309
FC Sevilla
-
#269 revans volt -
#268 Villarreal új időket él... majdnem barca szintű csapat, ha nem az... fel kellsessz alaposan Jimeneznek készülni -
#267 hát nem játszot jól a sevilla a real játszot most nagyon jól sajnos :( de látszot hogy nincs védelem kevés poulsen még oda kell drago is remélem a villareal ellen ennél már csak jobb lesz vamost mi sevilla!!!! -
#266 Ez most kiábrándító volt...:(
3-1 lett a vége, 37. percben pedig Kanoté szépített... Palopnak voltak jó megmozdulásai, pl. Higuain ellen... csak néztem... de ez van. -
#265 Figyelem!
Szuperrangadó, holnap este, 20:00-tól, Sport Klub
[b]Real Madrid - Sevilla[b/] -
#264 jaja nagy meccs lesz meglátjuk ki érdemli meg a 4. helyet :) -
#263 Szombaton, 21:45-kor Atletico Madrid ellen megyünk! -
#262 jah elég gyenge az a edző is repül xD -
#261 Nos, sikerült a győzelmünk idegenben Valencia ellen :D
Egyébként most nagyon szánalmas szezont fut a Valencia, kiábrándítő, mint a Milan. Nektek mi a véleményetek? -
#260 áhhhh amúgy jah -
#259 Alves utóbbi két évben mindig kihagyta:PP
uefába is, csak ott éppen győztek:P -
#258 Maresca és Daniel Alves kihagyta Kezman belőtte,kiesett a Sevilla -
karajjj #257 visszajött -
#256 Escudé és Edu kihagyta,Dragutinovic és Aurélio belőtte
2-2 -
karajjj #255 beszaráááááááás néztem a büntetőpárbajt élőben és megszűnt a jel a stanidonból :@@@@@@@@@@@ 1:1-nél... -
#254 ma sevilla 20:00 de nem adja semmi de a net remélem igen -
#253 hello sevilla fanok :) vamos mi sevilla!!!!! -
#252 Ma este, Bl meccs a Fenerbahce ellen, ny-döntő -
#251 A válaszom most már: nem :DD az a farika kupa miatt... sztem ha játszott volna győztünk volna:( -
#250 visszavágóra visszaér már Kanuté? -
#249 döntetlent játszottunk a Barca ellen a Spanyol kupában. Diego Capel nagyon jó választás, aranyat ér. Sokkal többet ér mint Giovanni a barcából:DDDDDD -
#248 Megnyertük a városi szuperrangadót 3-0-ra vasárnap otthon!!
Örületes hangulat uralkodott a stadionban. Azért remélem nem fog kieseni a Betis. -
#247 Kész van már? :) -
#246 4-1-re nyertük a Racing meccset otthon. Az első Kanoute gól győnyörű összjátékból született meg! -
#245 oda írsz ahova akarsz, csak megkérdeztem:) -
karajjj #244 hétvégén megcsinálom -
#243 Majd ki kén szedd Puertát a bannerból. Rossz rá gondolni mikor belépek ide:(
Mondjuk betehetnéd Palopot. vagy Adrianot vagy Renátót:)
thx előre is -
karajjj #242 nem, de mivel én csináltam ide a bannert, szoktam írogatni...
baj? -
#241 te Sevilla drukker is vagy? -
karajjj #240 szerintem verhető ellenfél, bár sose lehet tudni... :S -
#239 Roberto Carlos gárdáját kaptuk a nyolcaddöntőben----->Fenerbahce -
#238 Feldobom már a topikot, haátha cstalakozik valaki a szép játékukért:DDD
Sevilla Top 10 góljai -
#237 3-0-ra legyőztük a cseheket!!!! -
#236 Húhhhh végre nyertünk a primerában is, huhhh. még egy győzelem kéne a bajnokin és azt mondom, h beindül a szekerünk...
Nem vagyok meg elégedve a pirosfehérekkel... -
#235 De én reménykedem... ha tovább jutnak a 8-addöntőböl, akkor kerekperec is lehet belőlük:D
A lényeg, a saját elvárásaim, h a nyolcaddöntőből ne essenek ki. Sztem az elnökségnek is ez lesz az elvárás. Nem vagyunk mi olyan xarok, ugyebár:D -
mrroma #234 Hat nagy bravur lenne az biztos ha ket UEFA gyozelem utan megnyernek a BL-t is,.......de azert ez csak alom -
#233 Na ja, ez el is várható tőlük. Bár a bajnokságban igen gyérül szerepelnek:(((( Nem baj, irány a bl győzelem.:DD xD Megérdemelnék. -
mrroma #232 Hat igen de azert nagyon megneznem a Romat eloben, es termeszetesen nekik drukkolnenk.Es a Sevilla is elegedet lehet az elso BL szereplesen nagyon jo tejesitmeny a nyolcaddonto
-
#231 Bizza, bégre kikaptak az ágyusok, és VÉGRE méltó ellenféltől!
Én azért a Róma - Sevilla párharcnak nem örölnék... nem tudom kinek drukkolnék... ők a szemem (2) fényei:DD -
mrroma #230 o de szep kis mecs volt, kint voltam a stadionban, nem semmi elmeny volt, bar egy kicsit borsos volt a jegy ara, de megerte,nagyon szep mecset csinalt a Sevilla, az Arsenal kicsit rugdosodot, na meg persze a biro sem alt a helyzetek magaslatan (mintha mas mecset nezet volna) de meg ennek elenere is a Sevilla tudta hozni a mecset(nem is akarhogy, folenyesen).Gratula nekik! ...de azert a Roma is megmutatta hogy tud nyerni idegenben is, most csak annak drukkolok hogy legyen egy Sevilla-Roma nyolcaddonto, de jo volna a Romat eloben latni..........HAJRA ROMA!!!.......HAJRA SEVILLA!!!