ALUFELNIK

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
szép lett 😊

ReaL MaDRid x siempre

desigo
ez tetszik

bujcsik555
nem nekem 😊

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

VRSDM
nem mintha baj lenne, nemis zavar engem ha reklámoz azsem, csak májerkodtam hogy micsoda sasszemem van :]

u dont have to listen anybody else but me

hunbasser
már 3 képet linkelt be a saját oldaláról,és pl már velem is elérte a célját,tehát megnézegettem az oldalát.engem nem zavar,csak ilyenért(sõt kisebbekért is) adtak már pontot.meg ha így folytatja a saját oldaláról való linkelgetést,akkor még reklámért is kivághatják,indoknak meg majd beírják neki,hogy "Rejtett reklám"

mondjuk elképzelhetõ,hogy nem is az õ oldala,én meg itt gyanusítgatom 😄
bár eléggé valószínû,hogy az õ kereskedése.

ReaL MaDRid x siempre

[Walaki]D`Lair
Ezt én csináltam meg ilyenre, homokfújva volt ami azt jelenti, hogy matt rücskös szürke volt az egész...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

gercse
amíg nyilvánvalóan nem reklámoz, addig mindegy

hunbasser
ráadásul szajolon lakik,ez a gumi- és felnikereskedés meg szolnokon van,a két hely egymástól 12 km-re van.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
az elõbb én is ezen gondolkoztam...túlságosan hasonló a nick és az alufelni kereskedés neve,ráadásul pont nyit egy alufelnik topikot,és pont onnan nyomogatja befelé a képeket.

ReaL MaDRid x siempre

VRSDM
ezmég tetszik eléggé

VRSDM
nocsak, reklámszag az url-ben :] neked felnikereskedésed van? 😄

bujcsik555

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Pistike 007
Dísztárcsa forver!
😄
+fav

bujcsik555
nekem ezek nem igazán tetszenek ez már jobb😊

hunbasser
+fav 😊

ReaL MaDRid x siempre

[Walaki]D`Lair

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

bujcsik555

VRSDM
beragadt a caps-lokkod? 😄
am nekem a tömött felnik jönnek be amiken épphogy van pár vájat.

ez mondjuk ellentmond aze lõbbi állításomnak de csodaszép :]

bujcsik555
Várom a képeket ,hozzászolásokat!

← ElőzőOldal 8 / 8