6068
-
#1908 köszönöm.. Én nem láttam rá választ ha esetleg elsiklottam és mégis volt elnézést. -
#1907 szerintem is remek a játék. Tény hogy vannak bugok, és a teljesítménybeli dolgok is érdekesek, de szerintem is egy korrekt patch és semmi baj nem lesz :) -
#1906 mért lenne kár... Kettő együtt támad, az egyiket te vezérled a másikat az AL... -
#1905 hogyhogy újragondolták??? magyarul hiába támadok egy erődöt 1-nél több hadsereggel? így aztán baromi nehéz egy ellenséggel teli várat bevenni. szerintem ezt elkúrták...
még a januári 9.1 catalyst van fenn. tervezem frissíteni de lehet hogy már megvárm a márciusit. -
Pierre75 #1904 Mert újragondolták ezt a részt.
A 4850-hez melyik verziójú drivert használod? -
#1903 sziasztok!
az mér van, ha egyszerre több hadsereggel támadok, akkor nem tudok választani hogy az erősítés mit csináljon: a gép vezesse a sereget vagy az erősítésből pótolja az én veszteségemet? (mint az a rome-ban és a m2tw-ben is volt csaták előtt) ki kell fejleszteni valamit, vagy bug vagy mi a csoda? -
#1902 Ezt már leírták 6-szor.Szerintem csak neked többször is.
Na de:gentleman:beviszed iskolába kevesebb lesz fejlesztési idő.Minél többet fejleszt ki annál skillesebb lesz(nagyobb lesz skill research neki)
Pap beviszed abba városodba ami nem egyezik meg te vallásoddal és áttéríti néhány év alatt.(rákkatintasz város nevére és írja százalékosan hol jár a térítés) -
#1901 sziasztok!
Tudnátok segíteni mire jók a gentleman-ek és a papok ?? Illetve pontosan hogyan is müködik a research menü?
Én elindítottam egy helyen néha befolyásolgattam, de kérdésem hogy pl néhány gentlemanra írja h research + valamennyi stb... ezek mik??? am kira a játék lesz pénzem tuti megveszem,már csak a multiért is :) -
Pares #1900 Még szerencse, hogy neekm nicns steamem és nincs ez az autoinstall (auto-elrontás...)... -
Pares #1899 Nemtom mit akarnak ezzel a patchal, de ugy néz ki, csak elrontotta a játékot... -
#1898 Valóban 5 csatát próbáltam mindből kirúgott :D
F*CK CA ! -
Pares #1897 Azért annyira nem rossz a helyzet sztem. A játék magában ha úgy vesszük, akkor remek. A bugok meg olyanok, hogy kiadnak egy 300 mb-s patchot, és minden OK. De ez a patch amit most adtak ki, ez nemtom mi. Csak ugy, csöndben... na mindegy. Ezzel még nem intézték el, ide még fog kéni egy kis javitás... -
#1896 Ok
én meg a segát böngészgetem, kérik vissza a pénzüket, nyílt ilyen topik is -
Pares #1895 ITT -
#1894 Ezt hol olvastad? segán? -
Pares #1893 Hát eddig nem sok jót olvastam a erről a "patch"-ról. A hivatalos fórum teli van panaszokdókka, hogy patcholás után folyton kifagy a játék, ha csatába akarnak menni.
Esetleg vki nem tudja, hogy le-e lehet tölteni vhonnan vagy le-e fog lehetni tölteni?
Am ide szerintem egy jóval nagyobb patch fog kelleni, ami javitja a teljesitményt, a pathfindingot, stb... -
#1892 Na erről van szó, ha úgy vesszük a diplomácia AI-ja szinte maradt ugyanaz. Hiába te vagy a jani birodalmilag, de csak azért is ő játtssza a menőt az egy tartományával, minthogy húzná meg magát, mint protectorátus.
Tény h jó a diplomácia, sokkal tartalamasabb meg egyszerűbb (nem kell futkározni a diplomatával a fél világot), de annak ai-ja, cselekvése még mindig úgymond siralmas. -
#1891 March 10, 2009 - Empire: Total War Update Released
Updates to Empire: Total War have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:
Empire: Total War
Fixed Alt-Tab issue which prevents players from switching away from a fullscreen window
Fixed text rendering for certain resolutions
Fixed localized font overrun issues
Fixed a variety of crash and memory leak issues
Fixed a variety of multiplayer client lock
Fixed trade nodes for those nations with resource in home region which caused unprofitable trade theatre routes eg: Sweden and Marathas
patch volt ezeket javította felül ! -
#1890 Nálam meg nem. A dánokat gyakorlatilag kiírtottam. Magát Dániát elfoglaltam és már Izlandon vagyok úgy, hogy ostromlom a városát. A poroszokkal 10 évig vívtam háborút őket is kinyírtam egyszer sem kértek békét és akárcsak a dánok ők sem foadták el egyetlen béke ajánlatomat sem. A lengyelekkel 1707 óta harcolok most 1763-at írok velük sem tudtam békét kötni. Lehet neked sikerült nekem nem. Amúgy meg rajtam kívűl úgy kb 7 oldalnyi hasonló panasz van a hivatalos fórumon és a mit szeretnétek a patch-ben című rovatban is majd mindenki kéri.
A játékot meg nem fikázom ha kicsit vissza olvasol láthatod, hogy dícsértem csak éppenséggel nekem személy szerint nem tetszik az ai diplomáciája. És ugye azért megengeded, hogy legyen saját véleményem és ha valami nem tetszik a játékkal kapcsolatban azt azért ugye elmondhatom? Tudod egy fórumon nem csak pozitív hozzászólások létezhetnek.... -
sakkay #1889
A steamon viszont nem látok patchet úgyhogy nem értem mi ez. -
Stevee #1888 Sziasztok!
Én is elkezdtem tolni Ósztriával a kampányt, elég jól haladok csak a 26 vagy 27. körben kidob az asztalra a szokásos hibaüzenettel mikor a United Provinces-hez ér a körváltó. Már elég sok helyen olvastam, még itt az sg-n is, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Tud már vki vmilyen okosságot erre a problémára? (egyenlőre razor-os van csak sajnos:( )
Üdv, -
sakkay #1887 Srácok valamit töltött le a steam de csak a töltés végét láttam nem írta ,hogy mi az csak annyit ,hogy az ETW-hez. -
Pares #1886 Igen, mert körváltás előtt menti el a játékot, és nem közben/után...
És csatlakozom: NAGY GRAT. A CA-nak! -
SZU #1885 Hm. Igaz. Én sem nézem már azt a topicot, amióta ezzel játszogatok. Bár fontolgatom, hogy visszarakom a Medieval2-t. Ott mintha szebb beállítások mellett gyorsabb lett volna a játék.
Itt azért sokkal-de sokkal szebb lehetne, csak a gépem nem bírja. Ha visszaveszem, hogy élvezhető legyen a csata sebessége zoomolgatva is, akkor meg már-már a Medieval2 medium-high grafikája alá megy a látvány. -
#1884 Na grat CA-nak!!!kör váltásnál nem fagy ki egy régebbi mentésem,ami régebben memória hibával(empire.exe leállt)kidobott.
TEHÁT GRAT CA -
#1883 Hát én is elkövettem ezt a hibát, hogy a tengeri flottámmal nem foglalkoztam annyira, aztán most, hogy nekimentem a Svédeknek kapásból megsemmisítettem kettő fullos flottámat. Úgyhogy most mehetek körbe Orosz barátaim területén és keletről kezdem a bevonulást két sereggel, plusz Berlinből már elindult a másik ezred , hogy visszafoglalja Koppenhágát. Az tuti, hogy ha legyalulom Skandináviát, akkor úgy 10 évre visszavonulok a harcoktól, mert ez már sok volt ez a népemnek. Nem beszélve arról, hogy egy megnyert háború után az új területeken éppen elég megszilárdítani a hatalmamat és ilyenkor túl sok egységet kell fenntartani.
Na most megyek Liverpool meccset nézni haveromhoz, majd este fojt köv. -
#1882 Steamen fent van patch etw-hez. -
CamelX #1881 Faxa nagyon :D osztrákokkal sajnos már mindjárt vége, rájöttem hogy csak short campaign-t nyomtam :( pedig igen ráfüggtem már :D
Hajós csatákba kéne még belemennem, mondjuk csak kereskedelmi flottám van, mert inkább a szárazföld a lényegesebb. Valami tipp tengeri csatákra? Youtube-on láttam 1 taktikai videót, mondjuk ott is alapból komolyabb hajókkal nyomták. -
badsco #1880 Nem értem a sok panaszkodót, bár nekem eredetiben van meg, így egyelőre semmi nagy problémám nem volt vele. Az egyedüli zavaró, hogy a csaták után sokáig tart kilépni.
Egyébként megcsináltam a forradalmat a svédekkel, a felkelők mellé álltam. Viszont úgy néz ki, hogy globális forradalom sikeredett belőle, visszatértek a már régen kiírtott dánok, plusz hollandok, illetve a lengyelek is, de még lett újabb ország, mint pl. Norvégia, vagy Hessen. Most lassan igázgatom le őket. Közben a szövetséges oroszokat rávettem, hogy menjenek neki a törököknek, akiket meg tolok technológiával meg kis pénzmeggal, szépen elvannak egymással. Kicsit megerősödök és utána északról megindulok a nagy medve ellen. :D Eddigi legjobb TW játék szerintem, már ami a diplomáciát illeti. -
#1879 Vissza a pénzemet
LOL már topik is nyílt a hivatalos fórumán... XD -
#1878 Így legyen! -
#1877 Lol, azé ennyire nem izélem a játékot, mint már mondtam, nálam a 10-es skálán 8.5-9et ér jelenleg is. Nálama tw játékok mindig is előkelőek voltak és lesznek is látatalnaba is
De most a hivatalos fórumokon nem a medi 2 összehasoníltásával panaszkodnak, mint ahogy most írtál vissza egy 2006-os játék összehasonlításáról, hanem magáról az Empire total warról.
Crashel, fagyogat, pár bug, néhány optimalizálatlanság ahol meglepően nem kéne , tsb ilyeneket írnak a etw hivatalos fórumán pl... ez a játék majd karácsonyra lesz csak tökéletes:D
-
TDantes #1876 Érdekes nem mondtam hogy tökéletes...És nem nem elősször....de bassszus ti játszotok ezzel egyáltalán? Mi az hogy ugyanolyan szar mint az előző? Miről beszéltek?
Mint a Medieaval 2 mind a Rome sokkal gyengébb AI-val rendelkezett! Ugyanolyan...hogy lenne már ugyanolyan?
Miért szerintetek olyan mint a Medi2 idiótaságai, hogy valakivel szövetséget kötsz és egy kör múlva megtámad? Igen? Van benne ilyen?
Érdekes...én olyasmit láttam ,hogy szövetséget kötöttem a svéddekkel az oroszok ellen...és mikor az angolokkal csatáztam...a flottájuk segített.
Ja...de ez tök ugyanolyan tényleg...teljesen....ugyanolyan pont!
Távolról sem tökéletes...de a tököm ki van azokkal akik bele kötnek mindenbe!
Ha ennyi baj van vele, törjétek össze a DVD-ét és dugjátok fel! -
#1875 Érdekes... több száz rajongó panaszkodik a játék tökéletlenségére, és csak te vagy efelöl a kivétel... Nem lehet hogy előszőr játszol TOTAL WAR sorozattal? Nem bántásként írtam...
az egy okés, hogy a diplomáciát leegyszerűsítették egy klikk elérésnyire (diplomacy menű), lehet ez neked bejön meg sokaknak, nekem is tetszik... csak az ai diplomás cselekvése hagy némi kivánni valót maga után. -
TDantes #1874 Hát baromira tévedsz! A diplomácia egyáltalában nem olyan mint eddig! Sokkal jobb . Érdekes.... nálam békét is köt a gép.
Nagyon nem ugyan olyan az AI mint eddig, távolról sem ugyanolyan!
-
#1873 Nem beszélünk a játékról? Ki hogy áll? -
#1872 Ja de nagyon sok mindent olvastam még plusszba a hivatalos fórumon ami szerintem tökre igaz. A diplomáciát pl úgy ahogy van át kellene dolgozni. A készítők annak idején ódákat zengtek, hogy itt most micsoda forradalmian új diplomácia lesz és az AI milyen jól ki lesz dolgozva. Aztán totál ugyan az mint a rome-ban vagy az MTW 1-2. részében. Pl Svédekkel vagyok az 1760-as években járok a Franciák és Az Angolok már 40 éve háborúznak! Egy birtt flotta kötelék 40 éve ott áll és blokkolja a franciák kikötőjét. Az Ai most is képtelen a békekötésre. Akik nekem eddig hadat üzentek (pl: Dánia) egyszer sem akartak békét kötni. Ugyan az a gyatra buta ai mint ami eddig volt. Ez pedig marhára zavaró és illúzióromboló. -
KrIsZ7 #1871 rájöttem már,de azért nagyon köszi skacok -
#1870 Lázadás az ETW fórumán
Bugok tömkelegei! Hamarosan javítva lesz steamen keresztül.
:D -
#1869 itt a megoldás a problémádra google a barátod. Amúgy ha nem értenéd az angolt akkor megsugom frissítsd a direct x-et