139
Vajon leveri-e a majdani Crysis-t!!! *-)
-
Szeszmester #139 Elakadtam, szerintem bugos a játék.
Fort Floricban vagyok. Miután lefényképeztem a halott zongoristát, elhelyeztem a fényképét a mesterművön, eddig oké.
Ezután a metróval elhagytam a helyszínt, ez volt aszeirntem a baj.
Miután visszajöttem, valszeg a függöny visszahúzódott a mestermű elé, de nem figyeltem.
Kicsináltam a 3 célpontot, de a függöny még mindig le van húzva és nem tudom a keretekbe betenni a fényképeket.
Ha metróval elmegyek és visszajövök a függöny lent marad.
Mentett állás nincs :(
Vmi ötlet? -
Szeszmester #138 Nekem nagyon tetszik, nagyszerű játék, de a rendszerben nincsenek forradalmi újítások.
Én a pisztolyt arra használom, h ha egy lény nem vett észre, akkor egy anti-personnelt eresztek vele a fejébe. Egyébként inkább varázsolok és franciakulcs, vannak jópofa képességek.
A fényképezés jó ötlet, de szerintem kicsit le van egyszerűsítve, Fatal Frame jobban megoldotta. -
Gabe18 #137 Nem RPG,de sokkal több mint egy egyszerü megyek az lövök FPS.
A rengateg felszedhető cucc meg képeség pedig bőven visz bele változatosságot.
Én mondjuk a kulcsot addig használtam amig az első fegyver meg nem lett.Utánna sosem. -
Szeszmester #136 Azzal nem játszottam, csak a demójával, de szeirntem tök hasonló lehet.
Leggyakrabban itt is franciakulccsal irtasz, ronda zombik, hackerkedés, implantok (csak itt toniknak nevezi). Annyi, h nem az űrben, hanem a víz alatt vagy.
Sokan RPG elemekről beszélnek, merthogy mekkora változatosság már, no meg döntéshelyzet, hogy vagy lelövöm a zombit a puskával, vagy levarázsolom, vagy meghekkelem a droidot és az lövi le. Vááóó. (Ez nem RPG). -
#135 Én majd pc-n tolom sztem a game-et, sajna ncisn 360-anom...Remelhetöleg elindul a PC-men a gamma... :-P Mennyi köze van ennek a "résznek" vagy spin-offnak (vagy azt sem tudjam minek nevezzem) a system shock-hoz? (nem tudom, van-é vmi köze hozza egyaltalan, de hat ennek a cimeben is benn a SHOCK... :-P Hatha van vmi hasonlosag...) (hackerkedesen+zombie-szeru vmiken kivül..) -
#134 Értem,köszi az infót!
üdv -
Szeszmester #133 A német verzió cenzúrázott. Ahhoz képest uncut. -
#132 akkor az nem igaz hogy az vágatlan,véresebb,stb???
mármint az uncut -
Szeszmester #131 Ennyi. -
#130 Szevasztok.
Mi a különbség a sima Bioshock és a Bioshock-Uncut változatok között?
Azon kivül hogy USA és PAL.
Thx -
Szeszmester #129 Megkaptam az egyik fully researched achievementet.
Annyi az egész, h a megfelelő típusú ellenfelet minnél többet kell fényképezni, a piros csíknak többször végig kell szaladnia.
Lehetőleg még életében, támadása közben, úgy, hogy több ellenfél is látszik a képen. Olcsó a film, egy élő lényt 3-szor le lehet kapni. -
#128 Egy helyen elakadtam tegnap éjjel: az idióta művészt kell elkapnom és be kell mennem egy színházterembe. Végigmentem az egész szinten, megtaláltam a színház ajtaját, de az üvegajtó nem nyílik ki. Mit kell ott csinálnom? Merre van az ajtónyitó, vagy milyen feltételeknek kell teljesülniük? -
KADARKA #127 Valaki kapott már más finist a megszokott helyett??? -
#126 Hello!
A fényképezős Archivements-eket, hogy lehet feloldani? Mert én már végig vittem a játékokt, de még nem sikerült feloldanom őket. Az összes ellenr fényképeztem. Kösz! -
Gabe18 #125 Jó. -
#124 Akkor nálunk is jo az USA dagger es verzió? -
#123 válasz ---> #78-as -
#122 Hello!
Annál a résznél vagyok amikor az EMP bombát kellet megtalálni. De miután megtaláltam nem tudom, hogy mit kell csinálni. El kell mennem valami nitroglicerinért, de sehogy nem férek hozzá mert egy üveg mögött van. Itt mit kell csinálni? Kösz a segítséget! -
#121 Tudtok olyan torrentet amivel jol lehet szedni? -
Gabe18 #120 Hát...Belső terekben lehet hogy ez jobb mint a Crysis...külső terei meg ennek nincsnek.
Amúgy nem sok tetje van az összehasonlitásnak,kb mint a Doom 3 szebb-e mint a Far Cry pc-s összehasonlitás. -
Szeszmester #119 Ezzel teljesen egyetértek :)
De ettől függetlenül nekem tetszik. -
#118 Most látom: a Crysis-hez hasonlitani?? Na neeee gyerekek...azé má ne má... -
#117 Pont ez az...! A vizen kivül tök átlagon aluli a graf, még egy szereplöt sem láttam közvetlen közelröl (csak mikor már meghalt) mert messziröl le kell löni öket ha közelebb jönnek, az elsö ütés lövés az övék. Az a batár nagy "állat" egyszer nekem jön oszt kampó. Ugy látom az ellenfelek nem fogynak el az adott helységben ez elég "életszerütlen" és zavaró. Gondolom azért hogy tovább tartson a kis hellyel gazdálkodo progi. Szal nem egy változatos mulatság!
De mind1. Akinek tetszik, játszon vele egészséggel! :) -
Gabe18 #116 160 -
#115 ha megölöd átváltozik valami fekete féreggé, azt nemtom h mennyi adam-ot kapsz akkor.. -
#114 Én még egyet sem öltem meg. Lányos apukaként nem vitt rá a szívem... Mi történik akkor, ha megölöd? Hány Adam-ot kapsz a 80 helyett? -
#113 Én még csak egyszer vittem végig,(megmentettem) de én is azt hallottam, hogy több befejezése van.
A finish szerintem más, ha megölöd őket. Nem akarok spoilerezni, de ha kinyírod őket, elég fura lenne, ha az történne, mint mikor megmented a kiscsajokat. -
Szeszmester #112 Mire gondolsz filozófia alatt?
Annyira nem bonyolult, h ne lehessen "kiigazodni" rajta. -
#111 választásod csak a kiscsajnál van hogy megmented vagy kihasználod, én 2x használtam ki, hát nemtom h ez befolyásolja -e, meg nem halottam rola h több befejezése is lenne...
aki végigvitte küldjön privit vagy spoilerezze le h neki mi lett a vége, kösz -
#110 Állítólag többféle befejezése van a játéknak, attól függően, hogy milyen döntéseket hozol. Lehet, érdemes lesz még egyszer végigjátszani... Én most tartok a második pálya vége felé, még sok van előttem, de már gondolkodom, hogy milyen vége lehet... -
#109 nahh, én is a végére értem, régen játszottam már ilyen jo játékkal!!
csak nem az lett a vége amire számítottam....gondolom aki végignyomta az tudja mire gonolok... -
#108 Ez elképesztö hogy kiigazodtok meg mennyi filozofiát láttok ebben a Marionet bábu szereplös játékban...!
Néha már azon vagyok hogy nekem egy félig kész verzios Bioshock programom van. Pedig ez is kb. 7,5 gigás. Vagy ott a problem hogy csöves tv-n nézem nem lcd-n? :)
-
#107 térkép ezeket jelöli:
piros kereszt : zsebpénzért fullra tölti az adott életed
kislánybuksi : ADAM pontokat lehet képességre váltani
franciakulcs : fegyverek fejlesztése
pajzs : hirtelen nem tom miez
dns-lánc : génbank, itt lehet a képességeket cserélgetni
bohócbuksi : élet, muníció, szuri, stb...(piac) -
#106 nem tom, én legtöbbször a tüzet használom és még rápörkölök egy kis napalmot is (lehet rejtett piromániámat itt élem ki), amugy ha minden hullát és dobozt, szekrényt átkutatsz sosem ürül ki semmid...de a legjobb ha kinyirsz minden kislányos bigdaddy-t, mert az ADAM néha igen jol jön.....
amugy most tartok a átöltöztem bigdaddy-nek és hivom a kiscsajt.. -
Szeszmester #105 Hmm. Nem hinném, hogy elakadhatsz telekinesis nélkül. Max néhány helyre nem tudsz bemenni, de később még visszatérhetsz arra a pályára.
Miután kinyírtad a plasztikai sebészt, vissza kell menned a lezárt, csatornaszerű ajtóhoz. A pálya elején van, a bevásárló géptől jobbra. -
#104 ja megvan. a kov palya legeslegelejen volt a gene bank cucc.. utanna visszamentem az elozo palyara.. felvettem a kulcsot es kinyitottam az ajtot.. azt hittem arra kell menni pedig nem.. vissza kellett mennem a kis tengeralattjaro kabinhoz vagy barmi is az... -
Gabe18 #103 Hát cserélni a Gene Bank nevű automatánál lehet,helyileg hogy hol van ott ahol te jársz...passz... -
#102 es hol vannak ezek? mert a terkepen semmi sincsen csak vending machines . ott meg csak szarokat lehet vasarolni. -
Gabe18 #101 Van olyan gép amivel lehet cserélgetni a tulajdonságokat.
Később aztán lehet venni új slotot szintén gépből,de nem pénzért,hanem az ADAM szerért. -
#100 1) crysistol minden messze all.
2) a gow szvsz jobban nez ki.... a bioshock szep.. nagyon is.. de olyan meg nem volt mint a gow nal hogy megalltam volna csodalkozva nezelodni hogy *sztakurvadeszep ez a kornyek.... bioshock belteri jatek a gow meg kulteri... allecuzammen a gow szebb....
3) elakadtam mint a szar...... nemtok semmi kepesseget felvenni mert semmi uj kepesseget nem talalok amit talaltam azzal felul kellett irnom a regit.. szal kurvara nincs eletromos erom se telekinezis.. csak a buzi tuzes szarsag meg az egymasnak ugrasztasos cuccos.. telekinezis kellene hogy kinyissam az ajtot az elso big daddy kinyirasa utan, de a teniszpalyanal levo gepben nincs mar semmi..
hol lehet boviteni a slotokat a tudasokhoz? mert ez igy nagyon ciki hogy csak ket tudasom lehet egyszerre.