6068
  • Djuree
    ebay, playasia, game...
  • DarkLyrics
    köszi a választ! magyarokkal nem lehet lenni?
    jó lenne tolni már Honfiainkkal is
  • bardocz
    Ahol nincs steam,ott felrakod a steam-et,és telepíted elvileg,Amúgy én marhára rühellem ezt a szart,még ez is töltsön,meg frissítse magát,meg irogatja a faszságait.
  • DarkLyrics
    jah, és azt elfelejtettem, hogy hol lehet a legolcsóbban megvenni, tudja valaki? :) köszi!
  • DarkLyrics
    hello
    az a kérdésem, ha megveszem a játékot a boltban, azt írja steam-en keresztül kell aktiválni. Ezután fel tudom-e telepíteni egy olyan gépre, amin se steam nincs se internet?
    Mindenképpen azon a gépen kell aktiválni, amin majd játszom vele?
    Offline aktiválás nincs? :\\\\
    Köszi!
  • a.carkey
    A end turn óra alatti icon, megmutatja minden sereged, ügynököd, és a tartózkodási helyét, stb.
  • sakkay
    Sziasztok. Valaki tud infot ,hogy mit változtatnak a patchben. Nagyon király a játék de sok az apró hiba,pl. 1707 a híres irokéz tüzérek és ágyú készítő manufaktúra...ühüm.
  • apedro
    Sziasztok!

Többen írtátok, hogy a gép, miután felajánl egy területcserét, és az realizálódik, akkor rövid időn belül felajánlja a viszontcserét.
    Velem most történt meg ez először, és valóban elég furcsa, semmilyen játékmenetbeli okát nem látom. Nem jártam rosszul, hiszen tudományt is felajánlott, ráadásul egy gazdagabb tartomány plusz bevételeit is élvezhettem pár körig - -miután kérte, visszacseréltük a területeket-, de ez egyenlőre szimpla AI butaságnak tűnik. Így előnyre szert tenni nem valami nagy élvezet, de elutasítani sem akartam, hiszen szövetséges volt, és nem akartam rontani a viszonyt. Valaki olvasott vagy tud valamit mások tapasztalatáról? Leginkább az érdekel, valahol van-e erre vmi magyarzat, vagy bízzak a patch-ben?
  • gstup
    A kör elején,megjelenik a kis ablak,ami jelzi,hogy új getlemened(igen,agent :) )van(pl.:ez van a kémnél is...)
  • Lyrox
    koj én ezt nem értem.. :D egy sid et miért kér 3x???... én rosszat nem tudok berakni pl ezt is 3x kéri: To continue unpacking, file 'empire total war_disk2_1.sid' is required from disc 2
  • Cat 02 #1818
    Ha lesz 1 gentlemanem (agent ha jól tudom) azt h látom ? Megjelenik a város mellett a térképen ?
  • SiteDisagner
    Köszönöm, próbálkozom:) ez így tarthatatlan. Így is a legfejlettebb vagyok a környéken, átlag 15-20e haszonnal, ebből már szépen lehetne fejlesztgetni pedig...
  • koj
    Újratelepítettem, és rájöttem hogy a sidet amikor kéri ha rosszat rakok be akkor is elfogadja, de kihagy bizonyos doolgokat a telepítéssből. Ezért volt csak 2 mappa. Nagyon figyelj mit raksz be melyik cd-ről!

ha jól csináltad 3 mappád lesz és felrakja a steam.siget is!
    u.i: ha kész tedd fel a lemezen lévő dx-et is mert csak úgy megy.

Jó játékot:d
  • Lyrox
    Koj, mit csináltál h működik??? Léccives válaszolj:)
  • gstup
    Vagy agenteket mozgasd idegen tartományok városaihoz és arra kell figyelni,hogy olyan városhoz vigyed,ahol rákérdez,hogy ellopja-e az ott lévő találmányokat,akkor menj be vele a városba és válaszd ki melyiket szerezze meg.Lesz % is,hogy mekkora az esélyed,hogy ellopd a kiszemelt találmányt.Ha a saját városodban hagyod,ahol a school van,akkor gyorsít a research folyamaton.
  • a.carkey
    Most vettem észre, hogy ha telibetalálok egy hajót, a tűz a robbanás után átterjedhet a vitorláimra is, ha a közelben van a hajó. :) Az előbb laza 5 hajóm vitorlája kapott lángra, mert mind a környéken volt. Aztán a 6. belement a legutolsóba ami már égett, és annak is leégett a vitorlázata. :)
  • TDantes
    Építs iskolát. Akkor fejlődnek
  • SiteDisagner
    Sziasztok! Osztrákokkal vagyok, igen szépen elvagyunk, azonban nem igazán fejlődnek a tudományok. Sőt semmilyen találmányom nincs. Venni pedig nem tudok, mert nem adja el egy ország sem, pedig fizetni is próbáltam érte. Addig amíg néhány nincs meg, fejleszteni sem tudok, így az orszag kezd visszamaradott lenni. Tud valaki segíteni? Előre is köszönöm.
  • koj
    Megy a játék nagyon jó lett! De hogy lehet kikapcsolni hogy ha befejeztem a kört ne kelljen mind a kb 30 országor végignézni hogy mit csinál.
  • SZU
    Hát igen.
  • koj
    Lyrox! sztem az a baj hogy ha megnézed az összes dll. 1.0 ás a steam.api.dll az meg 1.1 es. ez nem lehet a baj?
  • bardocz
    Ezt a játékot ha tudom,biztos megveszem majd,nagyon tetszik.Most próbáltam ki demoban a tengeri csatát,hát elhúzódott egy darabig a bénaságom miatt:D
  • koj
    na jó ez reménytelen.... nem lehet elindítani
  • Averna
    Szerintem mindannyian szoktunk warezolni valamilyen szinten, de egy ilyen nagyszerű alkotás igazán megéri a pénzét és ugy gondolom az előzményeket tekintetbe véve nem árultak zsákbamacskát a játékkal.
    El tudjátok képzelni, hogy mennyi munka van egy ilyen összetett játékban, tiszteljétek már meg őket avval, hogy kifizetitek a game-et.
  • Slewy
    bannoljátok a kalózokat, nem mintha bajom lenne velük, csak nem itt kéne megvitatni, vagy nyitni kell egy warez fórumot. de jobb lenne a játékkal kapcsolatos hozzászólásokat olvasgatni
  • smusher
    [moderálva]
  • Lyrox
    Azt sem tudom h Steamből kéne egyáltalán indítani a game-t?
  • Lyrox
    Koj, nekem ugyanez a problémám mint neked.
    Az eljárás belépési pontja (SteamUserStats) nem található A DLL-ben(Steam.api.dll.)
    Lenne erre valami megoldás? Be kell rakni steambe a razoros változatot?
  • nono55
    Nem lehetne egy Warez topikot nyitni a kalózoknak?
    Belekeveredek má a játéról szóló vs. warez hsz-ekbe. Speciel engem az utóbbi nem érdekel...Esetleg BANN???
  • Slewy
    A Játékról írjatok ne a mocskos kalózproblémáitokról :D
    Az lenne a poén, ha a warezban csak a piratesekkel lehetne lenni :D
  • koj
    Megpróbáltam de nem jó: Azt írja:
    Az eljárás belépési pontja (SteamUserStats) nem található A DLL-ben(Steam.api.dll.)
  • Bitaboy
    http://files.filefront.com/Steam+apidll/;9455064;/fileinfo.html
    hátha.
  • koj
    átmásoltam a razorból mindent de azt írja:
    hogy a stem.api dll nem található, a program újratelepítése megoldja aproblémát
  • koj
    na feltette, de érdekes csak 2 mappa van meg 1 csomó dll. fájl.Na mind1 és hogy kéne elindítani mert se parancsikon se semmi exe nincs
  • SZU
    Hú baszki te meg tirpákabb vagy mint négy másik! =)
  • a.carkey
    Ah, értem. Most már tiszta. :)
  • [Jakuza]
    Szarul van az egesz SG scripteles irva.

Nem alakitja at az eredeti cimet at, arra amit ertelmezni tud.

Amit te linkeltel az a http://www.youtube.com/watch?v=gZ6UMdUC4PM cim, ez lenne a beagyazott cim, de a script nem ertelmezi csak ha atirod a cimet http://www.youtube.com/watch/v/gZ6UMdUC4PM -re.
    Mindossze ket karakter elteres a ? es = karaktert kell / -re cserelni.
    Esetleg ha HQ a tartalom es a link moge plusz beillesztheted a &ap=%2526fmt%3D22 szoveget, akkor a jobb minosegu valtozatot nezheted az oldalon, ahova beagyaztad a videot.

• a.carkey
    Amúgy mit csesztem el? Nem így kell betenni a videót?

[ flash ]link[ /flash ]

Persze space nélkül ...
  • a.carkey
    Imperial Glory. Abban így van. Nem jobb, mint ez. :(

Apropó, nekem az a leginkább zavaró (az erődök meg nem semmisíthetősége után), hogy az ágyúk lőtávolsága miatt túl kicsik lettek a battlemapek. Alig lehet úgy igazából kombinálni. Az is zavaró, hogy a svédekkel játszva alig van nyári csata, mert még nyáron is általában hó van az orosz fronton, így majdnem minden csata téli. (A shogunban meg ugye főleg esett az eső.) És tény, hogy nagyon kevés az a skin, ami nemzetenként belekerült ... :( A hollandoknál talán ez a legzavaróbb, ami miatt nem is fogok velük játszani.
  • a.carkey
    Köszi!