Empire: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

..akkor ugye jol ertelmezem, ha elmegy a netem valamiert otthon akkor nem tudok jätszani meg csak single-t sem?
<#idiota> Ennyit ér ez az egész Steam-es baszkódás. Mindig a becsületesekkel szúrnak ki. Pl, én is megvettem volna, de hogy nem tudok hálóba játszani vele kicsit elvette a kedvem.

Majd ha olcsó lesz megveszem, úgyse érek egyelõre rá sajna.

a.carkey
Nagyon jó lett a játék. A svédekkel kezdtem, iszonyat nehéz velük az elején. 😊 Nagy ötlet, hogy külön a hadseregekre kattintva is lehet kiképezni katonákat, így akit kiválszatasz, az oda megy. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Nálam nincs gond a töltési idõvel ...

A medve nem játék.

SötétBarom
Nemsokára legyün. Jólesz. Kettõre megyek melózni. Rosszlesz.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Rolika16
Hát nálam pedig sokkal gyorsabb töltési idõ.Ha más felbontásba rakom át azonnal átrakja,nem úgy mint demoban,ahol 2 percig tart.

én ált torrentoldalakon, nforce sjanos már jó dieje eléggé lemaradozik infoilag

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

a.carkey
Bakker. Látszik, hogy tegnap késõ volt mikor teszteltem. Most jöttem rá, hogy egyszerre több épületet is ki lehet fejleszteni ...<#falbav>

A medve nem játék.

tökéletesen fut a warez verzio 😊
igaz a töltési idõ tényleg morbid :S

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

a.carkey
Néztem a commenteket, és elvileg mûködik.

A medve nem játék.

a.carkey
Ja, de ott is ott virított, hogy warez, ennek ellenére baszott menni. Mondjuk azóta sincs fent az nforceon ..., megjegyzem az empire sem.

Amúgy ti hol szoktátok nézni a warez megjelenéseket? Mára csak tájékozódni szoktam, hogy jéé, ilyen játék is van, de én leragadtam az nforcenál.

A medve nem játék.

amugy elsõ ránézésre maga a dvd origi csak a crack az "extra" meg az isntaller (tekintve hogy van pl steam installer is a dvd-n, pedig nincs is rá szükség...), szóval kis mákkal aki megvette eredetiben de nem szeretne legozni jól járhat a crackel is... (persze godnolom multit meg hasonlokat kiüti, szóval max nagyon türelmetleneknek 😛)

azért a két játék kalibere remélem érzed hogy "picit" más... 😛
de msot isntallok, kb fél óra és mondok visszajelzést hogy müködik-e a tdk-s verzió

Robez84
Na, holnapra nekem is meglesz!!!😊 Lesz mivel eltölteni az elkövetkezendõ néhány hónapot.

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Még mindig "currently unavailable". Délután leszedem a warezt. Kifizettem az originalt, nem én tehetek róla hogy baszik menni. Rakás fos az egész.

a.carkey
Láttam én már geo-political simulatort warezban, ami nem mûködött, mert online regisztráció kellett hozzá. 😄 Le lehetett tölteni, de semmit sem ért ...

A medve nem játék.

kemény...<#idiota>

mikor hallottál olyanrol hogyha a gyûjtõi verzió bármi ingame extrát adott akkor warezbe a "sima" verzió jött ki? 😊

tobias88
Így elsõre kicsit átláthatatlan számomra a nagytérkép, meg a szöge se tetszik<#pardon1>
ah, a warezosok rögtön a special forces verziót kapják? 😊 na mind1, felment azért ez a cucc steammel együtt is, csak elõször le akarta tölteni az egész játékot....szerencsére egy törlés után már feltette a dvd-rõl. Szerdára tényleg sikerült elindítani, végül is ezt ígérték 😊

www.armed-assault.hu

Carloska
miért is? ez nem warez mivel csak a nevét írjuk ugyebár ide le és letöltést nem mellékelünk mellé 😄

huha, bevállalós vagy 😛PP

balee4
ok, köszi, de a tapasztalatokra vagyok kíváncsi kinek hogyan fut😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Carloska
Itt a gépigény!

# Minimum System Requirements
# OS: Windows XP (SP 2)/Vista
# Processor: Pentium 4 2.4 GHz vagy azonos teljesítményû AMD Athlon
# Memory: 1 GB (Vista: 2 G😎
# Hard Drive: 15 GB Free
# Video Card: 256 MB (Shader Model 2.0)
# Sound Card: DirectX 9 Compatible
# DirectX: 9.0c
# Keyboard & Mouse
# DVD Rom Drive
# Minimum 1024x768 felbontású képernyõmód.

balee4
a demó alapján milyen a gépigénye?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

persze, hogy van. ezért szeretjük.

Ebben a játékban van gazdasági rész (nyersanyagok, gyártás, építkezés) is, vagy only csaták?
"Ja és katonákon és hajókon kívül hol tudok még egységet gyártani, assasin, gentelman stb."

A manual azt írja, hogy ezek maguktól generálódnak, ha megvannak a szükséges épületek.

Nem tudjátok véletlenül, hogy tudok diplomáciai kapcsolatot felvenni más országgal, mert nem tudtam diplomatát gyártani. Ja és katonákon és hajókon kívül hol tudok még egységet gyártani, assasin, gentelman stb.

Carloska
nem kell ezt spoilerezni

Empire.Total.War.Special.orces.Edition-Razor1911

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Empire.Total.War.Special.orces.Edition-Razor1911 , ha valaki besokallna a steamtõl 😊

Serpa
mi van az updateben?

<#eljen>

Hmuda
Launch trailer.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Dragooon
kérdés azoktól akik játszanak már vele:
töltési idõvel mi a helyzet?<#smile>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

200 kör, köszi
Rolika16
Hátha tõlem kérdezted akkor,1700ban kezdek 1800ig tart,1 kör fél év.

mikor kezdesz, és meddig tart??
Egy kör féléve?
nincs még warez?😄😄
elég nehéz kibírni 😄
ne sírjatok, én tudom, hogy boldog tulajdonosa vagyok egy Empire: TW SF darabnak, de mivel ajándékba kapom, ezért csak pénteken kezdhetem, azóta Brandywine creek-et már sokadszorra nyerem, kezdem unni 😄
a.carkey
Nem. Ma 18 óra óta aktiválható a game.

A medve nem játék.

tobias88
nem szerdán indítható?
Boldog kevesek! Nézz végig játék után az ETW fórumokon, sírás és jajkiáltások áradata...
a.carkey
Így elsõre a szárazföldi rész ...

Tehát, ami csalódás szárazföldi egységekben:
Spanyolország, Hollandia. Nekem ez tõlük (fõleg a spanyoloktól, édeskevés). Minden megvan, ami másnál is, de semmi igazán nagy unique feelinget nem éreztem náluk.

Nos, bár a svédek a legunalmasabbak (kevés gyalogos és lovas egység), mégis baromi erõsek a legjobb egységekik: mind a lovas, mind a gyalogos talán a legjobb európai egység ...

A legváltozatosabbnak a törökök néznek ki. Bár nem tünnek túl erõsnek, de öröm rájuk nézni. A Maratha Empire is jól néz ki, változatos is, de a törökkel ellentétben nagyon erõsnek tûnik (elefántos egységek, muskéták, stb.).

A lengyeleknél a winged heavy cavalry valami überbrutál és nagyon jól néz ki. A gyalogságuk már kevésbé.

A poroszok sem rosszak, de a két start terület iszonyat kevésnek tûnik. Fõleg a porosz jagerek tetszettek, különösen a lõtáv. 😊 De úgy egyben vannak. Fõleg mazohistáknak, mert csak 2 darab kezdõtartományuk van.

Az oroszok - török, kozák egységekkel kiegészítve - szintén színes palettán, bár nem tûntek túl erõsnek.

Ami talán a legjobban el lett találva, az Ausztria. Jól néznek ki az egységeik, és erõsek is. Rohadt sokfajta van, és hihetetlen Tenkes kapitánya feelingje van egy-két lovasegységüknek. Jó rájuk nézni. 😊 Ja, és van hungarian hussars, ami talán az egyik legjobb light lovasság.

És végül, a britek és franciák. Azért egyben, mert minimális különbség van csak az egységeik között. Legalábbis karakterisztikában. Ennek ellenére baromi széles a paletta itt is, és jól is néznek ki.

Az amerikaiakat már megismertük a demoból. Semmi extra a többihez képest, de õk is jól néznek ki.

A medve nem játék.

7. próbálkozásra tette fel nekem
most updatal aztán remélem mehet is
Rolika16
Nekem gond nélkül felment 1710-ben járok poroszokkal már !

Tényleg lendületes nyitás a steame-tõl, amit itt olvashatsz. Persze ez a túlterhelt rendszer, majd elmúlnak a bajok... Ahogy nézem, várok egy tört verziót. Ez sajnos benne volt a pakliban, aki megvette, ki is húzta a nyerõlapot.
red riot teszi jól, bontsatok ki egy sört, bort, barátnõt😊..egy jó könyv, egy jo dvd (jah az nálam nem játszik, mert a lejátszóban éppen az empires vár tétlenül), holnap este pedig mindenki vételezhet puskaport, és vitorlavásznat..jah és a steam szerintem is kapja be
nem a forint gyenge, szar az egész rendszer. és ezt úgy mondom, hogy amig dollárba kellett fizetni, meg is vettem 3-4 játékot steamen keresztül, de amióta EURO van, nem is gondoltam a megvételre... de néztem, Amazon.com-on 70dolcsi a special edition LOL