15
  • Sturm44
    "A System Shock sikertelensége", most dobtam egy hátast... Amúgy van igazság abban hogy a multi miatt "bukott" meg. Anno egy kaliberben volt a Half-Life -al, de az utóbbi a multijának, meg a modjainak köszönhetően nagyobb karriert futott be. Pedig aki játszott mindkettővel tudhassa hogy a ss2 singleben kenterbe veri a hl-t. Nem is egyszerűen fps... fps-rpg. A Deus-Ex olyan játék még ami hasonló, és ami a szégyen hogy manapság ritka az ilyen jól kidolgozott efpées. Grafikai techdemók, folyosós mészárlásokkal. (persze van egy-két kivétel, pl.: Stalker) Én mindenesetre nemrég végeztem ki újra a ss2-t és javában nyomatom a DeusEx -et.
  • Komolytalan
    Pénzügyileg lehetett sikertelen. Értsd: csak 300% hasznot termelt az MMO-k 30000%-ával szemben. Egyébként pont ezért, mert mindenki csak letölti és törli a single játékokat (másra szerintem se jók), szép lassan visszaszorulnak - ez van. Evolúció, mint a dinoszauruszok.
  • Hardzsi
    Az, hogy egy játék jó, még -sajna- nem jelenti hogy sikeres is (értsd: megfelelő bevételt hoz a kiadónak/fejlesztőnek). Mellesleg a System Shock 2 azon kevés játékok egyike volt, melyet végigtoltam, fantasztikus a hangulata...
  • fourgee
    "A System Shock 2 sikertelensége után ugyanis senki nem vállalta a rizikót."
    Valaki el tudná magyarázni, hogy mitől volt sikertelen a System Shock 2? A játék nagyon tetszett, a hangulata az valami fantasztikus volt, főleg éjszakánként, fejhallgatóval játszva... A grafika az akkori színvonalon jó volt, a hangok pont el voltak találva... Még egy ilyen hangulatú játékkal nem találkoztam.
  • Tower Guard
    Szerintem ez egy nagyon jó játék lesz, láttam már róla videokat is és bejön. Már várom hogy megjelenjen :)
  • drizzt1666
    Rókabőr szag...
  • Inquisitor
    Aljas mód bekapcs:
    Megnéznélek mit produkálnál a "botok ellen" a Bioshock-ban. ;)
  • k9duli
    "DODS,FEAR Combat,COD2,CSS"
    Alapvetően single player játékok?
    nc.
    Továbbá azt hittem hogy egyesek elolvassák a hírt, és felfogják, de hogy még a kommentemet sem sikerült felfogni, végülis megértem, miért csak botok ellen harcoltok:)

• uTomi
    Szerintem nincs igazad. Abszolút de van helye a single player játékoknak megfelelő sztorival. Nekem meg ettől a sok multiplayer játéktól van hányingerem.
  • Lobsterman
    Úgy érzed csak olyan játék van ahol "botok ellen kell harcolni"? Érdekes meglátás... :S
  • Nyarlathotep
    Furcsa, hogy ezt mondod, amikor a te hobby-ban lévő játékok alapvetően single player játékok. Idióta.
  • narumon
    Ennek ellentmond azért néhány játék eladási statisztikája.
  • k9duli
    Szerintem a multiplayer játékoknak van csak jövője. A legtöbbet nem lehet feltörni és így kénytelenek vagyunk megvenni.A single playereset a legtöbben letőltik vagy már azt sem, mert nincs már akkora élvezet botok ellen harcolni.
    Tehát nem csodálkozok a híren. Ilyen formában a számítógépes játékok már nem versenyképesek.
  • Gregie11
    a preload...
  • peterx
    Steam-en is elérhető már :)