Empire: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ti nem gondoljátok, hogy ez a special units szarság kicsit unbalance lesz? vagy multiban nem lehet õket használni?

ewuk
az a baj, hogy procihoz, alaplap is kéne, akkor valszeg memória is és így már túllépheti a keretet. szal marad valszeg az egy magos 3.2es proci meg valami jobb kártya.
procira és videókártyára lenne összesen vagy 60 ezer ft-tom,ebból kéne kihozni a maximumot
a videókártyám Nvidia Geforce 6600 GT ami elég régi már
Rolika16
Med-high-n elmegy normálisan...szvsz

Gond nélkül menni fog a szárazföldi csaták. A tengeri nem tudom, azt nem tudtam még kipróbálni.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Köszönöm a választ, nálam menne maxon?
-Intel Core 2 Duo E 4500 2,2 Ghz
-2 Gb Ram
-Nvidia 8600 Gt 256 mb
-asszem az xp sp 3 as
Ja az 1 GB-os HD 4670 kerül 24 ezerbe.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Mit szólnál egy alternatívához? Proci csere (2,8GHz-es P4 kenterbeveri a Celeronod) ezt megkapod 5-10 ezer Ft között. És mellé egy csinos kis Radeon 4670-et 20 ezerért. Gondolmo kb harminc ezer forintod van, mert a két VGA , amiket leírtál ennyibe kerül.

a.carkey
Jó kérdés. De nem árt egy jó videokártya is, ha viszonylag erõs a géped. Nem tudom milyen a videokártyád, de ha a kettõ közül talán a 3. egy 9800as érné meg jobban, ha nvidiát akarsz. Kb. hasonló gondban voltam pár héttel ezelõtt én is, azzal a különbséggel, hogy proci és memória oldalon (miazhogy) nagyon is erõs volt a gépem, csak a video kártyám volt régi (bár még mindig tökéletesen jó, de lejárt az ideje, mert idén 4 éves lesz ...). Lecseréltem egy 1GBs 9800 gtx+-ra - 52k brutto - (Korábban ue géppel a GTA4, egy 256MBs 7800as nvidiaval - a GTA4nek ugye minimum 7900 kell, de ezt most hagyjuk 😊 - , med,med vagy low,med felbontásokon 1024x768ban volt 20FPS volt, 1.2vel már el se indult hibák nélkül. Most, hogy bekerült a 9800GTX+ 1GB, ugyanez high,high,high,highest, max felbontáson 51 FPS ...), és most mindent ultráan futtatva az ETW demo zéró zökkenés nélkül tökéletesen futott tengeren és vizen is. Szóval sokat számít a videokártya, és érezhetõen az 1GB. Persze 9800gtx+nál tuti kapsz jobbat is még jobb áron ATIban is ebben biztos vagyok. Én az nvidiat választottam, mert így alakult (amikor vettem a bolban nem volt olyan ATI amit kinéztem), de tökéletesen bejött.

Szóval javaslom, ha veszel, akkor min 1GBos kártyát vegyél, sokáig jó lehet. Hogy procit vagy videot elõbb, az tõled és az anyagi lehetõségeidtõl függ, + mivel nem írtad, hogy milyen a jelenlegi videokártyád, ezért nem tudok tippet adni melyiket elõbb ...

A medve nem játék.

Szerintem is inkább egy új processzor kéne neked elõször.

Robez84
hy!
Procit cseréld le elöbb...ez csak 1 javaslat!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

szerintetek NVIDIA GeForce 8800 GT-t vagy NVIDIA GeForce 9600 GT-t érné meg jobban venni? és mi a különség az 512MB-os és 1 GB-os videókártyák között?
processzor: intel celeon 3.06 GHZ
memória: 2046 MB
Elõre is köszsönöm a válaszaitokat és jó szórakozást a játékhoz.
a.carkey
Nálam is sokszor van olyan, hogy szarakszik a szolgáltató. Nem mindig, de elõfordult.

A medve nem játék.

a.carkey
Akkor most a CDGalaxisban már lehet kapni a ETWSE-t, de lehet máshol is? (Aminek van üzlete? Media Markt, 576, Elektro World, stb.?)

A medve nem játék.

Neten kell aktiválni ahhoz hogy játszhass, á lá GTA IV. Vagy warez, de akkor gondolom a multi ugrik.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Most olvasom, hogy vmi steam-os lesz? ez mit jelent? Ugye nem kell interneten regisztárlgatni meg ilyenek. Mint pl gta4
Rolika16
Akkor tört verzióval játszol...

És ha nekem éppen "nincs netem"?<#vigyor1>
steam-en kell aktiválni minden egyes darabot, tehát lesz gond
Hali! Ketten használnánk egy progit szerintetek nem lesz gond ha ki írom az indítólemezt izo-ba,az eredetirõl telepítenék, csak gondolom indításnál kér cd.

sorry
Hello.

A demo alapján Ti hogy látjátok az animációkat a közelharcban? Mert nekem szegényesebbnek tûnik mint a Med2 ben volt...

1. Vagy ez csak annak tudható be hogy demo ?
2. Vagy annak hogy gyengus PC-n futtatom kb 14 FPS el ?

Gondolom erõs proci+ sok sok RAM több FPS és több animáció jön elõ ?
tapasztalat ?
A lényeg hogy meg tudod venni a Játékot de ezt hibáa viszaed haza. hiába telepited a megjelenési dátumig elvileg nem fog elindulni mert Steames (netes) aktiváció kell hozzá.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Jaaa én meg néztem, hogy hogy boltban bent van, neten meg nincs. Én egyelõre maradok a wareznál (jól megírt, optimalizált játék, de több kell, mint a demó meg most csak Drakensangra van pénzem).

Akkor szerdán lesz fent a játék.

ja ja netes, pontosabban steamos aktiváció kell hozzá.

Prince23
Miért nem? mármint neten, a multit nem lehet? vagy mi ez? aktiváció szükséges, h elinduljona singel? gondolom steames lesz

Rolika16
Jövõ héten hétfõn hozzák nekem,de szerdáig mindenkinek várni kell,addig nem lehet játszani vele...

Prince23
Hogyhogy megjelent?😮
Március elsõ hetére várható, ti meg már játszotok?

Igen megjelent. Majd én is játszogatok vele valamikor kicsit.

Személyes vélemény: a dobozképe a valaha készült legjobb, amit eddig láttam.

Tisztelt (Én) 😊

Korábban leadott értesítés kérése alapján örömmel értesítjük, hogy megérkezett, már kapható a

Empire Total War
c. PC játék (angol nyelven)

Ez ma jött a CD galaxisból

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

hát akkor kellemes tûkön ülõs hétvégét kívánok minden hadvezérnek<#hehe>
Rolika16
új videók:
http://www.gamestar.de/index.cfm?pid=453&pk=11867
http://www.gamestar.de/index.cfm?pid=453&pk=11868
http://www.gamestar.de/index.cfm?pid=453&pk=11869
http://www.gamestar.de/index.cfm?pid=453&pk=11870
http://www.gamestar.de/index.cfm?pid=453&pk=11871

ewuk
mivel elég összetett és sok szöveg van benne így szerintem soká, ha egyáltalán lesz... 😞
Már én is várom sztem jó lehet, de vajon mikor lessz magyarosítás hozzá? angolul utálok játszani 😄
ewuk
alig várom hogy megjelenjen, sajna rá vagyok kényszerülve a warezra, no de annyi baj legyen.
oké<#eljen>

Rolika16
Úgy ahogy egy akármilyen játékot.Ha kell majd steam hozzá,automatikusan elindítja(a keyt kell majd beírni szerintem).Speciel Forces-t pedig aktiválni kell steamen,totalwar.com bal oldalt STEAM FAQ,minden levan írva képekkel 😊(azt hogy kell regisztrálni majd speciális egységeket 2. pont.)

De a lényeg hogy csak szerdán lehet regisztrálni

Pluskast
Hmm hát én ma kaptam mailen értesítést a cd galaxistól, hogy megjött és megvehetem...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Iron Maiden a legnagyobb! <#worship><#worship><#worship> Jó ízlésed van! <#eljen>

Ez is témába vágó szám. Az amerikai függetlenségi háborúról szól:
Iced Earth - Declaration Day

Nálam ,,csak" kedden, de tök mindegy ,mert csak szerdától lehet játszani

Bucser
10 perce vették le a 9k HUf-t a számlámról a game.co.uk-tól. valszeg hétfõn már kopog vele a postás.😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Aki ért a steam-hez mondja már el,

Egy, hogy kell majd regisztrálni a játékot ha megjött? (steam fiókom természetesen van)

Kettõ, mi van ha le törlöm a játékot, és újra rakom, vagy ha az op.rendszert rakom újra...akkor ismét regisztrálni kell?

Hogy lehet a magasabb textúrákat kikényszeríteni?

Hiába írom át a preferences.empire_script.txt-ben, nem változik semmi... 😞

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

ewuk
a legszebb példa erre a mass effekt, multit nyomokban sem tartalmaz, de net nélkül meg sem moccan...
Engem is hívtak...kedden hozza a futár ! De fasza már kedden meg lesz..hurááá

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;