Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Brown Bess
3 muskéta-lövés 46sec alatt
Az utolsó lövés 😄 Sajnos nem tesz bele golyót, és nem céloz csak gyorsan elpuffantja. Azért annyi kiderül belõle, hogy annak idején egy jól képzett század le tudott adni 3 sortüzet egy perc alatt. Az a +15sec elég kell hogy legyen a golyó behelyezéséhez, a vezényszavakhoz + célratartáshoz.
Ez is jó, most találtam:
Napoleonistyka
Sajnos az ETW nem a napóleoni háborúkra fókuszál, de azért érdekes dolgokat lehet itt találni, különösen a "STRATEGY & TACTICS" fejezetekben...
Magyarország és a Habsburg Birodalom hõse, Hadik András
Nagy-Britannia, John Churchill
Franciaország, Gilbert du Motier, marquis de Lafayette
Svédország, XII. Károly
Lengyelország-Litvánia, II. (Erõs) Ágost
Oszmán Birodalom, III. Ahmed szultán
Egyesült tartományok (Hollandia), Károly Ágost, Waldeck és Pyrmont hercege
Spanyolország, V. Fülöp
Oroszország, Aleszandr Danilovics Mencsikov herceg
Poroszország, I. Frigyes Vilmos
Marathas (Marati) Monarchia, Kanhoji Angre admirális
+
13 Gyarmat (USA), George Washington
A medve nem játék.
Most az ember vagy megveszi a játékot és lesz egy kulcsa, azt regeli, vagy warezol. Ha warezol, nem lesz original kulcsa, de ugyanúgy fog játszani - különösen a menõbb népszerûbb programokkal már elsõ nap, - ahogy egyébként is tenné. Minden más beiktatásával, a plusz funkciókkal amire a többségnek semmi szüksége sincs max a vásárlókat veszítik el, akik olyanokat kiabálhatnak be kevésbé sikeres játék esetén, hogy "inkább a játékra költöttetek volna annyi energiát, hogy optimalizálva legyen, mint a felesleges baromságokra".
A medve nem játék.
"ugyanolyan felesleges mint a rockstar launcher vagy a games for windows live..."
Ne is emlegesd ezt a két fost, mert rámjön az idegrángás. Átkozom a napot, amikor megjelenés elõtt megrendeltem a GTAIV-et... Különösen a winfos lájv baxott fel: hihetetlenül nyomorék, teljesen haszontalan rakás szar az egész. Leírhatatlanul idegeseít, hogy mielõtt egy játék elindítása elõtt két ilyen fosba is be kell logolni. Értelme mindkettõnek kb. annyi mint a napelemes zseblámpának.
A Steam egy fokkal azért jobb, mióta megvettem a Red Orchestrát megszoktam hogy van.
ON
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ez Empire meg van olyan jó hogy 10 ezret kiadjak érte.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kicsit gondolkodj már mielõtt sértegetsz! De le szarom bazd meg! ne vedd meg, meg ne vedd, warezold le és kész! Azt csinálsz amit akarsz...
Tele van a tököm már ezzel...ha valamit le töltök köcsög warezos vagyok..ha meg veszem meg hülye vagyok...hát kösz szépen, bazd meg!
SZTED EZ NORMÁLIS??
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nevetséges, de a korábban már említett Geo-Political Simulator iskolapéldája a netes szemétkedésnek, ráadásul a gennyzsák fajtából ...
A medve nem játék.
Amúgy, ebben a témában el bírnék képzeni egy MMOt is, ahol minden player választhatna nemzetet, lenne saját városa/vára, idõvel százada/ezrede stb., és egy szép EU térképen lehetne háborúzni többedmagunkal egyszerre. Oda kéne figyelni a politikára, a szövetségekre, a nyersanyagtermelésre (mind playerek), stb. Lenne bukéja a dolognak. 😊
A medve nem játék.
És nehogy azt higyétek olyan egyszerû a steam-es warez, FEAR2 az új Warhammer 40k...egy csomót kellet kínlódni vele...nem csak kicsomagolom és megy...
Arról nem is beszélve, hogy ez van olyan jó játék ,hogy meg éri az árát.Én is csak keves dolgot veszek meg, de ez megéri.
<#vigyor>#vigyor>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ha a teljes játék is Steam-es lesz akkor gáz. Mért mindig a rendes embereket szivatják. <#szomoru1>#szomoru1>
be is baszna.
nekem pl eddig nem hiányzott a steam. sõt talán nem egyedül a halál faxéra kívánom mert játék alatt egyel több 50 megás process fut a háttérben.. kell a halálnak.. ugyanolyan felesleges mint a rockstar launcher vagy a games for windows live...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
de lehet lesz a lemezen steam, legalábbis gondolom.
azért már ideje mindenkinek steam-et beszerezni, egyre több demó ott lesz csak elérhetõ, nekem sok steames gémem van😊
Waaaaaagh!
Csak steamen keresztül tölthetõ még a demo?Üdv
A medve nem játék.
de most megyek és leellenõrzöm<#smile>#smile>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
A medve nem játék.
Viszont az új procival nagyon jól megy a cucc, a dragonyosok néha nagyon praktikus egység, egy nagyobb csatatéren villámgyorsan át tudnak nyargalni a másik szárnyra, ha ott kell erõsítés..
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Apropó, nektek nem klónkatona-gyanúsak a seregek? 😊
A medve nem játék.
Szerintem a vöröskabátosoknak és a "hesseninek" nevezett német zsoldos gyalogságnak egyszerûen azért volt komoly hírneve az amerikaik körében, mert ezek rendes kiképzett, reguláris erõk voltak, az amerikaik oldalán meg éppen hogy nagyon kevés igazi, a kornak megfelelõen kiképzett katona volt!
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB