6068
  • SZU
    Mert nem voltál még nyáron Moszkvában.

Nekem a lehelletem meglátszódott a vörös téren, de a ruszki csajok miniszoknyában flangáltak blúzban...

Ezt mindig fehér csatamezőkkel érzékeltették! =)
  • Zsil
    ok megvan-benéztem
  • Zsil
    visszaolvasva megtaláltam az utmutatót--de hogy a faszba töltöm daemonba-mikor egy csomo kis fájl van kibontás után!mit tegyek?
  • a.carkey
    Na ja. De néha régi tws szokás szerint működök és elfelejtem. :D
  • sleepwalker77
    "-Van, hogy kijelölök egy agentet a városban, hogy kihozom, erre ha van ott seregem, azt hozza ki. Ezen sokszor és sokat mérgelődöm."

Ez tényleg idegesítő, de az első néhány alkalom óta drag&drop módszerrel szedem ki az agent-eket a városból, úgy nem piszkálja a sereget. :)
  • a.carkey
    Voltam, sőt ezeken a területeken mind, ami a játékban Ukrajna, Moscowy és Ingermanland néven fut (Ukrajnában Kievben, Szent Péterváron és Moszkvában is. Azért ott van nyár is :), viszont ingame, nyáron, amikor nem mutat havat, nos akkor IS havas csata van ...
  • Zsil
    arra gondolok hogy össze kéne pakolni" egybe a létrehozott üres mappába a dvd1-2-őn belül?help
  • Zsil
    sziasztok!egy kérdés-mikor leszedtem(razor)dvd1 és dvd2 mappa van,benne sok cucc-mit kell tennem hogy bemount-olható legyen daemonba,köszönöm előre is
  • Djuree
    "Túl sok a téli csata nyáron is az orosz területeken."

voltál már oroszo.-ban? ott nem igazán van nyár, talán ezért;)
  • a.carkey
    Van külön diplomacy menü.
    +
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1187774926&no=1326]#1326![/URL]

A kutatásnál saját magad kiválasztod mit akarsz kutatni. Iskolánként tudsz választani.
  • a.carkey
    Nem tudom. ez mindenkinél más. Erős procim (IC2D E8500) van, + egy 1 GBs kártyám, de nem a legújabb fejlesztésű (NV 9x széria) darab az sem, ráadásul NVidia is, és se nem szaggat, se semmi. Tökéletesen fut ULTRAn. A hülye 2. patch miatt ledob néha, volt hogy órásnál is hosszabb csata után (ezen felbasztam az agyam én is), de valahogy ez elmúlt. H.I.

"Igazán kemény" bugokkal nem találkoztam.

Ami zavar - még mindig:
    -Nem lehet megsemmisíteni az erődöt.
    -Túl sok a téli csata nyáron is az orosz területeken.
    -A lovasság néha egy pár méterre lévő célpontot a kurva kerítések miatt úgy támad meg, hogy visszamegy szinte a térkép széléig.
    -Ha inspectelsz egy sereget és teszem azt a sereget szétvered a következő körben, akkor elvész a kémed ...
    -Saját területen, saját városodba beviszed a kémed, és van ott ellenséges gentleman, akkor van hogy kivégzik ! :) a kémed ...
    -Némi TWs baromságok a diplomáciában, magyarul: néha hülye a gép (volt hogy 150k kért egy általa kért tartományért tőlem, majd vitte le, de kért mellé három másikat).
    -Van, hogy kijelölök egy agentet a városban, hogy kihozom, erre ha van ott seregem, azt hozza ki. Ezen sokszor és sokat mérgelődöm.
  • Elar
    A játékban lehet vhol a betűméretet növelni?
  • a.carkey
    Nem, "van, hogy van ilyen lehetőségem, van hogy nincs". A "van, hogy nincs" akkor fordul elő, amikor kitámad ostrom közben (én vagyok a védekező fél). Néha felajánlja, néha nem. Ezért érzem, hogy bug.
  • Thanatos
    kötelező?
  • Carloska
    kötelező frissités razorhoz!
  • badsco
    A "következő kör" gomb alatt van négy másik, kisebb gomb. Első a diplomácia, ETW-ben már nincs diplomata, minden a vörös telefonon megy, vagyis egyből dumálhatsz mindenkivel. A második a kutatás gomb. Itt tudod megadni, hogy az egyes iskolák mit fejlesszenek.
  • Micsu
    néha én is használom de nekem mikor azonos erősséget ír a csúszkán akkor simán megnyeri mindig
  • POI33
    Automata csata az nagyon lol
    Egyszer kamura én is kipróbáltam, 500 indián elpicsázta az 1000 fős ágyúkkal és puskákkal felszerelt seregemet.
  • Micsu
    nem néztem meg rendesen a questet és nem siettem, későn vettem észre :D
  • bardocz
    Én most olyan jókat csatáztam,gondoltam,hogy megyek hódítani,kell a kurva nagy sereg,hát csináltam is vagy 7-10 körön keresztül.Erre ilyen picsányi alakulatokat küldtek ellenem:D Utolsó városukban meg sokan voltak,de gondoltam kipróbálom az automatát.Hát el is lettek picsázva rendesen:D
  • POI33
    1925-ig pedig illett volna elfoglalnod 15 területet
  • Micsu
    road to independence 3. fejezetében 1925ig asszem el kell foglalni 15 területet, én nem foglaltam el ennyit de nem lett vége a játéknak kezdjem újra vagy van valami más megoldás?
  • Iceman90
    Hello!
    Lenne két kérdésem a játékkal kapcsolatban:
    1) Itt kivel tudok diplomáciát bonyolítani? Diplomatát nem taáltam... (Rake meg Gentleman van de azok nem jók erre)
    2) A fejlesztés csak abból áll, hogy építem az iskolákat és akkor egyszer csak feltalálnak valamit?

Kössz a segítséget előre is!
  • Zsil
    igaz!!!szintén zenész-codec nem keverhet be+k lite a legjobb+muszály codec ha filmet akarsz nézni
  • Warton
    Meg a proci sem a legerősebb. Nekem is ilyen volt.
  • bardocz
    Mert kurvagyenge a vga-d,amikor megvetted,már akkor is gyenge volt.Ha van pénzed,vegyél egy hd3850 512mb-ot,mindenképpen jobb,de inkább e fölött válogass.
  • Warton
    Ez mit patchel?
  • Carloska
    -Just delete the old folder where it were installed.
    -Then install the game again.
    -Copy the entire crack from the dvd1 from the razor1911 folder.
    -Apply patch.
    -Play
  • Carloska
    Empire Total War Update 2-RazorDOX
  • Djuree
    nekem sosem volt gondom a codekekkel. nem kell mindent összevissza felrakni, k-lite codec pack a legjobb. már 6 éve használom és eddig még nem volt gondom vele;)
  • obe
    mint helyett mind 2 x ökörhiba..hosszú napom volt
  • TDantes
    Ezaz...várni kell a patch-ra...eddig se hagytak cserben...a medi2höz is jöttek a javítások.
  • obe
    srácok..a játék jó pár hibától hemzseg, el kell még pár patch mire hazsnálható lesz...ez igaz mint a warez, mint az eredeti verzióra..nekem eredeti van, néha kiugrik, és erős procival, valamint 4870 el is szaggat a strat térkép is, és a csata is...tehát ez a játék hibája...ha ezen túlléptünk, és elfogadjuk azt hogy majd játszató lesz, és még türelme is akad mindenkinek akkor jó pár évig játszahtó játék birtokosai leszünk...tehát peace emberek, ha warez kérdés adódik olvassatok lécci vissza, minden evvel kapcsolatos kérdés le lett írva, kb 10 oldal telt még csak be mióta megjelent a játék ennyit igazán visszaolvashat az akit komolyan érdekel a game...én pont a kiforratlansága miatt csak kóstolgatom , majd ha nem szaggat, és stabilabb lesz nekiállok a nagy kampánynak, addig vegyük tudomásul hogy ez, mint oly sok más jó játék is korábban jelent meg minthogy teljesen "kész" lett volna...ha meg nem adták volna ki a bugok miatt, azért hőzöngnénk..szóval türelem, és visszaolvasás
  • Berv
    Műanyag indián meg cowboy figurákkal
  • Cowek
    Nem tudom észrevettétek-e, a fórum 80%-a szart sem ér flood...
    Jó lenne tenni ellene...
  • TDantes
    Codec-ek? Azok is besz*rathatják a játékokat, ezért én egy codec-et se használok.
  • gezmo
    Néha akadgat a térkép nekem is, de a furcsa az hogy a videokat nem nagyon tudja lejátszani nem tudom miért, pedig próbálgattam igy is úgy is...
  • Prince23
    Nyugat-Amerika egyik nagy városát nem tudom elfoglalni, mert crashel a játék:(
  • TDantes
    Ez az igazság. Szomorú de ez van...egy 256-os VGA, meg egy olyxan proci nem elég...2009-et írunk és ez trend...lehet örülni, hogy nem kétszer ekkora gép kell alá.
  • Zsil
    hova másoljam?köszi