369
Neked melyik tetszik?És melyiket tartod csúnyának?
-
#169 második!
sajnos el vagyok kötelezve a rial felé -
[Walaki]D`Lair #168 Láttam már pár ilyet BMW-n 16-17 colosat, és az eredeti M6-on 'kicsit' nagyobb van...:) -
#167 de mondom,ha nem lenne ott a bmw embléma,akkor is az nézne ki a legjobban.ha gyári,ha nem,jól néz ki és kész :)
amúgy honnan tudod,hogy nem gyári? -
[Walaki]D`Lair #166 Az egy kamu felni, nem gyári BMW :)) -
Reyes #165 Hm, én is ugyanezt írtam volna:) -
#164 mondjuk nekem már csak azért is,mert a bömös a kedvenc márkám :) de ha nem lenne ott a bmw embléma,akkor is az lenne a beszteszt. -
Szabi1991 #163 1 es, egyértelmű :D -
#162 :D
hát,a legjobb az legjobb... :) -
#161 pont alegdrágábbat. jó választás -
#160 1.
de a 4. sem rossz,a 2.pedig az egyszerűsége miatt tetszik.
de én kapásból az elsőt választanám :) -
#159 melyik a legjobb?
1.
2.
3.
4.
-
ZsirosKenyer #158 szuper. -
#157 Nagyon szép. -
Vlala #156
Az egyik kedvencem. :) -
#155 mitsubishi jobban bejön? mert oan motor van benne -
#154 :DDDDDDDDDDDddddddddddddddddddddd -
#153 Ennél 1-el régebbi espace-el voltam egyszer síelni, az is valami böszme motorral volt szerelve.. Valamilyen benzines turbo, de akkor még nem érdekelt.. Az is vitte a 230at pályán.. Nagyon durva mit megy egy-két ilyen családi böszme :) -
ZsirosKenyer #152 lol dehogy! isten őrizz a franciáktól :D
bujcsik555 menőzött hogy otthagy mindent a rönyójuk, ezért linkeltem be mert a hirdetésben is hasonló a szöveg :D
"Végsebesség: 240-235km/h 0-100 7,2sec, Gyári 1,6 vti-ket elveri, Új A6 3.0tdi-ket letolja pályán, új 730d nem ellenfél" -
#151 tehát nem a tiéd az ótó? -
ZsirosKenyer #150 negatív reklám allowed! -
#149 reklám-e? :D nem szabad,tudod :) -
#148 sztem nice -
#147 aha.én se tom hogy. belgiumba vette fater ott tuningolták oanra -
#146 3,4?? -
#145 és ez tetszik?
-
ZsirosKenyer #144 ez a rönyó megy a legjobban -
#143 na erre voltam kiváncsi/faterja szolt tartson egy kis felmérést meikböl rendeljen többet/ -
#142 ezt is inkább egy sportos tuning gépre tenném rá,de amúgy tetszik. -
[Walaki]D`Lair #141 Hát akkor már biztos otthagyná az audit... -
#140 jó,csak hát egy audi picivel sportosabb,mint ez :) ez inkább családi autó,jó sokan elférnek benne(ez 8 személyes,vagy a csomagtartója ilyen nagy?)
#138:akkor is trének tartom a színes felniket :) a króm,ezüst,fehér még elmegy,esetleg az arany is,de ezek nem nagyon jönnek be...esetleg a piros úgy ahogy. -
#139 amugy az audit ez otthagyná mert 3.4 tuning motor van benne autopalyan a németbe 230 at vitte -
#138 irtam hogy a szinest nem raknám rá csak véleményt kérek rola -
#137 és ez mien?
-
#136 hát a két színes szvsz elég tré :) tehát egyértelmű,hogy a középsőt tedd rá,de szerintem ilyen alufelnik eleve nem illenek egy ilyen kocsira :) azt hittem,hogy vmi audi a4-et fogsz betenni :D az ilyesfajta autókra nem igazán jó,ha vmi extrémebb alufelnit teszel szerintem -
#135 erre:
a két szines tom nem álna rajta jol arrol csak a véleményekre vagyok kiváncsi -
ZsirosKenyer #134 egyik sem tetszik igazán, de attól függ mire rakod.. -
#133 szerintetek melyik a szebb?
-
[Walaki]D`Lair #132 Azért mondom :D -
#131 mondjuk nekem négy lyukas van :D -
[Walaki]D`Lair #130 Ú ez pont Smartra való :D:D:D