Empire: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Állítólag több

Pluskast
Úgy is ki fog jönni majd hozzá egy rakás mod.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Hmm a Svédekkel érdekes lesz játszani😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Rolika16
Arra leszek még kiváncsi,hogy most egy területen,egy város lesz,vagy több..

a.carkey
Apropó, várható teljes nemzetlista:

Cherokee
France
Great Britain Hannover
Iroquois
Empire of the Moguls
Marathen
Mysore
Netherlands
Austria
Osman Empire
Poland
Portugal
Prussia
Scottland
Russian Empire
Sweden
Spain
Venice
Unitesd States of America

Hogy ezek közül csak a már említettek lesznek játszhatóak, vagy a szokásos módszer szerint késõbb a többi is, arról fogalmam sincs.

Ingame EU Campaign Map:

Bonusztérkép a dobozban:

A medve nem játék.

a.carkey
A tengeri csata demo és végleges változata között szerintem lesz különbség. Ez ugyanis most még kaotikus. Borzasztó gáz az irányítás, és a vitorla elleni lövedékek sem hozzák a megfelelõ hatást, amit kéne nekik.

A medve nem játék.

a.carkey
Tudjátok mi a röhej? Az, hogy pl. a hesseniek szarbb egységnek vannak beállítva, mint a közönséges line infantry. Ez akkora baromság ...

A medve nem játék.

Friendly fire nagyon kemény tud lenni néha. Utolsó meccsen kb. 50 embert vesztettem így.
Szokásos menetrend: jobb oldalon leparkolok a hesseniekkel, többiek bal gázlón át, nyomulás a mezõig. Annak a szélén felállok csatárláncba, lassú nyomulás tovább + lövöm õket ágyuval. Ekkor az amcsik egy ügyes húzással visszavonultak, és tõlem jobbra lévõ dombot elfoglalták.

Ez nem volt rossz húzás, mert a jobb szárnyam kissé gyengébb és rendezetlenebb volt. Logikus és jó húzás volt. Sietve felrohantam én is a dombra a fák közé - és a sok line-infantryt egyszerûen nem volt hely rendesen felállítani! Így a sortüzek az én embereimbõl is lekaszáltak párat. Aztán a skót gyalogság és a gránátosok elintézték a jenkiket.

Érdekes ez az AI. Néha egész jó átcsoportosításokat csinál, néha meg magányosan rohamoz a tábornokkal. :/ Összességében azért jó.

Kérdés: tengeri csatánál hogyan kell hatékonyan használni a kartácstüzet? Elvileg élõerõ ellen kéne hatásosnak lennie, de a sima ágyúgolyó nekem hatékonyabban mûködik...

Bukás? Hetekig vezette az eladási listákat. Mégis bukás lett? Jézusom, mennyi eladott példányszámot vártak?

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Nekem mondjuk a rome total war+kiegek az alapgamek.

For the greater good

A kiadó is elismerte, hogy az undercover bukás volt.

For the greater good

Szerintem ez megér 10K t
Nem egy FEAR 2 amit végig tol az ember 1x 2x aztán kuka a ME2 nem is tudom talán 2 3 éves lehet és folyamatosan fent van a gépemen a mai napig.. igaz egy ideje mod okkal próbálkozom

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

NFS Undercover

Because fuck you. That\'s why.

Prince23
És az melyik gém?

A pcdome-nál 10791-be kerül az év csalódása 😊

Because fuck you. That\'s why.

Hát én ,meg veszem igaz csak a normál kiadást...de te ne vedd meg---hanem ha gondolod szarakodj vele, mert steam-es és a steam-es warez játékokkal k*rva sokat kell szarakodni, ez a játék meg megérdemli, hogy ne egy össze hachkelt vacakkal tolja az ember.

Persze megértem ,hogy túl drága, nekem is túl drága, de most az egyszer kivételesen kifizetem

SötétBarom
😊

Sztem nem. Mivel nagyívben telibeszarja a kiadó, hogy én mennyibõl élek, ezért még annyit sem fizetek ki. Majd talán akkor megveszem, ha 10 alá megy. Ha az átlag nyugat európai színvonalhoz áraznak, elvárhatják, hogy megvegyem, csak én mag azt szarom telibe :]]

Mindemellett aki csak teheti vegye meg, a creative assembly mindig is kitett magáért, és nagyon minõségi cuccokat adnak a kezünkbe évek óta.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Rolika16
Ez gyüjtõi kiadás,az alap 10ezer,az meg korrekt egy új játékért.

Torzonborz
de ez az SE a sima gondolom olcsóbb lesz.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

SötétBarom
Na ennyit pont nem vagyok hajlandó játékért fizetni :*

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Rolika16
Pcdomen elõrendelhetõ ETW Speciel Edition !!! Erre vártam éljen !http://shop.pcdome.hu/termek/2352/empire_total_war_-_special_forces_edition

13k annyira nem vészes !

aki legaläbb az elözö 2-vel jätszott akär angolul, akär magyarul, nem fog problemät jelenteni, az aprosägokat meg ki lehet szotärazni<#wink>
Gondolom nem magyar lokalizációval jön ki a játék.<#szomoru1>
Mire lefordítják 100%-ra....csak annyit mondok évek!
A medieval sincs még 100-on pedig évek óta fordítják.
<#bee1>

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

SötétBarom
😄DD

Én a trombitáláson elröhögtem magam, olyan idétlen hangja van a medieval-os kürt után <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

"Gyanítom hogy a demoba csak összedobálták a szükséges file-okat,"

Vagy még azokat sem! 😊 A TWCenter fórumában olvastam, hogy a CA elismerte, hogy néhány hangfile-t kifelejtettek a demóból, ezért olyan furán csendes a csatatér. Nekem konkrétan az tûnt fel, hogy az ágyuknak vontatás közben semmi hangjuk, semmi keréknyikorgás, semmi. Lopakodó kommandós-ágyú: olyan csendben gurul mint egy Toyota Prius. 😊

Remélem a dobpergés hangmintával is kezdenek vmit, mert vhogy olyan percegõs-recsegõs, különösen ha rázoomolok a dobosra.

Serpa
9.2 driver van fenn, minden ultrára van húzva, 4850.
erre gondoltam

Nekem sincsennek. Újabb ATI driverrel kell megpróbálni

SötétBarom
Nekem pl nincsenek.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Serpa
*én=és

Serpa
ati kártyával másnak is "kék-pötyök" vannak a fabarrikádokon én épületeken?

sith7
Hát én is kellemesen meglepõdtem...

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Gyanítom hogy a demoba csak összedobálták a szükséges file-okat, és a packok nincsenek optimalizálva rendesen. Ha jól emlékszem, a MTW2-nél is ez volt a helyzet, a demo lassan a töltött, a full már sokkal gyorsabb volt.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Az a tömörítés miatt van. Ha kibontod a pack file-okat, sokkal gyorsabban tölt. TW Center fórumon több topik is ezzel foglalkozik. Én csak a demo1-et bontottam ki, hogy kipróbáljam a rank-fire képességet, de már az is gyorsít vmit a betöltési idõn.

Ennek örömére kibontottam a többi file-t is, de így eltûntek a hangok. Viszont kb. harmad annyi idõ betöltötte a csatát. Ha kibontogatsz/törölgetsz dolgokat backupolj elõtte!

Ha lesz full azt is ki lehet majd csomagolni - ha nem úgy jön gyárilag - és akkor gyorsabban tölt majd.

Prince23
Csaka töltési idõt tolták el. remélem a teljesben nem lesz így.

Respect a programozóiknak hogy tisztességesen optimalizálták a játékot. Egyre ritkább az ilyen.

sith7
Nekem ezen megy... Istenuccse <#wow2><#wow2><#wow2>

Amd 2.8
1 Gb ram
HD 2600 Xt 256 MB

1024 * 768, árnyékok off, antia. off, minden más médiumon,unit size: large, és megy zökkenõmentesen... gondolom nagyobb csatáknál lesz lassulás, de örülök, hogy egyáltalán megy.

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Én nem is próbáltam se lépésben se máshogy átmenni a karókon, inkább megkerültem.

SötétBarom
Ezt írtam én is egy picit lejebb.. Ritka debil dolog..

Tegnap volt egy kellemetlen élményem a földbe ásott karókkal. Egy domb tetején akartam leparkolni az egyik tüzérségemet, kijelöltem nekik az irányt. Után elkalandoztam máshová, majd mikor visszanéztem a tüzérekhez, azt láttam hogy az egész egység megszûnt létezni, mert nekimentek egy sor beásott karónak!

OK, hogy egy rohamozó lovasság felnyársalódik, de hogy lépésben haladó lovak, miközben ágyut vontatnak? Kár hogy nem láttam, biztos vicces lehetett. :/

Amd sempron 3.2ghz
2giga ram
Radeon x600 256mb

ha jól emlékszem. (igen, mert ez kopipaszta). mint már mondtuk ezen ne várj csodát. nem fog elindulni rajta.

aut viam inveniam aut faciam

Ezt a kis idõt már csak kibírjuk! <#eljen>

SötétBarom
Már csak egy hét 😊 Alig várom.

Na jó a demot nem tudtam leszedni. Rámegyek az install demora aztán bejönn, hogy a lap nem megjeleníthetõ. Ha másodjára próbálom akkor meg nem csinál semmit. Szóval én megvárom, hogy kijöjjön teljesbe a gépem megvan hozzá fullba is tudna menni, szóval azt tudom, hogy azzal nem lesz baj. Viszont azért ahogy olvassom a hozzászólásokat szívesen kipróbálnám pedig<#szomoru1>. Na de ez van sprite. Nektek addig is ütközeteket kívánok majd ha meglesz nekem is aktívabb fórumozó leszek itt 😄.
Rolika16
Milyen konfigod van ?

POI33
Nekem még mindig amikor betöltené a csatát, a csík elkezd ugrálni és nem jön be, de a háttérben hallom a csatát. Valakinek valami tipp? :S
Directx-et is frissítettem már.
Valamikor meg olyan is elõfordul, hogy mikor tölti be magát a játékot egész egyszerûen újraindul a gépem. 😞

" Ja igen, és remélem nem így lesz vége a fullban a csatának mint itt, hogy egyszercsak kiírja, hogy victory aztán csókolom :C Legjobb dolog egy nehéz csata után módszeresen lekaszabolni a gyávákat! 😄"

Egyetértek! Elég lenne annyi, hogy ugyanúgy megjelenne a Victory screen mint most, csak lenne egy "Continue Battle" opció. A gyõztes csata után igazi jutalomjáték lenne huszárokkal megkergetni a veszteseket. 😊

Djuree
far cry 2? hogy tudsz azzal a förmedvénnyel játszani?

Waaaaaagh!

Semmi baj...de ebben nincsenenk gépfegyverek meg terepjárók...tudod ez olyan stratágia<#vigyor>

Sorry.Összekevertem a far cry 2-vel.Mert most ezzel a kettõvel tolom.Alig égek<#idiota>

Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.

Milyen Ubisoft wazze? Ez SEGA játék.... mirõl beszélsz?