6068
-
obe #1868 direct x -et frissitsd -
TDantes #1867 Két hete megjelent, szerinted ez érdekel még valakit? -
KrIsZ7 #1866 sziasztok,nekem 1 ilyen hibát ir ki d3dx9_40.dll.nem található. tudnátok segiteni.ELÖRE IS KÖSZI!!! -
yaqwsxcde #1865 Empire: Total War Gépigénye -
#1864 1737-ban vagyok a Poroszokkal. A kötelező tartományokból már csak Dánia és a Hollandok fennhatósága alatt álló 2 terület van hátra. A dánok különben visszahúzódtak Izlandra, mert kiszorítottam őket, viszont nem sokkal rá megtámadtak a Svédek én pedig inkább felajánlottam nekik Dániát a békéért cserébe, mert éppen véres harcokat vívtam Ausztriával és Lengyelországgal és három fronton már nem ment volna a harc. Végülis az utolsó kettőt sikeresen kiirtottam.
Ezen kívül még 2 db szabadon választott régiót kell megszereznem a győzelemhez. Az egyik a Hollandokhoz tartozik, hiszen a három területükből kettő úgyis kötelező nekem és akkor már tökmindegy lesz ha egyszer úgyis harcban fogunk állni egymással. A másikat még nem tudom. Savoy-t akarom még megszerezni, viszont Velence nem engedi át a katonáimat a területén, szóval lehet, hogy a végén ők húzzák a rövidebbet.
Ja és az Oroszok meg a Törökök nagy szövetségeseim, meg az angolok is, viszont ők el vannak foglalva az USA-val:)
Ennyit röviden ahogy állok az első játékomban:) -
#1863 Jah nálam is szépen lejátszotta a történteket...jóól képenlöttem magam a video szerint, el is buktam mert bénya volt a fickó! -
gyuri00 #1862 köszi hogy SZU-t felvilágosítottad ráfért:D -
nono55 #1861 Nekem lejátsza..Ki is iktattam jópár dzsentliment... :)) -
obe #1860 kikapcsolhato, de asszem menet közben mär nem, majd ha ujat kezdel..egyebkent nem ertem miert akarjätok ezt kikapcsolni, ez az egyik legjobb resze, lätod ki merre hogyan lep, ilyenkor szepen hätradölsz /strategiai jätekban hovä a loverseny ?/ es elvezed..szerintem -
Pleomax365 #1859 Köszi a választ!
Egyébként 1799-ig ha nem teljesítem a kívánt küldetést, akkor is abba kell hagynom?:D -
mnorbi #1858 game options show cpu moves , ne legyen bepippálva -
koj #1857 Hogy lehet megcsinálbi hogy ne kelljen megnézni mire mind a 30 nemzet lép? -
obe #1856 ..mivel 3-an ällnak sorba a medi 2 forumon a magyarositäsert, ott senki nem välaszol nekik,(persze mert mindenki az empiressel tolja:) hätha lesz olyan kedves kollega aki magayrul jätszotta, es ätlöki azt a pär kb-os file-t -
SZU #1855 S ezt így az Empire TW fórumán kérdezed meg? =) -
gyuri00 #1854 Medieval TW II honosítását nem tudná valaki elküldeni?? mert neten már nincs fent -
CamelX #1853 Amerikai monarchia zászlóját nem látta még valaki? Kíváncsi lennék rá, állítólag van, mert hivatalos fórumon írták már. -
#1852 Bakker, nálam már volt párbaj, de nem játszik le egy videot sem. :( Szerintem véletlenül kikapcsoltam valamit ... -
#1851 Ja amúgy tegnap kipróbáltam csak úgy egy tengeri csatát és azt vettem észre, hogy van 126 ágyús Ship of Line is. -
#1850 Van. Pl a gentlamen-ed nem csak arra jó, hogy tudományok fejlesztését elősegítse, hanem pl elmehetsz vele egy idegen ország egyeteméhez és ott párbajra hívhatod ki a másik ország gentleman-ét. Ilyenkor lejátszik egy videót, hogy mi is lett az eredménye:) -
Berv #1849 [URL=http://www.argep.hu/main.asp?suche=empire+total+war&x=0&y=0]magyar "boltok"[/URL] -
#1848 Vagy megveszed a boltban, vagy légy kreatív barátom -
Fasiszta #1847 Nincsmeg a játék ti honnét szereztétekmeg? -
#1846 akkor még nem persze, de az osztrákok soha nem foglalták el magyarországot;) szerették volna de nem jött össze, ezért lett osztrák magyar monarchia 1867-ben. -
Cat 02 #1845 Játékban jobbklikkelsz az ikonjára. -
Fasiszta #1844 Egység leírás van valohol? -
Cat 02 #1843 1700 körül nem volt osztrák-magyar monacrhia :) -
#1842 Hö, hö. Játék közben még nem találkoztam videoval, ezek szerint van. :D -
#1841 Én már csináltam Oroszországgal,egy video Nagy Péter kivégzéséről:http://www.xfire.com/video/8851c/
Zászlónk pedig ilyen lett:http://www.xfire.com/screenshots/promate01/ss_file-03d488c07c7c3ff2e33d723b6e3917172fdcb55d.jpg
Államforma is változott republicra(absolute monarchy volt)
Én úgy értem el a forradalmat hogy,fellázadt Moszkva,és nem volt helyőrségem Moszkvában,így a forradalom mellé álltam. -
#1840 1700-1799 -
Fasiszta #1839 Mikor kezdődik a játék és mikor végződik? -
#1838 [URL=http://lemil.blog.hu/2009/03/04/grof_hadik_andras_2_0]A megjelenés előtt belinkelt "felkészülő" cikk folytatása. :)[/URL] -
badsco #1837 Egyébként ki csinált már forradalmat saját birodalmában? Most olvastam, hogy lehet választani a két oldal között a polgárháborúban, de, hogy lehet elérni forradalmat? -
badsco #1836 Kikötőt nem tudsz építeni magadtól, hasonlóan a kisvárosokhoz, amelyekből iskolát, vagy templomot tudsz csinálni, az is egy bizonyos kör után "születik" a tengerparti tartományodban. Ha viszont gyorsan kell kereskedelmi kikötő, akkor áldozz be egy katonai, vagy halászati helyet. Lerombolod és utána felhúzol egy kereskedelmit. -
Pleomax365 #1835 Üdv mindenkinek!
A kérdésem a következő:)
Hogyan tudok kikötőt építeni? mert trade rout-eokat akarok még létesíteni és ahhoz az kéne, de egyik elfoglalt birodalmon sincs még kikötő, és építési lehetőség között sincs, először is katonai felfogású várossá alakítsam vagy egyházi-(lehet nem az)...
A választ előre is köszönöm! -
badsco #1834 Hello mindenki. Aki még először próbálja a játékot, annak ajánlom a svédeket, mert velük elég könnyű kezdeni. Már 1740 körül járok és enyém az egész baltikum, plusz Lengyelország és Németország északi fele. Dánokat kb. két év alatt rendeztem le, aztán sajnos a Poroszokat is el kellett tenni láb alól, mert kellett a terület a victory-hoz, pedig jó fejek voltak, jöttek ütni a lengyeleket keményen, sokszor ők húztak ki a csávából. Most majd jönnek a ruszkik, na az durva lesz. Egyébként jó tanácsként csak annyi, hogy várjatok néhány évet a kis német tagállamok meghódításával, 10-15 éven belül le lehet szüretelni őket. 1725-ben Hannover meg Vesztfália már több mint 4 milliós város volt. -
fatsy #1833 Sziasztok! végigcsináltam az #1417-ben leírtakat. Elkezd tölteni, megjelenik az első oldal aztán kiírja, hogy az "empire.exe hibát észlelt ezért leáll..." Ilyenkor mi lehet a gáz????Segítsen vki pls!! A Razor1911es van meg nekem, ha netán több fajta létezne. -
#1832 gondolom az osztrák-magyar monarchiára gondolsz. de az nem az. ausztria nem foglalta el soha magyarországot... -
#1831 ausztria elfoglalt minket?? mi?? ez melyik alternatív múltban volt? -
Cat 02 #1830 Hát nem igazán, Ausztria elfoglalt minket, bár elvileg magyarok lázonganak szépen :D -
#1829 igaz most a szar árfolyam miatt nem érdemes külfölddel próbálkozni...