Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Cherokee
France
Great Britain Hannover
Iroquois
Empire of the Moguls
Marathen
Mysore
Netherlands
Austria
Osman Empire
Poland
Portugal
Prussia
Scottland
Russian Empire
Sweden
Spain
Venice
Unitesd States of America
Hogy ezek közül csak a már említettek lesznek játszhatóak, vagy a szokásos módszer szerint késõbb a többi is, arról fogalmam sincs.
Ingame EU Campaign Map:
Bonusztérkép a dobozban:

A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Szokásos menetrend: jobb oldalon leparkolok a hesseniekkel, többiek bal gázlón át, nyomulás a mezõig. Annak a szélén felállok csatárláncba, lassú nyomulás tovább + lövöm õket ágyuval. Ekkor az amcsik egy ügyes húzással visszavonultak, és tõlem jobbra lévõ dombot elfoglalták.
Ez nem volt rossz húzás, mert a jobb szárnyam kissé gyengébb és rendezetlenebb volt. Logikus és jó húzás volt. Sietve felrohantam én is a dombra a fák közé - és a sok line-infantryt egyszerûen nem volt hely rendesen felállítani! Így a sortüzek az én embereimbõl is lekaszáltak párat. Aztán a skót gyalogság és a gránátosok elintézték a jenkiket.
Érdekes ez az AI. Néha egész jó átcsoportosításokat csinál, néha meg magányosan rohamoz a tábornokkal. :/ Összességében azért jó.
Kérdés: tengeri csatánál hogyan kell hatékonyan használni a kartácstüzet? Elvileg élõerõ ellen kéne hatásosnak lennie, de a sima ágyúgolyó nekem hatékonyabban mûködik...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
For the greater good
For the greater good
Nem egy FEAR 2 amit végig tol az ember 1x 2x aztán kuka a ME2 nem is tudom talán 2 3 éves lehet és folyamatosan fent van a gépemen a mai napig.. igaz egy ideje mod okkal próbálkozom
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Because fuck you. That\'s why.
Because fuck you. That\'s why.
Persze megértem ,hogy túl drága, nekem is túl drága, de most az egyszer kivételesen kifizetem
Sztem nem. Mivel nagyívben telibeszarja a kiadó, hogy én mennyibõl élek, ezért még annyit sem fizetek ki. Majd talán akkor megveszem, ha 10 alá megy. Ha az átlag nyugat európai színvonalhoz áraznak, elvárhatják, hogy megvegyem, csak én mag azt szarom telibe :]]
Mindemellett aki csak teheti vegye meg, a creative assembly mindig is kitett magáért, és nagyon minõségi cuccokat adnak a kezünkbe évek óta.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
13k annyira nem vészes !
Mire lefordítják 100%-ra....csak annyit mondok évek!
A medieval sincs még 100-on pedig évek óta fordítják.
<#bee1>#bee1>
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Én a trombitáláson elröhögtem magam, olyan idétlen hangja van a medieval-os kürt után <#idiota>#idiota>
Vagy még azokat sem! 😊 A TWCenter fórumában olvastam, hogy a CA elismerte, hogy néhány hangfile-t kifelejtettek a demóból, ezért olyan furán csendes a csatatér. Nekem konkrétan az tûnt fel, hogy az ágyuknak vontatás közben semmi hangjuk, semmi keréknyikorgás, semmi. Lopakodó kommandós-ágyú: olyan csendben gurul mint egy Toyota Prius. 😊
Remélem a dobpergés hangmintával is kezdenek vmit, mert vhogy olyan percegõs-recsegõs, különösen ha rázoomolok a dobosra.
erre gondoltam
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Ennek örömére kibontottam a többi file-t is, de így eltûntek a hangok. Viszont kb. harmad annyi idõ betöltötte a csatát. Ha kibontogatsz/törölgetsz dolgokat backupolj elõtte!
Ha lesz full azt is ki lehet majd csomagolni - ha nem úgy jön gyárilag - és akkor gyorsabban tölt majd.
Amd 2.8
1 Gb ram
HD 2600 Xt 256 MB
1024 * 768, árnyékok off, antia. off, minden más médiumon,unit size: large, és megy zökkenõmentesen... gondolom nagyobb csatáknál lesz lassulás, de örülök, hogy egyáltalán megy.
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
OK, hogy egy rohamozó lovasság felnyársalódik, de hogy lépésben haladó lovak, miközben ágyut vontatnak? Kár hogy nem láttam, biztos vicces lehetett. :/
2giga ram
Radeon x600 256mb
ha jól emlékszem. (igen, mert ez kopipaszta). mint már mondtuk ezen ne várj csodát. nem fog elindulni rajta.
aut viam inveniam aut faciam
Directx-et is frissítettem már.
Valamikor meg olyan is elõfordul, hogy mikor tölti be magát a játékot egész egyszerûen újraindul a gépem. 😞
Egyetértek! Elég lenne annyi, hogy ugyanúgy megjelenne a Victory screen mint most, csak lenne egy "Continue Battle" opció. A gyõztes csata után igazi jutalomjáték lenne huszárokkal megkergetni a veszteseket. 😊
Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.