77
-
MPZS #37 nem lenne türelmem az ilyenhez... -
aDannyBoy #36 amikor kijött a civ1 az illető fiatalember 3 éves volt :))))) -
balee66 #35 "ezek mögött nyilvánvalóan semmilyen tartalom nincs csak a megértés, ismeret és érdeklődés hiánya, amire viszont azt szoktuk mondani: "én ezt nem szeretem""
Hát nem tudom Te hogy vagy vele, de én, ha olyan témáról van szó, amit nem ismerek és nem is érdekel, akkor vagy hallgatok, vagy ha kérdeznek, elmondom hogy én ehhez nem értek.
Ha annyit mond valaki hogy "ez szerintem nem jó", akkor az azt jelenti, hogy nem kívánja bővebben kifejteni a véleményét, vagy pedig csak egyszerűen nem jött be neki a játék, talán nem is tudja, csak nem és kész... igaz hogy ha mindenki csak ennyit írna be egy topikba, hamarosan kihalnának a fórumok:D
A "fos" is egy vélemény, bár nehéz vitatkozni vele, de meg lehet próbálni:D -
echo #34 mellesleg szerintem ehhez a játéhoz nem az IQ a legfontosabb skill, hanem a kitartás :) kell hozzá elég birka türelem és szabadidő, hogy az ember végig állítgassa körről körre az egységeit és a városait. -
echo #33 Nagyjából úgy látom ahogy neoG. Azt még hozzá tenném, hogy szerintem durvább "tartalom nélkül" embereket fikázni. Mert ebben az eseben te és társaid semmit nem tudtok arról, aki beírta azt hogy fos, mégis: te tinized, más azt írja, hogy nem ért a játékhoz azért nem tetszhet neki, még más meg egyenesen elküldi a sunyiba, stb.
Szerintem egyszerűen le kéne nyelni, hogy ahogy valaki azt írja be, hogy király, valakinek meg az a véleménye a játékról, hogy egy fos(ez spec szerintem is egy fos, ennél egyszerűbb és elegánsabb megfogalmazást el sem tudok képzelni rá). Egyszerűen gyerekes ahogy egyesek egy ilyen komment után harcba ugranak, hogy de nem is, és ez meg ez vagy ha szerinted az. -
neoG #32 Honnan veszed, hogy nincs tartalom mögötte?
Ha valaki csak annyit ír, hogy "jó", akkor fogadok nem kérdeznéd meg, hogy miért jó.
Lehet, hogy már a Civ 1 óta nyüstöli a sorozatot, és ez nem jött be neki.
Na,jó; utóbbi mondat valószínűsége iszonyat pici, de ne ítélkezzünk látatlanban senkiről.
-
Hát igen. Számomra meg a Wow és az összes FPS fos.... Az alap Civ IV nem lett túl jó, de az új kieggel ehaj! -
feamatar #30 engem mindig érdekelt a Civ, de a 3ig nagyon nem jött be az irányítás, nagyon körülményes volt nekem, de 3&4 már minden téren modern gámák, jól eltalált helppel, csak türelem kell hozzá... -
CyrSyS #29 Ez egy szuper jó játék! Tanulságos, jó AI, tényleg sokrétű és nem unalmas. Csak az azoknak unalmas akik nem értenek hozzá! Ezt minden civ-es aláírja velem együtt az tuti. Akinek meg nem tetszik a játék hát istenem ez van, de azért nem kell lefikázni. Aki megteszi csak saját magát mutatja be amit szabad. -
mzprox #28 egyetértek ezzel. én is akartam valami ilyesmit írni, de aztán feltettem a kérdést minek fárasszam magam.. :) -
aDannyBoy #27 szerintem azzal van baj, ha valaki annyit ír hogy fos.
az lenne korrekt, ha fikáz, akkor mondja, hogy szerintem azért szar, mert ilyen és ilyen.
de ezek mögött nyilvánvalóan semmilyen tartalom nincs csak a megértés, ismeret és érdeklődés hiánya, amire viszont azt szoktuk mondani: "én ezt nem szeretem"
ezt a témát már eljátszottuk legalább 35 gamecikkben és azt hiszem sikerült is egész sok emberrel zöld ágra vergődni, akár egyesével is, de persze mindig jönnek új tinik, akik kezdik előlről. nem gond :) -
Spica #26 hát szerintem a civ3 még mindig jobb. bár az erős MI nagy pozitívum, de sok a lebutítás (leegyszerűsítés) a korábbi részekhez képest. -
echo #25 erről jut eszembe: szerintem azzal, hogy valaki beírja, hogy fos azzal nincs semmi baj. ugyan az mintha beírná, hogy "szerntem egy csillag". ez a véleménye. inkább ott kezdődik a gond amikor ehhez a véleményhez, vagy mások személyéhez kapcsolódó megjegyzések jönnek a játékról való véleménye miatt. ja, hogy ezt itt pont a cikk szerzője kezdte el... -
Jónak tűnik... a következő életemben tán lesz is rá időm... (work+work)x2 :-( -
aDannyBoy #23 Nem, viszont nem is kell hozzá, csak az alapjáték. -
echo #22 én is meguntam pár nap alatt a civ4-et. szerintem nagyrészt elég monotonan kell eljárni. az ember látja, hogy mit kell csinálni, jól is áll, de egyszerűen nincs kedve végig robotolni az egész pályát. mert leginkább valami melóhoz tudnám hasonlítani, ahogy körről körre állítgatja az ember a dolgokat.
ja és el nem tudom képzelni, hogy hogy lehet ezzel járszani egy 17es vagy egy 19es lcd, mert nekem még egy 20ason is gáz volt, hogy nem fér be elég dolog a képre... -
cipo000 #21 Sztem nagyon nagy játék. Én ezzel meg a civ1 el játszottam eddig a legtöbbet:D Aki meg azt mindja hogy unalmas annak ajánlom hogy tegye 1- fokozattal fentebb a mércét:D -
RZoli89 #20 Amúgy ez a kieg tartalmazza a warlords-ot is? Mert amit olvastam a warlords ról az szinte minden benne van ebbe is már, sőt még több is. -
Üdv Magyarországon... :S -
Gnorb #18 Annyira szánalmas, hogy minden cikk vagy fórum topik, pár hozzászólás után gyűlölködéssé, és durva fikázássá válik. -
mzprox #17 Méghogy a régebbi civek jobbak voltak... a civ4 tartalmaz mindent amit a régiek (kiv a frusztráló dolgokat pl pollution manuális feltakarítása) és ezenfelül teli van újdonságokkal + a legjobb AI nem csak az eddigi civekhez képest hanem az összes stratégiai játékhoz amivel játszottam (és az nem kevés :) ) Ráadásul a civ mindközül a legösszetettebb. Aki szerint unalmas vagy feladja két nap játék után annak egyszerűen nem ez a műfaj jön be, szerencsére van kvék meg vov lehet válogatni :)
Esetleg gyertek próbáljátok ki magatokat multiban, én elég gyakran játszom.
-
aDannyBoy #16 ahhoz mondjuk h valaki emperor+ fokozaton megcsinálja nagy pályán, ahhoz elkell legalább 160 :)
imho a civ3 siklott ki egy kicsit, a 4 sokkal jobb, de ez megint ízlés+pofon, mint a heroes vagy simcity részekkel -
balee66 #15 "nem lehet mindenkinek 160-as IQ-ja hogy játszani is tudjon ezzel a gammával"
Hű, na nemondjad hogy ehhez a játékhoz 160-as IQ szint kell, mert akkor itt helyben behalok...
Semmi bajom vele, csak az hogy nekem másfél nap is elég volt ahhoz, hogy megunjam... a régebbi Civ részek jobbak voltak, az újak valahogy nem jönnek be... -
Volt pár korábbi cikk amit kritizáltam de a mostaniak egyre korrektebbek 
Ez pl.kifejezetten tetszik thx
-
aDannyBoy #13 :)
-
thantalas #12 lol :)
aki odavan érte az odavan, aki nincs az nem is lesz :)
én az alapjátékban(IV) már a jóistent is editáltam(XML)-a sivatag még kaját is adott, stb stb :)
de most ezzel a kieggel meg vagyok elégedve, tetszenek a mod-ok, ajánlom CIV-fanoknak, másoknak nem :) -
burninhell #11 2 napig jó a játék.... napi 15 órán át toltam aztán többet el se indítom... unalmas -
pedrohsi #10 naná hogy fos: nincs graffikálya, nem lehet benne emberekre lűni - ez köll az átlagparasztnak :) -
xen #9 Ez meg egy fos vélemény, gratulálok, hogy ilyen intelligensen kifejtetted a véleményed.
-
xen #8 Akinek nem tetszik az elmehet a sunyiba, én se megyek mindjárt és szidom a kedvenc játékát. Egyébként meg nem lehet mindenkinek 160-as IQ-ja hogy játszani is tudjon ezzel a gammával. -
tttttom #7 Ez egy fos -
aDannyBoy #6 a múlt heti eladási adatokról beszéltem csupán
ugyan csak egy hétre, de ez volt hosszú idő óta az első game ami leszedte a wowot a top1-ből egy kicsit
(anyway: különbség) -
nem csak te vagy a komolytalan -
Mi az hogy letaszítja a WoW-ot az első helyről? azért a 2 game között van
külömbség az nem kétség. -
Mindíg is nagy Civ rajongó voltam, de a CivIV kiadását eléggé elkapkodták annak idején, még legalább egy éves munka lett volna rajta, és ez alaposan el is vette a kedvem. Életemben nem szoptam annyit egy szarul megírt bugos progival, mint annak idején ezzel.
Félév próbálkozás és modhegyek letöltése után feladtam, azóta sem vettem elő.
De talán ez a ráncfelvarrás már hozza a fílinget, szal valszeg teszek egy próbát!;) -
aDannyBoy #2 komoly vélemény, persze nem vesszük komolyan attól, aki cokeclub tag :) -
ratyi