Megérkezett a BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és valahogyan tudtok adni linket az oldalról ahonnan le lehet tölteni a teljeset???
nagyon megköszönném
szal nagyon-nagyon XD
az e-mail címemre kérném a linket ha lehetne
e-mailom: [email protected]
de jöhet msn-en is:[email protected]
nagyon szépen köszönöm<#worship>#worship><#law>#law><#integet2>#integet2>
azt az egyet nem értem hogy:
van egy vízalatti elhagyatott város, aszt értem, és mi védi meg attól hogy a víz bejusson oda?
minden ileszkedék nekem de ez nem
légyszi válaszoljatok!
letöltödtem máshonan ateljes jjátékot de most meg nem látszik az egér meg nem jo a kép egyszer eltünik egyszer elöjön nem tudna mondani vali olyan oldalt ahonan lelehet töltenia jo verziot
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
5* a készitõk javára, végre tudtak egy olyan játékot csinállni ami normális😊
GZ!
xbox360+komputer
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
A konfig megfelel a min.-nek, driver legujabb: Winfast A7600GT, 2GB RAM, P4 630, Vista 32b, Forceware 163.44
(minden mas jatek amit kiprobaltam siman megy...)
Ja tudom... szórakoztattok <#hehe>#hehe>
ON:
Mindenki arról regél, hogy FPS-ek közül ez lett az király. Demo letolva.
Kiváló játék, kiváló hangulat, de trónfosztás nem történt... majd talán a Crysis.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
- A graf igen tetszetôs, u3e nem vitás 😉 <#eljen>#eljen>
- a pályák szép részletesek <#eljen>#eljen>
- a botok nagyon idióták nehéz szinten is <#levele>#levele>
- túl sok a pickup nehéz szinten is, mindég 9+9 hp/mana tartalékom van, rengeteg golyóm stb. <#levele>#levele>
- a logikai feladvány az vicc 😊 ki fizet ezért 10 dolcsit. <#levele>#levele>
- lineáris mint az állat, mindíg 1 felé mehetsz, de az útvonal gyönyörûen szkriptelve, szal legalább nem unatkozunk közben... lehet a környezetben is gyönyörködni útközben.
összegzésben a DEMO adta feeling elég silányra kerekedett a grafon kívül, pár perc alatt végigzavartam az adott legnehezebb fokon, de abból amit láttam a "lock"-olt fokozaton se lenne több gondom. Minden fegyver, tárgy, "képesség" (plazmoid?) az orrunk alá van rakva (földön hever), egy kicsit sem kell megszenvednünk, hogy megszerezzük. Semmit az ég világon (tárgyakat, kulcsokat stb stb) sem kell gyüjtögetni, csak menni a megadott pályán, fôbelôni ami elénk áll (esetleg ha robot meghekkelhetjük és segít nekünk, azaz már a lövöldözéssel se kell foglalkoznunk), és gyönyörködnünk a skriptelt effektusokban és a pályákban.
Eddig egy nem tipikus sci-fi vagy IIVH-s shooter (most némó kapitány vonal), azon felül semmilyen külön extrát nem vittek bele ami olyan "hûûûde odatettek ezzel" faktort hozott volna ki belôlem. Arcade shooter, némó ambient-el.
Mégegyszer meg kell jegyeznem, szép a grafika és a víz látszik, hogy törekedtek ezen a téren.
Üdv:
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Papa01: Írj jobbat, a kutyát nem érdekli, hogy itt sír a szátok egy elütött betûn, meg azon, hogy a cikkírónak nem jött be az UFO remake.
Vegyétek a gémszart abba sok szép színes kép van, meg hozzáértõ emberek <#ravasz1>#ravasz1>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csaba42 barátunk viszont diszkriminatív, és rasszista megjegyzést tett a magyar népre vonatkozóan, mondhatni "antiungrista" hangnemet ütött meg, az antiszemitizmus mintájára.
Ezért tettem fel egy egyszerû kérést neki, hogy tisztázhassa a véleményét. Még mielõtt kitör a flame...
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Õszintén be kell látni, hogy van köztük egy pár aki nem normális!
Tisztelet a kivételnek, akinek nem inge ne vegye magára! <#nyes>#nyes>
\"Soha ne felejtsük el, hogy amikor seggberúgnak minket, egy lépéssel előrébb vagyunk!\"
Az UFO EXTRATERRESTRIALS "cikk" is tele volt baromságokkal (pl: Wells helyett Owrell.. 😄 ), és becsmérlõ hangnemmel....
Ott is csak fikázni tudott, meg törölgettni a hozzászólásokat , mint egy õrült..
Üdv:
A Papa01
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Amúgy C2D 3,2GHZ, 8600GTS, 2G RAM, 1280x1024, Max grafika => <#eljen>#eljen>
xbox360+komputer
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
mellette a kislány lebeg, vagy sok a bias a shadow map-hez? 😛
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az a "gépkarabély" meg egy Tommy-gun, álá gengszterfilmek dobtárasa.
Zombik nincsenek, a "Robotbabamaci" meg nem robot.