369
Neked melyik tetszik?És melyiket tartod csúnyának?
-
#129 Amúgy egy Corsa D 1,4-ről van szó, és a kerék amiről szó van egy Corsa C 1,2-n volt eddig, csak mivel azt eladtam az új meg most jött meg, átraktam rá az alufelnit, mégse lemezfelni legyen rajta!
A felni amúgy egy Rial Le Mans felni
-
#128 a gyári kerék amit adnak hozzá 185/65 R15-ös lemezfelnin. Amit én most rátettem az 195/45 R16-os alufelnin! -
#127 ha irsz pontos méretet mindenröl akkor meg tudom mondanihogy milyen abroncs felrakásával tudod az esetleges sérüléseket elkerülni -
#126 sztem azért még nem indokolt a téli szett. kicsit melegebb időben nagyon kopik, nagyobb a veszteség -
[Walaki]D`Lair #125 Miért nem teszed fel most a télit? Kezd hideg lenni, nincs olyan messze a tél, nem kopik el addig... -
#124 és ha csak addig futok vele, amíg felrakom a téli szettet? az normális méret és legfeljebb köv nyári időszakra veszek nagyobb gumikat -
[Walaki]D`Lair #123 bizony -
#122 tönkrevágja a futóművet? -
[Walaki]D`Lair #121 okozhat, tönkrevágja a futóművet is. De ez orvosolható más gumiméret alkalmazásával. -
#120 sziasztok!
Eladtam a régebbi kocsim, de előtte leszedtem róla a drága felnit! Ma kaptam meg az új kocsit, de mivel ezt gyárilag lemezfelnivel kaptam, gondoltam átrakom a könnyűfémet! Eddig minden ok, csak az a baj, hogy ennek a keréknek amit most felraktam kissebb 3 centivel az átmérője, mint a gyárilag hozzáadottnak! Az lenne a kérdésem, hogy ez milyen következményekkel járhat? tényleg csalhat a sebességmérő és a kilóméterszámláló? szerkezeti vagy akármilyen kárt okozhat a kocsiban? -
#119 szolnokon a cora parkoloba volt és nappal 2 ora körül -
Szabi1991 #118 régebben, felszereltek térfigyelőkamerákat itt az útcában, pont a kamera elött állt egy kocsi, és szintén mind a 4 felnit lepakolták este XD
persze semmit se láttak a felvételen :O -
#117 szolnokon a felnit szerelték le egy audirol de nem tudni hogy nem vette észre öket senki -
#116 a pro line és a carre mind a mienk volt -
#115 igen ilyenek voltak mi vittük a larivával együtt -
Reyes #114 Pont ilyenek voltk kiállítva (többek közt)a 11-ei Gyorsuláson -
Szabi1991 #113 mégis lecsorták -.-
amúgy nem oan olcsó az eredeti disztárcsa.. -
#112 :DDDD dísztárcsát kapsz fillérekért... -
Szabi1991 #111 pff lelopták a madaras teszkónál mind a 4 gyári Opeles disztárcsánkat :S -
#110 nem biztos, most ilyen van rajta és nagyon faxán néz ki -
#109 Fordítva. A IIes golf nem nézne ki jól ezen a felnin... -.- -
[Walaki]D`Lair #108 Egyik se :D:D -
#107 akor ugy kérdezem melyk áll szebben egy 2-es golfon -
[Walaki]D`Lair #106 Autótól függ -
#105 -
#104 -
#103 kép -
#102 szerintetek melyik a szebb?
-
#101 http://www.creatorwheels.eu/creator_configurator_nl.html -
Vlala #100 Tíz év szigorított villamosszék a tulajnak. Ez már túltesz az erkölcsi környezetszennyezés fogalmán. -
#99 -
#98 úristen,így elb@szni egy ilyen szép kocsit... -
#97 lol
-
Reyes #96 Na ezek nem tetszenek... -
[Walaki]D`Lair #95 Itt a mai eredmény:
-
-
#93 -
-
#91 Fasza dísztárcsát nemtud valaki? :DDDD
az mégse többszázezer... -