6068
-
#2068 Azért tényleg nem kéne így kivenni a gépből a dolgot. Kb úgy néz ki a stratégiai térkép mint a Civ4-ben(jó kicsit jobban), csak kevesebb egységet mozgat kisebb területen. Mégis be-be röccen néha. Nem igazán szabadna neki. Főleg úgy hogy a csatákban minden tök simán fut maxra tolva is. -
TDantes #2067 AZért mert AMD4200+-os van, meg 8800 256-os VGA...ez baromira sovány -
37lz55 #2066 nos ez egy fórum, mindenkinek ugyanannyi joga van véleményt formálni, de igazából én vagyok a hülye hogy 36 éves fejjel leállok egy vérpistikével dumálni aki monitor mügül megmeri mondani ki, mit és hol dumálhat -
#2065 bammeg nem értem ezt az empire-t.
mi a fenéért szaggat a strat térképen a játék még minimumon is?:S
pedig ritka szarul néz ki...nem vágom én ezt...nekem így játszhatatlan sajna:( -
#2064 azért a med2-ben nincs túl sok szöveg. nem ezért tart sokáig. hanem mert nem profi fordítók csinálják, hanem dolgozó, családos emberek szabadidejükben, és idő nem sok van rá:(
ez a minőségén is meglátszik sajnos (ugye nem felsőfokú angol nyelvizsgával rendelkezők fordítják). ezzel persze nem a fordítókat minősítem, ők mindent megtesznek ami tőlük telik.
CSAK rpg szerű játékokban van sok szöveg, azokat tényleg több évig tart, pl. morrowind ugyebár amit említettél is:) -
TDantes #2063 Egy, ha warez verzió ne dumák hogy szar
Kettő. ha egy fos géped van megint csak ne dumálj hogy szar. 2009-et írunk kell alá az erős gép.
De érdekes, hogy nekem semmi bajom vele! Eddig egyszer volt egy bug benne! Kifagy? vedd meg, megvetted? Várj a patchre és halgass. Ha nem vetted meg? akkor meg húz a sunyiba, és ott panaszkodj.
-
bgabor #2062 Én nem is értelek, miket beszélsz. Ki mondta itt, hogy megoldhatatlan a magyarítás? Nem az, viszont baromira időigényes, ha értenél egy csöppet a magyarításokhoz vagy használnéd az eszedet, rájönnél miért.
A Medieval2-őt se azért fordítják már vagy két és fél éve egyfolytában, mert nem tudják megoldani, hanem azért mert tengernyi a lefordítandó szöveg. Egységleírások, eventek, missionök szövege, stb. Tonnaszám van.
Anno a morrowindet is hat évbe telt lefordítani, mert több mint négyszer annyi lefordítandó szöveg volt benne, mint a Háború és békében. -
bgabor #2061 Hát nyilván félreértettem valamit. -
CamelX #2060 Pénz-pénz-pénz :) Mondjuk ez is minden néppel más. Indiával most jelenleg túltermeltem a gyapotot meg a teát ami egyébként nagyon értékes, de mivel szétoszlott a seregem a félsziget meghódításában, kezdenek lealacsonyítani az európaiak és egyre kevesebb kereskedő partnerem van :D :S Na csak várják ki a végét :P
Kár hogy ez a trade post dolog még nem müxik indiaiakkal + svédekkel. Bár patch elvileg megoldja, de nem merem felrakni, mert mindenkinél csak szíjjefagy azt olvasom -
37lz55 #2059 vicces mikor egy volt warez oldal fórumán szidják a warez verziót használókat...
maga a game (nekem) egy vicc, 10 percig tölt ha épp szét nem fagy, tetűlassú 3d-ben, bughalmazról már nem is beszélve -
#2058 idióta... -
#2057 Köszi a linket! működik:) -
TDantes #2056 Akkor még nem fejlesztetted ki, vagy egység függő..nem tudom,. Ha én védekezek a gránátoskokkal csata előtt karókat meg földsáncot tudok építeni -
benyto013 #2055 Egyébként nálam még nem fagyott ki!Szerintem jól sikerűlt játék! -
#2054 linkbe pls.. -
benyto013 #2053 Ha valakit érdekel,a minden nép játszható patch!!!
http://files.filefront.com/startpos7z/;13433850;/fileinfo.html -
#2052 Sajna nem mindig, még akkor sem. Előfordult, hogy ostromoltam egy várost/erődöt, a gép kitámadt, és bár én voltam a védekező fél, semmit sem tudtam letenni. -
Cat 02 #2051 Később lesz rosszabb is :D -
obe #2050 ha eszrevetted volna többekközt a te szapuläsodra bätorkodtam közbelepni..mint lätod mär a jätekrol szol a forum, de te meg visszahözöngsz...termeszetesen nem vagyok admin, sem häzigazda, de bärkit kibannoltatok aki nem tudja hol a hatär..egyeb kerdes? -
obe #2049 köszönöm hogy helyreällt a rend:)
te sem provokälj mär, abbahagyta zsil, tudomäsul vette mindenki -
bgabor #2048 Érdekes hogy úgy kifogásolod mások stílusát, hogy közben a tiéd is egy útszéli hajléktalanét idézi.
Mivel hogy nem vagy moderátor sem, nem értem mi alapján utasítgatsz itt bárkit bármire is. -
#2047 Megoldódott.Tényleg jó kis tutorial a későbbiekre.Szegény indiánok meglátják a puskát,és már menekülnek is:D -
akademy #2046 Köszi erdos!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2045 Már itt is nagyon okos vagy ? Csak írni tanulnál meg. -
#2044 Patch? -
#2043 Hehe,kifagy -
Zsil #2042 ne személyeskedj,én sem tettem.-nyelvtant leszarom -
#2041 Oké,kipróbálom majd.Mert most hosszú kampányt kezdtem,ami 100 évig tart. -
Stevee #2040 Nézd meg a Road to Independence kampányt. Tutoriál szerűség a Gran Campaignhoz. -
#2039 Abban nincsen semmi,mindkettő simán megy:) -
#2038 A tutoriallal. -
#2037 Amúgy egy teljesen kezdőnek mivel érdemes kezdeni a játékban?Egy total war játékot sem ismerek. -
#2036 Nem lehet,hogy valamelyik egység tud olyat?Azt tudom,hogy a demoban az egyik egység cölöpöket ver a földbe,ami szépen felfogja a lovasságot,gondoltam,hogy az enyémeimet nem bántja,hát maradt 2 lovas a 18-ból :-D -
TDantes #2035 Akkor ha te vagy a védekező fél. -
Jeszy #2034 sziasztok! az a kérdésem lenne hogy hogyan tudok fedezéket építeni?? mert az egyik csatában magától ki ugrott hogy építhetek de a következőben már nem tudtam de az ellen meg igen. ha valaki tud segíteni azt meg kösszöném.
-
obe #2033 ha toväbb folytatod a warez fröcsögesed kibaszatlak innen mint a macskät szarni..ha mär lopsz huzd meg magad, erthetö?..meg a stilus, vissza lehet venni..meg ki nem fossa le hogy nem tudsz megvenni egy jätekot, akkor menj le az udvarra focizni...
meg egy warezos buta kerdes ami kb szäzszor le lett irva, aztän lehet majd zsil utän menni..thx...johgynem meg az ker a tolvajtol bocsänatot aki megvette, kurvära mindegy hogy az anyja vette meg neki, vagy a kinuläs hozta -
TDantes #2032 Lehet neked az eredeti sem működne -
bgabor #2031 Elírtam. 'attól még hogy neked működik' akart lenni. -
bgabor #2030 A warez verzió NUKEolva lett az nfohump-on, és nem véletlenül. Attól még hogy nekem működik nagyon sokaknak nem. Pedig hidd el, ugyanúgy telepítjük. -
bgabor #2029 Te mi a fenéről beszélsz? Igen, képzeld, évekbe tellett, mire a 70%-osat összehozták. Ezt nem negatívumként mondom rájuk nézve, ez csak egy tény.
Én tudom, mert a magyarításnak már az első változatát is használtam, ami több mint két és fél éve jelent meg.