedezve vannak közelharci egységekkel, biztos jó kis pusztítást végeznek majd.) Egyébként már a demóban is van ilyen csapat, az erdõben bújkáló népfelkelõk, de õket nem nehéz szétkergetni :/
Más: a dragonyosokat hogy célszerû használni? Elvileg õk lovon közelítették meg a csatateret de gyalogosan harcoltak. Gyakorlatilag ez hogyan mûködik? Milyen távolságban érdemes leszállítani õket a lóról? Esetleg van olyan helyzet, amikor érdemesebb lovas rohamot indítani velük?
A medve nem játék.
Mutatja a lõtávot, szóval be tudod lõni a jó lõtávot (minél közelebbrõl tüzelsz, ha eljutsz egyáltalán odáig, annál nagyobb a pusztítás). Ágyúknál - mivel a golyó iszonyat pattog - picit még jobban lehet csalni a lõtávval, különösen ha dombról lõsz. Lehet elõbbre is célozni, mégha nem is látod az ellenséget és már lõhetsz is, ami vagy bejön, vagy nem. 😄
Lovasság igazából az ágyúk és a lovasság ellen használható nagyobb sikerrel, mert pl. a huszárokkal nem életbiztosítás masszív gyalogság ellen rohamozni. A nehézlovasság lassú, de õk tényleg mindenre jók. A lovassági rész itt jobban sikerült, mint bármikor. (Szerintem ...)
A közelharc elég necces, mert ugye csak puskatus és szurony van alapból, de vannak egységek, akiknél kard is.
Érdekes game lesz, kiváncsi leszek, hogy miként lövik be a nésönöket, és mennyire lesz gazdag az egységpalaetta.
Apropó, nincs valahol link, hogy ténylegesen melyik országnak milyen egységei lesznek, mik lesznek az erõsségek, gyengeségek?
A medve nem játék.
Waaaaaagh!
ez megérdemli. remélem elég lesz hozzá.
addig meg csorgatom én is itt a nyálam a hozzászólások alapján.
(amúgy ati-t vettem. <#hehe>#hehe>)
aut viam inveniam aut faciam
Így, olyan dolgokat is tudnak a katonák, amit egyébként majd ki kell fejleszteni
Pl. Gránátosok gránátot dobna...errõl annyit, egy sor gránátokból...és egy ellenséges csapat azonnal megfutamodott!
Akkor karókat lehelyezni a földbe!
Valamint, a sörtüzek...sokkal brutálisabb
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Core i7 6700k, MSI GTX 1080, 16 gb ram és M.2 SSD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Maga a harc is jobban átlátható és irányithatobbak az egységek.
Remélem a térkép nézetben is ilyen jó lesz és részletes!
Kiváncsi leszek hány dvd lesz a tejes játék ha a medieval 2-bõl indulok mivel itt már 3 kontinensen lehet majd harcolni és grafikailag harc nézetbeb nagyon szép lett.
Szárazföldi csatát próbáltam, viszont közelharcban annyira lassan történnek a dolgok. Órákig lehet állni, hogy ki gyõz. De amúgy nagyon szépen ki van dolgozva, ennyire részletes játékkal még nem találkoztam.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Amikor használja, akkor mindig lehet szopatni azzal, hogy kihozok közel a tûzérségéhez két egységet baromi hosszú lineban, erre azt lövi teljes erõvel. Közben közel lopózom hozzá a saját tûzérésgemmel, és szétszedem az ágyúit. 😊 Remélem ez javulni fog.
Amikor elveszíti a tüzérséget, mintha nem is lenne jelen a csatában. Bár a brit oldalon jelen lévõ hadsereg a csatában egész erõsnek tûnik (grenadiers, guards, hesseniek, és némi line inf), de akkor sem kéne az AInak ennyire szarul harcolnia ellenük. Alig vesztettem embert, õ meg minden egyes emberét sirathatta.
Ez ugyan egy demo, de már elõre félek, hogy mekkora aratást lehet majd végigvinni a tûzérséggel és a huszárokkal.
Amúgy ritka szórakoztató a játék. Jól megcsinálták.
A medve nem játék.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Én majd most próbálom ki az X1950GT-men, csak le kel szednem.