40
  • Kulee
    am. most töltöm a demót :D
    és valahogyan tudtok adni linket az oldalról ahonnan le lehet tölteni a teljeset???
    nagyon megköszönném
    szal nagyon-nagyon XD
    az e-mail címemre kérném a linket ha lehetne
    e-mailom: [email protected]
    de jöhet msn-en is:[email protected]
    nagyon szépen köszönöm
  • Kulee
    hy all!
    azt az egyet nem értem hogy:
    van egy vízalatti elhagyatott város, aszt értem, és mi védi meg attól hogy a víz bejusson oda?
    minden ileszkedék nekem de ez nem
    légyszi válaszoljatok!
  • Tekken5
    Ki kell cserélni crackot (ami a crack mappában van) - pl. Total Commander programmal - és a főkönyvtárba beilleszteni azt.
  • csavajda
    sziasztok
    letöltödtem máshonan ateljes jjátékot de most meg nem látszik az egér meg nem jo a kép egyszer eltünik egyszer elöjön nem tudna mondani vali olyan oldalt ahonan lelehet töltenia jo verziot
  • csavajda
    helo ezt a bioshock játékot hogy lehet felteni mert mikor feltelepit a végén odairja hogy rakja be az eredeti cd de én most szedtem le
  • Papa01 #35
    Na persze, csibém... :)
  • Oblivion 5
    Valami Űber állat game!
    5* a készitők javára, végre tudtak egy olyan játékot csinállni ami normális:)
    GZ!
  • onimusha
    háát kevés alvás volt az elmúlt napokban, de kb. 5 perce fejeztem be a game-t :D. azt hiszem nagyon megéri időt szánni rá az utsó játék ami ennyire megfogott az a Gears of War volt, mondjuk az xbox Live-on Co-Op toltuk végig közösen haverommal, nagyon jó ez a Bioshock lehet ,hogy még 1x nekiülök :D
  • shatanka3300
    1500 P4 Gef2 MX 400 64MB ram 512 Ram. ez a tuti. :D meg a kawasaki a garázsban :D az jobb mint a PC :D
  • psishock
    nope, azon felüld ősrégi catalyst-al 7.2 (NGO optimized) tolok még mindent, mert úgy oldastam, hogy innentől csak rontanak a helyzeten, mintsem javítanának. Tökéletesen mûködött minden semmilyen ATI hotfix maszlagot vagy hasonlót nem kellet feltennem ami állítólag nagyon símán is tönkrevághassa az amúgy stabilan mûködő rendszert.
  • EGee
    Volt valakinek problemaja a demo-val a loading screen-nel (lefagyas) ?
    A konfig megfelel a min.-nek, driver legujabb: Winfast A7600GT, 2GB RAM, P4 630, Vista 32b, Forceware 163.44
    (minden mas jatek amit kiprobaltam siman megy...)
  • Tinman #29
    Tahó itt max te lehetesz, aki Bioshock téma alatt kritizál, ráadásul úgy, hogy tőled sokat nem láttunk, max beszólást... tudnám minek járnak ide az ilyenek.
    Ja tudom... szórakoztattok

ON:

Mindenki arról regél, hogy FPS-ek közül ez lett az király. Demo letolva.
    Kiváló játék, kiváló hangulat, de trónfosztás nem történt... majd talán a Crysis.
  • psishock
    ja, és szépen optimizált, kimaxolva + 1440*900 ~40 körüli átlag FPS-t hoz (x1950pro ultimate), ha lazábbra venném pl az árnyékolást akkor 60+ is lehetne, de minek amikor itt úgysem a sebessék számít, minden bot be van lassulva a reagálást tekintve. Többet ér alacsonyabb FPS-el a szebb graf.
  • psishock
    demopróba után

- A graf igen tetszetős, u3e nem vitás ;)
    - a pályák szép részletesek
    - a botok nagyon idióták nehéz szinten is
    - túl sok a pickup nehéz szinten is, mindég 9+9 hp/mana tartalékom van, rengeteg golyóm stb.
    - a logikai feladvány az vicc :) ki fizet ezért 10 dolcsit.
    - lineáris mint az állat, mindíg 1 felé mehetsz, de az útvonal gyönyörûen szkriptelve, szal legalább nem unatkozunk közben... lehet a környezetben is gyönyörködni útközben.

összegzésben a DEMO adta feeling elég silányra kerekedett a grafon kívül, pár perc alatt végigzavartam az adott legnehezebb fokon, de abból amit láttam a "lock"-olt fokozaton se lenne több gondom. Minden fegyver, tárgy, "képesség" (plazmoid?) az orrunk alá van rakva (földön hever), egy kicsit sem kell megszenvednünk, hogy megszerezzük. Semmit az ég világon (tárgyakat, kulcsokat stb stb) sem kell gyüjtögetni, csak menni a megadott pályán, főbelőni ami elénk áll (esetleg ha robot meghekkelhetjük és segít nekünk, azaz már a lövöldözéssel se kell foglalkoznunk), és gyönyörködnünk a skriptelt effektusokban és a pályákban.

Eddig egy nem tipikus sci-fi vagy IIVH-s shooter (most némó kapitány vonal), azon felül semmilyen külön extrát nem vittek bele ami olyan "hûûûde odatettek ezzel" faktort hozott volna ki belőlem. Arcade shooter, némó ambient-el.

Mégegyszer meg kell jegyeznem, szép a grafika és a víz látszik, hogy törekedtek ezen a téren.
  • Papa01 #26
    Mert neked sok eszed van, már bocsi... Nem az gond, h nem jótt be, hanem az hogy TAHÓ. Mit ahogyan most Te. :)

Üdv:
    Papa01
  • Tinman #25
    Könyörgöm!!! BIOSHOCK!!!!

Papa01: Írj jobbat, a kutyát nem érdekli, hogy itt sír a szátok egy elütött betűn, meg azon, hogy a cikkírónak nem jött be az UFO remake.
    Vegyétek a gémszart abba sok szép színes kép van, meg hozzáértő emberek
  • qtpman
    mai nap megjelent a bioshock a föbb torrent oldalakon de a kitartobbbak dc röl is leszedhetik :D
  • bvalek2
    Ebben igazad van, sőt, aki már járt életében külföldön (és nem apu pénzén, meg értette is a helyi nyelvet), az észrevehette, hogy mi magyarok még egész jól állunk ezen a téren.

Csaba42 barátunk viszont diszkriminatív, és rasszista megjegyzést tett a magyar népre vonatkozóan, mondhatni "antiungrista" hangnemet ütött meg, az antiszemitizmus mintájára.

Ezért tettem fel egy egyszerű kérést neki, hogy tisztázhassa a véleményét. Még mielőtt kitör a flame...
  • manoczi
    "Szóval a magyarok szerinted nem normálisak?"

Őszintén be kell látni, hogy van köztük egy pár aki nem normális!
    Tisztelet a kivételnek, akinek nem inge ne vegye magára!
  • Papa01 #21
    :D Na igen Dani gyerek ennyit tud...

Az UFO EXTRATERRESTRIALS "cikk" is tele volt baromságokkal (pl: Wells helyett Owrell.. :D ), és becsmérlő hangnemmel....
    Ott is csak fikázni tudott, meg törölgettni a hozzászólásokat , mint egy őrült..

Üdv:
    A Papa01
  • bvalek2
    Szóval a magyarok szerinted nem normálisak?
  • Chriss745
    Azért a Gef6200 az nem egy 7600GS! Ilyen grafikánál sokat ne várj tőle...
  • Chriss745
    Én eztet már nem bíírom! DOWNLOAD-ot akarok a fullra!!!

Amúgy C2D 3,2GHZ, 8600GTS, 2G RAM, 1280x1024, Max grafika =>
  • onimusha
    a víz az vmi iszonyatjó, meg a hangok is, néha eléggé rémisztőek tudnak lenni, nemtom ki, hogy nyomja de mivel én x360-on és az házimozira van kötve rendes átjön a térhangzás a subláda is dolgozik amikor jön big daddy :), itt elvileg minden 60fps-en megy(többi 360 game is), amit nem mértem le de nem volt akadás, és egy hónaő és halo 3 aztán meg mass effect, asszem elleszek karácsonyig :)
  • Csaba42
    Nekem meg minden minimumon, 1024*768-ban 20-25 FPS-t produkált a játék ezen a konfigon: A64 2800+, 1 GB RAM, Gef6200A - no tuning, passzív hűtés.
  • Csaba42
    Nem, nem vagyok brazil, én normális ember vagyok!
  • Streetwarrior
    Egyáltalán nem kell hozzá erőmű. Nekem ezen a configon High beállításokkal fut 1024x768-ban, és ráadásul meg sem akad : Athlon 64 3500+, 1 Gbyte DDR400, Gainward 7600 GS(8217) - Golden Sample/Goes Like Hell (550/1360) - mondjuk ez már gyárilag is túl van hajtva...a lényeg az, hogy nem kell beparázni.
  • Troll
    Gondolom nem ártana Paksot házon belül tudni ehhez...
  • m4G1c
    14. képen kurvajó a víz
    mellette a kislány lebeg, vagy sok a bias a shadow map-hez? :P
  • HöfEE
    Miért te mi vagy??? Brazil?
  • Csaba42
    Gondolom, mivel a magyaroktól csak ennyi telik!
  • bertino
    lol mennyi hozzászólást töröltek, gondolom mind építő jellegű volt :_DDDDDD
  • gyuri12
    nem stimmel még mostse:/
  • avman
    erase and rewind...
  • Darth Sith
    de a lényeg hogy stimmel a cikk. :)
  • bugger
    A város neve Rapture, nem Rupture, tessék megnézni szótárban, mi a jelentése, elég nagy különbség...

Az a "gépkarabély" meg egy Tommy-gun, álá gengszterfilmek dobtárasa.

Zombik nincsenek, a "Robotbabamaci" meg nem robot.